2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar vitamin decavit kullanıyorum doktor ayrıyetten omega3verdi
Dr a da sormayı unuttum ikisini aynı gün de mi içicem
Kullananlar birlikte mi alıyosunz kafama takıldı

Ben 5 er saat ara ile ikisinide ayni gun ici de iciyorum cok sukur bir sorun olmadi.

Aman sakın ıse falan gtme yat dinlen bolbol saol kanamam bıtsın dedını yaparm kesnlıkle dıkıs dusunuyrm cok kosa dgldı ama sancıdan bıanda acıldı

Aaaa o zaman benimkini de olcmustur neden bakmıyor ki diyordum. Bundan sonra değiştirme doktorunu bence tabi yine senin kararın. Hoca rapor verseydi 1 ay dönemi kapatırdın
10 gün vereyim dedi ben daha fazla verin diyemedim. Böylelikle rapor kaldı. Sıkıntı görse mutlaka söylerdi. Hocayı çok sevdim ama bormal doğum olma ihtimaline karşı başka doktora da gidiyorum.

Keske uc gun oncesıne donebılsem hıc kalkmadn yayardm yavrm topraga gırdı mınıcık bedenıyle canlı kanlıydı
kendini üzme canim ve asla suçlama. Olacağı böyleymiş ömrü o kadarmış melek oldu o artık sefaatcin olur insaallah. Lütfen yıpratma kendini

1-2 haftaya daha da netlesir canim.
Arkadasinda dedigi gb yerleride kısıtlı cidden.
O emin olamadigin kucuk pitpitlar onlardir ama netlestikce anlarsin en guzel :)

Canim acil sifalar versin Allah.
Hic,bir an bile iyiyim diye dusunup riske atma.Raporun bitincede yine iste.En onemli haftalarin❤

10 gün vereyim dedi ben daha fazla verin diyemedim. Böylelikle rapor kaldı. Sıkıntı görse mutlaka söylerdi. Hocayı çok sevdim ama bormal doğum olma ihtimaline karşı başka doktora da gidiyorum.
Söyleseydin daha fazlada yazardı
Ayrintiliya ne zaman çağırdı seni?
Bende çok seviyorum doktorumu 5 yıldır giderim ona. Ama dediğin gibi normal dogum yaptırmaz asistanlar girer o hastanede rezil olursun rahat olsun dersen normal doğumu özelde yap derim

plojovic Bana da rapor verdi canim almayacaktım ama şimdi iyi oldu diyorum
Ya ne diycem benim alt karin bölgesi vajina üstünde batma tarzı ağrı oluyor genelde yorulunca oluyor pazar günü acile gittik muayene idrar testi hepsi normal şükür. Bebeğin ayağı olabilir mi? Şimdi de ağrım var ama gaz ağrısı gibi. Yalnız kabızlıkta yok bende. Bu haftalarda gaz ağrısı olur mu?

kendini üzme canim ve asla suçlama. Olacağı böyleymiş ömrü o kadarmış melek oldu o artık sefaatcin olur insaallah. Lütfen yıpratma kendini
Onun mınnacık bedenı toprak oldu verende alanda allah dıcek bısey yok ıns en kosa zamanda saglıklı evlat sahıbı olırum bende tekrardan

Vallahi cnm bende hissetmiyorum ilk gebelikte geç hissediliyormuş

Canım ayrıntılıyı yaptı 18+4 te biraz erken değilmi diye düşündüm ama benim bebek biraz önde gidiyor galiba tüp bebek olduğundan son adet tarihi doğru sonuç vermiyor. Transfer tarihini de baz almıyorlar. Raporumu sekreteri yazınca arıcak bizi. Senin ne zamana verdidetaylı tarihini

Benim ilk hamileligim tüp bebekti geriden geliyordu bu normal gebelik 5 gün geç döllenme dedi 17+6 da gittim 21.haftama verdi gunu

Keske uc gun oncesıne donebılsem hıc kalkmadn yayardm yavrm topraga gırdı mınıcık bedenıyle canlı kanlıydı
Dilekcigim canım acini kalpten hissediyorum yıllardır evlat hasreti ve kayıplar yasamis biri olarak. Allah'ım sabrını arttirsin içine ferahlık versin. Dereceni yükselsin inşallah. Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince canım. Bol bol dua et meryem süresini okumaya çalış hergun. Sağlıkla evlatlarını kucağına alırsın toparlarsin kendini inşallah canım Allah yar ve yardımcın olsun dlkkydlntpl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…