2018 Ekim Anneleri

Kızlar bugün detaylı ultrason yaptırdık perinatolog a. Kalbinde gri leke çıktı kalsiyum birikmesiymis. Yüzde 7 hamilelerde olurmuş ve down sendromu riskini iki kat arttırırmis. 34yas da bu riski artırıyormuş. Dr kalp odalarını çizip gösterdi. Tam bir saat detaylı inceledi. Fetal DNA testi önerdi. Ama öyle bişey olursa gebeliği sonlandırirmisiniz dedi benn de hayır doğururum dedim. Testi henüz yaptirmadik. Tedavisinin anne karnında yapılmadığıni sordum tedavisi yokmuş. Soktayim insallah düzelir yavrumun kalbi ve Allahim hepimizin evlatlarını sağlıkla hepimize bağışlasinn. Çok uzgunüü mm ve korkuyorum

Bence olur aynılarını yaşıyorum bugünlerde aynı yerde aynı sancı ve karnım aşırı büyük bu tabiki bebek olamaz gaz yanlızca

Korkma lütfen düzeleceğine geçeceğine inan. İnşallah sağlıkla doğsun. Böyle düşünceler stresse sebep oluyor bebeğe yine zarar veriyor. Allah korusun doğduktan sonra da türlü türlü sıkıntı çıkabiliyor. Şimdi sen böyle tatsız bir bilgiye sahipsin diye bu evladının sağlıksız doğacağını asla garantilemez. Test sonucu tamamen sağlıklı çıksaydıda çok sağlıklı doğacağının garantisi yok. Lütfen böyle düşünüp içini ferahlat. Ben inanıyorum sağlıkla gelecek bebeğin. Benim çok yakın komşum detaylı ultrasona girdi. Herşey mükemmel di sorunsuz.... 5 gün sonra rahmi tamamen açıldı bebek neredeyse düşecekken farkettiler sonra sayısız ilaç iğne aldı. Şimdi hala yatıyor ... bu kadın tam ohh be dediği yerde böyle bir sınav yaşıyor. Bu sebeple sağlıklı olanların da garantisi yok. Lütfen üzülme arkadaşım. İyi olacağına inanıyorum. Sevgiler

Hanımlar karnıma bir sudo krem süreyim dedim. İlk defa karnım nemli kaldı kaşınmadı. Sizce sudo krem sürsem sürekli zararı olur mu? Çünkü denediklerim arasında tek başarılı sonuç veren oldu.

Gün doğmadan neler doğarmış cnm allahım size bağışlasın korusun inşallahkorkma inşallah kaybolur gider doğuma kadar

Bişey olmaz Allahın izniyle doğuma kadar geçer inşalllah bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın

Yorulunca zorlanabilirsin canim kaslar gerildikce.Bazi hareketleride zorlayici oluyor asagida karistiriyormus gb :) O pozisyondan oluyor hala rahat donebildikleri icin.
Gaz sancisi butun karnina yayilabilir ama direkt asagida ya da alt karninda hissetmen eskisi gb olmaz.Artik yerleri biraz daha degisik.Yediklerinle alakali olabilir tabii.
Ama sen yine de doktorunla paylas

Ayrintilidan sonra bicok sey gorulebiliyor.
Gecme ihtimali icin ne dedi canim?
Insallah gecici bi durumdur.
Insallah guzel haberler duyarsin.

cnm geçmiş olsun buna benzer birsey benım arkadaşımın başına geldi bebeğin kalbinde parlaklık varmış, genellıkle down sendromunda görünüyormuş sana söylediklerini arkadaşımada söyledi ... Ama bebek sağlıklı doğdu... İkili tarama testinde yaptırdın mı?

Prmm bende ayni durumdayim sanirim senin cogul gebelikde bide s3ninkilerin kiprasma alanlari cok sinirli canim ondan oalabilir kesin hissediyoraun ama onlarmi d3gilmi ayiramiyorsun bence .
Muhtemelen dediğin gbidir netlesmeye baslayınca aa gercekten tekmeleniyrmusum diyeceğim bir kaç hafta sonraya heralde

Hayırlısı ile onu da hissetsek bir an önce de içimiz rahatlasa
cnm ilk gebelikte rahim kasları sıkı olduğu için hareketler geç hissedilir... Gebelık sayısı artıkça hareketleri daha erken hissedersin.. Şimdilik durmumuz normal bizde yakında hissederiz inş

Kızlar babannemiz hergün bir dolu sey alıyor benim aldıklarım hariç nereye sığacak bunlar bilmiyorum şimdiden bir sürü kıyafet doldu. Bende süt sagma mak . Burun aspiratörü vs hemen hemen eksiklerimi tamamladkm bebek bezide biraz stok yapıyorum. Benim doğuma allahın izniyle az kaldı doktorum üçüz oldugu için 30. Haftaya kadar bekletıyor bende 34 dıyorum hamgimiz kazanırız bilmiyorum inş ben kazanırım hayırlısı ile sag salim. Sizler nelr aldınız ? Herkes resim atsa güzel olur fikir olur birbirimize

Eklentiler

• 456AAA44-A0EE-47EF-9768-CE696990DEEF.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 97
  • 34390AD6-8E64-4FA1-BAE1-DE1A2F31D52A.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 97

Ya ne kadar güzel, rengarenk kıyafetler. Sağlıkla gelsin inşallah bebekler. Ben daha bir iğne bile almadım. Temmuza kadar da düşünmüyorum. Cinsiyetimiz kesinleşecek 3 hafta sonra ayrıntılıda sonra bayram vs var. Bebeğin şimdiden örme battaniyeleri yelekleri fln var ama kıyafet ve diğer ihtiyaçlara başlamadık biz. 5.ayı bitirelim istiyoruz eşimle. Hatta ona kalsa 2 takım ve bir bez alsak yeter doğumdan sonra da çıkar alırız, hevessiz insan liste yapıyorum arada ama hepsi farklı yerlerde, her seferinde de baştan başlıyorum listelere

Çok şekerler annesi güle güle giysin minnaklar bizimde abimizden kaldı biçok şeyfazla alınacak bişey yok ama yinede listem var tabikibenim yıkanıp ütülenecek daha erken gibi alcaklarımda bitince komple yıkarım

Maşallah ne guzel seyler almissiniz. Gule gule giysinler Insallah. Biz daha bir tane corap bile almadik. Esimle beraber gitmek icin ish seyahetden donmesini bekliyorum. Artik Ben de yavas yavas almaya baslamaliyim.

Maşallah ne guzel seyler almissiniz. Gule gule giysinler Insallah. Biz daha bir tane corap bile almadik. Esimle beraber gitmek icin ish seyahetden donmesini bekliyorum. Artik Ben de yavas yavas almaya baslamaliyim.
Kayınvalidemler heves ediyor ilk torun olunca allahım güzelliklerle giydirmeyi de nasip etsin hepimize inşallah. Ben çıkıp dolasamdgm için netten alıyorum hep herseyimi.

Aah evet yıkanıp ütülenmesi var daha evde halılar yıkanacak storlar var ondan sonra bunları yıkamaya baslarım artık. Bi sürü iş var . SEn sanslısın ben herseyi sıfırdan aldım mecbur. Bide hep üçer üçer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…