Evet karından bakıldı yaklaşık yarım saat surdu. Ama çok ağrım olduUltrasonda neden ağrıdı ki. Karindan bakıldı değil mi ?
Kizlar ayrintili ultrasondan geldim
Biri kiz biri erkek Allah nasip ederse.
Erkek bebegim sivisi fazlaymis
Bu da down sendromundan tutunda bir cok sistemde soruna sebep olabiliyormus
Kiz bebegiminde bir bobregi buyukmus
Boyle sorunlarla karsilasan var mi?
19+3 teyim adet ağrısı ve aybı zamanda bel ağrılarım oluyo normalmi bu. Sizde de oluyor mu bu ağrılar. Ağrı sabit değil. Sancı gibi gelip gidiyor. Benim bebek baya aşağıda ondan korkuyorum bişey olacak diye
Selamlar, herkese bi sorum olacak.
Cuma akşamı köfte yapmıştım kalanı kizartmadan dolaba koydum buzluğa atmayı unutmuşum bugün 3. gün bozulmuş mudur? Bakteri vs üretmiş olabilir diye güvenemedim bu akşam yapıcam ta da çöpe atıcam.
Benimşahsi fikrim hatta bugğn doktorumda söyledi eğer sertleşme gibi birşeyler olursa günde 5seferden fazla haberim olsun önlemini alırız dedi ..mutlaka iyi bir doktora görün önlemini alırsınız en azından öncedenCanım kasılmalarım da var zaten. Bebek de çok aşağıda. Pazartesi gidicem doktora. Bakalım ne dicek
Ben bakteri üremiş olabileceği kanaatindeyim cnm. Elbette bilirkişi değilim. Geçen bende buzluktan çıkardım akşam yapayım dedim sonra vazgeçtim ertesi güne yaptım. 3 gün biraz fazla gibi geldi.
Ben kokuyordur diye tahmin ediyorum.Pisirirsende kokar hatta.Hic deneme bile canim.Uzun sure.
Kızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Hemen acile gittim kan alındı ultrosana girdim rabbime hamd olsun bebegim iyiydi, 4 saat müsaade altında kaldım tekrar girdim ultrosana kanama alanı falan varmı diye bakildi 24 saat teklikeli olabilirmis yarın sabah tekrardan ultrosana giricem lutfen dua edin kızlar kanamam falan olmasın bebegime bisy olmasin(
Canım çok geçmiş olsunKızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Hemen acile gittim kan alındı ultrosana girdim rabbime hamd olsun bebegim iyiydi, 4 saat müsaade altında kaldım tekrar girdim ultrosana kanama alanı falan varmı diye bakildi 24 saat teklikeli olabilirmis yarın sabah tekrardan ultrosana giricem lutfen dua edin kızlar kanamam falan olmasın bebegime bisy olmasin(
tesekkur ederim takip ederimInsallah gecici onemsiz seylerdir. 2018 de ikiz annesi olacaklar diye bir topic var. Istersen orayi da takip et.
Canım kaç doktora söyledim değişik değişik doktorlara gittim bunun yüzünden. Magnezyum kalsiyum verdiler bide rahım ağzı uzunluğuna baktılar kapalı şimdilik sorun yok deyip gönderdiler. Ben de devamlı evham yapıyorum. Bu sertleşme kasılma yani doğum sancısı demek ben de biliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorumBenimşahsi fikrim hatta bugğn doktorumda söyledi eğer sertleşme gibi birşeyler olursa günde 5seferden fazla haberim olsun önlemini alırız dedi ..mutlaka iyi bir doktora görün önlemini alırsınız en azından önceden
Canım ilaçlar bir çare olmuyor. Taburcu olalı 1 hafta oldu daha. Ne yapıcam ben de bilemiyorum. 3 değişik doktora gittim kasılma için ilaç verdiler rahim kapalı dediler başka bişey veren olmadı korkuyorum açıkcası rahim açılacak diye. Çünkü çok fazla kasılmam oluyor.Cok gecmis olsun canim.Allah acil sifalar versin.
Canim arada bende de oluyor.Bazi zamanlar bazi belirtiler daha cok oluyor mesela ama senin durumun farkli.Zaten kontrol altindaydin.Sen mutlaka doktorunla gorus
Ben kokuyordur diye tahmin ediyorum.Pisirirsende kokar hatta.Hic deneme bile canim.Uzun sure.
cook geçmiş olsun..Kızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir sıkıntı olmaz.Kızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
duydum bunu. Sonra sağlıkla doğdu bi tanıdığımızin bebeği.Kızlar selam,
Bugün detayli ultrasona gittik. Bebeğimin kalbinde ufak bir delik var dedi( ilerleyen süreçte kapanmasını bekliyoruz dedi ama benim içim hiç rahat değil (
Hic boyle bir durum duydunuz mu fikri olan var mi?
Umarım benimki de sağlıkla doğar. Sanırım down sendromu olan bebeklerde bu tarz rahatsızlık daha sık oluyormuş. 2li ve 4lu testlerimiz gayet iyiydi. Ama insanın içine kurt düşüyorduydum bunu. Sonra sağlıkla doğdu bi tanıdığımızin bebeği.
Çok geçmiş olsun cnm.Rabbim korumuş hepinizi.Sen kalbini ferah tut inşallah.Kolay değil ama rahatlamaya çalış,bebiş senin hislerini yaşayacaktır çünkü..Kızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Kızlar selam,
Bugün detayli ultrasona gittik. Bebeğimin kalbinde ufak bir delik var dedi( ilerleyen süreçte kapanmasını bekliyoruz dedi ama benim içim hiç rahat değil (
Hic boyle bir durum duydunuz mu fikri olan var mi?
Ben bugün gittim ebe 21. Haftadan sonra yaptırmanı tavsiye ederim dedi izlemimi yaptı gönderdi
ben de yaptırmadım. doktor sen bilirsin dedi.. sure yokmuş
Acelesi yoksa doktoruma gidince sorayim önceden de yaptirmistim ama hamilelik olunca işteSaskinAnne canım benim ilk hamileliğimde de bunda da tetanoz iğnesi vuruldum ve içim rahat.Sen bilirsin tabi ama kalbini ferah tut derim
Canim plasenta yukarda ise gec hissedebiliyoruz. Ben de hissetmiyorum diye endiselenip doktora gittigim olmustu. Ama simdi bebek tekmeerini ayirt edebiliyorum cunku yanlardan hissediyorum. Artik buyuyup guclendigini belli ediyor. Bide bana doktor biz bebeklerin sadece 30% hareketlerini hissediyoruz demisti.Benimkinde bi acayiplik var. Tatlı yiyorum sola yatıyorum saha yatıyorum düz yatıyorum bisey hissedemiyorum
Kendimi çok mu zorluyorum hissedeyim diye acaba? Dün gece bi defa pıt oldu başka yok o da bebekmiydi bilemedim
Geçen gece de karnıma eşim vurdu zannettim kuvvetli bisey oldu ama uyandı. Acaba tekme mi attı diye düşündüm ama bu kadar net hissedemem herhalde dedim yine uyudum
Sorun yoktur insaallah biraz kilom vardı ondan mi hissedemiyorum
Sağlıkla doğar inşallah. Nifty testini duydunuz mu?Umarım benimki de sağlıkla doğar. Sanırım down sendromu olan bebeklerde bu tarz rahatsızlık daha sık oluyormuş. 2li ve 4lu testlerimiz gayet iyiydi. Ama insanın içine kurt düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?