2018 Ekim Anneleri

Idrar yolu enfeksiyonu mu çıktı canm senin. Ne tehlikeli çıktı nelere baktılar. Ben 2 hastaneye gittim ikiside bişeyin yok ağrın artar kanama başlarsa gel dediler çok şükür kanama yok ama ağrım var geçmedi

Oy canım benim inşallah ağrıların şifa bulsuninşallah önemsiz birseydir Dikkat et kendine kuzum
Sağol canm inşallah. Rahat bıraksalar yatıp dinlenicem de koruyan yok sofra kur sofra kaldır bulaşık yıka ev az dağılsın başlıyorlar laf saymaya ağrım da var bayılcak durumdaym

Sağol canm inşallah. Rahat bıraksalar yatıp dinlenicem de koruyan yok sofra kur sofra kaldır bulaşık yıka ev az dağılsın başlıyorlar laf saymaya ağrım da var bayılcak durumdaym
Sen ve eşin degilmisiniz evde,kayinvalidenlerle falanmi yaşıyorsun canım öyle ise çok zorr ya

Canım sende rahim kısalması var mıymıdı yanlış hatırlıyorum, ne durumda şuan bana dikiş atılacak inşallh

Merhabalar. Karışık karışık okuduğum için anlamamış ta olabilirim. Yırtılmayı neden söyledi? Erken doğum riski bu haftada belli oluyor mu? Hiçbir şeyden haberim yok. Rutin ultrason da mı görüp söylediler sana?

Canim kanaman olsa kalkar miydin?
Inanamiyorum.
Bence esinde olayin fatkinda olmasi lazim.
Ciddi anlamda dikkat etmelisin.Gebelik anlıktır bak unutma.
Korkutmak icin soylemiyorun ama zaten durumun ortada.
Esinin asagida olmasindan cok rahimdeki perdenin etkisi buyuk.Cok dikkatli ol lutfen.Gerekiyorsa gitme.Evinde yedigin bi ekmek arasi olur ama kafanda rahat olur vucudunda.Lutfen❤

Benim rahimde perde var bebek perdeyi yırtamazsa yeri genişleyemediği için erken doğma riski var yırtarsa gününü bekler dedi dr. Benim plasenta aşağıda olduğu için vajinal muayene edemiyolar o yüzden rahimde kısaltma var mı perde duruyo mu Bakamıyolar

Acımıyo bana yada dediğin gibi olayın farkında değil bebeği kaybedebileceğinin bilincinde değil bu yüzden banada rahat vermiyo yatarken görünce başlıyor laf saymaya mecbur kalkıyorm her ne kadar ağrıdan duramasamda ne yapayım canm

Allah şifa versin inşallah. Bebeğin de sağlıcakla doğsun. Hiç bilgim yok bu konuda. Dr birşey söylemiyor bende sormuyorum. elinden gelmese dahi düşünmemeye çalışman iyi gelecektir. beynin düşündüğünü destekler yönde çalışacaktır. Allah yardımcın olsun.

Amin canm inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız

Allah affetsin o zaman,hakkın büyük çünkü...
Sana da Allah yardimci olsun canim.
Hic sikinti yasamadan atlatirsin insallah...
'Ya Halik' esmasida rahim icin iyidir aklinda olsun.

Allah affetsin o zaman,hakkın büyük çünkü...
Sana da Allah yardimci olsun canim.
Hic sikinti yasamadan atlatirsin insallah...
'Ya Halik' esmasida rahim icin iyidir aklinda olsun.
Rabbim korusun yavrumu valla durumum çok zor. Amin inşalla. Çekerim onuda ya şafi çekiyodm onuda çekerim allah razı olsun

Ev ayrıda yakınız yemeğe çağırdılar bayada kalabalık mecbur iş yaptım

Şuan çok sinirlendim ne anlayışsız insanlar ya sen ağrılar içinde kivaraniyorsun senden işmi bekliyorlar pes yanii....

Ben senin yerinde olsam arkadaşın dediği gibi ekmek arası yapar yerim evimden çıkmam biyere düşük tehliken var sonucta Allah korusun,eşinede olayın ciddiyetini anlat canım ona göre hareket etsin, kaç yılın üstüne kavuştun kuzuna ama gene duramıyorsun aman sakın dikkat et kendine heleki ağır falan kaldırma.
hiç birşey şuan karnındaki melekten daha önemli değil..

İnşallah sağlıkla sıhhatle hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…