- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
Denedin mi bilmiyorum ama bıldırcın yumurtasıda yiyebilirsin canim belki kucuk ya digeri gb zorlamaz.Haftada 2 kez
Bide canin cekiyorsa bir ısırık al tabii ki muzdan kıyamam :) o kadar sikinti yapmaz.
Limonla alkali su yapip icebilirsen o da kabizlik icin yardimci olabilir.
oh sefan olsun sende miniğinde güzel günlerde,sağlıcakla giyinBugun eminonune havuzlu han a gittik annemle resmen kendimi kaybettim.tulumlar patikler battaniyeler 0-3 3-6 aylik eksikleri aldim nerdeyse 12 li hastane cikisi aldim.kendimede 2 tane pijama takimi aldim nereye sigdiricam bu kadar seyi bilmiyorum
Saol canim daha guzelleri sizin olsun insallah.o kadar guzel seyler varkivarkioh sefan olsun sende miniğinde güzel günlerde,sağlıcakla giyin
oh sefan olsun sende miniğinde güzel günlerde,sağlıcakla giyin
Kızlar şimdi erken daha ama ben önceden myom ameliyatı oldum birde kürtaj.ikisi de aynı ameliyathanede genel anestezi ile oldu. Ameliyathaneye inerken korkuyorum heyecan yapıyorum. Kuzenim doğum yaptı spinal anestezi ile çok rahat oldu biraz korktum sakinleştirici ile oksijen verdiler dedi aklıma takıldı genel anestezi mi? Spinal mi? Ya ameliyatta fenalasirsam
Baska bir doktora daha gozugozukmekye fayda var.oyle bile olsa dogumdan sonra mudahale ile duzeliyormus okudugum kadariyla hic uzme kendiniSelam arkadaslar ben ultrasondan ciktim simdi cok moralim bozuk. 1 saat ultrasonda evirdi cevirdi bakti doktor yuzunu gostermiyor falan dedi yalan soyledigi belliydi bi terslik var anladim bekletti bi daha aldi ultrasona bebegin midesinde parlaklik gozukuyor dedi sordum bi cok sebebi olabilir dedi enfeksiyon, kromozom bozuklugu down sendromu, ozafguz artresizi ... down sendromu dusuk risk cikmisti zaten muhtemelen o degildir dedi ozafgus artresizi de genetik bi hastalikMis ilk kez duyuyorum hic oyle bisey yok. Insallah bebek gostermemistir. Offf galiba bir de ozele gidecegim belki daha ayrintili gosterir
cnm nerde yaptrdın devlette mı yaptırdın? korkma benım arkadaşımın bebeğinin kalbinde parlalklık vardı ama şimdi sağlıklı maşallah bu parlak alan zamanla kaybolabiliyorSelam arkadaslar ben ultrasondan ciktim simdi cok moralim bozuk. 1 saat ultrasonda evirdi cevirdi bakti doktor yuzunu gostermiyor falan dedi yalan soyledigi belliydi bi terslik var anladim bekletti bi daha aldi ultrasona bebegin midesinde parlaklik gozukuyor dedi sordum bi cok sebebi olabilir dedi enfeksiyon, kromozom bozuklugu down sendromu, ozafguz artresizi ... down sendromu dusuk risk cikmisti zaten muhtemelen o degildir dedi ozafgus artresizi de genetik bi hastalikMis ilk kez duyuyorum hic oyle bisey yok. Insallah bebek gostermemistir. Offf galiba bir de ozele gidecegim belki daha ayrintili gosterir
nasıl cnm fiyatlar uygun mu?Bugun eminonune havuzlu han a gittik annemle resmen kendimi kaybettim.tulumlar patikler battaniyeler 0-3 3-6 aylik eksikleri aldim nerdeyse 12 li hastane cikisi aldim.kendimede 2 tane pijama takimi aldim nereye sigdiricam bu kadar seyi bilmiyorum
Evet canım bebek deterjanı aldım hazırAah evet yıkanıp ütülenmesi var daha evde halılar yıkanacak storlar var ondan sonra bunları yıkamaya baslarım artık. Bi sürü iş var . SEn sanslısın ben herseyi sıfırdan aldım mecbur. Bide hep üçer üçer .
Merak etme canım hiçbişey yoktur kesin bi başka doktora görünSelam arkadaslar ben ultrasondan ciktim simdi cok moralim bozuk. 1 saat ultrasonda evirdi cevirdi bakti doktor yuzunu gostermiyor falan dedi yalan soyledigi belliydi bi terslik var anladim bekletti bi daha aldi ultrasona bebegin midesinde parlaklik gozukuyor dedi sordum bi cok sebebi olabilir dedi enfeksiyon, kromozom bozuklugu down sendromu, ozafguz artresizi ... down sendromu dusuk risk cikmisti zaten muhtemelen o degildir dedi ozafgus artresizi de genetik bi hastalikMis ilk kez duyuyorum hic oyle bisey yok. Insallah bebek gostermemistir. Offf galiba bir de ozele gidecegim belki daha ayrintili gosterir
Alt ust ayri takimlarin 15 tl oldugu yerde var 30 tl oldugu yerde var 12 li hastane cikisina 100 tl dedi nakit alimlarda %10 indirim yapiyolar diger yerlere nazaran daha uygun geldi bana organik urunlerde var onlar biraz pahali ama kalitelinasıl cnm fiyatlar uygun mu?
fiyatlar hemen hemen aynı cnm ben 10'lu hastane çıkısını 69.000 tl ye almıştım... Altlı -üstlü beşli takımı ise 25 tl almıştım ... teşekkur ederım Rabbim kullanmayı nasip etsin inşAlt ust ayri takimlarin 15 tl oldugu yerde var 30 tl oldugu yerde var 12 li hastane cikisina 100 tl dedi nakit alimlarda %10 indirim yapiyolar diger yerlere nazaran daha uygun geldi bana organik urunlerde var onlar biraz pahali ama kaliteli
Merhaba.Merhabalar kızlar nasılsınız umarım her şey yolundadır. Ben bugün yaşadığımız yerdeki dr a gittim üçlü sonucum çıkmış down sendromu riski 1/246 çıkmış ikili testim normaldi ama farklı bir drda yaptırdığım için dr üçlüyü istemişti. Neyse bana risk olabileceğini amniyosentez ve genetik testi söyledi. Ben aldırmayı düşünmüyorum öyle bile olsa dedim ben de sorun olduğunu pek düşünmüyorum aklını hiç bulandırma o zaman dedi. Ayrıntılı ultrasona samsuna yönlendirdi samsundan olan var mı kızlar ayrıntılı ultrsond önerebileceğiniz birileri var mı? Bu arada bebişim 344 gr olmuş geçen haftadan beri büyümüş. Boy söylemiyorlar hiç ama fl yi 7 yle çarpınca çıkan sonuç 22.5 cm. Yolu yarıladık farkına bile varamadan büyümüş oğluş
İnş hayırlı haberlerle gelirsin canım benim de olumsuz değer çıktı üçlüde ama hiç takmadım çünkü kızımda ikili taramada bir değerim 1/128 çıkmıştı kızımın maşallahı var oldukça akıllı bir çocuk. Umarım senin de herhangi bir sorunun yoktur canımKizlar merhaba. 3lü testim çok fenaaa nöral tüp defekti riskim ćook yüksek çıkmış .6/1
Yarin doktora gideceğim inşallah. Amniyosentez önerilir yazıyor kagitta.. baya moralim bozuldu ilkin ama sonra toparladim. Yarin insallah size hayirli haberler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?