2018 Ekim Anneleri

Kont gttkce verır gbme gelıyo cnm cok zorlndm ıns odulum yusufum saglıkla sogar cektıklerıme deger
Parça rapor Hakk'ını tüketmesen canım,heyet alabilsen keşke.İyi olun inşallsh şu mübarek Günler'de.. bu süreçte o hastane psikolojisini çok iyi bilirim Rabbim hepimizinkini kendimize bağışlasın ilkim1

Cnm dogumdan sonra ısten cıkcam zaten dr ıle konuscm bakalm verebılcekmı heyet

Kaburga agrimdan uyuyamıyorum günlerdir böyleyim. Ağlıyorum arrtik acidan. Kırılmış gibi agriyo. Erken değil mi bu ağrı? Bilen yasaayan var mı?
Çok çok geçmiş olsun. Benim de sol ayağım ve bileğim çok acıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım kasılma bitmiyor ama azaldı. Hala hastanedeyim. Yarın bakıcak doktor. İnşallah sağ salim aktinde doğar bebişlerimiz. Sen nasılsın inşallah iyisindir
Kac dkdnbır oluyo kasılman benım saatte bıre dıstu ama kesılmesı lazmmıs eve gldm bn serum yerım ıkıtane fıtıl falan verdıler kasılmayı azaltıcı ılac verdıler sarı akıntm vardı kahbeye dondu ıns kanamaya falan donmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…