2018 Ekim Anneleri

Canim bu konu itibariyle daha da dikkatli olman lazim.Surekli dinlen.Kendini zorlama lütfen
Duşunu,işini kısa tut
Bu bana çok büyük ders oldu valla hiç kaybetmicekmiş gibi davrandm ağır kaldırdm kendimi her zaman yordum hiç korku yaşamadm şimdi öyle pişmanım akşam büyük bi imtihan verdim inşallah bu kadarla kalır bundan sonra kendime çok dikkat edicem öncelik bebeğim olacak kimseyi dinlemicem. Kim ne derse desin valla kuzumu kaybetme korkusu yaşamak istemiyorum bi daha

Kizlar citcitli body alan var mi?
Yada baska eksikleri tavsiye edeceginiz bir internet sayfasi varsa oraya bakabilirim
Ben joker ve ebebekten aldım bodyleri 5tl tanesi güzelde uzun kol alamadım sadeve ypktu hmden falan alacağım onlarıda artık..ebebekte hello baby var uygun fiyatlrı genel olrak özellikle yenidoğanları ben ucuz almaya çalışıyorum çğnkü 1 ay falan giyebilecek en fazla :) pazardan falanda aldım 3 ay olarak daha güzel tulumlar falan aldım dışarda giyebileceği carterstan gapten hmden yani bütçenize göre bakabikirsiniz indirimler var zaten kışlıklarda

Yavrularımıza bişey olmasında ağrıları çekmeye razıyım yeter ki sağlıklı vaktinde doğsunlar

Benim zeynep hanım bugün hiç hareket etmedi hatta dün de hareket etmedi. Ben mi hissetmedim acaba

Benim zeynep hanım bugün hiç hareket etmedi hatta dün de hareket etmedi. Ben mi hissetmedim acaba
Bazen oluyor oyle, bazen de kipir kipir oluyor belli saatlerde. Ben hareketini hissetmeyip endiselendigimde sol tarafa yatiyorum ve bekliyorum sonra basliyor hareketleri. Sen de genelde hangi tarafta hissediyorsan o tarafa yatip beklemeyi dene bide.

tesekkurler canim. Calistigim icin cok cikamiyorum ama okul tatil olunca carsi pazar biraz gezicem. Benim ×2 olacak o yuzden uygun olanlardan alicam zaten hemen buyudukleri icin cok giyilmeyecek

Canm senin rahminde perde oladugunu ultaronyandan mi yoksa filmden mi anladilar..birde perde ne kadar...yani sonucu ne cikti...bende de hafif sekilde var dendi ama opresyona gerek gormediler..

Birde bu hafta doktoeum bana OSTEOCARE adli kalsiyum ilaci verdi..icinde kalsiyum, magnezyum, Dvitamini ve cinko var....
fiyati 40 kusurdu...devlet karsilamiyor..ben aldkm tabi ilaci ama merak ettim sizin kullandiginiz ilaclarda bu kadar pahali mi

Benimde bebek yırtabilir dedi dr operasyona gerek duymadı ama yırtmazsa erken doğum riski var malesef. Ultrason la belli oldu canm. Benim bi vitamin hapımı devlet karşılıyo d vitamini kalsiyum var içinde diğer vitamini karşılamıyo 49 tl

Buda bişey yok diyo alttan muayene edemedi 2 hafta sonrayukarı çıkarsa bakıcaz 2 hafta idare et dedi evde progestan vardı ondan kullandım şimdi yatıyorm
Yoktur inşalalh dinlen, hiçbir şey yapma 2 hafta sadece yemek yemek için ve wc için kalk yukarı çıkacak inşallah

Bir haftadır ben de cekiyorum o agrıyı, bel agrısı da cabası.. biraz arastırdım, sabit kaldıgımızda, biraz uzandıgımızda agrı geciyosa korkulacak bir durum yokmuş. Ama her durumda agrı devam ediyosa riskliymiş..

Öyle yapıcam canm inşallah çıkar. Sağol güzel temennilerin için
aynı durum bende de var kızlar dr riskli gördü ve yine yatış verdi. Evde yatacağım. Birde idrar yapamıyordum serum takıldı rahatladım biraz. Kaşık ağrılarım hafif devam ediyor. Antibiyotik basladık idrar yolları için. Allahım en az birbuçuk ay daha bebislerimizin bizimle kalması lazım yasayabilmeleri için.

Bazen oluyor oyle, bazen de kipir kipir oluyor belli saatlerde. Ben hareketini hissetmeyip endiselendigimde sol tarafa yatiyorum ve bekliyorum sonra basliyor hareketleri. Sen de genelde hangi tarafta hissediyorsan o tarafa yatip beklemeyi dene bide.
Düz yatınca hissediyorum. Ramazan beni çok yordu esim herşeye yardım ediyor ama mutfağa etmiyor yemek Hazırlarken inanılmaz yoruluyorum

Oy canım benim inşallah ağrıların şifa bulsuninşallah önemsiz birseydir Dikkat et kendine kuzum

Magnezyum için bisy kullanmıyorum ama omega3 e 75 ₺ veriyorum 50 tane var içinde devlet karsilamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…