2018 Ekim Anneleri

Hayir canim ya biz ona demiyoz o kadin gercekten kotu etkilendigini belirtip gitti ne yapsin onada bisi d3nmez kimimiz cok daha hassas ola biliyor boyle durumlarda .benim lafim hem boyle deyip hemde niye oldu neden oldu deyip irdeliyen kisi yada kisilere...

Çok sevdiğim bir arkadaşım 20. Haftasında ilk bebeğini kaybekaybetti.

inş cnm sende zor süreçlerden geçmişsin inş sana evladın en büyük mükafatın olur
Amin canim cumlemizin mukafati saglikli yavrularimiz olsun insallah...

Ömrumuz gecip giderken tek gercek evlat iken Allah kimseyi ondan mahrum koymasin ... insallah...

dlkkydlntpl canim yukarıdaki mesaj yanlışlıkla yarim olarak geldi, silemedim de. Diyeceğim şuydu; ilk bebeğini kaybetti ve hemen ardindan adet bile görmeden ikinci bebeğine hamile kaldı. Şimdi zeka küpü bir çocuğu var. O günler geçti gitti. Şuan acın taze ama zaman da herşeyin ilacı. Inşallah sen de bir an önce hayırlısıyla evlatlarını kucağına alırsın

Bana diyosun farkındayım cvp vermıyim diyorum ama devam ediyosun :)
Bir an saşkınlıkla sorulan ne olmus neden olmuşki sorularını bencillik yada irlemek olarak görmenize ben saygı duyup 2 gündür cevap vermemeye uğrasıyorum.Kötü bir niyetim yada bencilliğim nasıl olabilir böyle bir durumda hepimiz iyi kötü zor bir çok zaman geçiriyoruz endişelerimiz var birimizin yaşadığından ders cıkarıp tavsiye alıyoruz.Kimseyle aramda bir husumet yok olamazda kimse kotu olsun kotu bir sey yaşasın istemem.

dlkkydlntpl canim insallah bir dahaki gebeligin cook rahat gecer ve saglikla yavrunu kucagina alirsin.Cok yiprandin cok emek verdin ama senin icin hayirlisi buymus demek ki. Belki de daha buyuk zorluklardan korundun. Senin yasadigin kayip beni ayri etkiledi, iyi olmani cok isterim psikolojik destek alirsan daha kolay atlatirsin belki canim.

Selam kizlar bisey sorcam bende iki gundur hafif kahverengimsi cok az akinti geldi bugunde boyle bi damla bile denmez hafif pembe kan gibi akintiyla gelmis hemen oyle panik yapmak istemiyorum simdiye kadar hersey cok normal ilerledi cunku herhangi bi risk falan yoktu neden oldu acaba neyin belirtisi deneyimli anneler bilgisi olan var mi???? Herhangi bi agrim sizim yok. Kist vardi diger yumurtalikta o da kiculuyordu onunla bi ilgisi olabilir mi acaba??? Aslinda bu gibi durumlarda burda hemen kadin dogumu arayip acil randevu yapmak lazim ama benim zaten yarin 20 haftalik ultrason randevum var o yuzden bekleyecegim sanirim.

Dr uc ay beklememı onerdı bnm ıcın rahım tıoarlasn allahta nasıp ederse ıns cok ıstıyorum tekrardan anne olmayı ıns bukez olur

Moral olarak tamamen coktum zaten yemek bıle yemıyorm ahlıyorm gece bıle uyanıp cok zor ıns hakkımızda hayırlıso

Arkadaşım geçmiş olsun,panik yapmaman güzel ama Allah korusun olumsuz bir durum varsa vaktinde müdahale edilmesi daha iyi olur kanısındayım.Eğer kanamayla süregelen bi hamileliğin yoksa doktora görünmelisin bence..

Kızlar(özellikle bu haftaları geçenler ) ben hiçbir şekilde bebeği hissetmiyorum ya ..Ağrımda yok çok şükür sadece bugün biraz akıntım var .Sİzde de süreç böyle mi işledi? İştah ayarım da bozuldu.Canımın ne isteyeceği hiç belli olmuyor.Dün 11.00 gibi kahvaltı yaptım iftara kadar canım bişey istemedi zorla yarım muz,bir bardak kefir içebildim.İftarda da hemen şişmiş gibi oldum. Canım bişey istediğinde de ya alıyorum ya yapıyorum ama midem o kadar çok dolmuş oluyor ki iftardan sonra yemeden yatıyorum

Dr uc ay beklememı onerdı bnm ıcın rahım tıoarlasn allahta nasıp ederse ıns cok ıstıyorum tekrardan anne olmayı ıns bukez olur
Canım ben çok üzüldüm. Kasılmaları sana ben söylemiştim. Acaba doktora giritmesen düşmezmiydi vajinal baktıda rahimi uyardı mı diye kendi kendimi yedim. 2 gündğr kahroldum. Ama eski sağlıkçı olarak bildiğim bir şey varki doktorlar hep der vücutsağlıksız bebeği istemez. Atmaya çalışır diye söylerler. Belki de öyle bir durum vardır. Rabbim inşallah istediğin zaman sağlıklı hayırlı güZeller güzeli bebişler nasip etsin. Sınavın gerçekten çok büyük. Rabbim sabırlar versin. Bir an önce acını unutturacak güzellikler yaşatsın inşallah. Seni gerçekten tanımadan çok sevmiştim. Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin

Kızlar bebek hareketlerini ben hala tam anlamı ile hissedemiyorum doktor normal demişti ama insan tedirgin oluyor . Arada pıt pıt bişeyler hissedyrm bi kaç tane o mu değil mi emin degilim ama . Ne zaman tam anlamı ile hissederim henüz küçük oldukları için mi tam ne hissetmiyorum ?

Canim kürtaj sonrası doktorum bekleme demişti. Sen bilirsin yine dinlen kafanı topla. Cevap bile yazamıyorum sana okadar icime dokundun

Sen nasıl oldun canim

Sen nasıl oldun canim
Kasılmalar devam canım. Ali hoca bazı yasaklar koydu. Bu hafta raporluyum. Bebek aşağıda. Ama rahimde açılma yok dediler. Tek tesellim o. Ama kasılmalar beni çok korkutuyor. Rabbim bebişimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah.

Ne. Yaparsan yap duscegı varsa ne yap duser ama dıger turlu de olmaz dıcek baska bısı yok

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…