2018 Ekim Anneleri

Beşik konusu bizde de sıkıntı olacak eminim, 2 yavrumuz daha gelecek hepsini tek bir odaya yerleştirmeyi planlıyoruz akşam ayrı yatakları vs olsun alışsınlar diye, bebişin yanına yatmamaları lazım. Bakalım nasıl olacak.

Maşallah çok tatlış göbüşlerimiz büyüsünde sağlıkla alalım kucağımıza minik yavrularımızı

Kizlar ayrintili ultrasondan geldim
Biri kiz biri erkek Allah nasip ederse.

Erkek bebegim sivisi fazlaymis
Bu da down sendromundan tutunda bir cok sistemde soruna sebep olabiliyormus

Kiz bebegiminde bir bobregi buyukmus

Boyle sorunlarla karsilasan var mi?

19+3 teyim adet ağrısı ve aybı zamanda bel ağrılarım oluyo normalmi bu. Sizde de oluyor mu bu ağrılar. Ağrı sabit değil. Sancı gibi gelip gidiyor. Benim bebek baya aşağıda ondan korkuyorum bişey olacak diye

Bence doktorunu arayıp sormalısın bunu yada yakınında varsa hastane görün istersen için rahat etsin

bende en başlardan beri bel ağrısı yaşıyorum
2 haftadır magnezyum alıyorum çok faydası oldu
Allah korusun inşallah bişey olmaz

Zaten kafaya bisey takmak için özel çaba sarfediyordum bu da iyi oldu acaba neden büyümüyor?? :)
Tetanozu da yaptırmadım yaptırsam mi karar veremedim doktoruma da sormayı unuttum
Ben bugün gittim ebe 21. Haftadan sonra yaptırmanı tavsiye ederim dedi izlemimi yaptı gönderdi

Hiç ayırt edilir mi cnm ya canım kanım gibi artık. Bir gün biraz fazla uyusa hemen pimpiriklenirim. Bir şey mi oldu neden fazla uyuyor ki diye. Hatta hamileliğimi duyanların ne yapavaksın kedini verecek misin demelerine kızıyorum. Hiç üşenmeden uzun uzun onun benim evladım gibi olduğunı anlatıyorum.

Sizi uyutmamak için hadi kalk oynayalım diye mi yapıyor acaba

Biraz yaşayıp öğreneceğiz nasıl olacağını cnm. Senin 4 yavrun olacak ne güzel. Aynı odayı kullanmayı biz pek düşünmedik misafir odamın balkonunu içeri almayı düşüyoruz oğlumuzu oraya taşıyacağız 1 2 sene sonra Allah izin veririse.

Şu hamilelikle birlikte kedilerini ver artık birilerine diyenlere o denli sinir oluyorum ki. Bunu diyenlerden biri yazın köpeği öldü diye günlerce ağladı, şimdi bana kedileri ne yapacaksın, bir yere bırak bari diyor. Kendi acısını ne çabuk unuttuysa. Her ne kadar yaramaz da olsalar, tüy de dökseler, laf dinlemeseler de yanında kıvrıldığında tüm dertlerini unutturuyorlar. iyi ki bizimle yavrularımız =)

Insallah gecici onemsiz seylerdir. 2018 de ikiz annesi olacaklar diye bir topic var. Istersen orayi da takip et.

Ne kadar ilginç hem de köpeğini kaybetmiş bir insanın bunu demesi şaşırdım gerçekten. Benim çevremde bu bilinçe sahip çok fazla kişi yok o yüzden Ben usanmadan anlatıyorum. Aynen cnm ya şöyle yanıma sır üstü yatıp kıvrılıp mırlaması yok mu gel beni sev okşa demesi

Selamlar, herkese bi sorum olacak.

Cuma akşamı köfte yapmıştım kalanı kizartmadan dolaba koydum buzluğa atmayı unutmuşum bugün 3. gün bozulmuş mudur? Bakteri vs üretmiş olabilir diye güvenemedim bu akşam yapıcam ta da çöpe atıcam.

bende doktorum ile konuştum bebek gelişimi geride kalabilir tutma dedi. arada tutacağım bende. bu ara gözlerim çok kaşınıyordu o da sıvısız kalmaktanmış

Ben bakteri üremiş olabileceği kanaatindeyim cnm. Elbette bilirkişi değilim. Geçen bende buzluktan çıkardım akşam yapayım dedim sonra vazgeçtim ertesi güne yaptım. 3 gün biraz fazla gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…