- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Hemen yiyeyim canim zaten titreme gibi hissediyorumTatlı birşeyler ye canım,uzandiginda goreceksindir tepikleriii:)))
Idrar yolu enfeksiyonu mu çıktı canm senin. Ne tehlikeli çıktı nelere baktılar. Ben 2 hastaneye gittim ikiside bişeyin yok ağrın artar kanama başlarsa gel dediler çok şükür kanama yok ama ağrım var geçmediaynı durum bende de var kızlar dr riskli gördü ve yine yatış verdi. Evde yatacağım. Birde idrar yapamıyordum serum takıldı rahatladım biraz. Kaşık ağrılarım hafif devam ediyor. Antibiyotik basladık idrar yolları için. Allahım en az birbuçuk ay daha bebislerimizin bizimle kalması lazım yasayabilmeleri için.
Sağol canm inşallah. Rahat bıraksalar yatıp dinlenicem de koruyan yok sofra kur sofra kaldır bulaşık yıka ev az dağılsın başlıyorlar laf saymaya ağrım da var bayılcak durumdaymOy canım benim inşallah ağrıların şifa bulsuninşallah önemsiz birseydir Dikkat et kendine kuzum
Sen ve eşin degilmisiniz evde,kayinvalidenlerle falanmi yaşıyorsun canım öyle ise çok zorr yaSağol canm inşallah. Rahat bıraksalar yatıp dinlenicem de koruyan yok sofra kur sofra kaldır bulaşık yıka ev az dağılsın başlıyorlar laf saymaya ağrım da var bayılcak durumdaym
Ev ayrıda yakınız yemeğe çağırdılar bayada kalabalık mecbur iş yaptımSen ve eşin degilmisiniz evde,kayinvalidenlerle falanmi yaşıyorsun canım öyle ise çok zorr ya
Canım sende rahim kısalması var mıymıdı yanlış hatırlıyorum, ne durumda şuan bana dikiş atılacak inşallhaynı durum bende de var kızlar dr riskli gördü ve yine yatış verdi. Evde yatacağım. Birde idrar yapamıyordum serum takıldı rahatladım biraz. Kaşık ağrılarım hafif devam ediyor. Antibiyotik basladık idrar yolları için. Allahım en az birbuçuk ay daha bebislerimizin bizimle kalması lazım yasayabilmeleri için.
Rahim kısalması olunca ağrı oluyo mu canmCanım sende rahim kısalması var mıymıdı yanlış hatırlıyorum, ne durumda şuan bana dikiş atılacak inşallh
Merhabalar. Karışık karışık okuduğum için anlamamış ta olabilirim. Yırtılmayı neden söyledi? Erken doğum riski bu haftada belli oluyor mu? Hiçbir şeyden haberim yok. Rutin ultrason da mı görüp söylediler sana?Benimde bebek yırtabilir dedi dr operasyona gerek duymadı ama yırtmazsa erken doğum riski var malesef. Ultrason la belli oldu canm. Benim bi vitamin hapımı devlet karşılıyo d vitamini kalsiyum var içinde diğer vitamini karşılamıyo 49 tl
Sağol canm inşallah. Rahat bıraksalar yatıp dinlenicem de koruyan yok sofra kur sofra kaldır bulaşık yıka ev az dağılsın başlıyorlar laf saymaya ağrım da var bayılcak durumdaym
Benim rahimde perde var bebek perdeyi yırtamazsa yeri genişleyemediği için erken doğma riski var yırtarsa gününü bekler dedi dr. Benim plasenta aşağıda olduğu için vajinal muayene edemiyolar o yüzden rahimde kısaltma var mı perde duruyo mu BakamıyolarMerhabalar. Karışık karışık okuduğum için anlamamış ta olabilirim. Yırtılmayı neden söyledi? Erken doğum riski bu haftada belli oluyor mu? Hiçbir şeyden haberim yok. Rutin ultrason da mı görüp söylediler sana?
Yok bende hiç olmadı, olan var mı bilmiyorum ama ağrısız kısalırmış canımRahim kısalması olunca ağrı oluyo mu canm
Canim kanaman olsa kalkar miydin?
Inanamiyorum.
Bence esinde olayin fatkinda olmasi lazim.
Ciddi anlamda dikkat etmelisin.Gebelik anlıktır bak unutma.
Korkutmak icin soylemiyorun ama zaten durumun ortada.
Esinin asagida olmasindan cok rahimdeki perdenin etkisi buyuk.Cok dikkatli ol lutfen.Gerekiyorsa gitme.Evinde yedigin bi ekmek arasi olur ama kafanda rahat olur vucudunda.Lutfen❤
Bende ağrılarımı bi nedene bağlamaya çalışıyorumYok bende hiç olmadı, olan var mı bilmiyorum ama ağrısız kısalırmış canım
Allah şifa versin inşallah. Bebeğin de sağlıcakla doğsun. Hiç bilgim yok bu konuda. Dr birşey söylemiyor bende sormuyorum. elinden gelmese dahi düşünmemeye çalışman iyi gelecektir. beynin düşündüğünü destekler yönde çalışacaktır. Allah yardımcın olsun.Benim rahimde perde var bebek perdeyi yırtamazsa yeri genişleyemediği için erken doğma riski var yırtarsa gününü bekler dedi dr. Benim plasenta aşağıda olduğu için vajinal muayene edemiyolar o yüzden rahimde kısaltma var mı perde duruyo mu Bakamıyolar
Allah şifa versin inşallah. Bebeğin de sağlıcakla doğsun. Hiç bilgim yok bu konuda. Dr birşey söylemiyor bende sormuyorum. elinden gelmese dahi düşünmemeye çalışman iyi gelecektir. beynin düşündüğünü destekler yönde çalışacaktır. Allah yardımcın olsun.
Acımıyo bana yada dediğin gibi olayın farkında değil bebeği kaybedebileceğinin bilincinde değil bu yüzden banada rahat vermiyo yatarken görünce başlıyor laf saymaya mecbur kalkıyorm her ne kadar ağrıdan duramasamda ne yapayım canm
Rabbim korusun yavrumu valla durumum çok zor. Amin inşalla. Çekerim onuda ya şafi çekiyodm onuda çekerim allah razı olsunAllah affetsin o zaman,hakkın büyük çünkü...
Sana da Allah yardimci olsun canim.
Hic sikinti yasamadan atlatirsin insallah...
'Ya Halik' esmasida rahim icin iyidir aklinda olsun.
inşallah teşekkürler :)İlk hamileliklerde biraz gec hissediliyor ama bir kaç haftaya kalmaz sizde hissetmeye başlarsınız:)
Sağol canm inşallah. Rahat bıraksalar yatıp dinlenicem de koruyan yok sofra kur sofra kaldır bulaşık yıka ev az dağılsın başlıyorlar laf saymaya ağrım da var bayılcak durumdaym
Ev ayrıda yakınız yemeğe çağırdılar bayada kalabalık mecbur iş yaptım
Acımıyo bana yada dediğin gibi olayın farkında değil bebeği kaybedebileceğinin bilincinde değil bu yüzden banada rahat vermiyo yatarken görünce başlıyor laf saymaya mecbur kalkıyorm her ne kadar ağrıdan duramasamda ne yapayım canm
Ben kullanıyorumgunaydin kizlar aranizda gyno ferro sanol kan ilaci kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?