- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Anladım canm inşallah plasenta yukarı çıkarsa ölçümlerimi yaptırabilirimInsallah icin rahatlar guzel haberler gelir canim❤
Insallah cikmaz canim.Guven tabii.
Bu olcumlerinide goz onunde bulundurur.
Karindan ya da alttan farkliliklar olabilir.
Idrar torbasi doluysa ya da bossada o bile farkeder canim.
Alttan hic yapamasada kontrol eder
kendi doktorunuzla görüştünüz mudikiş atabiliriz dediyse mutlaka vajinal olarak ölçüm yapılmalı sadece vajinal yoldan bakılarak oluyor çünkü, önlem amaçlı 12 de atılıyor ve daha faydalı ve kolay oluyor sanırım, ama 20 li haftalarda bile bu dikiş Doğum başlamamışsa atılıyor ve başarılı oluyor, ha bende. Senin gibiyim 17 haftayım dikiş atılacak sürekli ölçtürüyorum ama gene de inşallh sana gerek olmaz
Ultrasonla bakıyolar karından daha iyi canım. Vajinal hamilelikte sadece çok sıkıntı olursa bakıyorlarAlttan muayeneyle mi bakılıyor sadece canım karından bakılmaz mı acaba ? Ben hiç alttan muayene olmadım dr.um önermedi zaten korkuyorum en azından bi bilgi olsun istiyorum
Duşa girdim çıktıktan sonra kasıklarımda Inanılmaz bi ağrım oldu yattım dinlenmek için ama içim fena olmaya başĺadı baygınlık geçirdim bulunduğum yerde kadın Hastanesi yok köydeyiz 1 haftalığna gelmiştik en yakın hastane de 1 saatten fazla mesafede napıcam bilmiyorumUltrasonla bakıyolar karından daha iyi canım. Vajinal hamilelikte sadece çok sıkıntı olursa bakıyorlar
Canım yaa bir an önce gidin doktora. Korktum bak şimdi. Haber ver olur mu. İnşallah ikiniz de sağlıklısınızdırDuşa girdim çıktıktan sonra kasıklarımda Inanılmaz bi ağrım oldu yattım dinlenmek için ama içim fena olmaya başĺadı baygınlık geçirdim bulunduğum yerde kadın Hastanesi yok köydeyiz 1 haftalığna gelmiştik en yakın hastane de 1 saatten fazla mesafede napıcam bilmiyorum
İftarı yapınca gidicekmişiz ağrım arttı bilmiyorum napıcamCanım yaa bir an önce gidin doktora. Korktum bak şimdi. Haber ver olur mu. İnşallah ikiniz de sağlıklısınızdır
İftarı yapınca gidicekmişiz ağrım arttı bilmiyorum napıcamarabada yok kaldım evde
Evet görüştüm , yanlış yazmış olabilir misiniz anlamadımkendi doktorunuzla görüştünüz mu
pardon. bi arkadasa tavsiye vereceken sanırım size yazdım. kusura bakmayınEvet görüştüm , yanlış yazmış olabilir misiniz anlamadım
Sali gunu gidicem. Merakla bekliyrm bende. En onemsedigm randevu benmKizlar detayli ultrasona gideniniz var mi? Sonuclariniz nasil? Umarim hepimizin bebekleri sağlıkla buyuyordur.
Yok estafurullah, ben de anlamadım da ondanpardon. bi arkadasa tavsiye vereceken sanırım size yazdım. kusura bakmayın
Sakin ol canım benimde çok ağrım oluyo bazen sanki her an regl olacakmışım gibi. Ayaklarını yukarı kaldır ve uzan.
Hastanedeyim dayanamadım ağrım çok olunca geldik bebek sağlıklı idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil verdim bekliyorum canm bakalım inşallah iyi haberler gelirSakin ol canım benimde çok ağrım oluyo bazen sanki her an regl olacakmışım gibi. Ayaklarını yukarı kaldır ve uzan.
Aman geçmiş olsun cnm.Neyseki iyisiniz.Acaba dışta biraz fazla sıcak suyla duş almış olabilir misin?Hastanedeyim dayanamadım ağrım çok olunca geldik bebek sağlıklı idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil verdim bekliyorum canm bakalım inşallah iyi haberler gelir
Hastanedeyim dayanamadım ağrım çok olunca geldik bebek sağlıklı idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil verdim bekliyorum canm bakalım inşallah iyi haberler gelir
Merhabalar,
Her zaman giremiyorum buraburaya arada okudum çıkıyorum herkesin hamileliği iyi geçiyordur umarım.
Dün kontrolüm vardı. 224 gr olmuş ufaklık gayet iyi dedi doktor. Başı sağ aşağıda ayakları sol yukarıda olacak şekilde yatıyordu benimde sağ kasıklarım ağrıyor hep ondan sanırım. Büyüdükçe zorlamaya başlar ağrıların ondandır dedi doktor. Plesenta aşağıda benimde, 2 hafta önce rahim ağzını kapatıyordu şimdi 1-2 cm yukarı çıkmış aşağıda duruyor ama sıkıntı yok aşağıda olması 30. haftadan sonra sıkıntı olur o zaman yakından takip ederiz dedi. Bayramdan sonra detaylı ultrasona giricem.
Birde ben vitamin ve kan ilacımı düzenli kullanamıyorum doktora söyleyemedim :/ Düzenli kullanıyor musunuz var mı benim gibi olan bi sorun olur mu acaba?
Sağolun iyiyim çok şükür ağrım baya hafifledi tahliller temiz çıktı bebek iyi çok şükür bişeyin yok dedi yine ağrın olursa gel dediAman geçmiş olsun cnm.Neyseki iyisiniz.Acaba dışta biraz fazla sıcak suyla duş almış olabilir misin?
Miniğim tam haftasında su an gelişiminde bi sıkıntı yokmuş. Ben eksik kalayım da ona zarar gelmesin. Vicdan azabı çekerim.Bana da dr 12. Haftada omega3 kan ve vitamin ilacı yazmıştı
Ama ben hiç birini kullanamadim
İçemedim ictigim an hop kusuyorum
Dr a söyledim kullanma madem dedi
Şimdilik sıkıntı yok hamdolsun
Hatta bebeğim 3 gün önde gidiyor
Bana ebe şöyle demişti
Bebek hertürlü anneden beslenir vitamini alır
Sadece anne vitaminsiz kaldığı için dr lar bu ilaçları veriyorlar demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?