2018 Ekim Anneleri

Çok güzelmiş çok beğendim ellerine sağlık cnm güzel günlerde oynasin bebisin

Çok teşekkürler :)

Cok güzel olmuş canım ellerine saglık nasıl yapıyorsunuz bunları tebrikler

Teşekkür ederim.

Ya çok tatlılar. Bebeğiniz de çok şanslı. Bizde de iki minnoş var

Kesinlikle çok şanslı olacak bebeklerimiz, hayvan sevgisiyle büyüyecekler.

Maşallah onlara yaa kedi sever aileleri görünce çok mutlu oluyorum. Benim de bir oğlum var ve bir erkek kardeşi olacak ne yapacak çok merak ediyorum

Bizim kız kesin kıskanır da oğluş heralde kardeşini çok sever :) inşallah güzel anlaşırlar

Bebişinizin oyuncağı çok güzel. Rabbim güzel günlerde oynamayı nasip etsin inşallah. Eline sağlık.

Teşekkürler, inşallah :)

Ne kadar guzrl olmus oyuncagi ellerinize saglik...
Bu gjn bende malum.internet sitesinden sordum biraz daha buyuk bir orgu oyincagini 50 tl dedi..bende istiyorum bunlardan bir tane ilk oyuncagi olacak......

Biraz tığ işi biliyorsanız çok basit anlatımlarla internette tarifleri mevcut, yapabilirsiniz. Hem ilk oyuncağında kendi emeğiniz olur :)

O araba çok çok güzeldi ama onun tek dezavantajı katlarken bebek koltuğunu çıkarmak gerekiyor birlikte katlanması yok
Canım benimki Joie Litetrax travel sistem diye geçiyo:

http://uk.joiebaby.com/product/litetrax-3-t/

mama sandalyemi ve araç koltuğumu da joie almıştım. Hepsinden çok memnunum. Bebek arabasını 3 tekerlekli tavsiye ederim çünkü inanılmaz esnek hareket sağlıyo. Tek elinde bile manevra yaptırabilirsin. Bir de katlandığında Tekerlekleri çıkabiliyor böylece tamamen 2 boyutlu hale geliyo, bagajda pek yer kaplamıyo. Tatil ve seyahatlerde 10 numara. Katlaması da çok kolay. Tek kolunda bebek varken bile diğer elinle tek hamlede katlayabiliyosun.

Oğlum yürümeye başladıktan sonra bir de baston tip bebek arabası almıştık. Şu an en çok da onu kullanıyoruz. Çok pratik, alışverişe falan giderken de onu kullanıyoruz.

Canım titreme değil benimki pit pıt vuruyor.sanirim tatliyi çok sevecek kuzum yediğimde hemen basliyo tepiklere :))

Kesinlikle kraft xlx diyorum benimde düşüncem bu bebek arabasindan yana
Bütün bebişler tatlı ve çikolata sever canım Göbek kordonundan onlara geçen glikoz ve çikolatadaki kafein onları uyardığı için hareketleniyolar Benzer şey maden suyu içince de oluyor o zaman da mideden gelen seslere tepki verip hareketleniyorlarmış

Joie litetrax 3-4..vs hangisi birçok çeşitl var sanirim

cok guzeller bizdede ücrenkli olandan var 3 yıldır bizimle ama hala uysallaşmadı ve eve gelen kişileri pek sevmiyor.Bebege yaklasımı ne olucak cok merak edıyorum.

Bizim de beyaz kız misafir fln sevmiyor, daha doğrusu insan sevmiyor pek kolay alışamıyor. Ama bebeği biraz görünce alışır herhalde. Karakterleri çok değişik bütün kedilerin, hepsi apayrı =))

Benimkinde bi acayiplik var. Tatlı yiyorum sola yatıyorum saha yatıyorum düz yatıyorum bisey hissedemiyorum
Kendimi çok mu zorluyorum hissedeyim diye acaba? Dün gece bi defa pıt oldu başka yok o da bebekmiydi bilemedim
Geçen gece de karnıma eşim vurdu zannettim kuvvetli bisey oldu ama uyandı. Acaba tekme mi attı diye düşündüm ama bu kadar net hissedemem herhalde dedim yine uyudum
Sorun yoktur insaallah biraz kilom vardı ondan mi hissedemiyorum

cok guzeller bizdede ücrenkli olandan var 3 yıldır bizimle ama hala uysallaşmadı ve eve gelen kişileri pek sevmiyor.Bebege yaklasımı ne olucak cok merak edıyorum.

Bizim de beyaz kız misafir fln sevmiyor, daha doğrusu insan sevmiyor pek kolay alışamıyor. Ama bebeği biraz görünce alışır herhalde. Karakterleri çok değişik bütün kedilerin, hepsi apayrı =))

Benim oğluşun da misafirle pek arası yok. Genelde odasına veya güven duyduğu alanlara çekilir. Sesle arası da iyi değil. İnternette bebişin kıyafetlerini eve gelmeden kedinize koklatın diyor öncesinde bebek sesi dinletin diyor. Öyle yapmayı düşünüyoruz. Birde beşiğe direk girip yatacak onu nasıl alıştıracağım merak içindeyimm.

bizimkı pek odasına cekılen cınsten degıl :) hırlayıp pati atıyo kafaya takıysa odadan dısarı cıkarmadıgı ınsanlar var :)Beşiğe eminim girmek ısteyecektir gece bebek odasının kapısınıda kapatamayız zorlu bir süreç beklıyor sanki bizi

Sınırda cıktı değerler ama drum riske atmamak için tedavi başlattı. Antibiyotik kullanıyorum ağrılarım içi de fitil versi
Ve tabiki istirahat.

Va
Canım sende rahim kısalması var mıymıdı yanlış hatırlıyorum, ne durumda şuan bana dikiş atılacak inşallh
Var cnm dikiş i gerek girmesi drum ilaçlarla idare ediyoruz. Allahım yavrularımızı kucağımiza almayı nasip etsin yatıyorum hep kalkmıyorum korkuyorum.

Bnd
Bende ağrılarımı bi nedene bağlamaya çalışıyorum
Agri oluyir mesela ara ara belim ve kasiklarim inanılmaz ağrıyor. Kalkamıyorum yerimden nefesim kesiliyor. Drum cumartesi günü serum verdi rahatladım. Cumartesiden beri iyiyim com şükür

Canim sen yine de doktoruna soyle.
Agrinda oldugu icin diyorum.
Bide hic 5 olmus 6 olmus gb dusunme Allah korusun.❤ risk her zaman vardir.

Daha hafifse hareketleri tarif ettigin gb hissedebilirsin canim.1 haftaya daha da guclenir :)
Bana sorarsan arabalatin 3unude ele :) kraft cok hantal bir araba.
Unite ile birlikte katlanmasida ayri bi kolaylik aklinda olsun.
Ama bunlari evin genelde yurume mesafesinde mi,dairen ust/alt katta mi,toplu tasima kullanir misin vb bircok sey tamamliyor.Yoksa cidden kimene uyuyorsa o en iyisi :)

Cok guzel olmus annesiiii :)) ellerine emegine saglikk

O zaman canım evlatlarım, bebeklerimizi tanıtayım size kızımız Pıncır ve sfenks kedisi oğlumuz Smeagol :) iki akşamlar dileriz teyzeleri :)Eki Görüntüle 2150997 Eki Görüntüle 2150998

Cok guzelleer❤
Minisin cok sansli olacak❤

Kızlar renkli dopplere girdinizmii?

Girdiyseniz hangi haftalar içinde girdiniz?

Ben 20 haftalik olunca o haftaya almistim.
Ama Radyolog gununu degistirelim 23 haftalikken goreyim dedi.8 Haziran'da benim.
Kendi doktorumada sordum gec olursa o hastanede cektireyim diye,Yahya Bey ceksin daha iyi dedi bekliyorum canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…