Canım iyiyim ama kasıkmalar geçmiyor. Doktor yarın bakacakmış. Yarına kadar yatış devam ediyorilkim1 nasıl oldun canim
Canım kasılmalar azalsa da devam ediyor. Hala yatıyorum hastanede. İnşallah bana da rapor verirGünaydınlar kızlar mutlu bir gün bizimle olsun.dlkkydlntpl ve ilkim1 kızlar umarım siz de iyisinizdir her şey yolundadır
İnşallah bebiş de sen de iyi olursunuz. İşe gitme doğuma kadar rapor almaya çalış.Canım iyiyim ama kasıkmalar geçmiyor. Doktor yarın bakacakmış. Yarına kadar yatış devam ediyor
Sağol canım inşallah. Ben de öyle yapıcamİnşallah bebiş de sen de iyi olursunuz. İşe gitme doğuma kadar rapor almaya çalış.
Sağol canım inşallah. Ben de öyle yapıcam
Teşekkürler canım. Amin inşallahGeçmiş olsun şu mübarek günlerde Allah yardımcın olsuniyileşmiş olarak dön evine canım
Girmez canim sezeryana girer sadeceSaskinAnne canım Ali hoca normal doğuma girmiyor dimi
Kont gttkce verır gbme gelıyo cnm cok zorlndm ıns odulum yusufum saglıkla sogar cektıklerıme degerAllah Allah ya. Raporunu 10 günden fazla verse bari. Ne zor geçti hamileliğin insaallah sağlıkla doğar da unutursun bunlari
Parça rapor Hakk'ını tüketmesen canım,heyet alabilsen keşke.İyi olun inşallsh şu mübarek Günler'de.. bu süreçte o hastane psikolojisini çok iyi bilirim Rabbim hepimizinkini kendimize bağışlasınKont gttkce verır gbme gelıyo cnm cok zorlndm ıns odulum yusufum saglıkla sogar cektıklerıme deger
Amin canım inşallahParça rapor Hakk'ını tüketmesen canım,heyet alabilsen keşke.İyi olun inşallsh şu mübarek Günler'de.. bu süreçte o hastane psikolojisini çok iyi bilirim Rabbim hepimizinkini kendimize bağışlasınilkim1
Cnm dogumdan sonra ısten cıkcam zaten dr ıle konuscm bakalm verebılcekmı heyetParça rapor Hakk'ını tüketmesen canım,heyet alabilsen keşke.İyi olun inşallsh şu mübarek Günler'de.. bu süreçte o hastane psikolojisini çok iyi bilirim Rabbim hepimizinkini kendimize bağışlasınilkim1
Cnm sen nasıl oldn resmen aynı kaderı yasıyoruzCanım kasılmalar azalsa da devam ediyor. Hala yatıyorum hastanede. İnşallah bana da rapor verir
Aminn canım aminnGözün aydın cnm darısı bizlere hep güzel haberler alalım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimizi
Hepimiz güzel haberler alalım inş canımGozunuzaydiiinn❤ masallah minişede .
Daim olsun iyi haberler❤
Canım kasılma bitmiyor ama azaldı. Hala hastanedeyim. Yarın bakıcak doktor. İnşallah sağ salim aktinde doğar bebişlerimiz. Sen nasılsın inşallah iyisindirCnm sen nasıl oldn resmen aynı kaderı yasıyoruz
Çok çok geçmiş olsun. Benim de sol ayağım ve bileğim çok acıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsunKaburga agrimdan uyuyamıyorum günlerdir böyleyim. Ağlıyorum arrtik acidan. Kırılmış gibi agriyo. Erken değil mi bu ağrı? Bilen yasaayan var mı?
Kac dkdnbır oluyo kasılman benım saatte bıre dıstu ama kesılmesı lazmmıs eve gldm bn serum yerım ıkıtane fıtıl falan verdıler kasılmayı azaltıcı ılac verdıler sarı akıntm vardı kahbeye dondu ıns kanamaya falan donmezCanım kasılma bitmiyor ama azaldı. Hala hastanedeyim. Yarın bakıcak doktor. İnşallah sağ salim aktinde doğar bebişlerimiz. Sen nasılsın inşallah iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?