- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Suyu ayarlayamadm bi sıcak oldu bi soğuk oldu çabuk çıktım ama yine etkiledi demekki tahliller temiz çıktı bebeğim de iyi çok şükür enfeksiyon da yokmuş ağrın olursa yine gel dedi dinleniyorm şuan inşallah daha ağrım olmaz. Plasenta aşağıda diye baskı yapıyo galiba canmCanim biraz sicak yikandiysan ya da uzun kaldiysan tansiyonunda düşmüş olabilir.
Plesantanin asagida olmasida ayri yorabilir bak aklinda olsun
Suyu ayarlayamadm bi sıcak oldu bi soğuk oldu çabuk çıktım ama yine etkiledi demekki tahliller temiz çıktı bebeğim de iyi çok şükür enfeksiyon da yokmuş ağrın olursa yine gel dedi dinleniyorm şuan inşallah daha ağrım olmaz. Plasenta aşağıda diye baskı yapıyo galiba canm
Suyu ayarlayamadm bi sıcak oldu bi soğuk oldu çabuk çıktım ama yine etkiledi demekki tahliller temiz çıktı bebeğim de iyi çok şükür enfeksiyon da yokmuş ağrın olursa yine gel dedi dinleniyorm şuan inşallah daha ağrım olmaz. Plasenta aşağıda diye baskı yapıyo galiba canm
Geçmiş olsun, sürekli olmasa da benimde ağrım oluyor bazen yerimden kıpırdayamıyorum. Yanlış yonlendirmeyeyim gerçi herşey temiz çıkmış, dün doktorum bebek büyüdükçe baskı yapar zorlamaya başlar ondan ağrın olur normal dedi. Muayene olana kadar çok korkuyordum ama bebekler aşağıda olunca sigmamaya başlıyor artık sanırım.
Etkileyebilir canim.Acsanda dus etkileyebilir mesela.
Benimde kizimda plesanta asagidaydi sonradan cikti :) Bu haftalarda com gorulebiliyormus ama cikma ihtimali yuksek.Insallah seninde cikar icin rahatlar en azindan.
Canım iyi olduğunuza sevindim. İnşallah bir daha sıkıntı ağrı yaşamazsınBenim normal kasık ağrısı değildi aşağıya baskı yapıyodu dediğin gibi bebel sığmıyoda olabilir plasenta yukarı çıkmasını engelliyor sanırım. Bişey olmasın bebeğime de ben ağrıya razıyım ağrım şiddetli olunca çok korktum allahıma çok şükür yavrum iyimiş Rabbim yavrularımızla imtihan etmesin bizi çok zor
Kan vereli 1 hafta oldu. Onumuzdeki hafta belli olur diye bekliyorum.Harmandali canım merhaba sonucların ne oldu?
Insallah hersey yolundadir. Yuksek riskli dediklerinde bile saglikli bebekler doguyormus.Herkese merhaba kızlar konuyu takip ediyorum yazışmları da takip etmeye calısıyorum ahh ben gittim 4 lü test yaptırdım gitti onun sonucu da 1/248 cıktı doktorum biraz riskli dedi nifty testini önerdi bugun kan verdim 1 hafta 10 gün sonra sonuc cıkıcak bakalım Allahtan hayırlısı umarım herşey yolunda olur.
İnşallah canım senin kaç çıkmıştı sonuc?Insallah hersey yolundadir. Yuksek riskli dediklerinde bile saglikli bebekler doguyormus.
Sizin gibi düşünmeyenler de olabilir. Bu testleri özellikle yaptırıp bebekte down sendromu gibi ciddi bir sorun varsa gebeligi sonlandirmak isteyen aileler var. Sadece zeka geriliginden bahsetmiyoruz malesef. Araştırınca öğreniliyor zaten. Bu arada prenatal testler %99 'dan fazla oranda kesin sonuç veriyor. Sonuç çıktığında da aldırmak için yasal süre bitmiş olmuyor.Son zamanlarda malum formda zamani geldigi için iki testler uclu testler ve ayrintili ultrason muayeleri oluyor...
Cahilligime verin ama bir şeyi merak ediyorum..
Şimdi bu yapilan tahlilerde yada muayelerde gorulen en ufak her hangi bir sorun karsinda bile
Hic bir tedavi uygulanamiyor degil mi...
Eger oyle ise neden yuzde yuz emin bile olmayan durumlar karsinda bu testler yapiliyor ki anlamiyorum
Annelere babalara eziyetten baska ne ise yariyor bunlar...
Resmi olarak bu haftalarda bebegi aldirabiliyorlar mi...ondan mi yapiyorlar riskli cikan olursa ebeveynler aldirabilirsin diye mi yapiliyor
Kurtaj gibi bir sey yaptirma ihtimali olmayan bunu asla dusunmeyen anne ve babalar niye bu testleri yaparlar anlamiyorum..
Uzuluyorum burada okudugim yorumlara..
Misal ben ne ikili ne uclu nede ayrintili ultrasonyana girmiyecem..
Tek inancim dua..bol bol dua ediyorum..rabbim evladimizi bize bagislasin sag saglim saglikli omurlu olsun diye...
Miniğim tam haftasında su an gelişiminde bi sıkıntı yokmuş. Ben eksik kalayım da ona zarar gelmesin. Vicdan azabı çekerim.
Kanı ilacını içsem vitamini içemiyorum, vitamini içsem kan ilacını içemiyorum. Midem kalkıyor resmen. Onun yerine yediklerine dikkat ediyorum.
Doktor kızar diye söylemedim keşke söyleseydim :/
Bugun dopplerda cinsiyetimiz soylendiiii. Kesinlesti artik oglum oluyooo. Doktor bak pipisi diye gosterdi banadaaa. Artik yanilma payi yoktur diye tahmin ediyorummm. Kiz evlat sahibi olmak hayalimdi ancak cooook mutluyummm.
Eki Görüntüle 2150425 Eki Görüntüle 2150427
Bizim pipimize bakinn
Başladı yine şimdilik çok şiddetli değil uyuyabilsem sabaha iyi rahatlamış şekilde kalksam ne güzel olurCanım iyi olduğunuza sevindim. İnşallah bir daha sıkıntı ağrı yaşamazsın
Rabbim şafi ismi ile şifalar versin insallahBaşladı yine şimdilik çok şiddetli değil uyuyabilsem sabaha iyi rahatlamış şekilde kalksam ne güzel olur
Amin inş sağol canım çekicem. Elimi karnıma koyup dualar ettim bide ya şafi çekerim. kuzuma bişey olmasınRabbim şafi ismi ile şifalar versin insallah
Sende YA ŞAFİ cek faydası olacaktır eminim
Benim 1/215 cikti canim. Burda 270 alti riske giriyormusİnşallah canım senin kaç çıkmıştı sonuc?
Bizim ayrintilimiz haftaya. Doktor fakulteye yolladi insallah yaparlar bazen yapmiyolar dedii. Bu sene erkek senesi kim duyduysam erkek valla.Maşallah pipiye
Bizde çarşamba günü gördük ayrıntılı da pipi yi
Evet erkek çoğunlukta sonra gelin bulmakta zorluk cekecezBizim ayrintilimiz haftaya. Doktor fakulteye yolladi insallah yaparlar bazen yapmiyolar dedii. Bu sene erkek senesi kim duyduysam erkek valla.
Artik degismez heralde cinsiyet dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?