- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Bu bana çok büyük ders oldu valla hiç kaybetmicekmiş gibi davrandm ağır kaldırdm kendimi her zaman yordum hiç korku yaşamadm şimdi öyle pişmanım akşam büyük bi imtihan verdim inşallah bu kadarla kalır bundan sonra kendime çok dikkat edicem öncelik bebeğim olacak kimseyi dinlemicem. Kim ne derse desin valla kuzumu kaybetme korkusu yaşamak istemiyorum bi dahaCanim bu konu itibariyle daha da dikkatli olman lazim.Surekli dinlen.Kendini zorlama lütfen
Duşunu,işini kısa tut
Sağol canım geçmiyo nerde hala devamGeçmiş olsun canım benim de bir gün boyunca baya yandı geçti çok şükür zor oluyor
Çok baharatlı şeyler yeme canım o da etkiliyormuş inşalllah geçer hemenSağol canım geçmiyo nerde hala devam
Olabilir demi baharatlı yiyeceklerden uzak durayım birazÇok baharatlı şeyler yeme canım o da etkiliyormuş inşalllah geçer hemen
Ben joker ve ebebekten aldım bodyleri 5tl tanesi güzelde uzun kol alamadım sadeve ypktu hmden falan alacağım onlarıda artık..ebebekte hello baby var uygun fiyatlrı genel olrak özellikle yenidoğanları ben ucuz almaya çalışıyorum çğnkü 1 ay falan giyebilecek en fazla :) pazardan falanda aldım 3 ay olarak daha güzel tulumlar falan aldım dışarda giyebileceği carterstan gapten hmden yani bütçenize göre bakabikirsiniz indirimler var zaten kışlıklardaKizlar citcitli body alan var mi?
Yada baska eksikleri tavsiye edeceginiz bir internet sayfasi varsa oraya bakabilirim
Yavrularımıza bişey olmasında ağrıları çekmeye razıyım yeter ki sağlıklı vaktinde doğsunlarGecenibişeyolöasınpost: 56147035 .!.:Alt karin agrisi bende de var cok hareketlerimi cok kisitliyo hatta gece yatakta donemeyecek sekilde cok agrim oluyo ama sanirim yapisal bir durum bende dr a gittim baya inceledi tahliller falan da temiz cikti sezeryan yerinde de bir problem yok bebektw iyi cok sukur kizimda da cok cekmistim o agrilari doguma kadarda bitmemisti insallah bunda gecer hepimiz saglikla aliriz bebelerimizi kucaklarimiza.
Bazen oluyor oyle, bazen de kipir kipir oluyor belli saatlerde. Ben hareketini hissetmeyip endiselendigimde sol tarafa yatiyorum ve bekliyorum sonra basliyor hareketleri. Sen de genelde hangi tarafta hissediyorsan o tarafa yatip beklemeyi dene bide.Benim zeynep hanım bugün hiç hareket etmedi hatta dün de hareket etmedi. Ben mi hissetmedim acaba
tesekkurler canim. Calistigim icin cok cikamiyorum ama okul tatil olunca carsi pazar biraz gezicem. Benim ×2 olacak o yuzden uygun olanlardan alicam zaten hemen buyudukleri icin cok giyilmeyecekBen joker ve ebebekten aldım bodyleri 5tl tanesi güzelde uzun kol alamadım sadeve ypktu hmden falan alacağım onlarıda artık..ebebekte hello baby var uygun fiyatlrı genel olrak özellikle yenidoğanları ben ucuz almaya çalışıyorum çğnkü 1 ay falan giyebilecek en fazla :) pazardan falanda aldım 3 ay olarak daha güzel tulumlar falan aldım dışarda giyebileceği carterstan gapten hmden yani bütçenize göre bakabikirsiniz indirimler var zaten kışlıklarda
Bende üşüttüm farkındaym sıcak basıyodu açık yattım çorapsız gezdim ince giyindim çıktı acısı şimdi. Bende koruyorm kendimi sıcak tutunca hafifliyo gibi geldi inşallah benimde öyledir Geçer inşalla böyle. Bebeğimde hareketlendi iyice hissettiriyo kendini. Rahimde perde vardı sığamıyo artk belli ki arada oda can yakıyo onun ağrısı daha başka. Yavruma bişey olmasında ağrılar varsın olsun ağrım olunca ona bişey olacak sanıyorm
Benimde bebek yırtabilir dedi dr operasyona gerek duymadı ama yırtmazsa erken doğum riski var malesef. Ultrason la belli oldu canm. Benim bi vitamin hapımı devlet karşılıyo d vitamini kalsiyum var içinde diğer vitamini karşılamıyo 49 tlCanm senin rahminde perde oladugunu ultaronyandan mi yoksa filmden mi anladilar..birde perde ne kadar...yani sonucu ne cikti...bende de hafif sekilde var dendi ama opresyona gerek gormediler..
Birde bu hafta doktoeum bana OSTEOCARE adli kalsiyum ilaci verdi..icinde kalsiyum, magnezyum, Dvitamini ve cinko var....
fiyati 40 kusurdu...devlet karsilamiyor..ben aldkm tabi ilaci ama merak ettim sizin kullandiginiz ilaclarda bu kadar pahali mi
Yoktur inşalalh dinlen, hiçbir şey yapma 2 hafta sadece yemek yemek için ve wc için kalk yukarı çıkacak inşallahBuda bişey yok diyo alttan muayene edemedi 2 hafta sonrayukarı çıkarsa bakıcaz 2 hafta idare et dedi evde progestan vardı ondan kullandım şimdi yatıyorm
Bir haftadır ben de cekiyorum o agrıyı, bel agrısı da cabası.. biraz arastırdım, sabit kaldıgımızda, biraz uzandıgımızda agrı geciyosa korkulacak bir durum yokmuş. Ama her durumda agrı devam ediyosa riskliymiş..Alt karin agrisi bende de var cok hareketlerimi cok kisitliyo hatta gece yatakta donemeyecek sekilde cok agrim oluyo ama sanirim yapisal bir durum bende dr a gittim baya inceledi tahliller falan da temiz cikti sezeryan yerinde de bir problem yok bebektw iyi cok sukur kizimda da cok cekmistim o agrilari doguma kadarda bitmemisti insallah bunda gecer hepimiz saglikla aliriz bebelerimizi kucaklarimiza.
Öyle yapıcam canm inşallah çıkar. Sağol güzel temennilerin içinYoktur inşalalh dinlen, hiçbir şey yapma 2 hafta sadece yemek yemek için ve wc için kalk yukarı çıkacak inşallah
aynı durum bende de var kızlar dr riskli gördü ve yine yatış verdi. Evde yatacağım. Birde idrar yapamıyordum serum takıldı rahatladım biraz. Kaşık ağrılarım hafif devam ediyor. Antibiyotik basladık idrar yolları için. Allahım en az birbuçuk ay daha bebislerimizin bizimle kalması lazım yasayabilmeleri için.Öyle yapıcam canm inşallah çıkar. Sağol güzel temennilerin için
Düz yatınca hissediyorum. Ramazan beni çok yordu esim herşeye yardım ediyor ama mutfağa etmiyor yemek Hazırlarken inanılmaz yoruluyorumBazen oluyor oyle, bazen de kipir kipir oluyor belli saatlerde. Ben hareketini hissetmeyip endiselendigimde sol tarafa yatiyorum ve bekliyorum sonra basliyor hareketleri. Sen de genelde hangi tarafta hissediyorsan o tarafa yatip beklemeyi dene bide.
Aynen mutfakta Ben de cok yoruluyorum. Ara sira dinlenip yapiyorum islerimi.Düz yatınca hissediyorum. Ramazan beni çok yordu esim herşeye yardım ediyor ama mutfağa etmiyor yemek Hazırlarken inanılmaz yoruluyorum
Oy canım benim inşallah ağrıların şifa bulsunDün duş aldım çıktıktan sonra alt karın bölgemde bi ağrı oldu yarım saat kadark sürdü dr a gittik doğum hastanesine yolladılar bende evde değildim köydeydik hastaneye gitmemiZ zaman alacaktı sakinleyince ağrım hafifledi eve geri döndük aradan yarım saat geçti daha şiddetli geri döndü ağrım sonra hastaneye gittik bebek sağlıklı bebekle alakalı sorun yok idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil verdim temiz çıktı plasenta aşağıda alttan muayene edilemiyo malesefağrın olursa yine gel dedi eve gönderdi
Tatlı birşeyler ye canım,uzandiginda goreceksindir tepikleriii:)))Benim zeynep hanım bugün hiç hareket etmedi hatta dün de hareket etmedi. Ben mi hissetmedim acaba
Magnezyum için bisy kullanmıyorum ama omega3 e 75 ₺ veriyorum 50 tane var içinde devlet karsilamiyorCanm senin rahminde perde oladugunu ultaronyandan mi yoksa filmden mi anladilar..birde perde ne kadar...yani sonucu ne cikti...bende de hafif sekilde var dendi ama opresyona gerek gormediler..
Birde bu hafta doktoeum bana OSTEOCARE adli kalsiyum ilaci verdi..icinde kalsiyum, magnezyum, Dvitamini ve cinko var....
fiyati 40 kusurdu...devlet karsilamiyor..ben aldkm tabi ilaci ama merak ettim sizin kullandiginiz ilaclarda bu kadar pahali mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?