Malesef benim ki de 70 tl hemen bitiyor bir aylıkCanm senin rahminde perde oladugunu ultaronyandan mi yoksa filmden mi anladilar..birde perde ne kadar...yani sonucu ne cikti...bende de hafif sekilde var dendi ama opresyona gerek gormediler..
Birde bu hafta doktoeum bana OSTEOCARE adli kalsiyum ilaci verdi..icinde kalsiyum, magnezyum, Dvitamini ve cinko var....
fiyati 40 kusurdu...devlet karsilamiyor..ben aldkm tabi ilaci ama merak ettim sizin kullandiginiz ilaclarda bu kadar pahali mi
Şuan çok sinirlendim ne anlayışsız insanlar ya sen ağrılar içinde kivaraniyorsun senden işmi bekliyorlar pes yanii....
Ben senin yerinde olsam arkadaşın dediği gibi ekmek arası yapar yerim evimden çıkmam biyere düşük tehliken var sonucta Allah korusun,eşinede olayın ciddiyetini anlat canım ona göre hareket etsin, kaç yılın üstüne kavuştun kuzuna ama gene duramıyorsun aman sakın dikkat et kendine heleki ağır falan kaldırma.
hiç birşey şuan karnındaki melekten daha önemli değil..
İnşallah sağlıkla sıhhatle hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza alırız
Benim de midem kotu oluyor gece yatarken demir hapını iç. Vitaminleri de arada bir içiyorum o zaman dokunmuyor. Ama hergün icince midem zehir gibi yanıyor duramıyorumMiniğim tam haftasında su an gelişiminde bi sıkıntı yokmuş. Ben eksik kalayım da ona zarar gelmesin. Vicdan azabı çekerim.
Kanı ilacını içsem vitamini içemiyorum, vitamini içsem kan ilacını içemiyorum. Midem kalkıyor resmen. Onun yerine yediklerine dikkat ediyorum.
Doktor kızar diye söylemedim keşke söyleseydim :/
Ben kullanıyorumgunaydin kizlar aranizda gyno ferro sanol kan ilaci kullanan var mi
Merhaba benimde rahmimde perde vardı kızıma hamile kalınca doktorun farketmişti ama hiçbir riskim olmadı 39.haftada sezeryan oldum kendi isteğimle gebeliğim hep rahat geçmişti hiç düşük riskim falanda olmamıştı ama 2.bebek istedipimizde düşük ve kümyasal gebelik geöirdim doktorumda perdeden kaynaklanabileceğini söyledi ve yapışıklıkta oluşmuştu rahimde artık ikisinden biriydi düşük sebeplerim tabi düşük dedğim çok erken düşük 6 haftalık falanken sonra histereskopi oldum ve ilk denememizlede çok şükür hamile kaldım ..siz yine dikkat edin tabi ama rahimde perde olması bazen bebeğin yerleşmesine engel olabiliyor ama yerleşmişsede için tahat olsun sağlıkla doğr inşallah..ve perde normal ultrasonda belli olur alttan muaynee gerek yokturBenim rahimde perde var bebek perdeyi yırtamazsa yeri genişleyemediği için erken doğma riski var yırtarsa gününü bekler dedi dr. Benim plasenta aşağıda olduğu için vajinal muayene edemiyolar o yüzden rahimde kısaltma var mı perde duruyo mu Bakamıyolar
aynen, adet sancısı gibi oluyor ... gunde en az 2.5-3 lt su icilmeli diyor doktorlarhayırlı ramazanlar kızlar 18 haftalık olduk bebeğimle adet sancısı gibi ağrılarım oluyor çok sık olmasa da. size de oluyor mu? bu arada oruç tutuyorum bebek sussuz kalır diyorlar doğru mudur
Benimde 2 kaMerhaba benimde rahmimde perde vardı kızıma hamile kalınca doktorun farketmişti ama hiçbir riskim olmadı 39.haftada sezeryan oldum kendi isteğimle gebeliğim hep rahat geçmişti hiç düşük riskim falanda olmamıştı ama 2.bebek istedipimizde düşük ve kümyasal gebelik geöirdim doktorumda perdeden kaynaklanabileceğini söyledi ve yapışıklıkta oluşmuştu rahimde artık ikisinden biriydi düşük sebeplerim tabi düşük dedğim çok erken düşük 6 haftalık falanken sonra histereskopi oldum ve ilk denememizlede çok şükür hamile kaldım ..siz yine dikkat edin tabi ama rahimde perde olması bazen bebeğin yerleşmesine engel olabiliyor ama yerleşmişsede için tahat olsun sağlıkla doğr inşallah..ve perde normal ultrasonda belli olur alttan muaynee gerek yoktur
Benimde 2 kaybım var ilki ndden düştüanlaşılmadı 2. De hamileliğimde perde görüldü kan pıhtılaşmasından küçüldü diye alındı perde engel olmaz demişti dr.um bu hamileliğimde hangi dr a sorduysam perdeyi göremedi alttan bakılması gerekiyo dedi. Inşallah benimde zamanında doğar yavrum. Erken doğum olursa benimde ameliyat olmam gerekecek inşallah gerek kalmazMerhaba benimde rahmimde perde vardı kızıma hamile kalınca doktorun farketmişti ama hiçbir riskim olmadı 39.haftada sezeryan oldum kendi isteğimle gebeliğim hep rahat geçmişti hiç düşük riskim falanda olmamıştı ama 2.bebek istedipimizde düşük ve kümyasal gebelik geöirdim doktorumda perdeden kaynaklanabileceğini söyledi ve yapışıklıkta oluşmuştu rahimde artık ikisinden biriydi düşük sebeplerim tabi düşük dedğim çok erken düşük 6 haftalık falanken sonra histereskopi oldum ve ilk denememizlede çok şükür hamile kaldım ..siz yine dikkat edin tabi ama rahimde perde olması bazen bebeğin yerleşmesine engel olabiliyor ama yerleşmişsede için tahat olsun sağlıkla doğr inşallah..ve perde normal ultrasonda belli olur alttan muaynee gerek yoktur
Ben de multivitamine 49, kalsiyum takviyesine de 50 tl veriyorum her ayCanm senin rahminde perde oladugunu ultaronyandan mi yoksa filmden mi anladilar..birde perde ne kadar...yani sonucu ne cikti...bende de hafif sekilde var dendi ama opresyona gerek gormediler..
Birde bu hafta doktoeum bana OSTEOCARE adli kalsiyum ilaci verdi..icinde kalsiyum, magnezyum, Dvitamini ve cinko var....
fiyati 40 kusurdu...devlet karsilamiyor..ben aldkm tabi ilaci ama merak ettim sizin kullandiginiz ilaclarda bu kadar pahali mi
Benim rahimde perde var bebek perdeyi yırtamazsa yeri genişleyemediği için erken doğma riski var yırtarsa gününü bekler dedi dr. Benim plasenta aşağıda olduğu için vajinal muayene edemiyolar o yüzden rahimde kısaltma var mı perde duruyo mu Bakamıyolar
Benim rahimde perde var bebek perdeyi yırtamazsa yeri genişleyemediği için erken doğma riski var yırtarsa gününü bekler dedi dr. Benim plasenta aşağıda olduğu için vajinal muayene edemiyolar o yüzden rahimde kısaltma var mı perde duruyo mu Bakamıyolar
Aynen birini yatarken birini gün arasında içeyim diyorum bir düzene oturtamadım icmeyince kötü hissediyorum ama içemiyorum da :/Benim de midem kotu oluyor gece yatarken demir hapını iç. Vitaminleri de arada bir içiyorum o zaman dokunmuyor. Ama hergün icince midem zehir gibi yanıyor duramıyorum
hayırlı ramazanlar kızlar 18 haftalık olduk bebeğimle adet sancısı gibi ağrılarım oluyor çok sık olmasa da. size de oluyor mu? bu arada oruç tutuyorum bebek sussuz kalır diyorlar doğru mudur
Canım bi sorun yoktur korkma bi doktoruna görün yinede için rahat etsin biz ne desek boş bilemeyiz önemlide olabilir yanlış yönlendirmeyelimKizlar merhaba akinti ile birlikte kahverengo leke olmasi normalmi kan degil kesinlikle cok az kahverengi leke geliyor cok sik degil normalde beyaz acik sari herkeste oluyordur yogun akinti ama arada kahverengiye donuyor cok az bir de 2 gundur sag kasigimda agri var ultrasonda cok fazla bastirdi karin bolgesini goremiyorum diye onun yuzunden oldu diye dusunuyorum ama nebileyim offf kafayi yiycem doktora da gitmek istemiyorum 5 aylik olmus cocuk dusuk olmaz herhalde zaten tekme de atiyo baska bi saglik sorunu mu var acaba neden oluyor olabilir????
Biliyorum canim cok sagol nebeyim birisi cikar bende de oluyor doktora sordum bisey yokmus falan der rahatlarim diye bi umit yazdim iste yarin arayacagim kesinlikle.Canım bi sorun yoktur korkma bi doktoruna görün yinede için rahat etsin biz ne desek boş bilemeyiz önemlide olabilir yanlış yönlendirmeyelimo yüzden tedbirini al sen git bi derim hatta doktorunu arama imkanın varsa ara danış
Yani benim doktorum anlattığın gibi kahve leke bile olsa hemen vakit kaybetmeden gel demişti ki çok iyidir güvenirimBiliyorum canim cok sagol nebeyim birisi cikar bende de oluyor doktora sordum bisey yokmus falan der rahatlarim diye bi umit yazdim iste yarin arayacagim kesinlikle.
Idrar yolu enfeksiyonu da bu tur akintiya neden olabilir diye biliyorum. Allah korusun kesede kanamadan dolayi ise de zaten kahverengi geldigine gore eski bir kanama alanindan kaynakli olabilir. Ama ara ara geliyo diyosun bence enfeksiyon olabilir. Kendini cok yorma. Cok panik de yapma Allah esirgesin aktif kanama falan degil gibi. Ama en kisa zamanda doktora gorunmeyi ihmal etme bence canim, gecmis olsun...Kizlar merhaba akinti ile birlikte kahverengo leke olmasi normalmi kan degil kesinlikle cok az kahverengi leke geliyor cok sik degil normalde beyaz acik sari herkeste oluyordur yogun akinti ama arada kahverengiye donuyor cok az bir de 2 gundur sag kasigimda agri var ultrasonda cok fazla bastirdi karin bolgesini goremiyorum diye onun yuzunden oldu diye dusunuyorum ama nebileyim offf kafayi yiycem doktora da gitmek istemiyorum 5 aylik olmus cocuk dusuk olmaz herhalde zaten tekme de atiyo baska bi saglik sorunu mu var acaba neden oluyor olabilir????
Sanki idrar yolu enfeksiyonu gibi canim yine de ihmal etmeKizlar merhaba akinti ile birlikte kahverengo leke olmasi normalmi kan degil kesinlikle cok az kahverengi leke geliyor cok sik degil normalde beyaz acik sari herkeste oluyordur yogun akinti ama arada kahverengiye donuyor cok az bir de 2 gundur sag kasigimda agri var ultrasonda cok fazla bastirdi karin bolgesini goremiyorum diye onun yuzunden oldu diye dusunuyorum ama nebileyim offf kafayi yiycem doktora da gitmek istemiyorum 5 aylik olmus cocuk dusuk olmaz herhalde zaten tekme de atiyo baska bi saglik sorunu mu var acaba neden oluyor olabilir????
Bi kist vardi diger yumurtalikta kaniyordu sanci da yapiyordu hala duruyo mu gitti mi bilmiyorum kuculuyo ve onemsiz diye uzerinde durmadilar o sebep oluyor olabilir mi ki acabaIdrar yolu enfeksiyonu da bu tur akintiya neden olabilir diye biliyorum. Allah korusun kesede kanamadan dolayi ise de zaten kahverengi geldigine gore eski bir kanama alanindan kaynakli olabilir. Ama ara ara geliyo diyosun bence enfeksiyon olabilir. Kendini cok yorma. Cok panik de yapma Allah esirgesin aktif kanama falan degil gibi. Ama en kisa zamanda doktora gorunmeyi ihmal etme bence canim, gecmis olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?