Panik yapma canım, eşini çağır beklemektense, ağrı dediğin kaşıkların mı ağrıyor ?Yine ağrılarım artmaya başladıeşim mesaide evde tekim gelse gidicem başka hastaneye acildede bişe yapamıyolar plasenta aşağı diye açılma varmı rahim ağzı kısalığı var mı diye bakamıyolar korkumda bunlar rabbim korusun yavrumu
İşyerinde telefon kullanamıyolar malesef telfonu dolapta duymuyo canimPanik yapma canım, eşini çağır beklemektense, ağrı dediğin kaşıkların mı ağrıyor ?
İlk hamileliklerde biraz gec hissediliyor ama bir kaç haftaya kalmaz sizde hissetmeye başlarsınız:)selam kızlar bende ekim annesiyim ilk hamileliğim
Allah herkese evladını saglıkla kycagına almayı nasip etsin inşallah :)
bebeğinizi hissediyo musunuz ben henüz hissedemedim çok kafama takılıyo normalmidir?
Ne oldu kuzum neyin var ne agrisi yaşıyorsunYine ağrılarım artmaya başladıeşim mesaide evde tekim gelse gidicem başka hastaneye acildede bişe yapamıyolar plasenta aşağı diye açılma varmı rahim ağzı kısalığı var mı diye bakamıyolar korkumda bunlar rabbim korusun yavrumu
Canım panik yapma, gecen yıl ki hamileliğim pkesanta aşağıdaydı ve rahim açılmış ama hiç ağrım olmamıştı , ilk hamileliğimdi rahim ağzı yetmezliği varmış tabi bilmiyorduk hiç ağrım olmadı o yüzden stres yapmaİşyerinde telefon kullanamıyolar malesef telfonu dolapta duymuyo canimalt karın bölgemde bacaklarımda uyuşma gibi ağrı oluyo
Rahimağzı kısalığı, plasentası aşağıda olan, rahimde açılma ağrı yapar mı bilen var mı ? Lütfen yardım edin
Dün duş aldım çıktıktan sonra alt karın bölgemde bi ağrı oldu yarım saat kadark sürdü dr a gittik doğum hastanesine yolladılar bende evde değildim köydeydik hastaneye gitmemiZ zaman alacaktı sakinleyince ağrım hafifledi eve geri döndük aradan yarım saat geçti daha şiddetli geri döndü ağrım sonra hastaneye gittik bebek sağlıklı bebekle alakalı sorun yok idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil verdim temiz çıktı plasenta aşağıda alttan muayene edilemiyo malesefNe oldu kuzum neyin var ne agrisi yaşıyorsun
Kımıldıcak halim kalmadı ağrım şiddetlendi yine kaldım öyleErken haftalarda yapmayabilir bile canım.
Cok rahatsiz hissediyorsan bi taksiye atlasan gitsen?
Allah şifa versin canım, arkadaşın dediği gibi taksiye bin git, yada komşuya falan seslenKımıldıcak halim kalmadı ağrım şiddetlendi yine kaldım öyle
Görümcemi aradm yolda geliyo canm bakalımAllah şifa versin canım, arkadaşın dediği gibi taksiye bin git, yada komşuya falan seslen
Tmm canım bişey olmıcak inşallh Allah'ın izniyle, geçmiş olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallahGörümcemi aradm yolda geliyo canm bakalım
Aynı haftada aynı ağrıyı yaşadım hemde çok şiddetli. Yürüyecek dermanim dahi yoktu batıyordu resmen sanki oradan bisey çıkacak gibiDün duş aldım çıktıktan sonra alt karın bölgemde bi ağrı oldu yarım saat kadark sürdü dr a gittik doğum hastanesine yolladılar bende evde değildim köydeydik hastaneye gitmemiZ zaman alacaktı sakinleyince ağrım hafifledi eve geri döndük aradan yarım saat geçti daha şiddetli geri döndü ağrım sonra hastaneye gittik bebek sağlıklı bebekle alakalı sorun yok idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil verdim temiz çıktı plasenta aşağıda alttan muayene edilemiyo malesefağrın olursa yine gel dedi eve gönderdi
Buda bişey yok diyo alttan muayene edemedi 2 hafta sonrayukarı çıkarsa bakıcaz 2 hafta idare et dedi evde progestan vardı ondan kullandım şimdi yatıyormTmm canım bişey olmıcak inşallh Allah'ın izniyle, geçmiş olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah
Bende üşüttüm farkındaym sıcak basıyodu açık yattım çorapsız gezdim ince giyindim çıktı acısı şimdi. Bende koruyorm kendimi sıcak tutunca hafifliyo gibi geldi inşallah benimde öyledir Geçer inşalla böyle. Bebeğimde hareketlendi iyice hissettiriyo kendini. Rahimde perde vardı sığamıyo artk belli ki arada oda can yakıyo onun ağrısı daha başka. Yavruma bişey olmasında ağrılar varsın olsun ağrım olunca ona bişey olacak sanıyormAynı haftada aynı ağrıyı yaşadım hemde çok şiddetli. Yürüyecek dermanim dahi yoktu batıyordu resmen sanki sey çıkacak gibi
Doktora gittik şükür bebek iyi idrar yolu enfeksiyonu da yoktu
Aile hekimine ilaç için gittiğimde ona da anlattım durumu bilmiyorum ne derece mantıklı ama üşümüş olabilirsin dedi
Şimdi kendimi ekstra koruyorum ve ağrım azaldı
Birde bebeğin hareketleri de olabilirmiş
konu açtım oraya bakabilirsinizKizlar citcitli body alan var mi?
Yada baska eksikleri tavsiye edeceginiz bir internet sayfasi varsa oraya bakabilirim
Bende üşüttüm farkındaym sıcak basıyodu açık yattım çorapsız gezdim ince giyindim çıktı acısı şimdi. Bende koruyorm kendimi sıcak tutunca hafifliyo gibi geldi inşallah benimde öyledir Geçer inşalla böyle. Bebeğimde hareketlendi iyice hissettiriyo kendini. Rahimde perde vardı sığamıyo artk belli ki arada oda can yakıyo onun ağrısı daha başka. Yavruma bişey olmasında ağrılar varsın olsun ağrım olunca ona bişey olacak sanıyorm
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nerileri-alinmasi-gerekenler-listesi.1073058/Kizlar citcitli body alan var mi?
Yada baska eksikleri tavsiye edeceginiz bir internet sayfasi varsa oraya bakabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?