2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar bebek odanızın dekorasyonlarına başladınız mı? Sürekli araştırma halindeyim ama hala hiçbişey yapabilmiş değilim bi karyola hariç

Melegimm_2 kuzum çok geçmiş olsun rabbim yavrunuzu size bağışlasn inşallah bi sorunla karşılaşmadan atlatırsınız. Kimseye bişey olmamış çok şükür rabbim korumuş sizi yavrunada bişey olmayacak allahın izniyle.

Günaydınlar herkese, Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah. Sıkıntıları olan arkadaşlarım umarım en kısa zamanda atlatırsınız. Derler ya rahim kapalı bir kutu, orada neler oluyor kesin olarak bilemiyoruz. İnşallah görünen sorunlar geçicidir ve bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler.

Dün akşam ilk tekmemi hissettim sanırım. Birkaç gün önce baloncuk patlaması gibi 4-5 pıt olmuştu. Dün yemekten sonra uzanırken karnımda bir gariplik hissedip elimi koydum bağırsak hareketleridir fln dedim önce. Elimin tam altında resmen tekmeyi hissettim. Baya güçlenmiş minnoş. Tekrar bekledik ama uykuya geçti sanırım bir daha olmadı. Ama arada göbek deliğimin sağından soluna doğru bir ağırlık oluyor, yer değiştiriyor galiba, o kaymanın ve hareketin ağırlığını hissediyorum.

Merhaba kızlar bebek odanızın dekorasyonlarına başladınız mı? Sürekli araştırma halindeyim ama hala hiçbişey yapabilmiş değilim bi karyola hariç
bizde başlamadık henüz bebeğin odasına yataklar için bir dolap yapırıcaz bayramdan sonra
diyorum ki yatağın yanına bide 2 kapılı kıyafet dolabımı yaptırsam yoksa sadece yatak dolabı yaptırıp
bebek odası mı alsam çok kararsaızım

Allah korusun bebegini canım..

Günaydınlar hanımlar mutlu bir gün bizlerle olsum.bugün gebelik takibim için sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın 5. Dozu kalmıştı kızımdan sonra onu yaptırdım tahlillerimi yaptırdım kalp atışlarını dinledik tabi oğluş durmadı hemşire ablasını tekmeledi futbolcu geliyor herhalde dedi tam cihazı koyduğu yerr tekmeler savurdu sonra da tekmelemedi zaten sanki çekin şunu der gibiydi:) neyse mutlu günler kızlar kolay gelsin tüm anne adaylarımıza

ne güzel maşallah benim de erkek cuma netleşti çok hareketli maşallah ve 12 gün önde gidiyor erken alınabilir vs diyorlar doktor takipte zaman geçtikçe ben söyleyeceğim dedi şekerim vs de çıkmadı neden anlamadık ben zaten pek kilo almadım bebek aldı sanırım doktor rahatlattı beni ilki sezaryendi bu da öyle olacak herkese hayırlı doğumlar geçmiş olsun ayrıca

Amin cok tesekkur ederim size. Burada cok yorum yapilmadi benim yazdigima ama bir destek bekleyerek yazmistim uzuntuluydum. Neyse diger arkadaslarin cani sagolsun.

Geçmiş olsun cnm Dr geçebilir dedi mi? Benim oğlumun da kalbinde problem cikti bana da down sendromu ndan bahsetti
canim benimde takibe alinacak ine 1 ay sonra randevum var bakacaklar. Ben Allahtan gelene raziyim diyip tevekkul etmeyi tercij ettim. Cunku test yaptirsam dahi (amniyosentez, nifty gibi) eger kesin var evet deseler dahi ben mudahale ettirmek istemiyorum cunku ikiz bebeklerim diger bebegimi riske atamam. Birde Mudahale ettirip onlarin rahatini bozmak istemiyorum. Cok zorluklarla Allah bana nasip etti o ne verirse kabulum. Sende tevekkul et Allah.in izniyle bir sey olmaz.

geçmiş olsun, Allah korusun çok şükür bişey olmamış

Gecen yılki gebeliğimde ayrıntılıya girmiştim , ayrıntılı yapan bu dr ilk kez gitmiştim ayrıntılı yaptırmak için, ban öyle şeyler dediki, kalbinde sıkıntı var, d.sendomu var gibi neler neler deid benim kilomdan tutta, ağlayarak çıktım,sonra nifty testi yaptırdım ve sonucum temiz gelmişti,dediğin seyleri bilmiyorum canım ama her söyledikleri doğru değil, içini ferah tut, sağlıkla gelsinler vakti zamanı gelince biri kız bir i erkek ne güzel maşallah, stres yapma sadece kafan rahat etsin istersen bu fetal DNA testlerinden yaptır canım

tesekkur ederim yorumun icin. Dr. Amniyon sivisini kontrol edelim dedi. Takibe alacaklar. Ilerleyen asamalarda insallah azalir diye dua ediyorum. Bi sorun yoktur insalalh. Evet o testleri biliyorum ama dr. Bu testlerle sadece down var mi yok mu onu bilebiliriz dedi. Diger sistemsel bozukluklari bilemeyiz dedi. Ben de testleri yaptirsak dahi mudahele ettirmek istemedigim icin sadece bekleyecegim ve dua edecegim. Cok sagol.

Kizlar yazdigim seye sizden en azindan gecmis olsun demenizi beklerdim. Cunku dun cok uzuntuluydum o yaziyi yazarken. Caniniz sagolsun yine de. Allah hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin.

Cnm dün yazdığında yaşayan var mı diye sorunca ben cvp yazmadım. Allah bu sorunları tez zamanda iyi haberlere dönüştürür inşallah cnm.

Cnm dün yazdığında yaşayan var mı diye sorunca ben cvp yazmadım. Allah bu sorunları tez zamanda iyi haberlere dönüştürür inşallah cnm.
anladim canim cok sagol. Bilmiyorum insan bi irtak ariyor belki yasayan vardir diye derdini paylasmak istiyor. Ama cok cok tesekkurler yazdikalrin icin Allah razi olsun

anladim canim cok sagol. Bilmiyorum insan bi irtak ariyor belki yasayan vardir diye derdini paylasmak istiyor. Ama cok cok tesekkurler yazdikalrin icin Allah razi olsun
Ben çok fazla girip yazamıyorum canım geçmiş olsun inş iyidir kuzucuklar ultrasonla görülebilenler bir yere kadar zaten her türlü kabulümüz inş bir sonraki takipte moralin düzelir. Ben de daha gitmedim ayrıntılıya gerçekten gerekli mi çok emin olamadım dr um da zorunlu değil istersen yatırabilirsin dedi sorduğumuz yerlerde de fiyatlar çok uçuk geldi kızımda da gittiğim dr yönlendirmemişti benim gördüğümün dışında başka bir şey görmeyecek o dr da diye. Şimdiki de isteğe bıraktı. Evet daha detaylı incelenebiliyor ama müdahale edilebilecek şeyler mi kesin sonuçlar mı moral bozar mı ne yapar emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…