EnMerhaba kızlar vitamin decavit kullanıyorum doktor ayrıyetten omega3verdi
Dr a da sormayı unuttum ikisini aynı gün de mi içicem
Kullananlar birlikte mi alıyosunz kafama takıldı
Zeynep Kamilde var en gelişmişi ana hemen gün almanız lazım çünkü geç geliyormuş tarihKızlar ist anadolu yakasında detaylı ultrason hangi devlet hastanelerinde var acaba yaptıran varmı
Bence olur aynılarını yaşıyorum bugünlerde aynı yerde aynı sancı ve karnım aşırı büyük bu tabiki bebek olamaz gaz yanlızcaplojovic Bana da rapor verdi canim almayacaktım ama şimdi iyi oldu diyorum
Ya ne diycem benim alt karin bölgesi vajina üstünde batma tarzı ağrı oluyor genelde yorulunca oluyor pazar günü acile gittik muayene idrar testi hepsi normal şükür. Bebeğin ayağı olabilir mi? Şimdi de ağrım var ama gaz ağrısı gibi. Yalnız kabızlıkta yok bende. Bu haftalarda gaz ağrısı olur mu?
Korkma lütfen düzeleceğine geçeceğine inan. İnşallah sağlıkla doğsun. Böyle düşünceler stresse sebep oluyor bebeğe yine zarar veriyor. Allah korusun doğduktan sonra da türlü türlü sıkıntı çıkabiliyor. Şimdi sen böyle tatsız bir bilgiye sahipsin diye bu evladının sağlıksız doğacağını asla garantilemez. Test sonucu tamamen sağlıklı çıksaydıda çok sağlıklı doğacağının garantisi yok. Lütfen böyle düşünüp içini ferahlat. Ben inanıyorum sağlıkla gelecek bebeğin. Benim çok yakın komşum detaylı ultrasona girdi. Herşey mükemmel di sorunsuz.... 5 gün sonra rahmi tamamen açıldı bebek neredeyse düşecekken farkettiler sonra sayısız ilaç iğne aldı. Şimdi hala yatıyor ... bu kadın tam ohh be dediği yerde böyle bir sınav yaşıyor. Bu sebeple sağlıklı olanların da garantisi yok. Lütfen üzülme arkadaşım. İyi olacağına inanıyorum. SevgilerKızlar bugün detaylı ultrason yaptırdık perinatolog a. Kalbinde gri leke çıktı kalsiyum birikmesiymis. Yüzde 7 hamilelerde olurmuş ve down sendromu riskini iki kat arttırırmis. 34yas da bu riski artırıyormuş. Dr kalp odalarını çizip gösterdi. Tam bir saat detaylı inceledi. Fetal DNA testi önerdi. Ama öyle bişey olursa gebeliği sonlandırirmisiniz dedi benn de hayır doğururum dedim. Testi henüz yaptirmadik. Tedavisinin anne karnında yapılmadığıni sordum tedavisi yokmuş. Soktayim insallah düzelir yavrumun kalbi ve Allahim hepimizin evlatlarını sağlıkla hepimize bağışlasinn. Çok uzgunüü mm ve korkuyorum
Gün doğmadan neler doğarmış cnm allahım size bağışlasın korusun inşallahKızlar bugün detaylı ultrason yaptırdık perinatolog a. Kalbinde gri leke çıktı kalsiyum birikmesiymis. Yüzde 7 hamilelerde olurmuş ve down sendromu riskini iki kat arttırırmis. 34yas da bu riski artırıyormuş. Dr kalp odalarını çizip gösterdi. Tam bir saat detaylı inceledi. Fetal DNA testi önerdi. Ama öyle bişey olursa gebeliği sonlandırirmisiniz dedi benn de hayır doğururum dedim. Testi henüz yaptirmadik. Tedavisinin anne karnında yapılmadığıni sordum tedavisi yokmuş. Soktayim insallah düzelir yavrumun kalbi ve Allahim hepimizin evlatlarını sağlıkla hepimize bağışlasinn. Çok uzgunüü mm ve korkuyorum
Bişey olmaz Allahın izniyle doğuma kadar geçer inşalllah bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsınKızlar bugün detaylı ultrason yaptırdık perinatolog a. Kalbinde gri leke çıktı kalsiyum birikmesiymis. Yüzde 7 hamilelerde olurmuş ve down sendromu riskini iki kat arttırırmis. 34yas da bu riski artırıyormuş. Dr kalp odalarını çizip gösterdi. Tam bir saat detaylı inceledi. Fetal DNA testi önerdi. Ama öyle bişey olursa gebeliği sonlandırirmisiniz dedi benn de hayır doğururum dedim. Testi henüz yaptirmadik. Tedavisinin anne karnında yapılmadığıni sordum tedavisi yokmuş. Soktayim insallah düzelir yavrumun kalbi ve Allahim hepimizin evlatlarını sağlıkla hepimize bağışlasinn. Çok uzgunüü mm ve korkuyorum
plojovic Bana da rapor verdi canim almayacaktım ama şimdi iyi oldu diyorum
Ya ne diycem benim alt karin bölgesi vajina üstünde batma tarzı ağrı oluyor genelde yorulunca oluyor pazar günü acile gittik muayene idrar testi hepsi normal şükür. Bebeğin ayağı olabilir mi? Şimdi de ağrım var ama gaz ağrısı gibi. Yalnız kabızlıkta yok bende. Bu haftalarda gaz ağrısı olur mu?
Kızlar bugün detaylı ultrason yaptırdık perinatolog a. Kalbinde gri leke çıktı kalsiyum birikmesiymis. Yüzde 7 hamilelerde olurmuş ve down sendromu riskini iki kat arttırırmis. 34yas da bu riski artırıyormuş. Dr kalp odalarını çizip gösterdi. Tam bir saat detaylı inceledi. Fetal DNA testi önerdi. Ama öyle bişey olursa gebeliği sonlandırirmisiniz dedi benn de hayır doğururum dedim. Testi henüz yaptirmadik. Tedavisinin anne karnında yapılmadığıni sordum tedavisi yokmuş. Soktayim insallah düzelir yavrumun kalbi ve Allahim hepimizin evlatlarını sağlıkla hepimize bağışlasinn. Çok uzgunüü mm ve korkuyorum
cnm geçmiş olsun buna benzer birsey benım arkadaşımın başına geldi bebeğin kalbinde parlaklık varmış, genellıkle down sendromunda görünüyormuş sana söylediklerini arkadaşımada söyledi ... Ama bebek sağlıklı doğdu... İkili tarama testinde yaptırdın mı?Kızlar bugün detaylı ultrason yaptırdık perinatolog a. Kalbinde gri leke çıktı kalsiyum birikmesiymis. Yüzde 7 hamilelerde olurmuş ve down sendromu riskini iki kat arttırırmis. 34yas da bu riski artırıyormuş. Dr kalp odalarını çizip gösterdi. Tam bir saat detaylı inceledi. Fetal DNA testi önerdi. Ama öyle bişey olursa gebeliği sonlandırirmisiniz dedi benn de hayır doğururum dedim. Testi henüz yaptirmadik. Tedavisinin anne karnında yapılmadığıni sordum tedavisi yokmuş. Soktayim insallah düzelir yavrumun kalbi ve Allahim hepimizin evlatlarını sağlıkla hepimize bağışlasinn. Çok uzgunüü mm ve korkuyorum
Sen tecrübelisin o zman sen henüz net hissedemiyorsan bana daha sıra var demektir .Ya artik hergun hissetmemz lazim ama bende cok nadir hissediyrm. Ilk gebelgmde boyle degldi. Kzim cok harektliydi. Demekko bu bebis o kadr degl:)))
Hayırlısı ile onu da hissetsek bir an önce de içimiz rahatlasaVallahi cnm bende hissetmiyorum ilk gebelikte geç hissediliyormuş
Muhtemelen dediğin gbidir netlesmeye baslayınca aa gercekten tekmeleniyrmusum diyeceğim bir kaç hafta sonraya heraldePrmm bende ayni durumdayim sanirim senin cogul gebelikde bide s3ninkilerin kiprasma alanlari cok sinirli canim ondan oalabilir kesin hissediyoraun ama onlarmi d3gilmi ayiramiyorsun bence .
cnm ilk gebelikte rahim kasları sıkı olduğu için hareketler geç hissedilir... Gebelık sayısı artıkça hareketleri daha erken hissedersin.. Şimdilik durmumuz normal bizde yakında hissederiz inşHayırlısı ile onu da hissetsek bir an önce de içimiz rahatlasa
Kızlar babannemiz hergün bir dolu sey alıyor benim aldıklarım hariç nereye sığacak bunlar bilmiyorum şimdiden bir sürü kıyafet doldu. Bende süt sagma mak . Burun aspiratörü vs hemen hemen eksiklerimi tamamladkm bebek bezide biraz stok yapıyorum. Benim doğuma allahın izniyle az kaldı doktorum üçüz oldugu için 30. Haftaya kadar bekletıyor bende 34 dıyorum hamgimiz kazanırız bilmiyorum inş ben kazanırım hayırlısı ile sag salim. Sizler nelr aldınız ? Herkes resim atsa güzel olur fikir olur birbirimize
Çok şekerler annesi güle güle giysin minnaklar bizimde abimizden kaldı biçok şeyKızlar babannemiz hergün bir dolu sey alıyor benim aldıklarım hariç nereye sığacak bunlar bilmiyorum şimdiden bir sürü kıyafet doldu. Bende süt sagma mak . Burun aspiratörü vs hemen hemen eksiklerimi tamamladkm bebek bezide biraz stok yapıyorum. Benim doğuma allahın izniyle az kaldı doktorum üçüz oldugu için 30. Haftaya kadar bekletıyor bende 34 dıyorum hamgimiz kazanırız bilmiyorum inş ben kazanırım hayırlısı ile sag salim. Sizler nelr aldınız ? Herkes resim atsa güzel olur fikir olur birbirimize
Maşallah ne guzel seyler almissiniz. Gule gule giysinler Insallah. Biz daha bir tane corap bile almadik. Esimle beraber gitmek icin ish seyahetden donmesini bekliyorum. Artik Ben de yavas yavas almaya baslamaliyim.Kızlar babannemiz hergün bir dolu sey alıyor benim aldıklarım hariç nereye sığacak bunlar bilmiyorum şimdiden bir sürü kıyafet doldu. Bende süt sagma mak . Burun aspiratörü vs hemen hemen eksiklerimi tamamladkm bebek bezide biraz stok yapıyorum. Benim doğuma allahın izniyle az kaldı doktorum üçüz oldugu için 30. Haftaya kadar bekletıyor bende 34 dıyorum hamgimiz kazanırız bilmiyorum inş ben kazanırım hayırlısı ile sag salim. Sizler nelr aldınız ? Herkes resim atsa güzel olur fikir olur birbirimize
Kayınvalidemler heves ediyor ilk torun olunca allahım güzelliklerle giydirmeyi de nasip etsin hepimize inşallah. Ben çıkıp dolasamdgm için netten alıyorum hep herseyimi.Maşallah ne guzel seyler almissiniz. Gule gule giysinler Insallah. Biz daha bir tane corap bile almadik. Esimle beraber gitmek icin ish seyahetden donmesini bekliyorum. Artik Ben de yavas yavas almaya baslamaliyim.
Aah evet yıkanıp ütülenmesi var daha evde halılar yıkanacak storlar var ondan sonra bunları yıkamaya baslarım artık. Bi sürü iş var . SEn sanslısın ben herseyi sıfırdan aldım mecbur. Bide hep üçer üçer .Çok şekerler annesi güle güle giysin minnaklar bizimde abimizden kaldı biçok şeyfazla alınacak bişey yok ama yinede listem var tabiki benim yıkanıp ütülenecek daha erken gibi alcaklarımda bitince komple yıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?