Geçmiş olsun cnm Dr geçebilir dedi mi? Benim oğlumun da kalbinde problem ciktiKizlar ayrintili ultrasondan geldim
Biri kiz biri erkek Allah nasip ederse.
Erkek bebegim sivisi fazlaymis
Bu da down sendromundan tutunda bir cok sistemde soruna sebep olabiliyormus
Kiz bebegiminde bir bobregi buyukmus
Boyle sorunlarla karsilasan var mi?
Çok geçmiş olsun cnm insallah bişey olmaz ikinize de. Sadaka vermek istersen bol bolKızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Hemen acile gittim kan alındı ultrosana girdim rabbime hamd olsun bebegim iyiydi, 4 saat müsaade altında kaldım tekrar girdim ultrosana kanama alanı falan varmı diye bakildi 24 saat teklikeli olabilirmis yarın sabah tekrardan ultrosana giricem lutfen dua edin kızlar kanamam falan olmasın bebegime bisy olmasin(
İnşallah olmaz canım iyi düşün iyi olsun dua etKızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Hemen acile gittim kan alındı ultrosana girdim rabbime hamd olsun bebegim iyiydi, 4 saat müsaade altında kaldım tekrar girdim ultrosana kanama alanı falan varmı diye bakildi 24 saat teklikeli olabilirmis yarın sabah tekrardan ultrosana giricem lutfen dua edin kızlar kanamam falan olmasın bebegime bisy olmasin(
Riskli gebelik uzmanına gitsen cnm bı gozuksen. Geçmiş olsunCanım ilaçlar bir çare olmuyor. Taburcu olalı 1 hafta oldu daha. Ne yapıcam ben de bilemiyorum. 3 değişik doktora gittim kasılma için ilaç verdiler rahim kapalı dediler başka bişey veren olmadı korkuyorum açıkcası rahim açılacak diye. Çünkü çok fazla kasılmam oluyor.
Ne cıktı canım ne dedin ki kalbiyle ilgiliGeçmiş olsun cnm Dr geçebilir dedi mi? Benim oğlumun da kalbinde problem ciktibana da down sendromu ndan bahsetti
Gecmis olsun canim. Insallah hicbisey olmaz bebegine. Olumsuz seyleri cok dusunme.Kızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Senin sonucların cıktımk canım ne zman kan vermiştin?Gecmis olsun canim. Insallah hicbisey olmaz bebegine. Olumsuz seyleri cok dusunme.
Canım ediyorum inan ki hamile olan herkese kendime ama Allah büyüktür düzelir saglıkla kucagına alırsın inşallah plasenta da yaşlanmak ne demek ilk kze duydumKalbinde kalsiyum birikmesi, gri leke ve büyüme var. Plesantada yaşlanma var. Dua edin nolur yavrum iyilessin
Amin canım inşallahAllahım bütün hamilelre şifa versin saglık versin bebeklerimizi korusun ktülüklerden saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin sag salim inşallah . Sorunsuz gebeliğimiz gecsin amiin
Canım çok sağol. Gittiğim bir profösör riskli gebelik uzmanı. O da dedi rahim kapalı. Acaba benim kasılma diye hissettiklerim başka bişey mi. Bebek hareket edince de karında sertleşme olabiliyomu ki. Acaba ben mi evham yapıyorum diyorumRiskli gebelik uzmanına gitsen cnm bı gozuksen. Geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğine sağlıkla kavuşursunKalbinde kalsiyum birikmesi, gri leke ve büyüme var. Plesantada yaşlanma var. Dua edin nolur yavrum iyilessin
Ne kadarlık hamilesin sen canım benim mi hareket ettikcr karnım da kasılma oluyor ama acaba aynı şeymi benim bahsettiğim işte bilemiyorum sertleşmede oluyor.Canım çok sağol. Gittiğim bir profösör riskli gebelik uzmanı. O da dedi rahim kapalı. Acaba benim kasılma diye hissettiklerim başka bişey mi. Bebek hareket edince de karında sertleşme olabiliyomu ki. Acaba ben mi evham yapıyorum diyorum
Bizi anca bizler anlarız. Ben artık anlamalarını beklemiyorum. Ama bu duyguyu yaşamamış olsaydım eksik yaşadığımı düşünürdüm. İyi ki iyi ki diyorum....Şu hamilelikle birlikte kedilerini ver artık birilerine diyenlere o denli sinir oluyorum ki. Bunu diyenlerden biri yazın köpeği öldü diye günlerce ağladı, şimdi bana kedileri ne yapacaksın, bir yere bırak bari diyor. Kendi acısını ne çabuk unuttuysa. Her ne kadar yaramaz da olsalar, tüy de dökseler, laf dinlemeseler de yanında kıvrıldığında tüm dertlerini unutturuyorlar. iyi ki bizimle yavrularımız =)
Çok çok geçmiş olsun. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacaktır bebeğinize.icinizi ferah tutunKızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Allahım bütün hamilelre şifa versin saglık versin bebeklerimizi korusun ktülüklerden saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin sag salim inşallah . Sorunsuz gebeliğimiz gecsin amiin
Canım çok sağol. Gittiğim bir profösör riskli gebelik uzmanı. O da dedi rahim kapalı. Acaba benim kasılma diye hissettiklerim başka bişey mi. Bebek hareket edince de karında sertleşme olabiliyomu ki. Acaba ben mi evham yapıyorum diyorum
Kızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Canım çok sağol. Gittiğim bir profösör riskli gebelik uzmanı. O da dedi rahim kapalı. Acaba benim kasılma diye hissettiklerim başka bişey mi. Bebek hareket edince de karında sertleşme olabiliyomu ki. Acaba ben mi evham yapıyorum diyorum
Evet bir tarafta toplanıyo bazen. O galiba hareketle alakalı. Dediğin doğru canım gidicem doktoraNe buyuk korku hem yasamak hem hamileyken yasamak.Allah korumus,Allah korusun bundan sonrasi icinde.Cok gecmis olsun canim.Insallah bi sikintida olmaz bebistede sende de❤
Bazi hareketler gerer karni mesela.
Bunlarda olabilir.
Hatta buyudukce tek tarafa yamultur gerer.
Tuvalete sıkışık olmak,az su tuketmis olmak gb etkenlerde var.
Ben sadece yasadigin riskten dolayi doktorunla senin yine de gorusme halinde olmandan yanayim canim.Illa rahim kisaligi beklenmesede rahatsiz edici birseyse en azindan zamaninda onlem olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?