2018 Ekim Anneleri

Canim boyle pit pit yapiyo benimki minnacikta olsa tekme gibi oluyo arada da kayiyo gibi yer degistiriyo bisey sanki karninda. Bend boyle oluyo. Bebek arabasida ben kizimda mamas&paps umro2 modelini almistim cok memnunum cok hafif yurtdisi seyahatlerinde falan bile onu goturduk hep arabada da kolay tasiniyo. Secenekler arasinda yok ama benimki bu :)

hayırlı ramazanlar kızlar 18 haftalık olduk bebeğimle adet sancısı gibi ağrılarım oluyor çok sık olmasa da. size de oluyor mu? bu arada oruç tutuyorum bebek sussuz kalır diyorlar doğru mudur
Bol bol su icebiliyosn sikinti olmaz herlde. Ben icemedgm icin 1 gun tutp 1 gun tutmuyrm

Bebek hareketleri kendini net belli ediyor. Hatta 2 gundur benmki baya costu. Acaba oncekiler neydi diyrm :) nasil tarf edilir bilmyrm ama disardan bakinca bile belli oluyor

Benim sorun teşkil etmemişti ilkinde dedğim gibi hatta ikinci içinde doktorum perdeden olmayadabilir dedi çünkü aen daha önce perde ile sağlıkla doğurdun demişti herzaman engel olmuyor perdenin boyutunda önemli tabi benim düşüklerim yapışıklıktanda olmuş olabilir ama perdemide alttan değil normal ultrasonla görmüştü dpktorum zaten her doktor göremiyor malesef gerçekten işinde uzmanlaşmış olan doktorlar görebiliyor perdeyi gittiğim başka dpktorlar görememişti hatta prof bile vardı gittiğim ama anlamamışlardı perdeyi

sağolasın iyiyim canm çok şükür ağrım azaldı bugün. rahim normalde armut şeklinde benim üst kısımda içeri girinti var kalp şekline benziyo. bende yorulunca kalçama ağrı yapıyo. bol su içiyorum kalın giyiniyorm her fırsatta yatıyorm. ağrım baya azaldı çok şükür

haklısın canm dikkat etmiyolar benimde dedikten sonraa aaa evet perde varmş diyen dr.lar oldu.

hayırlı ramazanlar kızlar 18 haftalık olduk bebeğimle adet sancısı gibi ağrılarım oluyor çok sık olmasa da. size de oluyor mu? bu arada oruç tutuyorum bebek sussuz kalır diyorlar doğru mudur
Bende de aynı şu an adet ağrısı var bende aynı haftadayım. Bende oruç tuttum bebeğin susuz kaldı dediler. Gittim doktora dedim bebeğime bir bakın susuz mu kalmış :) korktum çünkü. Gayet iyiydi bebeğim. doktorum dedi ki ben sana demedim mi oruç tutma bebek susuz kalmaz o alacağını alır ama sen susuz kalırsın dedi kızdı. Çarşamba bırakım oruç tutmayı bugün tekrar tutayım dedim bu adet sancısı geldi acaba oruçtan mı :)

Ya bence gitseydin. Benin Arkadaşımın kahvrengi lekesi geldi gitti rahmi açılmış ishal oldu diye olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…