2018 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun cnm Dr geçebilir dedi mi? Benim oğlumun da kalbinde problem cikti bana da down sendromu ndan bahsetti

Çok geçmiş olsun cnm insallah bişey olmaz ikinize de. Sadaka vermek istersen bol bol

İnşallah olmaz canım iyi düşün iyi olsun dua et

Riskli gebelik uzmanına gitsen cnm bı gozuksen. Geçmiş olsun

Gecmis olsun canim. Insallah hicbisey olmaz bebegine. Olumsuz seyleri cok dusunme.

Kalbinde kalsiyum birikmesi, gri leke ve büyüme var. Plesantada yaşlanma var. Dua edin nolur yavrum iyilessin
Canım ediyorum inan ki hamile olan herkese kendime ama Allah büyüktür düzelir saglıkla kucagına alırsın inşallah plasenta da yaşlanmak ne demek ilk kze duydum

Riskli gebelik uzmanına gitsen cnm bı gozuksen. Geçmiş olsun
Canım çok sağol. Gittiğim bir profösör riskli gebelik uzmanı. O da dedi rahim kapalı. Acaba benim kasılma diye hissettiklerim başka bişey mi. Bebek hareket edince de karında sertleşme olabiliyomu ki. Acaba ben mi evham yapıyorum diyorum

Ne kadarlık hamilesin sen canım benim mi hareket ettikcr karnım da kasılma oluyor ama acaba aynı şeymi benim bahsettiğim işte bilemiyorum sertleşmede oluyor.

Bizi anca bizler anlarız. Ben artık anlamalarını beklemiyorum. Ama bu duyguyu yaşamamış olsaydım eksik yaşadığımı düşünürdüm. İyi ki iyi ki diyorum....

Çok çok geçmiş olsun. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacaktır bebeğinize.icinizi ferah tutun

Allahım bütün hamilelre şifa versin saglık versin bebeklerimizi korusun ktülüklerden saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin sag salim inşallah . Sorunsuz gebeliğimiz gecsin amiin

Amin cnm. Allahın izniyle inşallah. Güzel düşünelim güzel olsun birde.

Cnm okuduğum kadarıyla bazı problemler yaşıyorsun. O yüzden yaşadığın her belirtiyi kötüye yorman normal ama sen zor olanı başarmaya çalış bence olumlu düşün. Tabiki tedbirini elden bırakmadan.

Ne buyuk korku hem yasamak hem hamileyken yasamak.Allah korumus,Allah korusun bundan sonrasi icinde.Cok gecmis olsun canim.Insallah bi sikintida olmaz bebistede sende de❤

Bazi hareketler gerer karni mesela.
Bunlarda olabilir.
Hatta buyudukce tek tarafa yamultur gerer.
Tuvalete sıkışık olmak,az su tuketmis olmak gb etkenlerde var.
Ben sadece yasadigin riskten dolayi doktorunla senin yine de gorusme halinde olmandan yanayim canim.Illa rahim kisaligi beklenmesede rahatsiz edici birseyse en azindan zamaninda onlem olur.

Evet bir tarafta toplanıyo bazen. O galiba hareketle alakalı. Dediğin doğru canım gidicem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…