2018 Ekim Anneleri

Amin ıns allahm nasıp etsın

Allahm ıns tekrardan nasıp eder banada

Çok geçmiş olsun canım seni çok sevdik rabbim yardımcın olsun inşalllah tez zamanda rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah en kısa sürede de toparlanırsın Allaha emanet ol güzel yürekli insan

Kötü niyetle söylediklerini düşünmüyorum ama, cam fanus benzetmen daha agır olmuş bence.. öyle diyen arkadaslar da aynı sorunları yaşıyorlardı yanlış hatırlamıyosam ve birbirlerine destek oluyorlardı. Eleştiriye cok da acık bir durum yok yani herkes çok üzgün.. Allah hayırla saglıkla kucagımıza aldırsın evlatlarımızı, sakin olmak lazım..

İnşallah sonucun temiz cıkar.. ben de risk gurubundayım ama karar veremedim ne yapacagıma. 4 lüyü yaptırdım sonucu almadım korkumdan.. detaylı ultrasonu bekliyorum öyle..

Sevindim siizn adınıza benim kendi doktorum yapıyor detaylı ultrasonuda muaynehanesinde 22-24 hafta arası demişti haftaya kontorlüm var 19bitiyor daha var yani bize :)

kötü niyetli olduklarını bende düşünmüyorum insanız başımıza herşey gelebilir ... Karşı taraf bir acı yaşarken söylediklerimize daha dikkat etmelıyız... söylediklerimde de ağır birsey olduğunu düşünmüyorum... Arkadaşların yaptıkları daha ağır bence buda benım düşüncem

Sana katiliyorum canim ... kotu haber okumak istemiyorum demek bana dokunmayan yilan bin yasasincilik bana gore .... hepimiz etkileniyoruz uzuluyoruz etkilenmemek icin zaten degil anne insan olmamamiz lazim ...yardim isters3n burdaki arkadaslardan iyide o arkadaslarin birinin basindan boyle bisi gecincemi kotu..... inanin anlamaya calisiyorum ama verilen bu tepkiyi aklim almiyor.....

Onuda gectim hem kotu oluyorum deniliyor hemde ne olmus ne den olmus niye olmus diye kadina soruluyoor .... k3ndisi bilebilirmi siz bi empati yapin siz olasaniz Allah korusun kendiniz3 neden ben niye oldu oldu diye yuzbinlerce kez sorardiniz ki ben sormustum ama cevabi yok iste yok.... uyandiginda bi ruya gormus olmayi dilemek ne aci bir durum ...ne olur biraz anlayisli ve gercekci olalim papmuklar icind3 degiliriz hic birimizin yarina can garantisi yok ..
Gonul ister Allah hic birimize kotu aci yasatmasin ama yasaniyor .Verende Allah alanda Allah bize dusen sadece sabir sahit olduklarimiza bile sabir etmeliyiz .. şimariklik degil...

düşük yaşamadım ama hamile kalma sürecim sıkıntılı geçti... Tam 4 sene boyunca uğraştım ve ikinci tüp bebek denememle hamile kalabıldım... Kaybetme korkusunu çok iyi anlıyorum , hala risk altındayız ... Rabbim kimseye yaşatmasım ama dünyada onbinlerce kadın bunu yaşadı,yaşıyor ve yaşayacak... Biraz daha metin, güçlü ve bu acıyı yaşayan arkadaşlara karşı daha duyarlı olmalıyız.... Yoksa kimsenin kötü niyetli olmadığının bende farkındayım ... Rabbim neyler, neylerse güzel eyler...

Canim bu koyu niyet degil evet haklisin bu bencillik bana gore... bende 8 sene tedavi oldum aklina gelebilecek her yolu bitkilerde dahil ama olmadi 2 sene icinde 2 defa gene kaldim kendiliginden bi4i 4 . Haftada tutunamadi dustu diyeri 3. Ayda kontrolde ikiz oldugu anlasildi 3. Aya kadar 10 defa girdim o ultrasona hep tek bebek biliyoduk ikiz deyince basimizdan assa kaynar sualr indi ama bi siki ti var kalpleri atmiyo dendi Allah oyle birsey yasattiki uzulsemmi sevinsemmi dondum kaldim ibretlik bir durumdu .. cok sukur o zor gunleri atlattim Allah yeniden nasip eyledi hamd olsun ama yarina garantimmi var hayir yok ... Allah isteyen tum kadinlara anneligi yasatsin hasreti olanlara hasretini dindirsin insallah tek duam budur ..

Teşekkür ederim cnm benim sonuç çok güzel çıktı şükürler olsun rabbime darısı sana Harmandali

canlarım Aslında o arkadaş kötü niyetli bencil ya da başka düşünceleri olduğu için üyelik iptali yapmadı gerçekten çok üzüldüm etkilendiğini söyledi herkesin kendine göre kaçış yolu farklıdır görmemezlikten gelerek kendince kendini korudu nasıl bir psikolojide olduğunu anlamamız mümkün değil çok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyor ben ne kadar Üzülürsem üzüleyim kaçmak yerine üstüne gitmeyi tercih ederim mesela ama her insan aynı değil işte onu da bence anlamalıyız yıllar sonra hamile kaldım önceden Kaybım oldu burada kayıp yaşayan arkadaşlara ciddi derecede üzülüyorum yaşadıklarım aklıma geliyor ama dediğim gibi strese giriyorum diye ki hepimiz strese giriyoruz bir şeyler örtbas etmiyorum Allah dileyen isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

inş cnm sende zor süreçlerden geçmişsin inş sana evladın en büyük mükafatın olur

amin cnm ... Olacağı varsa ne yaparsan yap çare olmuyor... Rabbim hepimize güzel yazılar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…