2018 Ekim Anneleri

İkili tarama testi normal çıkan arkadaşlar üçlüyü yaptırıp ta kafayı karıştırmayın. İkili tarama testinin güvenilirliği daha yüksektir.
Bunu biliyoruz canım ama benim dr um bunu söylediği halde ikili taramayı kendisi yapmadığı ve ense kalınlığı düzgün alınmamış olabileceği için o da doğru sonuç vermeyebilir ben o yüzden istiyorum dedi. Ben de hak verdim sonuçta onlar da başkalarının yaptığı işin doğruluğunu bilmiyorlar bazen beğenmiyorlar.

Benim doktorum Nagihan Yılmaz. Ona gideceğim. Ben istem dışı yaptırdım biraz üçlüyü yani bilinçsizce pişmanım. İkili testim iyiydi ense kalınlığı herşey normaldi. Ben yarın ayrıntılı ultrason a gireceğim bilmiyorum ayrıntılı ultrasonda down sendromuyla alakalı bilgiler verebilir mi

İkili tarama testi normal çıkan arkadaşlar üçlüyü yaptırıp ta kafayı karıştırmayın. İkili tarama testinin güvenilirliği daha yüksektir.

Benim ikili testim normaldi herşey, üçlü yü devlet hastanesinde yaptırdım. Bana sorulmadan hiçbirşey bilmeden yaptırdım yani bilinçsizce. Çok pişmanım hiç yaptırmayı düşünmüyordum halbuki. Bütün huzurum bozuldu. Yarın ayrıntılı ultrason a gireceğim inşallah biraz olsun içim rahatlar

2lide Risk yokken neden 3lü 4lüyü yaptır der bu doktorlar!!! her sey belli olur detaylıda, down da.. ama sonraki tedavilere yönlendirmek için,ufak tefek bir şeyler görünce hemen down dan süpheleniyoruz deyip orda da can sıkıyolar hiçbir sey yokken.. inşallah tertemiz cıkar mutlu dönersin..

Amin canım inşallah, Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

Evet aslında doktorların uyarması gerekir diye düşünüyorum ikili iyi çıktıysa neden 3lü yapılıyor? Benimde 2li testim iyi çıktı zaten doktorumda bu en önemlisi demişti yaparken 3 lü falan istemedi kızımdada öyle olmuştu sadece 2li yapmıştı ..çol güvenilirliğide yok zaten bu testlerin bence üzmeyin boşyere kendinizi umsrım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Moralim çok bozuk kızlar ikili testim normal çıkmıştı, üçlü test sonucum 1211 çıktı. Amniyosentez yada şu yurtdışı testini önerdi. Anlayamıyorum çok mu yüksek
Ya ikili normalse 3luyu niye yapıyorlar Allah Allah. Ikili daha güvenilir canim rahat ol

Prmm maşallah ne güzel cicileriniz olmuş,güle güle kullanın canım.internette sürekli bişeyler beğeniyorum,gidip birşeyler almamak için zor tutuyorum kendimi ben de 12 haftalıkken alacaktım dur 16 olsun Dedim .16 oldum dur 20 olsun diyorum bakalım :)

Uzub süredir giremedim baya geri kaldım konuşmalardan ne var ne yok nasılsınız? Benim 2 gün kasık ağrım oldu 2 3 dk sürdü geçti dayanamadım dr a gittim acildem hiç bilgi vermediler baş çevresini karın cevresini dedi sorun var mı dedim birazdan dicem dedi muayenesi bitti dışarıda bekle dedi sonra sekreterle kağıt yolladı kağıtta 3 değer yazıyo amniyon normal yazıyo bebek yan yatıyomuş plasenta aşağıdaymış başka bilgi vermedi alttan muayene hiç olmadım korkuyorum açılma olacak diye dr dikiş atabilirz demişti ama hiç kontrol edilmedi dikiş için geçmi kaldım onuda bilmiyorum. Şimdilik ağrım yok ama bu dr un dediklerinde tehlikeli bişey var mı sizce

Bravoo size çok doğru düşünüyorsunuz. Tam teslimiyet

İnşallah cnm çok sağol Allah'ım herkesin evladını bağışlasın. Benim karaciğer enzimlerim ve tiroidim de yüksek çıktı gebelikte bunlar da bebek için çok önemli. Herşeye hazırlıkli olmak lazim

Çok detaylı baktı cnm defalarca kalbine. Geçedebilir bir iki aya kadar dedi down sendromlu olursa sonlandırır misiniz dedi yok dedim.

Evet yaptırdım cnm bebeğimi dogurma yaşım 35oldugu için o da riski artırıyor mus

Sağlıkla kullanın insallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…