Maşallah Sübhanallah Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahCuma gúnü konturolum vardı her şey yolunda şükür bebişlerim iyi ayrintili ultrason tahlil falan iyi çıktı 461 ğram biri 470 gram biri Rabbim sağlık versin
Teşekkürler :)Çok çok güzel elinize sağlık
O markaya baktım şimdi bilemedim kafam karıştı:)Canim boyle pit pit yapiyo benimki minnacikta olsa tekme gibi oluyo arada da kayiyo gibi yer degistiriyo bisey sanki karninda. Bend boyle oluyo. Bebek arabasida ben kizimda mamas&paps umro2 modelini almistim cok memnunum cok hafif yurtdisi seyahatlerinde falan bile onu goturduk hep arabada da kolay tasiniyo. Secenekler arasinda yok ama benimki bu :)
Patilerini severim onun ya :)Ya evet kızımız Pıncır, elimden alamayınca dönüp uyudu
Ona herşey kolay geliyo canm ñe işler buyuruyor bana hamile olmayan insan zor yapıyo bana bu halimle yapacaksın diyo. İlk hastaneye gittiğimizde ben acıdan kıvranıyorm o bana ne salıyosun kendi az sık kendini diyo sonuçlar temiz çıktı hiç bişeyin yokmuş bak boşuna herkesi ayağa kaldırdın diyo ya bişeyolsaydı o zaman hiç üzülmücekmiydin keşke demicekmiydin dedim sustu ben canımla uğraşıyorm o orucunu geç açmış aç kalmış onun sinirini çıkarıyodu benden.
Tabiki öncelik yavrum ama baş edemeyince mecbur dediklerini yapıyorm zorlana zorlana.
Amin yavrularımız sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah bu zorluklara dirensin kuzum rabbim korusun onları
Sağol kuzum. Aynen canm mevzu uzamasın diye yapıyorm. İnşallah sağ salim Şu süreci bi atlatsak yavrularımıza kavuşsak :)Ah kuzucum ya Allah yardimcin olsun insallah, tabi huzursuzluk olmasın diye sende bisy diyemiyorsundur zor bı durumdur eminim ki..
insallah su hamilelik sureci bian önce biter kuzularimizi kucagimiza aliriz..
Kizlar merhaba akinti ile birlikte kahverengo leke olmasi normalmi kan degil kesinlikle cok az kahverengi leke geliyor cok sik degil normalde beyaz acik sari herkeste oluyordur yogun akinti ama arada kahverengiye donuyor cok az bir de 2 gundur sag kasigimda agri var ultrasonda cok fazla bastirdi karin bolgesini goremiyorum diye onun yuzunden oldu diye dusunuyorum ama nebileyim offf kafayi yiycem doktora da gitmek istemiyorum 5 aylik olmus cocuk dusuk olmaz herhalde zaten tekme de atiyo baska bi saglik sorunu mu var acaba neden oluyor olabilir????
B8rsey sorabilirmiyim
1.bebek hareketlerini ayırt edemiyorum tarif eder misiniz titreme gibi pıt pit biseyler oluyor doğrumu
2.bebek arabasi tavsiyesi verebilirmisiniz
2.a casual cadillac air
2.b nuna tavo
2.c kraft xlx
Bu ucu arasında kaldim
Çok güzelmiş çok beğendim ellerine sağlık cnm güzel günlerde oynasin bebisin
O araba çok çok güzeldi ama onun tek dezavantajı katlarken bebek koltuğunu çıkarmak gerekiyor birlikte katlanması yokCanım titreme değil benimki pit pıt vuruyor.sanirim tatliyi çok sevecek kuzum yediğimde hemen basliyo tepiklere :))
Kesinlikle kraft xlx diyorum benimde düşüncem bu bebek arabasindan yana
Olsun canim her güzel şeyin bı zorluğu vardır ama bence değer uğraşmaya :)O araba çok çok güzeldi ama onun tek dezavantajı katlarken bebek koltuğunu çıkarmak gerekiyor birlikte katlanması yok
Mamas, peg prego, concord bunlar unitesiyle birlikte katlaniyor.ben peg prego book 51 modelini aldimO markaya baktım şimdi bilemedim kafam karıştı:)
Patilerini severim onun ya :)
Ben 4 Hazirana aldım gün endişeliyim biraz ama. Allah bize doğru tepkiler verebilmeyi nasip etaiKızlar renkli dopplere girdinizmii?
Girdiyseniz hangi haftalar içinde girdiniz?
mamas papas çok güzel gerçekten kaç kiloya kadar kullanılıyor acabaCanim boyle pit pit yapiyo benimki minnacikta olsa tekme gibi oluyo arada da kayiyo gibi yer degistiriyo bisey sanki karninda. Bend boyle oluyo. Bebek arabasida ben kizimda mamas&paps umro2 modelini almistim cok memnunum cok hafif yurtdisi seyahatlerinde falan bile onu goturduk hep arabada da kolay tasiniyo. Secenekler arasinda yok ama benimki bu :)
Cok güzel olmuş canım ellerine saglık nasıl yapıyorsunuz bunları tebrikler
Ya çok tatlılar. Bebeğiniz de çok şanslı. Bizde de iki minnoş varO zaman canım evlatlarım, bebeklerimizi tanıtayım size kızımız Pıncır ve sfenks kedisi oğlumuz Smeagol :) iki akşamlar dileriz teyzeleri :)Eki Görüntüle 2150997 Eki Görüntüle 2150998
Ya çok tatlılar. Bebeğiniz de çok şanslı. Bizde de iki minnoş var
O zaman canım evlatlarım, bebeklerimizi tanıtayım size kızımız Pıncır ve sfenks kedisi oğlumuz Smeagol :) iki akşamlar dileriz teyzeleri :)Eki Görüntüle 2150997 Eki Görüntüle 2150998
Ne kadar guzrl olmus oyuncagi ellerinize saglik...
Bu gjn bende malum.internet sitesinden sordum biraz daha buyuk bir orgu oyincagini 50 tl dedi..bende istiyorum bunlardan bir tane ilk oyuncagi olacak.....
plojovic bu arada canm..bixim cinsiyetimiz belli oldu..hayirlisi ile kizim olacak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?