Canım samsunun yeterince mesafesi var zaten buradan orduya gelmem zor ama teşekkür ederim yine de:)Merhaba.
Samsun u bilmiyorum ama oraya kadar gelmişken Ordu ya elin bari :)
ben Umut Hastanesinde Melike Hanım var ona gidicem. İşinin ehli bir kadın.
Canm benim erkk bebekte kalbinde parlaklık var ama biz bunu önemsemiyoruz dedi doktorum bende senin gbi kafama cok taktım ama ısrarla doktora sorunca üç dört defa aynı cevabı alınca ve bol bol arsatırınca bi nebzede olsun rahatladım daha sonradan kayboluyormus o gölgeler ya doğumdan sonra ya anne karnındacnm nerde yaptrdın devlette mı yaptırdın? korkma benım arkadaşımın bebeğinin kalbinde parlalklık vardı ama şimdi sağlıklı maşallah bu parlak alan zamanla kaybolabiliyor
Canım kendine nasıl aldın pijama takımı resim atabilir misin ? Bende bi alt üst bide gecelik almayı düşünüyorum ama daha nasıl bişey alacagıma karar veremedimBugun eminonune havuzlu han a gittik annemle resmen kendimi kaybettim.tulumlar patikler battaniyeler 0-3 3-6 aylik eksikleri aldim nerdeyse 12 li hastane cikisi aldim.kendimede 2 tane pijama takimi aldim nereye sigdiricam bu kadar seyi bilmiyorum
Yurtdisinda yasiyorum canim buranin devleti oluyor. Arastirdim biraz buranin foruarinda falan evet oyle soyleyip sonradan aytimtili baktiklarinda hersey normal gozukebiliyormus. Yine de bagirsaklari falan gelismemis dogdugunda yutma sindirme problemi olacagi dusuncesi bile insani mahfediyorcnm nerde yaptrdın devlette mı yaptırdın? korkma benım arkadaşımın bebeğinin kalbinde parlalklık vardı ama şimdi sağlıklı maşallah bu parlak alan zamanla kaybolabiliyor
hangi sehirdesinizSelam arkadaslar ben ultrasondan ciktim simdi cok moralim bozuk. 1 saat ultrasonda evirdi cevirdi bakti doktor yuzunu gostermiyor falan dedi yalan soyledigi belliydi bi terslik var anladim bekletti bi daha aldi ultrasona bebegin midesinde parlaklik gozukuyor dedi sordum bi cok sebebi olabilir dedi enfeksiyon, kromozom bozuklugu down sendromu, ozafguz artresizi ... down sendromu dusuk risk cikmisti zaten muhtemelen o degildir dedi ozafgus artresizi de genetik bi hastalikMis ilk kez duyuyorum hic oyle bisey yok. Insallah bebek gostermemistir. Offf galiba bir de ozele gidecegim belki daha ayrintili gosterir
Merhabalar kızlar nasılsınız umarım her şey yolundadır. Ben bugün yaşadığımız yerdeki dr a gittim üçlü sonucum çıkmış down sendromu riski 1/246 çıkmış ikili testim normaldi ama farklı bir drda yaptırdığım için dr üçlüyü istemişti. Neyse bana risk olabileceğini amniyosentez ve genetik testi söyledi. Ben aldırmayı düşünmüyorum öyle bile olsa dedim ben de sorun olduğunu pek düşünmüyorum aklını hiç bulandırma o zaman dedi. Ayrıntılı ultrasona samsuna yönlendirdi samsundan olan var mı kızlar ayrıntılı ultrsond önerebileceğiniz birileri var mı? Bu arada bebişim 344 gr olmuş geçen haftadan beri büyümüş. Boy söylemiyorlar hiç ama fl yi 7 yle çarpınca çıkan sonuç 22.5 cm. Yolu yarıladık farkına bile varamadan büyümüş oğluş
Cnm benimde 315de 1 çıktı risk üçlüde nifty yaptırdım yurt dışında kanımı alıp yapıldı çok şükür temiz çıktı merak etme içini ferah tut yine yaptırmak istersen yaptır içiniz rahat etsin bizde içimiz rahat olsun diye yaptırdık çok şükürMoralim çok bozuk kızlar ikili testim normal çıkmıştı, üçlü test sonucum 1211 çıktı. Amniyosentez yada şu yurtdışı testini önerdi. Anlayamıyorum çok mu yüksek
Gecelik almadim birini hastanede resim fln guzel ciksin diye beyaz olanin mavisini aldim digeri kendi rahatim icinCanım kendine nasıl aldın pijama takımı resim atabilir misin ? Bende bi alt üst bide gecelik almayı düşünüyorum ama daha nasıl bişey alacagıma karar veremedim
Son zamanlarda malum formda zamani geldigi için iki testler uclu testler ve ayrintili ultrason muayeleri oluyor...
Cahilligime verin ama bir şeyi merak ediyorum..
Şimdi bu yapilan tahlilerde yada muayelerde gorulen en ufak her hangi bir sorun karsinda bile
Hic bir tedavi uygulanamiyor degil mi...
Eger oyle ise neden yuzde yuz emin bile olmayan durumlar karsinda bu testler yapiliyor ki anlamiyorum
Annelere babalara eziyetten baska ne ise yariyor bunlar...
Resmi olarak bu haftalarda bebegi aldirabiliyorlar mi...ondan mi yapiyorlar riskli cikan olursa ebeveynler aldirabilirsin diye mi yapiliyor
Kurtaj gibi bir sey yaptirma ihtimali olmayan bunu asla dusunmeyen anne ve babalar niye bu testleri yaparlar anlamiyorum..
Uzuluyorum burada okudugim yorumlara..
Misal ben ne ikili ne uclu nede ayrintili ultrasonyana girmiyecem..
Tek inancim dua..bol bol dua ediyorum..rabbim evladimizi bize bagislasin sag saglim saglikli omurlu olsun diye...
kızlar merhaba ben mesaideyim sürekli yazamıyorum ama okuyorum genelde yazılarınızı..
bende bi kaç bişey aldım..
şimdi kafama takılan bi kaç şey var bi topikte okudum tulumlar çabuk küçülüyor demişler,
bi kısımda demiş ki tulum çok rahat,çocuğun gazını çıkarırken sırtı açılmıyor filan
hastane çıkışı kaç tane alınmalı sizce
ıslak mendil yerine pamuk alıp ıslatıp kullanmayı düşünüyordum hiçbir ıslak mendile güvenemiorum siz ne yapacaksınız hangi markalara bakacaksınız
Kızlar şimdi erken daha ama ben önceden myom ameliyatı oldum birde kürtaj.ikisi de aynı ameliyathanede genel anestezi ile oldu. Ameliyathaneye inerken korkuyorum heyecan yapıyorum. Kuzenim doğum yaptı spinal anestezi ile çok rahat oldu biraz korktum sakinleştirici ile oksijen verdiler dedi aklıma takıldı genel anestezi mi? Spinal mi? Ya ameliyatta fenalasirsam
Selam arkadaslar ben ultrasondan ciktim simdi cok moralim bozuk. 1 saat ultrasonda evirdi cevirdi bakti doktor yuzunu gostermiyor falan dedi yalan soyledigi belliydi bi terslik var anladim bekletti bi daha aldi ultrasona bebegin midesinde parlaklik gozukuyor dedi sordum bi cok sebebi olabilir dedi enfeksiyon, kromozom bozuklugu down sendromu, ozafguz artresizi ... down sendromu dusuk risk cikmisti zaten muhtemelen o degildir dedi ozafgus artresizi de genetik bi hastalikMis ilk kez duyuyorum hic oyle bisey yok. Insallah bebek gostermemistir. Offf galiba bir de ozele gidecegim belki daha ayrintili gosterir
Son zamanlarda malum formda zamani geldigi için iki testler uclu testler ve ayrintili ultrason muayeleri oluyor...
Cahilligime verin ama bir şeyi merak ediyorum..
Şimdi bu yapilan tahlilerde yada muayelerde gorulen en ufak her hangi bir sorun karsinda bile
Hic bir tedavi uygulanamiyor degil mi...
Eger oyle ise neden yuzde yuz emin bile olmayan durumlar karsinda bu testler yapiliyor ki anlamiyorum
Annelere babalara eziyetten baska ne ise yariyor bunlar...
Resmi olarak bu haftalarda bebegi aldirabiliyorlar mi...ondan mi yapiyorlar riskli cikan olursa ebeveynler aldirabilirsin diye mi yapiliyor
Kurtaj gibi bir sey yaptirma ihtimali olmayan bunu asla dusunmeyen anne ve babalar niye bu testleri yaparlar anlamiyorum..
Uzuluyorum burada okudugim yorumlara..
Misal ben ne ikili ne uclu nede ayrintili ultrasonyana girmiyecem..
Tek inancim dua..bol bol dua ediyorum..rabbim evladimizi bize bagislasin sag saglim saglikli omurlu olsun diye...
Aynen cnm korkulacak birsey yok. Rabbimin izniyle bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alacağız inşCanm benim erkk bebekte kalbinde parlaklık var ama biz bunu önemsemiyoruz dedi doktorum bende senin gbi kafama cok taktım ama ısrarla doktora sorunca üç dört defa aynı cevabı alınca ve bol bol arsatırınca bi nebzede olsun rahatladım daha sonradan kayboluyormus o gölgeler ya doğumdan sonra ya anne karnında
Cnm benimde 315de 1 çıktı risk üçlüde nifty yaptırdım yurt dışında kanımı alıp yapıldı çok şükür temiz çıktı merak etme içini ferah tut yine yaptırmak istersen yaptır içiniz rahat etsin bizde içimiz rahat olsun diye yaptırdık çok şükür37 yaşındayım yaştan dolayı riskliydi seninde eminimki bişey yok sadece olasılık bu testler kesin tanı değil
Cnm başka bir doktora da git tek bir doktorun görüşüne bağlı kalma. Allah yardımcımız olsunYurtdisinda yasiyorum canim buranin devleti oluyor. Arastirdim biraz buranin foruarinda falan evet oyle soyleyip sonradan aytimtili baktiklarinda hersey normal gozukebiliyormus. Yine de bagirsaklari falan gelismemis dogdugunda yutma sindirme problemi olacagi dusuncesi bile insani mahfediyor(
Moralim çok bozuk kızlar ikili testim normal çıkmıştı, üçlü test sonucum 1211 çıktı. Amniyosentez yada şu yurtdışı testini önerdi. Anlayamıyorum çok mu yüksek
ben konu acmistim..Moralim çok bozuk kızlar ikili testim normal çıkmıştı, üçlü test sonucum 1211 çıktı. Amniyosentez yada şu yurtdışı testini önerdi. Anlayamıyorum çok mu yüksek
Benim merzifonda dr um canım samsunda medikalparkta tayfun alper isminde bir prof varmış onu önerdi sen de mi ona gideceksin fiyatlar ne kadar sordun mu? Haftaya alabilirsem randevu alacağım. Üçlüde benim de 246 ya 1 risk çıktı ama ben önemsemiyorum seninki daha iyiiyi aslında ama nedenbugüne hemen o testleri önermiş kiCanım bende bugün Amasya da gittim aynısını babada dedi 1211 çıktı üçlü sonucu seninki hangi doktor. Ben yarın Samsun medikal park tan randevu aldım ayrıntılı ultrason için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?