- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Amin ıns allahm nasıp etsınCanimm.Unutmaya hatirlamamaya calisma zaten.Hep dusunulecek mutlaka.Ne kadarlik olacakti,şu ay dogacakti fln diye hep taze kaliyor.Sadece mecburiyet kaliyor insanin icinde o kadar...
Insallah hemencik gelir meleğin❤
Sabrına sabır katsın Allah dilerimm❤
Allahm ıns tekrardan nasıp eder banadaCanım Rabbim dağına göre kar verir , Allah sabır versin... Zor durum seni çok iyi anlıyoruz ... Ama bizim şer gördüğümüzde bile bir hayır vardır... Bol bol dua et, kendine iyi gelecek hobiler edin ve bir gün Rabbim nasip eder tekrar hamile kalırsan bizi de haberdar et...
Çok geçmiş olsun canım seni çok sevdik rabbim yardımcın olsun inşalllah tez zamanda rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah en kısa sürede de toparlanırsın Allaha emanet ol güzel yürekli insanSagol yazdıgın ıcın tabıkı etkılenılır kotu durum ama yasayan bılıyor onun acısını gece anıden uyanıp ahlamaya baslamak yasadıklarını ruyada gorup tekrar yasamak be dınmeyen gun gectıkce azalmayan bır acı Allahım kımseye yasatmasın burda acısıyla tatlısıyla uzun zaman gecırdım yerı geldı destek oldum yerı geldı destek oldular herkese herseye ragmen tesekkur ederım uc ay toparlanmaya calısıcam Allahım ıns yenıden nasıp eder dıyorum acımın gecıcegını sanmam ama herbaslayan gun yenı umutlarımız olur belkı deyıp kendımı avıtıyorum
Siz de ankaradasınz sanırım hangi dr a gidiyorsnzAnkara'damısın? Hangi hastane hangi dr bizim dr da Ataturk hastanesinde Ali İpek önerdi
Kötü niyetle söylediklerini düşünmüyorum ama, cam fanus benzetmen daha agır olmuş bence.. öyle diyen arkadaslar da aynı sorunları yaşıyorlardı yanlış hatırlamıyosam ve birbirlerine destek oluyorlardı. Eleştiriye cok da acık bir durum yok yani herkes çok üzgün.. Allah hayırla saglıkla kucagımıza aldırsın evlatlarımızı, sakin olmak lazım..Bazı arkadaşların cam fanusun içinde yaşaması gerekıyor herhalde ... Burda bir arkadaşımız düşük yapmış, ona destek olacagımıza , ay ben bunları duyunca dayanamıyorum , çok etkileniyorum o yüzden bir süre girmeyecegim, üyeliğimi iptal ettirecegim gibi söylemler gerçekten hiç hoş değil... Madem böyle düşünüyorsunuz sessiz sedasız istediğinizi yapın ... Bu tür söylemler çok affedersiniz de şımarıklığa ve düşüncesizliğe gidiyor bana göre .... Hepimiz üzülüyoruz, ama herşey insanlar için Allah'a emanetiz .. Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin bize
İnşallah sonucun temiz cıkar.. ben de risk gurubundayım ama karar veremedim ne yapacagıma. 4 lüyü yaptırdım sonucu almadım korkumdan.. detaylı ultrasonu bekliyorum öyle..Amin canim Inşallah hepimize saglicakla kavuşmayı nasip etsin. Evet bugün amnio istemedigimi söyledim. Cuma günü kan vermiştim o Nifty icinmis. 99% doğru çıkıyor dediler. Amnio yapan insanla çok ilgiliymiş risk durumu filan. Yanı adam araba falan kullanıyorsa onun da etkisi varmış ki bu zamanda herkeste ehliyet var. Zaten doktorun kendisi de büyük ihtimal sağlıklı riske atma dedi. Inşallah sonuçlar güzel gelir diye umut ediyorum.
Verecek inşallah gönlünü ferak tut...o kadar cok dua aldınki burda, Allah sabrını artırsın.. güzel haberini de yine burda paylaş ama, merakla beklicez seni..Amın ıns allahım herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın ıns acısını hafıfletıcek bı saglıklı evlat verır
Sevindim siizn adınızaMerhaba üçlü tarama testimde Trisomy 21 1:104 çıkmıştı bu yüzden dolayı NIP Testi yaptırdım ve sonuç elime ulaştı temiz cıktı dünyalar benim oldu şuan 19. haftadayım yakın zamanda detaylı ultrasona gircem arkadaşlar sizler naptınız ben araştırdım özeller dolu randevu alamadım dr um Ataturk Hastanesinde Dr Ali İpek önerdi fakat devllet hastanesinde ne kdar detaylı incelenir şüphem var sizin teercihleriniz?
kötü niyetli olduklarını bende düşünmüyorum insanız başımıza herşey gelebilir ... Karşı taraf bir acı yaşarken söylediklerimize daha dikkat etmelıyız... söylediklerimde de ağır birsey olduğunu düşünmüyorum... Arkadaşların yaptıkları daha ağır bence buda benım düşüncemKötü niyetle söylediklerini düşünmüyorum ama, cam fanus benzetmen daha agır olmuş bence.. öyle diyen arkadaslar da aynı sorunları yaşıyorlardı yanlış hatırlamıyosam ve birbirlerine destek oluyorlardı. Eleştiriye cok da acık bir durum yok yani herkes çok üzgün.. Allah hayırla saglıkla kucagımıza aldırsın evlatlarımızı, sakin olmak lazım..
kötü niyetli olduklarını bende düşünmüyorum insanız başımıza herşey gelebilir ... Karşı taraf bir acı yaşarken söylediklerimize daha dikkat etmelıyız... söylediklerimde de ağır birsey olduğunu düşünmüyorum... Arkadaşların yaptıkları daha ağır bence buda benım düşüncem
Türkan Örnek LİV hospitalSiz de ankaradasınz sanırım hangi dr a gidiyorsnz
düşük yaşamadım ama hamile kalma sürecim sıkıntılı geçti... Tam 4 sene boyunca uğraştım ve ikinci tüp bebek denememle hamile kalabıldım... Kaybetme korkusunu çok iyi anlıyorum , hala risk altındayız ... Rabbim kimseye yaşatmasım ama dünyada onbinlerce kadın bunu yaşadı,yaşıyor ve yaşayacak... Biraz daha metin, güçlü ve bu acıyı yaşayan arkadaşlara karşı daha duyarlı olmalıyız.... Yoksa kimsenin kötü niyetli olmadığının bende farkındayım ... Rabbim neyler, neylerse güzel eyler...Sana katiliyorum canim ... kotu haber okumak istemiyorum demek bana dokunmayan yilan bin yasasincilik bana gore .... hepimiz etkileniyoruz uzuluyoruz etkilenmemek icin zaten degil anne insan olmamamiz lazim ...yardim isters3n burdaki arkadaslardan iyide o arkadaslarin birinin basindan boyle bisi gecincemi kotu..... inanin anlamaya calisiyorum ama verilen bu tepkiyi aklim almiyor.....
Onuda gectim hem kotu oluyorum deniliyor hemde ne olmus ne den olmus niye olmus diye kadina soruluyoor .... k3ndisi bilebilirmi siz bi empati yapin siz olasaniz Allah korusun kendiniz3 neden ben niye oldu oldu diye yuzbinlerce kez sorardiniz ki ben sormustum ama cevabi yok iste yok.... uyandiginda bi ruya gormus olmayi dilemek ne aci bir durum ...ne olur biraz anlayisli ve gercekci olalim papmuklar icind3 degiliriz hic birimizin yarina can garantisi yok ..
Gonul ister Allah hic birimize kotu aci yasatmasin ama yasaniyor .Verende Allah alanda Allah bize dusen sadece sabir sahit olduklarimiza bile sabir etmeliyiz .. şimariklik degil...
düşük yaşamadım ama hamile kalma sürecim sıkıntılı geçti... Tam 4 sene boyunca uğraştım ve ikinci tüp bebek denememle hamile kalabıldım... Kaybetme korkusunu çok iyi anlıyorum , hala risk altındayız ... Rabbim kimseye yaşatmasım ama dünyada onbinlerce kadın bunu yaşadı,yaşıyor ve yaşayacak... Biraz daha metin, güçlü ve bu acıyı yaşayan arkadaşlara karşı daha duyarlı olmalıyız.... Yoksa kimsenin kötü niyetli olmadığının bende farkındayım ... Rabbim neyler, neylerse güzel eyler...
Teşekkür ederim cnm benim sonuç çok güzel çıktı şükürler olsun rabbime darısı sanaHarmandali ve zafergul kızlar inşallah iyi sonuçlar alırsınız ama almasanız da canınızı hiç sıkmayın.Bu testler çok hassas ölçümler olduğu için gerçek sonucu vermeyebiliyor ki verse bile imtihan ..Sonuna kadar tevekkül edip bekleyin derim ben.
Cok gecmiş olsun cok sevindim temiz cıkmasına
Çok teşekkür ederim canım hep güzel haberler alalım hepimiz inşallahCok gecmiş olsun cok sevindim temiz cıkmasına
düşük yaşamadım ama hamile kalma sürecim sıkıntılı geçti... Tam 4 sene boyunca uğraştım ve ikinci tüp bebek denememle hamile kalabıldım... Kaybetme korkusunu çok iyi anlıyorum , hala risk altındayız ... Rabbim kimseye yaşatmasım ama dünyada onbinlerce kadın bunu yaşadı,yaşıyor ve yaşayacak... Biraz daha metin, güçlü ve bu acıyı yaşayan arkadaşlara karşı daha duyarlı olmalıyız.... Yoksa kimsenin kötü niyetli olmadığının bende farkındayım ... Rabbim neyler, neylerse güzel eyler...
Canim bu koyu niyet degil evet haklisin bu bencillik bana gore... bende 8 sene tedavi oldum aklina gelebilecek her yolu bitkilerde dahil ama olmadi 2 sene icinde 2 defa gene kaldim kendiliginden bi4i 4 . Haftada tutunamadi dustu diyeri 3. Ayda kontrolde ikiz oldugu anlasildi 3. Aya kadar 10 defa girdim o ultrasona hep tek bebek biliyoduk ikiz deyince basimizdan assa kaynar sualr indi ama bi siki ti var kalpleri atmiyo dendi Allah oyle birsey yasattiki uzulsemmi sevinsemmi dondum kaldim ibretlik bir durumdu .. cok sukur o zor gunleri atlattim Allah yeniden nasip eyledi hamd olsun ama yarina garantimmi var hayir yok ... Allah isteyen tum kadinlara anneligi yasatsin hasreti olanlara hasretini dindirsin insallah tek duam budur ..
inş cnm sende zor süreçlerden geçmişsin inş sana evladın en büyük mükafatın olurCanim bu koyu niyet degil evet haklisin bu bencillik bana gore... bende 8 sene tedavi oldum aklina gelebilecek her yolu bitkilerde dahil ama olmadi 2 sene icinde 2 defa gene kaldim kendiliginden bi4i 4 . Haftada tutunamadi dustu diyeri 3. Ayda kontrolde ikiz oldugu anlasildi 3. Aya kadar 10 defa girdim o ultrasona hep tek bebek biliyoduk ikiz deyince basimizdan assa kaynar sualr indi ama bi siki ti var kalpleri atmiyo dendi Allah oyle birsey yasattiki uzulsemmi sevinsemmi dondum kaldim ibretlik bir durumdu .. cok sukur o zor gunleri atlattim Allah yeniden nasip eyledi hamd olsun ama yarina garantimmi var hayir yok ... Allah isteyen tum kadinlara anneligi yasatsin hasreti olanlara hasretini dindirsin insallah tek duam budur ..
amin cnm ... Olacağı varsa ne yaparsan yap çare olmuyor... Rabbim hepimize güzel yazılar nasip etsincanlarım Aslında o arkadaş kötü niyetli bencil ya da başka düşünceleri olduğu için üyelik iptali yapmadı gerçekten çok üzüldüm etkilendiğini söyledi herkesin kendine göre kaçış yolu farklıdır görmemezlikten gelerek kendince kendini korudu nasıl bir psikolojide olduğunu anlamamız mümkün değil çok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyor ben ne kadar Üzülürsem üzüleyim kaçmak yerine üstüne gitmeyi tercih ederim mesela ama her insan aynı değil işte onu da bence anlamalıyız yıllar sonra hamile kaldım önceden Kaybım oldu burada kayıp yaşayan arkadaşlara ciddi derecede üzülüyorum yaşadıklarım aklıma geliyor ama dediğim gibi strese giriyorum diye ki hepimiz strese giriyoruz bir şeyler örtbas etmiyorum Allah dileyen isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Gözünaydın canım çok sevindim için rahatlamıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?