Benim oğluşun da misafirle pek arası yok. Genelde odasına veya güven duyduğu alanlara çekilir. Sesle arası da iyi değil. İnternette bebişin kıyafetlerini eve gelmeden kedinize koklatın diyor öncesinde bebek sesi dinletin diyor. Öyle yapmayı düşünüyoruz. Birde beşiğe direk girip yatacak onu nasıl alıştıracağım merak içindeyimm.
bizimkı pek odasına cekılen cınsten degıl :) hırlayıp pati atıyo kafaya takıysa odadan dısarı cıkarmadıgı ınsanlar var :)Beşiğe eminim girmek ısteyecektir gece bebek odasının kapısınıda kapatamayız zorlu bir süreç beklıyor sanki bizi
Sizinki şansını çok zorlamışengel koyma tarafları bende degılım ama gece yatarken üstümüze zıplayıp pati atıp kacmak giibi bi huyu var dayagımızı yedemeden uyumuyoduk5 kıloluk haliyle karnıma zıplamaya başlayınca mecbur gece kapıyı kapatıp onu almıyoruz ıcerı
Maşallah çok tatlışKizlar ne cok duyuyoruz agrilari..
Artik basladi sanki.
Benim de karnim iyice gerip asagiya dogru yanlardan ağırlığı belli ediyor.
Sağlıkla tamamlarız insallah bu güzelliği❤
Eki Görüntüle 2151193 Biraz bulanık misafirlikte acele cekmistim :) bizde durum bu.
Eki Görüntüle 2151194 Miniğimde gecen hafta Cuma kontrolumuzden :)❤
Bence doktorunu arayıp sormalısın bunu yada yakınında varsa hastane görün istersen için rahat etsin19+3 teyim adet ağrısı ve aybı zamanda bel ağrılarım oluyo normalmi bu. Sizde de oluyor mu bu ağrılar. Ağrı sabit değil. Sancı gibi gelip gidiyor. Benim bebek baya aşağıda ondan korkuyorum bişey olacak diye
19+3 teyim adet ağrısı ve aybı zamanda bel ağrılarım oluyo normalmi bu. Sizde de oluyor mu bu ağrılar. Ağrı sabit değil. Sancı gibi gelip gidiyor. Benim bebek baya aşağıda ondan korkuyorum bişey olacak diye
Bende bu kadar bile göbek yok hamile olduğum dışarıdan anlaşılmıyo hala. artk çıksın istiyormBenim göbeğim hic büyümüyor sanki. Aynı yerinde sayiyoruz
Ben bugün gittim ebe 21. Haftadan sonra yaptırmanı tavsiye ederim dedi izlemimi yaptı gönderdiZaten kafaya bisey takmak için özel çaba sarfediyordum bu da iyi oldu acaba neden büyümüyor?? :)
Tetanozu da yaptırmadım yaptırsam mi karar veremedim doktoruma da sormayı unuttum
Benimkiler sadece çocuklardan kaçıyor. Çünkü savunma yapmak istemiyorlar müdahaleye karşı. Ama bebekler ilk zamanlar daha çok uyuduğu için kedilerimizinde alisacagi zaman olacaktır diye düşünüyorum. Ben hiçbirini ayırt edemem.biri 6 yıldır diğeri 4 yıldır bizimle ve kızım oğlum oldular simdi de doğacak oğlum onlara kardeş olacak. Hiç engel koymayı düşünmüyorum. Kendilerinin de psikolojik olarak olumsuz etkilenmesini istemem.
engel koyma tarafları bende degılım ama gece yatarken üstümüze zıplayıp pati atıp kacmak giibi bi huyu var dayagımızı yedemeden uyumuyoduk5 kıloluk haliyle karnıma zıplamaya başlayınca mecbur gece kapıyı kapatıp onu almıyoruz ıcerı
Beşik konusu bizde de sıkıntı olacak eminim, 2 yavrumuz daha gelecek hepsini tek bir odaya yerleştirmeyi planlıyoruz akşam ayrı yatakları vs olsun alışsınlar diye, bebişin yanına yatmamaları lazım. Bakalım nasıl olacak.
Hiç ayırt edilir mi cnm ya canım kanım gibi artık. Bir gün biraz fazla uyusa hemen pimpiriklenirim. Bir şey mi oldu neden fazla uyuyor ki diye. Hatta hamileliğimi duyanların ne yapavaksın kedini verecek misin demelerine kızıyorum. Hiç üşenmeden uzun uzun onun benim evladım gibi olduğunı anlatıyorum.
Sizi uyutmamak için hadi kalk oynayalım diye mi yapıyor acaba
Biraz yaşayıp öğreneceğiz nasıl olacağını cnm. Senin 4 yavrun olacak ne güzel. Aynı odayı kullanmayı biz pek düşünmedik misafir odamın balkonunu içeri almayı düşüyoruz oğlumuzu oraya taşıyacağız 1 2 sene sonra Allah izin veririse.
Insallah gecici onemsiz seylerdir. 2018 de ikiz annesi olacaklar diye bir topic var. Istersen orayi da takip et.Kizlar ayrintili ultrasondan geldim
Biri kiz biri erkek Allah nasip ederse.
Erkek bebegim sivisi fazlaymis
Bu da down sendromundan tutunda bir cok sistemde soruna sebep olabiliyormus
Kiz bebegiminde bir bobregi buyukmus
Boyle sorunlarla karsilasan var mi?
Canım kasılmalarım da var zaten. Bebek de çok aşağıda. Pazartesi gidicem doktora. Bakalım ne dicekBence doktorunu arayıp sormalısın bunu yada yakınında varsa hastane görün istersen için rahat etsin
Şimdi geçti pazartesi randevum bar diye dayanayım sabredeyim diyordum. ama devam ederse gideceğim bir doktoraBence doktorunu arayıp sormalısın bunu yada yakınında varsa hastane görün istersen için rahat etsin
Şu hamilelikle birlikte kedilerini ver artık birilerine diyenlere o denli sinir oluyorum ki. Bunu diyenlerden biri yazın köpeği öldü diye günlerce ağladı, şimdi bana kedileri ne yapacaksın, bir yere bırak bari diyor. Kendi acısını ne çabuk unuttuysa. Her ne kadar yaramaz da olsalar, tüy de dökseler, laf dinlemeseler de yanında kıvrıldığında tüm dertlerini unutturuyorlar. iyi ki bizimle yavrularımız =)
ben de yaptırmadım. doktor sen bilirsin dedi.. sure yokmuşZaten kafaya bisey takmak için özel çaba sarfediyordum bu da iyi oldu acaba neden büyümüyor?? :)
Tetanozu da yaptırmadım yaptırsam mi karar veremedim doktoruma da sormayı unuttum
aynen. birden giren ağrılar oluyor..19+3 teyim adet ağrısı ve aybı zamanda bel ağrılarım oluyo normalmi bu. Sizde de oluyor mu bu ağrılar. Ağrı sabit değil. Sancı gibi gelip gidiyor. Benim bebek baya aşağıda ondan korkuyorum bişey olacak diye
bende doktorum ile konuştum bebek gelişimi geride kalabilir tutma dedi. arada tutacağım bende. bu ara gözlerim çok kaşınıyordu o da sıvısız kalmaktanmışBende de aynı şu an adet ağrısı var bende aynı haftadayım. Bende oruç tuttum bebeğin susuz kaldı dediler. Gittim doktora dedim bebeğime bir bakın susuz mu kalmış :) korktum çünkü. Gayet iyiydi bebeğim. doktorum dedi ki ben sana demedim mi oruç tutma bebek susuz kalmaz o alacağını alır ama sen susuz kalırsın dedi kızdı. Çarşamba bırakım oruç tutmayı bugün tekrar tutayım dedim bu adet sancısı geldi acaba oruçtan mı :)
Selamlar, herkese bi sorum olacak.
Cuma akşamı köfte yapmıştım kalanı kizartmadan dolaba koydum buzluğa atmayı unutmuşum bugün 3. gün bozulmuş mudur? Bakteri vs üretmiş olabilir diye güvenemedim bu akşam yapıcam ta da çöpe atıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?