20. Haftada girdim.Kızlar renkli dopplere girdinizmii?
Girdiyseniz hangi haftalar içinde girdiniz?
bizimkı pek odasına cekılen cınsten degıl :) hırlayıp pati atıyo kafaya takıysa odadan dısarı cıkarmadıgı ınsanlar var :)Beşiğe eminim girmek ısteyecektir gece bebek odasının kapısınıda kapatamayız zorlu bir süreç beklıyor sanki bizi
Ben 4 hazirana randevu aldım. Ama çok merak ediyorum. Dönünce neler oldu yazarsanız sevinirim.kızlar günaydın ayrıntılı ultrason çektiren varmı bugün için randevu aldım
Benimkiler sadece çocuklardan kaçıyor. Çünkü savunma yapmak istemiyorlar müdahaleye karşı. Ama bebekler ilk zamanlar daha çok uyuduğu için kedilerimizinde alisacagi zaman olacaktır diye düşünüyorum. Ben hiçbirini ayırt edemem.biri 6 yıldır diğeri 4 yıldır bizimle ve kızım oğlum oldular simdi de doğacak oğlum onlara kardeş olacak. Hiç engel koymayı düşünmüyorum. Kendilerinin de psikolojik olarak olumsuz etkilenmesini istemem.Benim oğluşun da misafirle pek arası yok. Genelde odasına veya güven duyduğu alanlara çekilir. Sesle arası da iyi değil. İnternette bebişin kıyafetlerini eve gelmeden kedinize koklatın diyor öncesinde bebek sesi dinletin diyor. Öyle yapmayı düşünüyoruz. Birde beşiğe direk girip yatacak onu nasıl alıştıracağım merak içindeyimm.
Bbm kaşık ve bel ağrım oldu. Ultrasondan mi oldu bilmiyorum ama baya ağrıdi. Hatta keşke getirmeseydim dedim. Ve bebeğin hareketlerini o gün daha az hissettim. Korktum hatta. Oynasın diye sürekli yediğimde onu oynatan şeyleri yedim Durdum. Üzüldüm onu rahatsız etti. Diye.Ben 4 hazirana randevu aldım. Ama çok merak ediyorum. Dönünce neler oldu yazarsanız sevinirim.
Ultrasonda neden ağrıdı ki. Karindan bakıldı değil mi ?Bbm kaşık ve bel ağrım oldu. Ultrasondan mi oldu bilmiyorum ama baya ağrıdi. Hatta keşke getirmeseydim dedim. Ve bebeğin hareketlerini o gün daha az hissettim. Korktum hatta. Oynasın diye sürekli yediğimde onu oynatan şeyleri yedim Durdum. Üzüldüm onu rahatsız etti. Diye.
engel koyma tarafları bende degılım ama gece yatarken üstümüze zıplayıp pati atıp kacmak giibi bi huyu var dayagımızı yedemeden uyumuyodukBenimkiler sadece çocuklardan kaçıyor. Çünkü savunma yapmak istemiyorlar müdahaleye karşı. Ama bebekler ilk zamanlar daha çok uyuduğu için kedilerimizinde alisacagi zaman olacaktır diye düşünüyorum. Ben hiçbirini ayırt edemem.biri 6 yıldır diğeri 4 yıldır bizimle ve kızım oğlum oldular simdi de doğacak oğlum onlara kardeş olacak. Hiç engel koymayı düşünmüyorum. Kendilerinin de psikolojik olarak olumsuz etkilenmesini istemem.
Maşallah canım çok tatlısınız benim de göbük aldı başını gitti dün misafir vardı arkadaşımın eşi izne falan ayrıldın mı diye soruyorKizlar ne cok duyuyoruz agrilari..
Artik basladi sanki.
Benim de karnim iyice gerip asagiya dogru yanlardan ağırlığı belli ediyor.
Sağlıkla tamamlarız insallah bu güzelliği❤
Eki Görüntüle 2151193 Biraz bulanık misafirlikte acele cekmistim :) bizde durum bu.
Eki Görüntüle 2151194 Miniğimde gecen hafta Cuma kontrolumuzden :)❤
Maşallah :))Kizlar ne cok duyuyoruz agrilari..
Artik basladi sanki.
Eki Görüntüle 2151193 Biraz bulanık misafirlikte acele cekmistim :) bizde durum bu.
ya sizi yerim maşallahKizlar ne cok duyuyoruz agrilari..
Artik basladi sanki.
Bende yatıyorum canım bugün de bakacak haftaiçi de yaparım demişti , bende çok korkuyorum aynı acıyı yaşamaktan , amin inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun bize ve hepimizeVa
Var cnm dikiş i gerek girmesi drum ilaçlarla idare ediyoruz. Allahım yavrularımızı kucağımiza almayı nasip etsin yatıyorum hep kalkmıyorum korkuyorum.
sen ne tavsiye edersin canım?Canim sen yine de doktoruna soyle.
Agrinda oldugu icin diyorum.
Bide hic 5 olmus 6 olmus gb dusunme Allah korusun.❤ risk her zaman vardir.
Daha hafifse hareketleri tarif ettigin gb hissedebilirsin canim.1 haftaya daha da guclenir :)
Bana sorarsan arabalatin 3unude ele :) kraft cok hantal bir araba.
Unite ile birlikte katlanmasida ayri bi kolaylik aklinda olsun.
Ama bunlari evin genelde yurume mesafesinde mi,dairen ust/alt katta mi,toplu tasima kullanir misin vb bircok sey tamamliyor.Yoksa cidden kimene uyuyorsa o en iyisi :)
Cok guzel olmus annesiiii :)) ellerine emegine saglikk
Cok guzelleer❤
Minisin cok sansli olacak❤
Ben 20 haftalik olunca o haftaya almistim.
Ama Radyolog gununu degistirelim 23 haftalikken goreyim dedi.8 Haziran'da benim.
Kendi doktorumada sordum gec olursa o hastanede cektireyim diye,Yahya Bey ceksin daha iyi dedi bekliyorum canim :)
Maşallah canım çok tatlısınız benim de göbük aldı başını gitti dün misafir vardı arkadaşımın eşi izne falan ayrıldın mı diye soruyoray yok dedim dur daha ne yaptın haftalar var ona. Çok mu şiştim erkek kafasıyla aklına öyle mi geldi bilemedim
ya sizi yerim maşallah
ben de kendi göbüşüm büyük sanıyordum aynıymış :)
sen ne tavsiye edersin canım?
Benim göbeğim hic büyümüyor sanki. Aynı yerinde sayiyoruz
Zaten kafaya bisey takmak için özel çaba sarfediyordum bu da iyi oldu acaba neden büyümüyor?? :)Benim ilki boyleydi canim.Simdikine nazaran yokmus hic diyorum :)
Daha iyi hic dusunme son aylarin farki kapatir :))))
Zaten kafaya bisey takmak için özel çaba sarfediyordum bu da iyi oldu acaba neden büyümüyor?? :)
Tetanozu da yaptırmadım yaptırsam mi karar veremedim doktoruma da sormayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?