2018 Ekim Anneleri

Canim biraz sicak yikandiysan ya da uzun kaldiysan tansiyonunda düşmüş olabilir.
Plesantanin asagida olmasida ayri yorabilir bak aklinda olsun
Suyu ayarlayamadm bi sıcak oldu bi soğuk oldu çabuk çıktım ama yine etkiledi demekki tahliller temiz çıktı bebeğim de iyi çok şükür enfeksiyon da yokmuş ağrın olursa yine gel dedi dinleniyorm şuan inşallah daha ağrım olmaz. Plasenta aşağıda diye baskı yapıyo galiba canm

Geçmiş olsun, sürekli olmasa da benimde ağrım oluyor bazen yerimden kıpırdayamıyorum. Yanlış yonlendirmeyeyim gerçi herşey temiz çıkmış, dün doktorum bebek büyüdükçe baskı yapar zorlamaya başlar ondan ağrın olur normal dedi. Muayene olana kadar çok korkuyordum ama bebekler aşağıda olunca sigmamaya başlıyor artık sanırım.

Etkileyebilir canim.Acsanda dus etkileyebilir mesela.
Benimde kizimda plesanta asagidaydi sonradan cikti :) Bu haftalarda com gorulebiliyormus ama cikma ihtimali yuksek.Insallah seninde cikar icin rahatlar en azindan.

Benim normal kasık ağrısı değildi aşağıya baskı yapıyodu dediğin gibi bebel sığmıyoda olabilir plasenta yukarı çıkmasını engelliyor sanırım. Bişey olmasın bebeğime de ben ağrıya razıyım ağrım şiddetli olunca çok korktum allahıma çok şükür yavrum iyimiş Rabbim yavrularımızla imtihan etmesin bizi çok zor

Etkileyebilir canim.Acsanda dus etkileyebilir mesela.
Benimde kizimda plesanta asagidaydi sonradan cikti :) Bu haftalarda com gorulebiliyormus ama cikma ihtimali yuksek.Insallah seninde cikar icin rahatlar en azindan.

2 haftaya yukarı çıkar demişti Dr inşallah çıkar canm bebkte sıkışıyo herhalde plasenta aşağıda diye çıkamıyo sanırım yukarıya ondan sıkışıyo da olabilir baskı yapıyo aşağıya inşallah daha ağrım olmaz bebeğime de bişe olmaz herşeye razıyım yeterki o iyi olsun

Canım iyi olduğunuza sevindim. İnşallah bir daha sıkıntı ağrı yaşamazsın

Herkese merhaba kızlar konuyu takip ediyorum yazışmları da takip etmeye calısıyorum ahh ben gittim 4 lü test yaptırdım gitti onun sonucu da 1/248 cıktı doktorum biraz riskli dedi nifty testini önerdi bugun kan verdim 1 hafta 10 gün sonra sonuc cıkıcak bakalım Allahtan hayırlısı umarım herşey yolunda olur.

Insallah hersey yolundadir. Yuksek riskli dediklerinde bile saglikli bebekler doguyormus.

Sizin gibi düşünmeyenler de olabilir. Bu testleri özellikle yaptırıp bebekte down sendromu gibi ciddi bir sorun varsa gebeligi sonlandirmak isteyen aileler var. Sadece zeka geriliginden bahsetmiyoruz malesef. Araştırınca öğreniliyor zaten. Bu arada prenatal testler %99 'dan fazla oranda kesin sonuç veriyor. Sonuç çıktığında da aldırmak için yasal süre bitmiş olmuyor.

Bir dahakine söyle belki suyla karıştırılarak içilen ilaçlardan verir
Benim dr dan onu istedim ama bana tozları sana faydası olmaz demisti

Maşallah pipiye
Bizde çarşamba günü gördük ayrıntılı da pipi yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…