2018 Ekim Anneleri

Baktım canim 2.saatte 122 ama annem ilk saatte yüksek dedi bilemedim kardeşim de kendisi de diyabet
benim annemde seker hastası bebekte önden gidiyor şekerden suphelendı doktor o yuzden bana sureklı takıp ettırıyolar sekerımı cıhaz aldım kendim ölcüyorum sureklı ama artık ölçmek ıstemıyorum seker yuklemesınde cıkar heralde gercekten var mı yokmu o zamana kadar dıkkat edıcem tabi

dikiş atabiliriz dediyse mutlaka vajinal olarak ölçüm yapılmalı sadece vajinal yoldan bakılarak oluyor çünkü, önlem amaçlı 12 de atılıyor ve daha faydalı ve kolay oluyor sanırım, ama 20 li haftalarda bile bu dikiş Doğum başlamamışsa atılıyor ve başarılı oluyor, ha bende. Senin gibiyim 17 haftayım dikiş atılacak sürekli ölçtürüyorum ama gene de inşallh sana gerek olmaz

lütfen kafamı karıştırıyorsunuz bunu söyleyip durmayın. kaç doktora sordum ne alaka dediler.
ben ikili kötü çıkıp dörtlü taramada rahata ermiş biriyim.
lütfen bu kadar emin konuşmayın.

Canim kafani karistirma.Bunlar birbirini tamamlayan testler zamanlari var,biri olmazsa digeri yapilsin vs diye.
Hic gerek olmasa sadece ikili test olur.Digerleri hic olmazdi kaldirilirdi sonucta.Onemli olan takibi yapan doktorun.

Canim ölcüp takip etmen daha iyi.
Belki de yapmaz yuklemeyi doktorun bu sebeple.

şeker yuklemesı ıcın tarıh verdi her türlü yapıcak bende doktoruma güvenmek istıyorum.

Canım plasenta aşağıdaysa vajinal muayene pek yapılmıyormuş. kanama olabiliyormuş. Bu bilgiyi dün nette okudum. Benim de bebek aşağıda araştırırken denk geldi. Ama yine de doktorun daha iyi bilir tabiki
Alttan muayeneyle mi bakılıyor sadece canım karından bakılmaz mı acaba ? Ben hiç alttan muayene olmadım dr.um önermedi zaten korkuyorum en azından bi bilgi olsun istiyorum

Canm benim plasenta aşağıda alttan muayene olamıyorum karından ölçülmüyor mu ? Dr 20. Haftalarda yukarı çıkması lazım dedi çıkarsa inşallah isticem alttan muayene. Çıkmazsa kanama oluyomuş alttan muayene olmuyo ilişkide yasaklanıyomş

kızlar bu şeker yüklmesi herkesmi yapılıyor merak ettim
benim açlık şekeri 85 çıkmıştı
dr normal dedi başka bişey demedi
sizlerde duydumda merak ettim

Kızlar çok midem yanıyor eşim gelince bi doktora gidicem kendi doktorum çıkmış yoktumidemde yangın çıkmış gibi gece bile uyutmaz

Araştırıyorum cnm sanırım fetal DNA yı yaptıracağız. İnsallah yavrularimiz sağlıkla doğarlar bol bol dua edelim nolur. Benim testlerin de iyicikmadi karaciğer ve tiroidim. Bunlar da bebeği olumsuz etkiliyor . Ayrintiinin raporuna baktım bebeğin kalbinde buyume var yazıyı ve plesantada yaşlanma ve kireçlenme vardır yaziyo. Allah'a emanet

Dr tabi biliyordur , ben dikişi görünce hemen yazmak istedim, aşağıda olması faktörünü atlamışım kusura bakma canım, yukarı çıkıyormuş evet inşallh çıkar senınkide dikiş için vajinal olan ölçümler daha doğru çıkıyor diye biliyorum ondan yazdım canım

Insallah icin rahatlar guzel haberler gelir canim❤

şeker yuklemesı ıcın tarıh verdi her türlü yapıcak bende doktoruma güvenmek istıyorum.

Insallah cikmaz canim.Guven tabii.
Bu olcumlerinide goz onunde bulundurur.

Karindan ya da alttan farkliliklar olabilir.
Idrar torbasi doluysa ya da bossada o bile farkeder canim.
Alttan hic yapamasada kontrol eder

bende aynı durumdayım gaviskon içmeyi denedin mi rahatlatıyor bende evde unutmusum eve gıdıyım içicem
Evde yok cnm daha yeni yaşadığım için ama oğlumda da son aylarda yanmam olduğunda vermişti doktorum fayda etmemişti lansor geçirmişti son çare şimdi bakalım faydası olurmu gece olursa o fena işte acillik olmuştum bu yüzden kaç defa bu arada ben yazarken oğluşumda fena tekmeler atıyo bana acıtmaya başladı neredeyse

Yok canm ne kusuru. İnşallah yukarı çıkarda bende ölçümlerimi yaptırabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…