- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 103
Benim kan vereli 1 hafta oldu. Bu hafta belli olur diye bekliyorum.Senin sonucların cıktımk canım ne zman kan vermiştin?
bizde başlamadık henüz bebeğin odasına yataklar için bir dolap yapırıcaz bayramdan sonraMerhaba kızlar bebek odanızın dekorasyonlarına başladınız mı? Sürekli araştırma halindeyim ama hala hiçbişey yapabilmiş değilim bi karyola hariç
Evet duydum. Ama diger test sonucları ve ense kalınlığı vs gibi kontroller gayet iyi çıktığı için gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca sanırım bu testin sonucu 3 hafta sonra filan geliyor. Hamileligim baya ilerlemiş olacak.Sağlıkla doğar inşallah. Nifty testini duydunuz mu?
Çok geçmiş olsun. Insan bebeginin tamamen sağlıklı olmasını hic kusur olmamasını istiyor. Ama sabretmemiz gerekn durumlar çıkabiliyor maalesefKalbinde kalsiyum birikmesi, gri leke ve büyüme var. Plesantada yaşlanma var. Dua edin nolur yavrum iyilessin
Allah korusun bebegini canım..Kızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Hemen acile gittim kan alındı ultrosana girdim rabbime hamd olsun bebegim iyiydi, 4 saat müsaade altında kaldım tekrar girdim ultrosana kanama alanı falan varmı diye bakildi 24 saat teklikeli olabilirmis yarın sabah tekrardan ultrosana giricem lutfen dua edin kızlar kanamam falan olmasın bebegime bisy olmasin(
ne güzel maşallah benim de erkek cuma netleşti çok hareketli maşallah ve 12 gün önde gidiyor erken alınabilir vs diyorlar doktor takipte zaman geçtikçe ben söyleyeceğim dedi şekerim vs de çıkmadı neden anlamadık ben zaten pek kilo almadım bebek aldı sanırım doktor rahatlattı beni ilki sezaryendi bu da öyle olacak herkese hayırlı doğumlar geçmiş olsun ayrıcaGünaydınlar hanımlar mutlu bir gün bizlerle olsum.bugün gebelik takibim için sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın 5. Dozu kalmıştı kızımdan sonra onu yaptırdım tahlillerimi yaptırdım kalp atışlarını dinledik tabi oğluş durmadı hemşire ablasını tekmeledifutbolcu geliyor herhalde dedi tam cihazı koyduğu yerr tekmeler savurdu sonra da tekmelemedi zaten sanki çekin şunu der gibiydi:) neyse mutlu günler kızlar kolay gelsin tüm anne adaylarımıza
Amin cok tesekkur ederim size. Burada cok yorum yapilmadi benim yazdigima ama bir destek bekleyerek yazmistim uzuntuluydum. Neyse diger arkadaslarin cani sagolsun.Beth18 Canım hiç canını sıkma.Çoğul gebeliklerde bu tarz belirtiler hep söyleniyor.Sanırım tam olarak inceleyemiyorlar.Yani ultrason sonucuna hiç güvenme derim.Rabbim Şafi ismiyle şifalarını versin inş evlatlarının.
canim benimde takibe alinacak ine 1 ay sonra randevum var bakacaklar. Ben Allahtan gelene raziyim diyip tevekkul etmeyi tercij ettim. Cunku test yaptirsam dahi (amniyosentez, nifty gibi) eger kesin var evet deseler dahi ben mudahale ettirmek istemiyorum cunku ikiz bebeklerim diger bebegimi riske atamam. Birde Mudahale ettirip onlarin rahatini bozmak istemiyorum. Cok zorluklarla Allah bana nasip etti o ne verirse kabulum. Sende tevekkul et Allah.in izniyle bir sey olmaz.Geçmiş olsun cnm Dr geçebilir dedi mi? Benim oğlumun da kalbinde problem ciktibana da down sendromu ndan bahsetti
geçmiş olsun, Allah korusun çok şükür bişey olmamışKızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Hemen acile gittim kan alındı ultrosana girdim rabbime hamd olsun bebegim iyiydi, 4 saat müsaade altında kaldım tekrar girdim ultrosana kanama alanı falan varmı diye bakildi 24 saat teklikeli olabilirmis yarın sabah tekrardan ultrosana giricem lutfen dua edin kızlar kanamam falan olmasın bebegime bisy olmasin(
Gecen yılki gebeliğimde ayrıntılıya girmiştim , ayrıntılı yapan bu dr ilk kez gitmiştim ayrıntılı yaptırmak için, ban öyle şeyler dediki, kalbinde sıkıntı var, d.sendomu var gibi neler neler deid benim kilomdan tutta, ağlayarak çıktım,sonra nifty testi yaptırdım ve sonucum temiz gelmişti,dediğin seyleri bilmiyorum canım ama her söyledikleri doğru değil, içini ferah tut, sağlıkla gelsinler vakti zamanı gelince biri kız bir i erkek ne güzel maşallah, stres yapma sadece kafan rahat etsin istersen bu fetal DNA testlerinden yaptır canımKizlar ayrintili ultrasondan geldim
Biri kiz biri erkek Allah nasip ederse.
Erkek bebegim sivisi fazlaymis
Bu da down sendromundan tutunda bir cok sistemde soruna sebep olabiliyormus
Kiz bebegiminde bir bobregi buyukmus
Boyle sorunlarla karsilasan var mi?
tesekkur ederim yorumun icin. Dr. Amniyon sivisini kontrol edelim dedi. Takibe alacaklar. Ilerleyen asamalarda insallah azalir diye dua ediyorum. Bi sorun yoktur insalalh. Evet o testleri biliyorum ama dr. Bu testlerle sadece down var mi yok mu onu bilebiliriz dedi. Diger sistemsel bozukluklari bilemeyiz dedi. Ben de testleri yaptirsak dahi mudahele ettirmek istemedigim icin sadece bekleyecegim ve dua edecegim. Cok sagol.Gecen yılki gebeliğimde ayrıntılıya girmiştim , ayrıntılı yapan bu dr ilk kez gitmiştim ayrıntılı yaptırmak için, ban öyle şeyler dediki, kalbinde sıkıntı var, d.sendomu var gibi neler neler deid benim kilomdan tutta, ağlayarak çıktım,sonra nifty testi yaptırdım ve sonucum temiz gelmişti,dediğin seyleri bilmiyorum canım ama her söyledikleri doğru değil, içini ferah tut, sağlıkla gelsinler vakti zamanı gelince biri kız bir i erkek ne güzel maşallah, stres yapma sadece kafan rahat etsin istersen bu fetal DNA testlerinden yaptır canım
Kizlar yazdigim seye sizden en azindan gecmis olsun demenizi beklerdim. Cunku dun cok uzuntuluydum o yaziyi yazarken. Caniniz sagolsun yine de. Allah hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin.
anladim canim cok sagol. Bilmiyorum insan bi irtak ariyor belki yasayan vardir diye derdini paylasmak istiyor. Ama cok cok tesekkurler yazdikalrin icin Allah razi olsunCnm dün yazdığında yaşayan var mı diye sorunca ben cvp yazmadım. Allah bu sorunları tez zamanda iyi haberlere dönüştürür inşallah cnm.
Ben çok fazla girip yazamıyorum canım geçmiş olsun inş iyidir kuzucuklar ultrasonla görülebilenler bir yere kadar zaten her türlü kabulümüz inş bir sonraki takipte moralin düzelir. Ben de daha gitmedim ayrıntılıya gerçekten gerekli mi çok emin olamadım dr um da zorunlu değil istersen yatırabilirsin dedi sorduğumuz yerlerde de fiyatlar çok uçuk geldi kızımda da gittiğim dr yönlendirmemişti benim gördüğümün dışında başka bir şey görmeyecek o dr da diye. Şimdiki de isteğe bıraktı. Evet daha detaylı incelenebiliyor ama müdahale edilebilecek şeyler mi kesin sonuçlar mı moral bozar mı ne yapar emin olamıyorumanladim canim cok sagol. Bilmiyorum insan bi irtak ariyor belki yasayan vardir diye derdini paylasmak istiyor. Ama cok cok tesekkurler yazdikalrin icin Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?