Canım plasenta aşağıdaysa vajinal muayene pek yapılmıyormuş. kanama olabiliyormuş. Bu bilgiyi dün nette okudum. Benim de bebek aşağıda araştırırken denk geldi. Ama yine de doktorun daha iyi bilir tabikiUzub süredir giremedim baya geri kaldım konuşmalardan ne var ne yok nasılsınız? Benim 2 gün kasık ağrım oldu 2 3 dk sürdü geçti dayanamadım dr a gittim acildem hiç bilgi vermediler baş çevresini karın cevresini dedi sorun var mı dedim birazdan dicem dedi muayenesi bitti dışarıda bekle dedi sonra sekreterle kağıt yolladı kağıtta 3 değer yazıyo amniyon normal yazıyo bebek yan yatıyomuş plasenta aşağıdaymış başka bilgi vermedi alttan muayene hiç olmadım korkuyorum açılma olacak diye dr dikiş atabilirz demişti ama hiç kontrol edilmedi dikiş için geçmi kaldım onuda bilmiyorum. Şimdilik ağrım yok ama bu dr un dediklerinde tehlikeli bişey var mı sizce
Öyle kendini en kötüsüne hazırlama Sema. Rabbim sana bu evladı nasip etmiş sen her durumda onun annesisin ve bizler emanetçiyiz sadece Rabbim onu bizden daha çok düşünür. Lütfen aklına olumsuz şeyler getirmemeye çalış. Bugüne bu ana odaklan inşallah seninde bebeğinde sağlığı iyi ve iyi kalacak böyle düşünüyorum. Vesveseler olumsuzluklar tüm annelerden uzak kalsın inşallah.İnşallah cnm çok sağol Allah'ım herkesin evladını bağışlasın. Benim karaciğer enzimlerim ve tiroidim de yüksek çıktı gebelikte bunlar da bebek için çok önemli. Herşeye hazırlıkli olmak lazim
Boşuna üzülüp stres yapıyosun herşeyin çaresi var artık bu devirde kaldıki bebişin sağlıklı doğucak gör bakİnşallah cnm 8yil oldu ben bekleyeli ve bu 4.gebeligim. Allah korusun kalbiyle ilgili sorun var ya doğunca ameliyata falan alırlar mı oglumu
35 yaş ileri bir yaş değildir cnm zaten artık herkes 30 dan sonra evleniyor ... Sağlıklı bir şekılde doğacak bebeğin inşEvet yaptırdım cnm bebeğimi dogurma yaşım 35oldugu için o da riski artırıyor mus
İnşallahh.. Güzel haberlerle dön, Allah yardımcın olsunKızlar dünkü üçlü testim riskli çıktı. Şimdi yoldayım Samsun’a gidiyorum 11 buçukta randevum var. Ayrıntılı ultrasona gireceğim. İnşallah herşey yolunda gider.
canım valla bende aynı senın gıbıydım de annemle bırlıkte yapmak ıstedım onlarda yaz boyunca burda burda olmayacaklar eylul sonu dogumdan önce gelicekler anca bizde gitmeden buyuk kısmını hallettik@Prmm maşallah ne güzel cicileriniz olmuş,güle güle kullanın canım.internette sürekli bişeyler beğeniyorum,gidip birşeyler almamak için zor tutuyorum kendimi ben de12 haftalıkken alacaktım dur 16 olsun Dedim .16 oldum dur 20 olsun diyorum bakalım :)
Hayırlı olsun canım o zaman senin ciciler de.Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşcanım valla bende aynı senın gıbıydım de annemle bırlıkte yapmak ıstedım onlarda yaz boyunca burda burda olmayacaklar eylul sonu dogumdan önce gelicekler anca bizde gitmeden buyuk kısmını hallettik
lütfen kafamı karıştırıyorsunuz bunu söyleyip durmayın. kaç doktora sordum ne alaka dediler.İkili tarama testi normal çıkan arkadaşlar üçlüyü yaptırıp ta kafayı karıştırmayın. İkili tarama testinin güvenilirliği daha yüksektir.
amın canım yınede cok eskık var bıtek kıyafet ısını hallettım kalanıda artık gördükce begendikce alırım insan heves edıyor gorunce zaten.Kendime böyle alısverıs yaptıgımı hatırlamıyorum anne olmak böyle bişey heralde en güzeli onun olsun istıyo insanHayırlı olsun canım o zaman senin ciciler de.Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş
Ben de senin gibi düsünüp hiç ikili üçlü yaptırmmıştım ama normal ultrosonda bebeğin beyninde kist var down olabilir dediler dörtlü test yaptırdım bileyim diye mecbur. En güzeli bilememek ama içine kurt atınca drlar uğraşıyorsunSon zamanlarda malum formda zamani geldigi için iki testler uclu testler ve ayrintili ultrason muayeleri oluyor...
Cahilligime verin ama bir şeyi merak ediyorum..
Şimdi bu yapilan tahlilerde yada muayelerde gorulen en ufak her hangi bir sorun karsinda bile
Hic bir tedavi uygulanamiyor degil mi...
Eger oyle ise neden yuzde yuz emin bile olmayan durumlar karsinda bu testler yapiliyor ki anlamiyorum
Annelere babalara eziyetten baska ne ise yariyor bunlar...
Resmi olarak bu haftalarda bebegi aldirabiliyorlar mi...ondan mi yapiyorlar riskli cikan olursa ebeveynler aldirabilirsin diye mi yapiliyor
Kurtaj gibi bir sey yaptirma ihtimali olmayan bunu asla dusunmeyen anne ve babalar niye bu testleri yaparlar anlamiyorum..
Uzuluyorum burada okudugim yorumlara..
Misal ben ne ikili ne uclu nede ayrintili ultrasonyana girmiyecem..
Tek inancim dua..bol bol dua ediyorum..rabbim evladimizi bize bagislasin sag saglim saglikli omurlu olsun diye...
Güzel haberlerle dön canım inşallahKızlar dünkü üçlü testim riskli çıktı. Şimdi yoldayım Samsun’a gidiyorum 11 buçukta randevum var. Ayrıntılı ultrasona gireceğim. İnşallah herşey yolunda gider.
Kesinlikle.Haberini aldığım günden beri kıyafetlerde sürekli ona bakıyorum.Hamile kıyafetlerimi bile eşim zorla aldırdı :)amın canım yınede cok eskık var bıtek kıyafet ısını hallettım kalanıda artık gördükce begendikce alırım insan heves edıyor gorunce zaten.Kendime böyle alısverıs yaptıgımı hatırlamıyorum anne olmak böyle bişey heralde en güzeli onun olsun istıyo insan
siz benım yazdığımı dikkatlı okumadığınız herhalde ben ikili tarama testi normal çıkan arkadaşlara söyledim... Riskli çıkan arkadaşlar ileri tetkik yaptırabilirler ... Bunu ben söylemiyorum , doktorların birçogu ikili tarama testini daha güvenirlir buluyor... Bu testler zaten tarama testidir risk düşük çıktığında bebeğin %100 sağlıklı olduğu anlamıda gelmiyor, yüksek risk çıktığı zaman da bebekte anomoli olacağı anlamına da gelmiyor.... Yane çok paniğe kapılacak, yada tamamen rahata erilecek bir durum yok ortada......lütfen kafamı karıştırıyorsunuz bunu söyleyip durmayın. kaç doktora sordum ne alaka dediler.
ben ikili kötü çıkıp dörtlü taramada rahata ermiş biriyim.
lütfen bu kadar emin konuşmayın.
2 saat tekrar ölç canım 120 -140 arasına normal denıyor.Kızlar annemde açlık şekerimi ölçtüm 80 1 saat sonra tokluk 147 cıktı
Dün 190 cikmisti
Hipoglisemi var bende bu kadar yüksek çıkması normal degil
Baktım canim 2.saatte 122 ama annem ilk saatte yüksek dedi bilemedim kardeşim de kendisi de diyabet2 saat tekrar ölç canım 120 -140 arasına normal denıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?