2018 Ekim Anneleri

Iyi yaptirmissiniz Nifty testini yaptirararak. Ben de yaptirmistim. iyi sonuclariniz gelsin...

Kan ilaci hic kullanmadim. Vitaminde dr tavsye etmisti ama bulanti zamani onuda kullanmadim. Anca basldim ama o da duzei degil. Eksik deger yoksa benm drum kanmis baska seymis vermiyo

Günaydın annişler dün akşam acil doktora gittik kendi doktorum yoktu ama ayrıntılıya randevu aldığım doktor nöbetteydi o baktı çok iyi bi doktor bebişim büyümüş 25 cm 368 gr olmuş kalbini dinletti çok tatlıydı özlemişim gaviscon verdi. Hastaneden çıkarken çocuk doktorumuz gördü hayırdır noldu dedi yanmam var diyince gavisconu 2-3 kaşık yutuver dedi

Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım? Dün pek giremedim eşimin tayinleri açıklandı çok şükür bizim çıkmadı ama arkadaşlarla birlikte öğrenince tayin muhabbetinden giremedim buraya. Şükür bir sene daha düşünmek zorunda kalmayacağım başka şehir dr okul vs... mutlu hafta sonları kızlar

Elhamdülillah 3 ayri doktor 3 ayrı (detaylı da dahil) ultrasonla incelediler. Bir sprun görünmüyor dediler.

selam kızlar bende ekim annesiyim ilk hamileliğim
Allah herkese evladını saglıkla kycagına almayı nasip etsin inşallah :)
bebeğinizi hissediyo musunuz ben henüz hissedemedim çok kafama takılıyo normalmidir?

Canım beden ağrı oluyor ki bu kadar. Başka bir doktora daha mı gitsen acaba bilemedim
Yine ağrılarım artmaya başladı eşim mesaide evde tekim gelse gidicem başka hastaneye acildede bişe yapamıyolar plasenta aşağı diye açılma varmı rahim ağzı kısalığı var mı diye bakamıyolar korkumda bunlar rabbim korusun yavrumu

selam kızlar bende ekim annesiyim ilk hamileliğim
Allah herkese evladını saglıkla kycagına almayı nasip etsin inşallah :)
bebeğinizi hissediyo musunuz ben henüz hissedemedim çok kafama takılıyo normalmidir?
20/22 den sonra hissediliyormuş aslında , ama ben ara ara hissediyorum gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…