- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bana uc ay bekle dedı 15 gun sonra kontrolde konusucaz toparlarm ıns en kısa zamanda yunusumuz bızı cennetten ızlıcek Allahım hemen aldı yanına bana cok zor ama allahm komseye yasatmasnCanim kürtaj sonrası doktorum bekleme demişti. Sen bilirsin yine dinlen kafanı topla. Cevap bile yazamıyorum sana okadar icime dokundun
Teşekkürler canımgeçmiş olsun
Doktoru aramanda fayda var, inşallah kisti atıyodur vücut temizleniyodur..Selam kizlar bisey sorcam bende iki gundur hafif kahverengimsi cok az akinti geldi bugunde boyle bi damla bile denmez hafif pembe kan gibi akintiyla gelmis hemen oyle panik yapmak istemiyorum simdiye kadar hersey cok normal ilerledi cunku herhangi bi risk falan yoktu neden oldu acaba neyin belirtisi deneyimli anneler bilgisi olan var mi???? Herhangi bi agrim sizim yok. Kist vardi diger yumurtalikta o da kiculuyordu onunla bi ilgisi olabilir mi acaba??? Aslinda bu gibi durumlarda burda hemen kadin dogumu arayip acil randevu yapmak lazim ama benim zaten yarin 20 haftalik ultrason randevum var o yuzden bekleyecegim sanirim.
Maşallah cok sevindim canim. Tesekkur ederim. Insallah bizde Boyle guzel haberler yazalim buraya
Canim hocam ya o dediyse güven canim. Benim hiç acilmama falan bakmadı aşağıda olunca mi bakıyor acabaKasılmalar devam canım. Ali hoca bazı yasaklar koydu. Bu hafta raporluyum. Bebek aşağıda. Ama rahimde açılma yok dediler. Tek tesellim o. Ama kasılmalar beni çok korkutuyor. Rabbim bebişimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah.
Benim 20 haftada detayli ultrasonum da yapilmisti ve hersey yolunda 8 hafta sonra gelebilirsin diye yollamislardi Beni. Ama dun tekrar yaptilar bu defa kalbini kontrol etdiler yani baya uzun surdu kalbini cok detayli incelediler ve iyi gozukuyor dedi. Ama incelerken karnima o kdr bastirdiki bugun bile hala orasi aciyor. Sonra genetic konsultasyon doktorum eger cocuk DSli ise yuzden elli kalbinden igrenebiliyorlar, kalplerinde delik ve ya problem oluyor demisti. Ultrason temiz gozukuyor Insallah tahlillerde temiz gelir, Boyle icin huzursuz beklemek cok zormus. Ne kdr dusunmemeye calissamda aklimin bi kosesinde hep.İnşallah sonucun temiz cıkar.. ben de risk gurubundayım ama karar veremedim ne yapacagıma. 4 lüyü yaptırdım sonucu almadım korkumdan.. detaylı ultrasonu bekliyorum öyle..
Vajinal bakmadı canım. Kasılmam var hastanedenyattım. Bebek aşağıdaymış deyince rahim kapalı dedi. Karından ultrasonla ölçtü rahm ağzı uzunluğunuCanim hocam ya o dediyse güven canim. Benim hiç acilmama falan bakmadı aşağıda olunca mi bakıyor acaba
Bir süre boşlukta gibi oluyorsun sonra geçiyor aklında hep kalıyor ama geçiyor. Bana eşim o gezmeye gitti gelecek demişti şimdi ben sana diyorum o gezip gelecek annesi. Yakın zamanda tekrar olacak insaallahBana uc ay bekle dedı 15 gun sonra kontrolde konusucaz toparlarm ıns en kısa zamanda yunusumuz bızı cennetten ızlıcek Allahım hemen aldı yanına bana cok zor ama allahm komseye yasatmasn
Aaaa o zaman benimkini de olcmustur neden bakmıyor ki diyordum. Bundan sonra değiştirme doktorunu bence tabi yine senin kararın. Hoca rapor verseydi 1 ay dönemi kapatırdınVajinal bakmadı canım. Kasılmam var hastanedenyattım. Bebek aşağıdaymış deyince rahim kapalı dedi. Karından ultrasonla ölçtü rahm ağzı uzunluğunu
Ben daha 18. Haftadayım.. gerçekten en ufak şüphe varsa onu dağlar kadar büyütüyoruz.. Beklemek zor.. detaylı ultrasonun detaylarını merak ediyordum..bakalım hayırlısıBenim 20 haftada detayli ultrasonum da yapilmisti ve hersey yolunda 8 hafta sonra gelebilirsin diye yollamislardi Beni. Ama dun tekrar yaptilar bu defa kalbini kontrol etdiler yani baya uzun surdu kalbini cok detayli incelediler ve iyi gozukuyor dedi. Ama incelerken karnima o kdr bastirdiki bugun bile hala orasi aciyor. Sonra genetic konsultasyon doktorum eger cocuk DSli ise yuzden elli kalbinden igrenebiliyorlar, kalplerinde delik ve ya problem oluyor demisti. Ultrason temiz gozukuyor Insallah tahlillerde temiz gelir, Boyle icin huzursuz beklemek cok zormus. Ne kdr dusunmemeye calissamda aklimin bi kosesinde hep.
Insallah hersey guzel olacak.Ben daha 18. Haftadayım.. gerçekten en ufak şüphe varsa onu dağlar kadar büyütüyoruz.. Beklemek zor.. detaylı ultrasonun detaylarını merak ediyordum..bakalım hayırlısı
Keske uc gun oncesıne donebılsem hıc kalkmadn yayardm yavrm topraga gırdı mınıcık bedenıyle canlı kanlıydıBir süre boşlukta gibi oluyorsun sonra geçiyor aklında hep kalıyor ama geçiyor. Bana eşim o gezmeye gitti gelecek demişti şimdi ben sana diyorum o gezip gelecek annesi. Yakın zamanda tekrar olacak insaallah
Ya artik hergun hissetmemz lazim ama bende cok nadir hissediyrm. Ilk gebelgmde boyle degldi. Kzim cok harektliydi. Demekko bu bebis o kadr degl:)))Kızlar bebek hareketlerini ben hala tam anlamı ile hissedemiyorum doktor normal demişti ama insan tedirgin oluyor . Arada pıt pıt bişeyler hissedyrm bi kaç tane o mu değil mi emin degilim ama . Ne zaman tam anlamı ile hissederim henüz küçük oldukları için mi tam ne hissetmiyorum ?
Canim hic kalkma uzan madem yarina kadar bekleyeceksin. Onemsizdir insallahSelam kizlar bisey sorcam bende iki gundur hafif kahverengimsi cok az akinti geldi bugunde boyle bi damla bile denmez hafif pembe kan gibi akintiyla gelmis hemen oyle panik yapmak istemiyorum simdiye kadar hersey cok normal ilerledi cunku herhangi bi risk falan yoktu neden oldu acaba neyin belirtisi deneyimli anneler bilgisi olan var mi???? Herhangi bi agrim sizim yok. Kist vardi diger yumurtalikta o da kiculuyordu onunla bi ilgisi olabilir mi acaba??? Aslinda bu gibi durumlarda burda hemen kadin dogumu arayip acil randevu yapmak lazim ama benim zaten yarin 20 haftalik ultrason randevum var o yuzden bekleyecegim sanirim.
CAnım sana inşirah süresini okumanı önerebilirim, Allah yardımcın olsun senin ve hepimizin, bnm rahim ağzım da git gide kısalıyor bu ikinci gebeliğim dikiş atılacak inşallah, sana tavsiyem 2.gebeliğinde dr un 12. Haftada rahim uzunluğuna baksın ve dikiş iste, ben şuan 17 haftalık oldum dr bana bırakıyor dikişi ama özele gittim keşke 12 de gelseydin diyor , velhasıl inşallah tekrar tez vakitte hamile kalırsın sağlıkla ama bu dr lar bilmiyorum bnm bir kaybım var ama hala bana bırakıyor , dr unu iyi seçMoral olarak tamamen coktum zaten yemek bıle yemıyorm ahlıyorm gece bıle uyanıp cok zor ıns hakkımızda hayırlıso
Rahim ağzı uzunluğu sedece vajinal olarak ölçülebilşyır diye biliyorum ama kızlarAaaa o zaman benimkini de olcmustur neden bakmıyor ki diyordum. Bundan sonra değiştirme doktorunu bence tabi yine senin kararın. Hoca rapor verseydi 1 ay dönemi kapatırdın
Bana diyosun farkındayım cvp vermıyim diyorum ama devam ediyosun :)
Bir an saşkınlıkla sorulan ne olmus neden olmuşki sorularını bencillik yada irlemek olarak görmenize ben saygı duyup 2 gündür cevap vermemeye uğrasıyorum.Kötü bir niyetim yada bencilliğim nasıl olabilir böyle bir durumda hepimiz iyi kötü zor bir çok zaman geçiriyoruz endişelerimiz var birimizin yaşadığından ders cıkarıp tavsiye alıyoruz.Kimseyle aramda bir husumet yok olamazda kimse kotu olsun kotu bir sey yaşasın istemem.
Kızlar bebek hareketlerini ben hala tam anlamı ile hissedemiyorum doktor normal demişti ama insan tedirgin oluyor . Arada pıt pıt bişeyler hissedyrm bi kaç tane o mu değil mi emin degilim ama . Ne zaman tam anlamı ile hissederim henüz küçük oldukları için mi tam ne hissetmiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?