2018 Ekim Anneleri

Merhaba.
Samsun u bilmiyorum ama oraya kadar gelmişken Ordu ya elin bari :)
ben Umut Hastanesinde Melike Hanım var ona gidicem. İşinin ehli bir kadın.
Canım samsunun yeterince mesafesi var zaten buradan orduya gelmem zor ama teşekkür ederim yine de:)

cnm nerde yaptrdın devlette mı yaptırdın? korkma benım arkadaşımın bebeğinin kalbinde parlalklık vardı ama şimdi sağlıklı maşallah bu parlak alan zamanla kaybolabiliyor
Canm benim erkk bebekte kalbinde parlaklık var ama biz bunu önemsemiyoruz dedi doktorum bende senin gbi kafama cok taktım ama ısrarla doktora sorunca üç dört defa aynı cevabı alınca ve bol bol arsatırınca bi nebzede olsun rahatladım daha sonradan kayboluyormus o gölgeler ya doğumdan sonra ya anne karnında

Bugun eminonune havuzlu han a gittik annemle resmen kendimi kaybettim.tulumlar patikler battaniyeler 0-3 3-6 aylik eksikleri aldim nerdeyse 12 li hastane cikisi aldim.kendimede 2 tane pijama takimi aldim nereye sigdiricam bu kadar seyi bilmiyorum
Canım kendine nasıl aldın pijama takımı resim atabilir misin ? Bende bi alt üst bide gecelik almayı düşünüyorum ama daha nasıl bişey alacagıma karar veremedim

cnm nerde yaptrdın devlette mı yaptırdın? korkma benım arkadaşımın bebeğinin kalbinde parlalklık vardı ama şimdi sağlıklı maşallah bu parlak alan zamanla kaybolabiliyor
Yurtdisinda yasiyorum canim buranin devleti oluyor. Arastirdim biraz buranin foruarinda falan evet oyle soyleyip sonradan aytimtili baktiklarinda hersey normal gozukebiliyormus. Yine de bagirsaklari falan gelismemis dogdugunda yutma sindirme problemi olacagi dusuncesi bile insani mahfediyor (

S Semabuse canım bende detaylıda erkek bebekte kalpte gölge parlaklık gördü aynı senin gbi ama bana önemsemiyoruz biz onu dedi önemlş bişey değil dedi arastırmalarıma görede öyle galiba. İçini ferah tut stres yapma dahada etkilenmesin bebek . Kendiliğinden kaybolurmus bak arastır sende biraz ya doğumda ya dgm sonrası

hangi sehirdesiniz

Canım bende bugün Amasya da gittim aynısını babada dedi 1211 çıktı üçlü sonucu seninki hangi doktor. Ben yarın Samsun medikal park tan randevu aldım ayrıntılı ultrason için

Moralim çok bozuk kızlar ikili testim normal çıkmıştı, üçlü test sonucum 1211 çıktı. Amniyosentez yada şu yurtdışı testini önerdi. Anlayamıyorum çok mu yüksek
Cnm benimde 315de 1 çıktı risk üçlüde nifty yaptırdım yurt dışında kanımı alıp yapıldı çok şükür temiz çıktı merak etme içini ferah tut yine yaptırmak istersen yaptır içiniz rahat etsin bizde içimiz rahat olsun diye yaptırdık çok şükür37 yaşındayım yaştan dolayı riskliydi seninde eminimki bişey yok sadece olasılık bu testler kesin tanı değil

Canım kendine nasıl aldın pijama takımı resim atabilir misin ? Bende bi alt üst bide gecelik almayı düşünüyorum ama daha nasıl bişey alacagıma karar veremedim
Gecelik almadim birini hastanede resim fln guzel ciksin diye beyaz olanin mavisini aldim digeri kendi rahatim icin

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 72
  • unnamed.webp
    5 KB · Görüntüleme: 72

2li 3lü testler neyse de ayrıntılı ultrasonun yapılması gerektiği taraftarıyım. Bebeğin tüm organları görülüyor ve bir sorun görülürse takip edilebilir. Kuzenimin bebeğinde bağırsak genişlemesi gibi bir sorun tespit edilmişti ve hastanesini değiştirmesini önerdi doktorları. Bebek doğana kadar sorun düzelmezse çocuk cerrahisi ve yeni doğan yoğun bakımı olan bir hastaneye devam etmeye başladı. Bebeğin durumu öncekine göre iyi, haftaya doğacak inşallah. Ama doğum sonrasında da ameliyatlık bir durum tespit edilirse diye önceden önlemini almış oldular. Önceki doktoru ben sadece doğum yaptırırım, o bebeği koyacak küvözümüz ve nakil yaptıracak donanımda ambulansımız yok diye kabul etmedi devam etmeyi.

Aslinda butun esyalar cabuk kuculuyor.Ayaksiz tulumda kullanilabilir.Onemli olan ayakli/ayaksiz tulum kuculmeye baslandiginda kullanilmamali,ağ ve ayak kısmı cekmemeli yani gelisim acisindan
Islak mendil icinde hicbirine guvenmiyorum.Kizimda da su pamuk kullandim.Buyudukce ve disarda oldukca primanin beyaz paketini aldim ama yikamadan kullanmadim.Simdide aynisini yapacam nasipse.Kucukken nerdeyse hergun yikaniyor hem,buyudukce de bol bol durulamak en guzeli

Canim dogum nedense cidden anneye cesaret veren bisy.Bilinmezligin tedirginligi evet ama insan cidden bi aslan kesiliyor :)
Bende spinal oldum.Seni zaten konusturuyorlar surekli,oyle fenalasip ekstra bi durum yasamana cok musade etmezler. konusup nasil oldugunu soylemende ayri bi guzellik.Diger ayrintilar bebek fln zaten apayri guzel❤
Ben simdi bildigim icin ayrica bi heyecanim var ama genel yine de istemem.

Bu haftalarda cok goruluyor boyle seyler ama insallah gecicidir canim,iyi haberler durman dilegiyle

Ikili uclude ya da bazi seylerrde mudahale olmuyor ama anne karninda mudahale edilebileck durumlarda var canim.Ya da konu bilinip bebegin dogar dogmaz ameliyata alindigi durumlar.Yani hayat kurtarici bicok seyde var

Aynen cnm korkulacak birsey yok. Rabbimin izniyle bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alacağız inş

İnşallah yoktur, yarın ayrıntılı ultrason a gireceğim.

Cnm başka bir doktora da git tek bir doktorun görüşüne bağlı kalma. Allah yardımcımız olsun

Moralim çok bozuk kızlar ikili testim normal çıkmıştı, üçlü test sonucum 1211 çıktı. Amniyosentez yada şu yurtdışı testini önerdi. Anlayamıyorum çok mu yüksek

Insallah gecici gorulmus bi sorundur canim.Yaptirirsan iyi haberler alirsin umarim.

Canım bende bugün Amasya da gittim aynısını babada dedi 1211 çıktı üçlü sonucu seninki hangi doktor. Ben yarın Samsun medikal park tan randevu aldım ayrıntılı ultrason için
Benim merzifonda dr um canım samsunda medikalparkta tayfun alper isminde bir prof varmış onu önerdi sen de mi ona gideceksin fiyatlar ne kadar sordun mu? Haftaya alabilirsem randevu alacağım. Üçlüde benim de 246 ya 1 risk çıktı ama ben önemsemiyorum seninki daha iyiiyi aslında ama nedenbugüne hemen o testleri önermiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…