Canim boyle pit pit yapiyo benimki minnacikta olsa tekme gibi oluyo arada da kayiyo gibi yer degistiriyo bisey sanki karninda. Bend boyle oluyo. Bebek arabasida ben kizimda mamas&paps umro2 modelini almistim cok memnunum cok hafif yurtdisi seyahatlerinde falan bile onu goturduk hep arabada da kolay tasiniyo. Secenekler arasinda yok ama benimki bu :)B8rsey sorabilirmiyim
1.bebek hareketlerini ayırt edemiyorum tarif eder misiniz titreme gibi pıt pit biseyler oluyor doğrumu
2.bebek arabasi tavsiyesi verebilirmisiniz
2.a casual cadillac air
2.b nuna tavo
2.c kraft xlx
Bu ucu arasında kaldim
Zaten dun idrar yaparken aciyodu en cok bana da oyle geliyo insallah oyledir.Sanki idrar yolu enfeksiyonu gibi canim yine de ihmal etme
Bol bol su icebiliyosn sikinti olmaz herlde. Ben icemedgm icin 1 gun tutp 1 gun tutmuyrmhayırlı ramazanlar kızlar 18 haftalık olduk bebeğimle adet sancısı gibi ağrılarım oluyor çok sık olmasa da. size de oluyor mu? bu arada oruç tutuyorum bebek sussuz kalır diyorlar doğru mudur
Ayy sahane olmus canim ellerine saglik
Bebek hareketleri kendini net belli ediyor. Hatta 2 gundur benmki baya costu. Acaba oncekiler neydi diyrm :) nasil tarf edilir bilmyrm ama disardan bakinca bile belli oluyorB8rsey sorabilirmiyim
1.bebek hareketlerini ayırt edemiyorum tarif eder misiniz titreme gibi pıt pit biseyler oluyor doğrumu
2.bebek arabasi tavsiyesi verebilirmisiniz
2.a casual cadillac air
2.b nuna tavo
2.c kraft xlx
Bu ucu arasında kaldim
Benim sorun teşkil etmemişti ilkinde dedğim gibi hatta ikinci içinde doktorum perdeden olmayadabilir dedi çünkü aen daha önce perde ile sağlıkla doğurdun demişti herzaman engel olmuyor perdenin boyutunda önemli tabi benim düşüklerim yapışıklıktanda olmuş olabilir ama perdemide alttan değil normal ultrasonla görmüştü dpktorum zaten her doktor göremiyor malesef gerçekten işinde uzmanlaşmış olan doktorlar görebiliyor perdeyi gittiğim başka dpktorlar görememişti hatta prof bile vardı gittiğim ama anlamamışlardı perdeyiBenimde 2 ka
Benimde 2 kaybım var ilki ndden düştüanlaşılmadı 2. De hamileliğimde perde görüldü kan pıhtılaşmasından küçüldü diye alındı perde engel olmaz demişti dr.um bu hamileliğimde hangi dr a sorduysam perdeyi göremedi alttan bakılması gerekiyo dedi. Inşallah benimde zamanında doğar yavrum. Erken doğum olursa benimde ameliyat olmam gerekecek inşallah gerek kalmaz
Ayy sahane olmus canim ellerine saglikcok sansli kuzucuk, annesi ne hamarat masallah
Fondaki kedi mi :)
Çok tatlı olmuş bu iyi günlerde kullansın inşallah:) arkadaki kedicikte çok tatlı:)
Ya evet kızımız Pıncır, elimden alamayınca dönüp uyuduFondaki kedi mi :)
TeşekkürlerÇok tatlı olmuş bu iyi günlerde kullansın inşallah:) arkadaki kedicikte çok tatlı:)
Ben de multivitamine 49, kalsiyum takviyesine de 50 tl veriyorum her ay
Canim nasilsin? Cok gecmis olsun... Benim de hamileligimin basindan bu yana sag tarafimda karnimdan yan bosluguma uzanqn agrila oluyor. Gecen hafta ayrintili ultrasona bir perinatologa gittim ve rahimde adezyon oldugunu (bir noktada yapisiklik, bant dedihoca) soyledi. Onceki dogumum sezaryendi ondan kaynakli olabilir dedi. Erken dogum riskini arttirir dedi ama rahim agzina bakti cok sukur ki kapali. Rahim agzi uzunlugunu kontrol etti o da normal dedi. Ama yine de kendini cok yorma cok fazla ayakta kalma dedi... bunlarin hepsine karindan ultrasonda bakti ama perinatologlarin ultrason basliklari iki tane sanirim. Biri daha detayligoruntu veriyor o yuzden her seyi ustten gordu. Hatta dedi ki cogu jinekolog bunu fark edemezdi ultrasonda dedi ve kafama cok takmamam gerektigini soyledi. Hala sag tarafimda agri oluyo cok yoruldugumda falan. Senin perde dedigin tam olarak bubahsettigim rahim ici adezyon mu? Ben birazdan ultrason fotografimi koyayim yani perde dedigin sey tam olarak bu mudur?
sağolasın iyiyim canm çok şükür ağrım azaldı bugün. rahim normalde armut şeklinde benim üst kısımda içeri girinti var kalp şekline benziyo. bende yorulunca kalçama ağrı yapıyo. bol su içiyorum kalın giyiniyorm her fırsatta yatıyorm. ağrım baya azaldı çok şükürBen de multivitamine 49, kalsiyum takviyesine de 50 tl veriyorum her ay
Canim nasilsin? Cok gecmis olsun... Benim de hamileligimin basindan bu yana sag tarafimda karnimdan yan bosluguma uzanqn agrila oluyor. Gecen hafta ayrintili ultrasona bir perinatologa gittim ve rahimde adezyon oldugunu (bir noktada yapisiklik, bant dedihoca) soyledi. Onceki dogumum sezaryendi ondan kaynakli olabilir dedi. Erken dogum riskini arttirir dedi ama rahim agzina bakti cok sukur ki kapali. Rahim agzi uzunlugunu kontrol etti o da normal dedi. Ama yine de kendini cok yorma cok fazla ayakta kalma dedi... bunlarin hepsine karindan ultrasonda bakti ama perinatologlarin ultrason basliklari iki tane sanirim. Biri daha detayligoruntu veriyor o yuzden her seyi ustten gordu. Hatta dedi ki cogu jinekolog bunu fark edemezdi ultrasonda dedi ve kafama cok takmamam gerektigini soyledi. Hala sag tarafimda agri oluyo cok yoruldugumda falan. Senin perde dedigin tam olarak bubahsettigim rahim ici adezyon mu? Ben birazdan ultrason fotografimi koyayim yani perde dedigin sey tam olarak bu mudur?
haklısın canm dikkat etmiyolar benimde dedikten sonraa aaa evet perde varmş diyen dr.lar oldu.Benim sorun teşkil etmemişti ilkinde dedğim gibi hatta ikinci içinde doktorum perdeden olmayadabilir dedi çünkü aen daha önce perde ile sağlıkla doğurdun demişti herzaman engel olmuyor perdenin boyutunda önemli tabi benim düşüklerim yapışıklıktanda olmuş olabilir ama perdemide alttan değil normal ultrasonla görmüştü dpktorum zaten her doktor göremiyor malesef gerçekten işinde uzmanlaşmış olan doktorlar görebiliyor perdeyi gittiğim başka dpktorlar görememişti hatta prof bile vardı gittiğim ama anlamamışlardı perdeyi
Bende de aynı şu an adet ağrısı var bende aynı haftadayım. Bende oruç tuttum bebeğin susuz kaldı dediler. Gittim doktora dedim bebeğime bir bakın susuz mu kalmış :) korktum çünkü. Gayet iyiydi bebeğim. doktorum dedi ki ben sana demedim mi oruç tutma bebek susuz kalmaz o alacağını alır ama sen susuz kalırsın dedi kızdı. Çarşamba bırakım oruç tutmayı bugün tekrar tutayım dedim bu adet sancısı geldi acaba oruçtan mı :)hayırlı ramazanlar kızlar 18 haftalık olduk bebeğimle adet sancısı gibi ağrılarım oluyor çok sık olmasa da. size de oluyor mu? bu arada oruç tutuyorum bebek sussuz kalır diyorlar doğru mudur
Ya bence gitseydin. Benin Arkadaşımın kahvrengi lekesi geldi gitti rahmi açılmış ishal oldu diye olmuşKizlar merhaba akinti ile birlikte kahverengo leke olmasi normalmi kan degil kesinlikle cok az kahverengi leke geliyor cok sik degil normalde beyaz acik sari herkeste oluyordur yogun akinti ama arada kahverengiye donuyor cok az bir de 2 gundur sag kasigimda agri var ultrasonda cok fazla bastirdi karin bolgesini goremiyorum diye onun yuzunden oldu diye dusunuyorum ama nebileyim offf kafayi yiycem doktora da gitmek istemiyorum 5 aylik olmus cocuk dusuk olmaz herhalde zaten tekme de atiyo baska bi saglik sorunu mu var acaba neden oluyor olabilir????
Çok çok güzel elinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?