2018 Ekim Anneleri

Anladım canm inşallah plasenta yukarı çıkarsa ölçümlerimi yaptırabilirim

kendi doktorunuzla görüştünüz mu

Alttan muayeneyle mi bakılıyor sadece canım karından bakılmaz mı acaba ? Ben hiç alttan muayene olmadım dr.um önermedi zaten korkuyorum en azından bi bilgi olsun istiyorum
Ultrasonla bakıyolar karından daha iyi canım. Vajinal hamilelikte sadece çok sıkıntı olursa bakıyorlar

Ultrasonla bakıyolar karından daha iyi canım. Vajinal hamilelikte sadece çok sıkıntı olursa bakıyorlar
Duşa girdim çıktıktan sonra kasıklarımda Inanılmaz bi ağrım oldu yattım dinlenmek için ama içim fena olmaya başĺadı baygınlık geçirdim bulunduğum yerde kadın Hastanesi yok köydeyiz 1 haftalığna gelmiştik en yakın hastane de 1 saatten fazla mesafede napıcam bilmiyorum

Canım yaa bir an önce gidin doktora. Korktum bak şimdi. Haber ver olur mu. İnşallah ikiniz de sağlıklısınızdır

Canım yaa bir an önce gidin doktora. Korktum bak şimdi. Haber ver olur mu. İnşallah ikiniz de sağlıklısınızdır
İftarı yapınca gidicekmişiz ağrım arttı bilmiyorum napıcam arabada yok kaldım evde

Sakin ol canım benimde çok ağrım oluyo bazen sanki her an regl olacakmışım gibi. Ayaklarını yukarı kaldır ve uzan.
Sakin ol canım benimde çok ağrım oluyo bazen sanki her an regl olacakmışım gibi. Ayaklarını yukarı kaldır ve uzan.
Hastanedeyim dayanamadım ağrım çok olunca geldik bebek sağlıklı idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil verdim bekliyorum canm bakalım inşallah iyi haberler gelir

Hastanedeyim dayanamadım ağrım çok olunca geldik bebek sağlıklı idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil verdim bekliyorum canm bakalım inşallah iyi haberler gelir
Aman geçmiş olsun cnm.Neyseki iyisiniz.Acaba dışta biraz fazla sıcak suyla duş almış olabilir misin?

Canim biraz sicak yikandiysan ya da uzun kaldiysan tansiyonunda düşmüş olabilir.
Plesantanin asagida olmasida ayri yorabilir bak aklinda olsun

Merhabalar,
Her zaman giremiyorum buraburaya arada okudum çıkıyorum herkesin hamileliği iyi geçiyordur umarım.

Dün kontrolüm vardı. 224 gr olmuş ufaklık gayet iyi dedi doktor. Başı sağ aşağıda ayakları sol yukarıda olacak şekilde yatıyordu benimde sağ kasıklarım ağrıyor hep ondan sanırım. Büyüdükçe zorlamaya başlar ağrıların ondandır dedi doktor. Plesenta aşağıda benimde, 2 hafta önce rahim ağzını kapatıyordu şimdi 1-2 cm yukarı çıkmış aşağıda duruyor ama sıkıntı yok aşağıda olması 30. haftadan sonra sıkıntı olur o zaman yakından takip ederiz dedi. Bayramdan sonra detaylı ultrasona giricem.

Birde ben vitamin ve kan ilacımı düzenli kullanamıyorum doktora söyleyemedim :/ Düzenli kullanıyor musunuz var mı benim gibi olan bi sorun olur mu acaba?

Bana da dr 12. Haftada omega3 kan ve vitamin ilacı yazmıştı
Ama ben hiç birini kullanamadim
İçemedim ictigim an hop kusuyorum
Dr a söyledim kullanma madem dedi
Şimdilik sıkıntı yok hamdolsun
Hatta bebeğim 3 gün önde gidiyor
Bana ebe şöyle demişti
Bebek hertürlü anneden beslenir vitamini alır
Sadece anne vitaminsiz kaldığı için dr lar bu ilaçları veriyorlar demisti

Aman geçmiş olsun cnm.Neyseki iyisiniz.Acaba dışta biraz fazla sıcak suyla duş almış olabilir misin?
Sağolun iyiyim çok şükür ağrım baya hafifledi tahliller temiz çıktı bebek iyi çok şükür bişeyin yok dedi yine ağrın olursa gel dedi

Miniğim tam haftasında su an gelişiminde bi sıkıntı yokmuş. Ben eksik kalayım da ona zarar gelmesin. Vicdan azabı çekerim.

Kanı ilacını içsem vitamini içemiyorum, vitamini içsem kan ilacını içemiyorum. Midem kalkıyor resmen. Onun yerine yediklerine dikkat ediyorum.

Doktor kızar diye söylemedim keşke söyleseydim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…