2018 Ekim Anneleri

Merhaba aramızda hala kanama alanı ve düşük tehlikesi olan var mı? Ben dört ayı bitirdim ama hala düşük riskim var. İlk üç ay sık sık bir gün süren kanamalarım oldu ama şimdi çok nadir oluyor. Bebeğimin hareket ettiğini hissedince rahatlıyorum.

Benim Kansma alanım 17.haftada filan bitti.Bir gün Süren kırmızı yoğun kanamam olmuştu hastanede yatmıştım sonra kahverengiye döndü.her gün geliyordu sonra ds azalarak bitti şükür seninki de kırmızı mi geliyo ve sürekli kırmızı mı

Ayaklarım yanıyor canım gaz değil de gogsumun hemen altındaki kaburgalarım ağrıyo, iki gündür kasik agrim ve karnımın altı agriyo. Carsamba rrandevum var

Suyunu bol iç cnm en önemlisi o. 10kez de tuvalete gitsen de iç gece uyanınca da iç bence

Ben hareketlerini akşam uzanınca hep aynı yerde hissediyorum çok şükür ve heyecanlaninca sevinince anliyo hareket ediyor

Serum btnce eve gtcm kasılma ve agrılarn btmesı lazmms hersy olablr dedı
O nasıl doktormus ya 2.5 cm rahim boyu ile doğum yapanı okudum ben. Sen neler atlattım ooo bunu mu atlayamayacaksin. Yat dinlen ise gitme moralini de bozma ki bebeğin de rahat olsun canım. Herşey güzel olacak. Serkrlaj yapsın sana madem yapmıyor mu? Haftasını geçtin mi yoksa

Son düzenleme:
Purpplee canim sen rapor aldin mi ikinci defa? Doktor bana da yazdı ama dikkat cekermi bilemedim mecbur görmese zaten yazmazdı ama

Cnm agrı ve kasılmam var rahımde erkn dgm ıcn bnun ve dıkıs ıcın kasıkma agrılarn gecmesı lazmms azaldı ama kasılma ahrı tamen gecmedı osıkıntı

Purpplee canim sen rapor aldin mi ikinci defa? Doktor bana da yazdı ama dikkat cekermi bilemedim mecbur görmese zaten yazmazdı ama
Evet donemi kapattım raporla.Yerime görevlendirme çslışıyo müdür donemi kapatmama izin verdi,zaten kadın doğumdan aldım hepsini farklı bir bölümden değil.bi hafta gittim herkes farketti rahatsız olduğumu,Müdür'e varıncaya kadar,kafam rahat çok şükür.Canım sana niye verdi ki rahatsızlığın ne ?

Cnm agrı ve kasılmam var rahımde erkn dgm ıcn bnun ve dıkıs ıcın kasıkma agrılarn gecmesı lazmms azaldı ama kasılma ahrı tamen gecmedı osıkıntı
Allah Allah ya. Raporunu 10 günden fazla verse bari. Ne zor geçti hamileliğin insaallah sağlıkla doğar da unutursun bunlari

Benim de sekerim çok düşük canim aynı zamanda tansiyonum da düşüyor gözüm kararıyor. Ağrılarım da olunca Allah korusun erken doğum riski sebebi ile rapor verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…