- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
Gelecegin kv si olarak kendimle gurur duyuyorumEvet erkek çoğunlukta sonra gelin bulmakta zorluk cekecez
Hayır bundan sonra değişmez artık
Iyi yaptirmissiniz Nifty testini yaptirararak. Ben de yaptirmistim. iyi sonuclariniz gelsin...Herkese merhaba kızlar konuyu takip ediyorum yazışmları da takip etmeye calısıyorum ahh ben gittim 4 lü test yaptırdım gitti onun sonucu da 1/248 cıktı doktorum biraz riskli dedi nifty testini önerdi bugun kan verdim 1 hafta 10 gün sonra sonuc cıkıcak bakalım Allahtan hayırlısı umarım herşey yolunda olur.
Kan ilaci hic kullanmadim. Vitaminde dr tavsye etmisti ama bulanti zamani onuda kullanmadim. Anca basldim ama o da duzei degil. Eksik deger yoksa benm drum kanmis baska seymis vermiyoMerhabalar,
Her zaman giremiyorum buraburaya arada okudum çıkıyorum herkesin hamileliği iyi geçiyordur umarım.
Dün kontrolüm vardı. 224 gr olmuş ufaklık gayet iyi dedi doktor. Başı sağ aşağıda ayakları sol yukarıda olacak şekilde yatıyordu benimde sağ kasıklarım ağrıyor hep ondan sanırım. Büyüdükçe zorlamaya başlar ağrıların ondandır dedi doktor. Plesenta aşağıda benimde, 2 hafta önce rahim ağzını kapatıyordu şimdi 1-2 cm yukarı çıkmış aşağıda duruyor ama sıkıntı yok aşağıda olması 30. haftadan sonra sıkıntı olur o zaman yakından takip ederiz dedi. Bayramdan sonra detaylı ultrasona giricem.
Birde ben vitamin ve kan ilacımı düzenli kullanamıyorum doktora söyleyemedim :/ Düzenli kullanıyor musunuz var mı benim gibi olan bi sorun olur mu acaba?
Benim etrafımdakilerin ve benim kızımız olacak inşallah biz de de herkes kız senesi diyor şimdiden 6 kişiyizEvet erkek çoğunlukta sonra gelin bulmakta zorluk cekecez
Hayır bundan sonra değişmez artık
ben onu her gün her saat başı yaşıyorumKızlar çok midem yanıyor eşim gelince bi doktora gidicem kendi doktorum çıkmış yoktumidemde yangın çıkmış gibi gece bile uyutmaz
Çok zor gerçekten benimde iki gündür başladı gaviscon şurup verdi doktor biraz rahtaladım gibi inşallah faydası olurben onu her gün her saat başı yaşıyorumgaviscon şurup elimde geziyorum.
Ben kullaniyorumgunaydin kizlar aranizda gyno ferro sanol kan ilaci kullanan var mi
Allah razı olsun inşallah iyi sonuclar alırım sizin sonucunuz nasıl cıkmıştı?Iyi yaptirmissiniz Nifty testini yaptirararak. Ben de yaptirmistim. iyi sonuclariniz gelsin...
Hamile olabildiniz miEwt canım bnde hep okuyorum ve duyuyorum. Hatta ablamın şakır şakır kanaması olmuştu hamileliğinde. Ama kendime söz geçiremiyorum. Yüreğim ağzımda hep. Yarın olsada keseyi görsemde rahatlasam
Geçmiş olsun canım benim de bir gün boyunca baya yandı geçti çok şükür zor oluyorÇok zor gerçekten benimde iki gündür başladı gaviscon şurup verdi doktor biraz rahtaladım gibi inşallah faydası olur
BEN kullanıyorum , bi ara gece yatarken içtim şimdi sabah içiyorum sabah kötü oluyorum. Böyle içim geçiyr sanki, bulanma değilde değişik bişeygunaydin kizlar aranizda gyno ferro sanol kan ilaci kullanan var mi
İnş hayırlı haberlerle gelirsin canım benim de olumsuz değer çıktı üçlüde ama hiç takmadım çünkü kızımda ikili taramada bir değerim 1/128 çıkmıştı kızımın maşallahı var oldukça akıllı bir çocuk. Umarım senin de herhangi bir sorunun yoktur canım
Canım beden ağrı oluyor ki bu kadar. Başka bir doktora daha mı gitsen acaba bilemedimBaşladı yine şimdilik çok şiddetli değil uyuyabilsem sabaha iyi rahatlamış şekilde kalksam ne güzel olur
Yine ağrılarım artmaya başladıCanım beden ağrı oluyor ki bu kadar. Başka bir doktora daha mı gitsen acaba bilemedim
20/22 den sonra hissediliyormuş aslında , ama ben ara ara hissediyorum gibime geliyorselam kızlar bende ekim annesiyim ilk hamileliğim
Allah herkese evladını saglıkla kycagına almayı nasip etsin inşallah :)
bebeğinizi hissediyo musunuz ben henüz hissedemedim çok kafama takılıyo normalmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?