Merhaba kızlar vitamin decavit kullanıyorum doktor ayrıyetten omega3verdi
Dr a da sormayı unuttum ikisini aynı gün de mi içicem
Kullananlar birlikte mi alıyosunz kafama takıldı
Cevabınız için teşekkür ederim bende o şekilde içeyim çok sağolBen 5 er saat ara ile ikisinide ayni gun ici de iciyorum cok sukur bir sorun olmadi.
Aman sakın ıse falan gtme yat dinlen bolbol saol kanamam bıtsın dedını yaparm kesnlıkle dıkıs dusunuyrm cok kosa dgldı ama sancıdan bıanda acıldıCAnım sana inşirah süresini okumanı önerebilirim, Allah yardımcın olsun senin ve hepimizin, bnm rahim ağzım da git gide kısalıyor bu ikinci gebeliğim dikiş atılacak inşallah, sana tavsiyem 2.gebeliğinde dr un 12. Haftada rahim uzunluğuna baksın ve dikiş iste, ben şuan 17 haftalık oldum dr bana bırakıyor dikişi ama özele gittim keşke 12 de gelseydin diyor , velhasıl inşallah tekrar tez vakitte hamile kalırsın sağlıkla ama bu dr lar bilmiyorum bnm bir kaybım var ama hala bana bırakıyor , dr unu iyi seç
Estfllah şifa olsun insallah yediğin ictigin bebegine...Cevabınız için teşekkür ederim bende o şekilde içeyim çok sağol
Rapor aldım canım,evet kanaman bitsin birkaç ay geçsin inşallah tez vakitte canımmmAman sakın ıse falan gtme yat dinlen bolbol saol kanamam bıtsın dedını yaparm kesnlıkle dıkıs dusunuyrm cok kosa dgldı ama sancıdan bıanda acıldı
10 gün vereyim dedi ben daha fazla verin diyemedim. Böylelikle rapor kaldı. Sıkıntı görse mutlaka söylerdi. Hocayı çok sevdim ama bormal doğum olma ihtimaline karşı başka doktora da gidiyorum.Aaaa o zaman benimkini de olcmustur neden bakmıyor ki diyordum. Bundan sonra değiştirme doktorunu bence tabi yine senin kararın. Hoca rapor verseydi 1 ay dönemi kapatırdın
kendini üzme canim ve asla suçlama. Olacağı böyleymiş ömrü o kadarmış melek oldu o artık sefaatcin olur insaallah. Lütfen yıpratma kendiniKeske uc gun oncesıne donebılsem hıc kalkmadn yayardm yavrm topraga gırdı mınıcık bedenıyle canlı kanlıydı
Kızlar bebek hareketlerini ben hala tam anlamı ile hissedemiyorum doktor normal demişti ama insan tedirgin oluyor . Arada pıt pıt bişeyler hissedyrm bi kaç tane o mu değil mi emin degilim ama . Ne zaman tam anlamı ile hissederim henüz küçük oldukları için mi tam ne hissetmiyorum ?
Kasılmalar devam canım. Ali hoca bazı yasaklar koydu. Bu hafta raporluyum. Bebek aşağıda. Ama rahimde açılma yok dediler. Tek tesellim o. Ama kasılmalar beni çok korkutuyor. Rabbim bebişimize sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah.
Söyleseydin daha fazlada yazardı10 gün vereyim dedi ben daha fazla verin diyemedim. Böylelikle rapor kaldı. Sıkıntı görse mutlaka söylerdi. Hocayı çok sevdim ama bormal doğum olma ihtimaline karşı başka doktora da gidiyorum.
Onun mınnacık bedenı toprak oldu verende alanda allah dıcek bısey yok ıns en kosa zamanda saglıklı evlat sahıbı olırum bende tekrardankendini üzme canim ve asla suçlama. Olacağı böyleymiş ömrü o kadarmış melek oldu o artık sefaatcin olur insaallah. Lütfen yıpratma kendini
Vallahi cnm bende hissetmiyorum ilk gebelikte geç hissediliyormuşKızlar bebek hareketlerini ben hala tam anlamı ile hissedemiyorum doktor normal demişti ama insan tedirgin oluyor . Arada pıt pıt bişeyler hissedyrm bi kaç tane o mu değil mi emin degilim ama . Ne zaman tam anlamı ile hissederim henüz küçük oldukları için mi tam ne hissetmiyorum ?
Cnm sakın kendini suçlu hissetme sen elinden geleni yaptın gerisi takdir_i İlahiKeske uc gun oncesıne donebılsem hıc kalkmadn yayardm yavrm topraga gırdı mınıcık bedenıyle canlı kanlıydı
Vajinal bakmadı canım. Kasılmam var hastanedenyattım. Bebek aşağıdaymış deyince rahim kapalı dedi. Karından ultrasonla ölçtü rahm ağzı uzunluğunu
Canım ayrıntılıyı yaptı 18+4 te biraz erken değilmi diye düşündüm ama benim bebek biraz önde gidiyor galiba tüp bebek olduğundan son adet tarihi doğru sonuç vermiyor. Transfer tarihini de baz almıyorlar. Raporumu sekreteri yazınca arıcak bizi. Senin ne zamana verdidetaylı tarihiniSöyleseydin daha fazlada yazardı
Ayrintiliya ne zaman çağırdı seni?
Bende çok seviyorum doktorumu 5 yıldır giderim ona. Ama dediğin gibi normal dogum yaptırmaz asistanlar girer o hastanede rezil olursun rahat olsun dersen normal doğumu özelde yap derim
Cok gecmis olsun..rabbim sifa versin..
Kasilma oldugunu dokyor ultrasondan anliyor mu acaba...[/QUOTEbilmiyorumnki canım. Karın semsert geriliyo yusuuvarlak toplanıyor. Ordan ben anladım
Benim ilk hamileligim tüp bebekti geriden geliyordu bu normal gebelik 5 gün geç döllenme dedi 17+6 da gittim 21.haftama verdi gunuCanım ayrıntılıyı yaptı 18+4 te biraz erken değilmi diye düşündüm ama benim bebek biraz önde gidiyor galiba tüp bebek olduğundan son adet tarihi doğru sonuç vermiyor. Transfer tarihini de baz almıyorlar. Raporumu sekreteri yazınca arıcak bizi. Senin ne zamana verdidetaylı tarihini
Sana verdiği tarih tam uygun bencede. Bebiş sağlıklıdır inşallahBenim ilk hamileligim tüp bebekti geriden geliyordu bu normal gebelik 5 gün geç döllenme dedi 17+6 da gittim 21.haftama verdi gunu
Dilekcigim canım acini kalpten hissediyorum yıllardır evlat hasreti ve kayıplar yasamis biri olarak. Allah'ım sabrını arttirsin içine ferahlık versin. Dereceni yükselsin inşallah. Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince canım. Bol bol dua et meryem süresini okumaya çalış hergun. Sağlıkla evlatlarını kucağına alırsın toparlarsin kendini inşallah canım Allah yar ve yardımcın olsunKeske uc gun oncesıne donebılsem hıc kalkmadn yayardm yavrm topraga gırdı mınıcık bedenıyle canlı kanlıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?