2018 Ekim Anneleri

Cok gecmis olsun canim.Allah acil sifalar versin.

Canim arada bende de oluyor.Bazi zamanlar bazi belirtiler daha cok oluyor mesela ama senin durumun farkli.Zaten kontrol altindaydin.Sen mutlaka doktorunla gorus

Ben kokuyordur diye tahmin ediyorum.Pisirirsende kokar hatta.Hic deneme bile canim.Uzun sure.

Canım kasılmalarım da var zaten. Bebek de çok aşağıda. Pazartesi gidicem doktora. Bakalım ne dicek
Benimşahsi fikrim hatta bugğn doktorumda söyledi eğer sertleşme gibi birşeyler olursa günde 5seferden fazla haberim olsun önlemini alırız dedi ..mutlaka iyi bir doktora görün önlemini alırsınız en azından önceden

Kızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Hemen acile gittim kan alındı ultrosana girdim rabbime hamd olsun bebegim iyiydi, 4 saat müsaade altında kaldım tekrar girdim ultrosana kanama alanı falan varmı diye bakildi 24 saat teklikeli olabilirmis yarın sabah tekrardan ultrosana giricem lutfen dua edin kızlar kanamam falan olmasın bebegime bisy olmasin (

Ben bakteri üremiş olabileceği kanaatindeyim cnm. Elbette bilirkişi değilim. Geçen bende buzluktan çıkardım akşam yapayım dedim sonra vazgeçtim ertesi güne yaptım. 3 gün biraz fazla gibi geldi.

Ben kokuyordur diye tahmin ediyorum.Pisirirsende kokar hatta.Hic deneme bile canim.Uzun sure.

Hiç içim almadı, açıp bakmadan attım çöpe ilk defa bıraktım böyle dalgınlıkla :/

Çok çok geçmiş olsun. Insallah bişey yoktur bebeğinizi size bağışlasın Allahım.

Canım çok geçmiş olsunallahım korumuş sizi bişey olmaz umarım merak etme rabbim korusun inşallah verilmiş sadakanız varmış bi fakir sevindirin

Canım kaç doktora söyledim değişik değişik doktorlara gittim bunun yüzünden. Magnezyum kalsiyum verdiler bide rahım ağzı uzunluğuna baktılar kapalı şimdilik sorun yok deyip gönderdiler. Ben de devamlı evham yapıyorum. Bu sertleşme kasılma yani doğum sancısı demek ben de biliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum

Canım ilaçlar bir çare olmuyor. Taburcu olalı 1 hafta oldu daha. Ne yapıcam ben de bilemiyorum. 3 değişik doktora gittim kasılma için ilaç verdiler rahim kapalı dediler başka bişey veren olmadı korkuyorum açıkcası rahim açılacak diye. Çünkü çok fazla kasılmam oluyor.

cook geçmiş olsun..

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir sıkıntı olmaz.

Kızlar selam,
Bugün detayli ultrasona gittik. Bebeğimin kalbinde ufak bir delik var dedi ( ilerleyen süreçte kapanmasını bekliyoruz dedi ama benim içim hiç rahat değil (
Hic boyle bir durum duydunuz mu fikri olan var mi?

Kızlar selam,
Bugün detayli ultrasona gittik. Bebeğimin kalbinde ufak bir delik var dedi ( ilerleyen süreçte kapanmasını bekliyoruz dedi ama benim içim hiç rahat değil (
duydum bunu. Sonra sağlıkla doğdu bi tanıdığımızin bebeği.

Çok geçmiş olsun cnm.Rabbim korumuş hepinizi.Sen kalbini ferah tut inşallah.Kolay değil ama rahatlamaya çalış,bebiş senin hislerini yaşayacaktır çünkü..
Kızlar selam,

Sana da geçmiş olsun Cnm.Benim ilk çocuğumda da böyle bir durum vardı.Hatta doğduğunda devam etti süreç.Öyle ki sünnet ,diş gibi operasyonlarda hep önden antibiyotik kullandık.Gittikçe küçüldü.Ortalama 4-5 yıl sonra geçti elhamdulillah..Kalbini ferah tut inşallah..

Beth18 Canım hiç canını sıkma.Çoğul gebeliklerde bu tarz belirtiler hep söyleniyor.Sanırım tam olarak inceleyemiyorlar.Yani ultrason sonucuna hiç güvenme derim.Rabbim Şafi ismiyle şifalarını versin inş evlatlarının.

Ben bugün gittim ebe 21. Haftadan sonra yaptırmanı tavsiye ederim dedi izlemimi yaptı gönderdi
ben de yaptırmadım. doktor sen bilirsin dedi.. sure yokmuş

SaskinAnne canım benim ilk hamileliğimde de bunda da tetanoz iğnesi vuruldum ve içim rahat.Sen bilirsin tabi ama kalbini ferah tut derim
Acelesi yoksa doktoruma gidince sorayim önceden de yaptirmistim ama hamilelik olunca işte

Canim plasenta yukarda ise gec hissedebiliyoruz. Ben de hissetmiyorum diye endiselenip doktora gittigim olmustu. Ama simdi bebek tekmeerini ayirt edebiliyorum cunku yanlardan hissediyorum. Artik buyuyup guclendigini belli ediyor. Bide bana doktor biz bebeklerin sadece 30% hareketlerini hissediyoruz demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…