2018 Ekim Anneleri

Ayy yerim ben onu ya ne kadar da sinirliymiş ama biz birlikte yatıyoruz zaten 4ümüz bir uyuyacağız artık Allah izin verirse. Zaten bizimki kapıları da açtığı için rahat vermez. Hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz.

Benimkiler sadece çocuklardan kaçıyor. Çünkü savunma yapmak istemiyorlar müdahaleye karşı. Ama bebekler ilk zamanlar daha çok uyuduğu için kedilerimizinde alisacagi zaman olacaktır diye düşünüyorum. Ben hiçbirini ayırt edemem.biri 6 yıldır diğeri 4 yıldır bizimle ve kızım oğlum oldular simdi de doğacak oğlum onlara kardeş olacak. Hiç engel koymayı düşünmüyorum. Kendilerinin de psikolojik olarak olumsuz etkilenmesini istemem.

Ben 4 hazirana randevu aldım. Ama çok merak ediyorum. Dönünce neler oldu yazarsanız sevinirim.
Bbm kaşık ve bel ağrım oldu. Ultrasondan mi oldu bilmiyorum ama baya ağrıdi. Hatta keşke getirmeseydim dedim. Ve bebeğin hareketlerini o gün daha az hissettim. Korktum hatta. Oynasın diye sürekli yediğimde onu oynatan şeyleri yedim Durdum. Üzüldüm onu rahatsız etti. Diye.

Ultrasonda neden ağrıdı ki. Karindan bakıldı değil mi ?

Kizlar ne cok duyuyoruz agrilari..
Artik basladi sanki.
Benim de karnim iyice gerip asagiya dogru yanlardan ağırlığı belli ediyor.
Sağlıkla tamamlarız insallah bu güzelliği❤

Biraz bulanık misafirlikte acele cekmistim :) bizde durum bu.

Miniğimde gecen hafta Cuma kontrolumuzden :)❤

engel koyma tarafları bende degılım ama gece yatarken üstümüze zıplayıp pati atıp kacmak giibi bi huyu var dayagımızı yedemeden uyumuyoduk 5 kıloluk haliyle karnıma zıplamaya başlayınca mecbur gece kapıyı kapatıp onu almıyoruz ıcerı

Maşallah canım çok tatlısınız benim de göbük aldı başını gitti dün misafir vardı arkadaşımın eşi izne falan ayrıldın mı diye soruyor ay yok dedim dur daha ne yaptın haftalar var ona. Çok mu şiştim erkek kafasıyla aklına öyle mi geldi bilemedim

ya sizi yerim maşallah

ben de kendi göbüşüm büyük sanıyordum aynıymış :)

Va

Var cnm dikiş i gerek girmesi drum ilaçlarla idare ediyoruz. Allahım yavrularımızı kucağımiza almayı nasip etsin yatıyorum hep kalkmıyorum korkuyorum.
Bende yatıyorum canım bugün de bakacak haftaiçi de yaparım demişti , bende çok korkuyorum aynı acıyı yaşamaktan , amin inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun bize ve hepimize

sen ne tavsiye edersin canım?

midemin yanmasından mahvoluyorum suan bulantılar gıbı buda bı zaman sonra gecıyor mu yoksa doğuma kadar devam mıDün gece rüyamda oğluşumu gördüm simsiyah uzun saçları vardı

:)))erkeklere daha vahim geliyor galiba durum.

ya sizi yerim maşallah

ben de kendi göbüşüm büyük sanıyordum aynıymış :)

Gun gun bile farkediyor artik :)

sen ne tavsiye edersin canım?

Iste kosullarini dusunup karar ver canim.
Kisin cok kullanmam travel almama gerek yok dersen direkt arac varsa ona koltuk bebek arabasi olarakta baston alabilirsin.
Ya da alti baston olan travellerde var.Chicco Liteway mesela ilk aklima gelen.Ama bicok secenek var.
Vucut yapina gore cok hantal,buyuk olmayana bakabilirsin mesela.Indir kaldir ciddi bi sure sonra ugrasiliyor bayaa.Hem cocuk hem araba.
Travellerinde pusetli hali pek sirin cezbediyor insani :)))) ama iste kisa sure.
Dene,dusun,arastir acele etme hic :)

Benim ilki boyleydi canim.Simdikine nazaran yokmus hic diyorum :)
Daha iyi hic dusunme son aylarin farki kapatir :))))
Zaten kafaya bisey takmak için özel çaba sarfediyordum bu da iyi oldu acaba neden büyümüyor?? :)
Tetanozu da yaptırmadım yaptırsam mi karar veremedim doktoruma da sormayı unuttum

Zaten kafaya bisey takmak için özel çaba sarfediyordum bu da iyi oldu acaba neden büyümüyor?? :)
Tetanozu da yaptırmadım yaptırsam mi karar veremedim doktoruma da sormayı unuttum

Herkesin ayni olmaz canim.
Dedigim gb benimde ilkinde boyleydi.Simdi ben bile neden bu kadar costu diyorum.
Ilklerde rahimde daha sıkı olurmus,ikincilerde daha esnek oldugundan cabuk cikabilirmis.
Arkadasiminda 2.mesela ama yine yok cok karni.
Degisiyor demek ki.

Aşı kisisel bisy :) zamanin var sorabilirsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…