canlarım Aslında o arkadaş kötü niyetli bencil ya da başka düşünceleri olduğu için üyelik iptali yapmadı gerçekten çok üzüldüm etkilendiğini söyledi herkesin kendine göre kaçış yolu farklıdır görmemezlikten gelerek kendince kendini korudu nasıl bir psikolojide olduğunu anlamamız mümkün değil çok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyor ben ne kadar Üzülürsem üzüleyim kaçmak yerine üstüne gitmeyi tercih ederim mesela ama her insan aynı değil işte onu da bence anlamalıyız yıllar sonra hamile kaldım önceden Kaybım oldu burada kayıp yaşayan arkadaşlara ciddi derecede üzülüyorum yaşadıklarım aklıma geliyor ama dediğim gibi strese giriyorum diye ki hepimiz strese giriyoruz bir şeyler örtbas etmiyorum Allah dileyen isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çok sevdiğim bir arkadaşım 20. Haftasında ilk bebeğini kaybekaybetti.Sagol yazdıgın ıcın tabıkı etkılenılır kotu durum ama yasayan bılıyor onun acısını gece anıden uyanıp ahlamaya baslamak yasadıklarını ruyada gorup tekrar yasamak be dınmeyen gun gectıkce azalmayan bır acı Allahım kımseye yasatmasın burda acısıyla tatlısıyla uzun zaman gecırdım yerı geldı destek oldum yerı geldı destek oldular herkese herseye ragmen tesekkur ederım uc ay toparlanmaya calısıcam Allahım ıns yenıden nasıp eder dıyorum acımın gecıcegını sanmam ama herbaslayan gun yenı umutlarımız olur belkı deyıp kendımı avıtıyorum
Amin canim cumlemizin mukafati saglikli yavrularimiz olsun insallah...inş cnm sende zor süreçlerden geçmişsin inş sana evladın en büyük mükafatın olur
Bana diyosun farkındayım cvp vermıyim diyorum ama devam ediyosun :)Hayir canim ya biz ona demiyoz o kadin gercekten kotu etkilendigini belirtip gitti ne yapsin onada bisi d3nmez kimimiz cok daha hassas ola biliyor boyle durumlarda .benim lafim hem boyle deyip hemde niye oldu neden oldu deyip irdeliyen kisi yada kisilere...
Dr uc ay beklememı onerdı bnm ıcın rahım tıoarlasn allahta nasıp ederse ıns cok ıstıyorum tekrardan anne olmayı ıns bukez olurdlkkydlntpl canim yukarıdaki mesaj yanlışlıkla yarim olarak geldi, silemedim de. Diyeceğim şuydu; ilk bebeğini kaybetti ve hemen ardindan adet bile görmeden ikinci bebeğine hamile kaldı. Şimdi zeka küpü bir çocuğu var. O günler geçti gitti. Şuan acın taze ama zaman da herşeyin ilacı. Inşallah sen de bir an önce hayırlısıyla evlatlarını kucağına alırsın
Moral olarak tamamen coktum zaten yemek bıle yemıyorm ahlıyorm gece bıle uyanıp cok zor ıns hakkımızda hayırlısodlkkydlntpl canim insallah bir dahaki gebeligin cook rahat gecer ve saglikla yavrunu kucagina alirsin.Cok yiprandin cok emek verdin ama senin icin hayirlisi buymus demek ki. Belki de daha buyuk zorluklardan korundun. Senin yasadigin kayip beni ayri etkiledi, iyi olmani cok isterim psikolojik destek alirsan daha kolay atlatirsin belki canim.
Arkadaşım geçmiş olsun,panik yapmaman güzel ama Allah korusun olumsuz bir durum varsa vaktinde müdahale edilmesi daha iyi olur kanısındayım.Eğer kanamayla süregelen bi hamileliğin yoksa doktora görünmelisin bence..Selam kizlar bisey sorcam bende iki gundur hafif kahverengimsi cok az akinti geldi bugunde boyle bi damla bile denmez hafif pembe kan gibi akintiyla gelmis hemen oyle panik yapmak istemiyorum simdiye kadar hersey cok normal ilerledi cunku herhangi bi risk falan yoktu neden oldu acaba neyin belirtisi deneyimli anneler bilgisi olan var mi???? Herhangi bi agrim sizim yok. Kist vardi diger yumurtalikta o da kiculuyordu onunla bi ilgisi olabilir mi acaba??? Aslinda bu gibi durumlarda burda hemen kadin dogumu arayip acil randevu yapmak lazim ama benim zaten yarin 20 haftalik ultrason randevum var o yuzden bekleyecegim sanirim.
Sağol canım gerçekten çok rahatladımGözünaydın canım çok sevindim için rahatlamıstır
Ankara'damısın? Hangi hastane hangi dr bizim dr da Ataturk hastanesinde Ali İpek önerdi
Canım ben çok üzüldüm. Kasılmaları sana ben söylemiştim. Acaba doktora giritmesen düşmezmiydi vajinal baktıda rahimi uyardı mı diye kendi kendimi yedim. 2 gündğr kahroldum. Ama eski sağlıkçı olarak bildiğim bir şey varki doktorlar hep der vücutsağlıksız bebeği istemez. Atmaya çalışır diye söylerler. Belki de öyle bir durum vardır. Rabbim inşallah istediğin zaman sağlıklı hayırlı güZeller güzeli bebişler nasip etsin. Sınavın gerçekten çok büyük. Rabbim sabırlar versin. Bir an önce acını unutturacak güzellikler yaşatsın inşallah. Seni gerçekten tanımadan çok sevmiştim. Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versinDr uc ay beklememı onerdı bnm ıcın rahım tıoarlasn allahta nasıp ederse ıns cok ıstıyorum tekrardan anne olmayı ıns bukez olur
Canim kürtaj sonrası doktorum bekleme demişti. Sen bilirsin yine dinlen kafanı topla. Cevap bile yazamıyorum sana okadar icime dokundunDr uc ay beklememı onerdı bnm ıcın rahım tıoarlasn allahta nasıp ederse ıns cok ıstıyorum tekrardan anne olmayı ıns bukez olur
Sen nasıl oldun canimCanım ben çok üzüldüm. Kasılmaları sana ben söylemiştim. Acaba doktora giritmesen düşmezmiydi vajinal baktıda rahimi uyardı mı diye kendi kendimi yedim. 2 gündğr kahroldum. Ama eski sağlıkçı olarak bildiğim bir şey varki doktorlar hep der vücutsağlıksız bebeği istemez. Atmaya çalışır diye söylerler. Belki de öyle bir durum vardır. Rabbim inşallah istediğin zaman sağlıklı hayırlı güZeller güzeli bebişler nasip etsin. Sınavın gerçekten çok büyük. Rabbim sabırlar versin. Bir an önce acını unutturacak güzellikler yaşatsın inşallah. Seni gerçekten tanımadan çok sevmiştim. Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin
Kasılmalar devam canım. Ali hoca bazı yasaklar koydu. Bu hafta raporluyum. Bebek aşağıda. Ama rahimde açılma yok dediler. Tek tesellim o. Ama kasılmalar beni çok korkutuyor. Rabbim bebişimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah.Sen nasıl oldun canim
Ne. Yaparsan yap duscegı varsa ne yap duser ama dıger turlu de olmaz dıcek baska bısı yokCanım ben çok üzüldüm. Kasılmaları sana ben söylemiştim. Acaba doktora giritmesen düşmezmiydi vajinal baktıda rahimi uyardı mı diye kendi kendimi yedim. 2 gündğr kahroldum. Ama eski sağlıkçı olarak bildiğim bir şey varki doktorlar hep der vücutsağlıksız bebeği istemez. Atmaya çalışır diye söylerler. Belki de öyle bir durum vardır. Rabbim inşallah istediğin zaman sağlıklı hayırlı güZeller güzeli bebişler nasip etsin. Sınavın gerçekten çok büyük. Rabbim sabırlar versin. Bir an önce acını unutturacak güzellikler yaşatsın inşallah. Seni gerçekten tanımadan çok sevmiştim. Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin
geçmiş olsunKasılmalar devam canım. Ali hoca bazı yasaklar koydu. Bu hafta raporluyum. Bebek aşağıda. Ama rahimde açılma yok dediler. Tek tesellim o. Ama kasılmalar beni çok korkutuyor. Rabbim bebişimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?