2018 Ekim Anneleri

Canim kürtaj sonrası doktorum bekleme demişti. Sen bilirsin yine dinlen kafanı topla. Cevap bile yazamıyorum sana okadar icime dokundun
Bana uc ay bekle dedı 15 gun sonra kontrolde konusucaz toparlarm ıns en kısa zamanda yunusumuz bızı cennetten ızlıcek Allahım hemen aldı yanına bana cok zor ama allahm komseye yasatmasn

Doktoru aramanda fayda var, inşallah kisti atıyodur vücut temizleniyodur..

Canim hocam ya o dediyse güven canim. Benim hiç acilmama falan bakmadı aşağıda olunca mi bakıyor acaba

İnşallah sonucun temiz cıkar.. ben de risk gurubundayım ama karar veremedim ne yapacagıma. 4 lüyü yaptırdım sonucu almadım korkumdan.. detaylı ultrasonu bekliyorum öyle..
Benim 20 haftada detayli ultrasonum da yapilmisti ve hersey yolunda 8 hafta sonra gelebilirsin diye yollamislardi Beni. Ama dun tekrar yaptilar bu defa kalbini kontrol etdiler yani baya uzun surdu kalbini cok detayli incelediler ve iyi gozukuyor dedi. Ama incelerken karnima o kdr bastirdiki bugun bile hala orasi aciyor. Sonra genetic konsultasyon doktorum eger cocuk DSli ise yuzden elli kalbinden igrenebiliyorlar, kalplerinde delik ve ya problem oluyor demisti. Ultrason temiz gozukuyor Insallah tahlillerde temiz gelir, Boyle icin huzursuz beklemek cok zormus. Ne kdr dusunmemeye calissamda aklimin bi kosesinde hep.

Bana uc ay bekle dedı 15 gun sonra kontrolde konusucaz toparlarm ıns en kısa zamanda yunusumuz bızı cennetten ızlıcek Allahım hemen aldı yanına bana cok zor ama allahm komseye yasatmasn
Bir süre boşlukta gibi oluyorsun sonra geçiyor aklında hep kalıyor ama geçiyor. Bana eşim o gezmeye gitti gelecek demişti şimdi ben sana diyorum o gezip gelecek annesi. Yakın zamanda tekrar olacak insaallah

Vajinal bakmadı canım. Kasılmam var hastanedenyattım. Bebek aşağıdaymış deyince rahim kapalı dedi. Karından ultrasonla ölçtü rahm ağzı uzunluğunu
Aaaa o zaman benimkini de olcmustur neden bakmıyor ki diyordum. Bundan sonra değiştirme doktorunu bence tabi yine senin kararın. Hoca rapor verseydi 1 ay dönemi kapatırdın

Ben daha 18. Haftadayım.. gerçekten en ufak şüphe varsa onu dağlar kadar büyütüyoruz.. Beklemek zor.. detaylı ultrasonun detaylarını merak ediyordum..bakalım hayırlısı

Bir süre boşlukta gibi oluyorsun sonra geçiyor aklında hep kalıyor ama geçiyor. Bana eşim o gezmeye gitti gelecek demişti şimdi ben sana diyorum o gezip gelecek annesi. Yakın zamanda tekrar olacak insaallah
Keske uc gun oncesıne donebılsem hıc kalkmadn yayardm yavrm topraga gırdı mınıcık bedenıyle canlı kanlıydı

Ya artik hergun hissetmemz lazim ama bende cok nadir hissediyrm. Ilk gebelgmde boyle degldi. Kzim cok harektliydi. Demekko bu bebis o kadr degl:)))

Canim hic kalkma uzan madem yarina kadar bekleyeceksin. Onemsizdir insallah

Moral olarak tamamen coktum zaten yemek bıle yemıyorm ahlıyorm gece bıle uyanıp cok zor ıns hakkımızda hayırlıso
CAnım sana inşirah süresini okumanı önerebilirim, Allah yardımcın olsun senin ve hepimizin, bnm rahim ağzım da git gide kısalıyor bu ikinci gebeliğim dikiş atılacak inşallah, sana tavsiyem 2.gebeliğinde dr un 12. Haftada rahim uzunluğuna baksın ve dikiş iste, ben şuan 17 haftalık oldum dr bana bırakıyor dikişi ama özele gittim keşke 12 de gelseydin diyor , velhasıl inşallah tekrar tez vakitte hamile kalırsın sağlıkla ama bu dr lar bilmiyorum bnm bir kaybım var ama hala bana bırakıyor , dr unu iyi seç

Aaaa o zaman benimkini de olcmustur neden bakmıyor ki diyordum. Bundan sonra değiştirme doktorunu bence tabi yine senin kararın. Hoca rapor verseydi 1 ay dönemi kapatırdın
Rahim ağzı uzunluğu sedece vajinal olarak ölçülebilşyır diye biliyorum ama kızlar

Ben direk birini baz alip yazmadim yazdiklarim bahsi gecen konulara tuz basan anne adaylarinaydi... ben devam ettirmiyorum burda yazdiklarim baska bir arkadasa aksediliyordu o yanlis amlamayi duzeltmek icin yazdim ki duzelttimde ....

Ben bir boslukda olup bu soruyu sorduguna inanmiyorum inandirmak zorunda degilsin 3 gun once yazacaktim kotu haberler okumak istemiyorum dediginde ama yazmadim dunde hem boyle deyip hemde o haberin ustune can alici sorular sorunca kusura bakmasin alinan da alinsin tutamadim kendimi .....

Bu konuda ki son yorumum sebebide o kadini bu gibi hatirlatmalarla uzmek istemiyorum .. kotu haberleri hayatinizdan cikarmak istiyor ama karsilasincada ustune ustluk sorular soruyorsunuz bunu sadece suanki durumunuzu uasadiklarinizi o kisi ile karsilastirmak icin yapiyorsunuz ... ozaman ben kotu haber okumak istemiyorum deyip yozlastirmayacaksiniz ..

Ben sirf bu gibi bencil yorumlar yuzunden girmeyecegim.. kusura bakmayin hanim efendi ama yazdiklarinizla tavirlariniz tutarli degil..sorunlar yasarken kadina ne oldu nasil oldu demek ayri bebegini kaybetmis bir anneye sirf iciniz rahatlicak die bunu sacma soruyu sormak baska ..baskasinin yarasini kanatmayi goze almayin ozaman.

Prmm bende ayni durumdayim sanirim senin cogul gebelikde bide s3ninkilerin kiprasma alanlari cok sinirli canim ondan oalabilir kesin hissediyoraun ama onlarmi d3gilmi ayiramiyorsun bence .

Merhaba kızlar vitamin decavit kullanıyorum doktor ayrıyetten omega3verdi
Dr a da sormayı unuttum ikisini aynı gün de mi içicem
Kullananlar birlikte mi alıyosunz kafama takıldı

dlkkydlntpl canim şu zamanlarda tekrar anne olabilmen icin rahminin ve sagliginin toparlanmasi en onemli olan sadece buna odaklan ben dusukden sonra adet olmadan ikizlere gebe kalmistim ...

Sakin istan etme kuzum her şerde bi hayir gizli ne olur unutma aglamak yurekden gelirmis Peygamber 3fendimiz s.a.v bil3 evladi icin aglarken boyl3 buyurmus bu senin en zor sinavin belkide bu durumda ilerisi icin dua et sagliginin yerinde oldugu icin şukret canim .. sana bu yorumumdan sonra daha siteye ugramayacagim .. insallah Can veren Allah s3nin yarani sarmanda yardimci olup tez vakitti saglik evlatlar ile kucagini doldurur ....

Tum anne adaylari Allah yar ve yardimciniz olsun insallah yavrulariniza saglikla esinizle kucaklatsin size anne esinizede baba dedigi gunlere sahitlik edesiniz insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…