İnşallah Can'ım tez vakitte güzel haberler alırsın inşallah, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsuntesekkur ederim yorumun icin. Dr. Amniyon sivisini kontrol edelim dedi. Takibe alacaklar. Ilerleyen asamalarda insallah azalir diye dua ediyorum. Bi sorun yoktur insalalh. Evet o testleri biliyorum ama dr. Bu testlerle sadece down var mi yok mu onu bilebiliriz dedi. Diger sistemsel bozukluklari bilemeyiz dedi. Ben de testleri yaptirsak dahi mudahele ettirmek istemedigim icin sadece bekleyecegim ve dua edecegim. Cok sagol.
tesekkur ederim yorumun icin. Dr. Amniyon sivisini kontrol edelim dedi. Takibe alacaklar. Ilerleyen asamalarda insallah azalir diye dua ediyorum. Bi sorun yoktur insalalh. Evet o testleri biliyorum ama dr. Bu testlerle sadece down var mi yok mu onu bilebiliriz dedi. Diger sistemsel bozukluklari bilemeyiz dedi. Ben de testleri yaptirsak dahi mudahele ettirmek istemedigim icin sadece bekleyecegim ve dua edecegim. Cok sagol.
Çok geçmiş olsun rabbim korumus bişey olmaz Allahın izniyleKızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Hemen acile gittim kan alındı ultrosana girdim rabbime hamd olsun bebegim iyiydi, 4 saat müsaade altında kaldım tekrar girdim ultrosana kanama alanı falan varmı diye bakildi 24 saat teklikeli olabilirmis yarın sabah tekrardan ultrosana giricem lutfen dua edin kızlar kanamam falan olmasın bebegime bisy olmasin(
Kizlar yazdigim seye sizden en azindan gecmis olsun demenizi beklerdim. Cunku dun cok uzuntuluydum o yaziyi yazarken. Caniniz sagolsun yine de. Allah hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin.
anladim. Yaptirmamakta bir secenek tabiki ama biz yaptiralim dedik. Simdi de boyle bir sorun cikabilir hazirlikli olmaliyiz diye temkinli yaklasiyoruz. Allah bana iki emanet nasip etti her sekliyle kabulum. Rabbim her seyin en iyisini bilendir.Ben çok fazla girip yazamıyorum canım geçmiş olsun inş iyidir kuzucuklar ultrasonla görülebilenler bir yere kadar zaten her türlü kabulümüz inş bir sonraki takipte moralin düzelir. Ben de daha gitmedim ayrıntılıya gerçekten gerekli mi çok emin olamadım dr um da zorunlu değil istersen yatırabilirsin dedi sorduğumuz yerlerde de fiyatlar çok uçuk geldi kızımda da gittiğim dr yönlendirmemişti benim gördüğümün dışında başka bir şey görmeyecek o dr da diye. Şimdiki de isteğe bıraktı. Evet daha detaylı incelenebiliyor ama müdahale edilebilecek şeyler mi kesin sonuçlar mı moral bozar mı ne yapar emin olamıyorum
Allah razi olsun. Amin insallahİnşallah Can'ım tez vakitte güzel haberler alırsın inşallah, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Allah razi olsun insallah oylelerdir. Tamam canim stresten uzak durucam insallah sagolasinBeth18 canım ben de pek cevap yazamıyorum. Kusura bakma olur mu. Çok geçmiş olsun. Ama inanıyorum ki sağlıklıdırlar. Hiç kendini ve bebişleri strese sokma Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hepimizin bebişlerine şifa versin inşallah
ne kadar guzel yazmissin aklina fikrine ellerine saglik. Aglatacktin beni gozlerim doldu. Rabbim en iyisini bilir. Veren de O alanda... elimden dua etmekten baska bir sey gelmez. Cok sagol.Selam canim..
Öncelikle Allah (c.c ) icindeki sıkıntıya derman olacak haberleri almayi nasip etsin ....
Ben artik yazmicam dedim ama sen veMelegimm_2 yasadigi sikintiyi okuyunca dayanamadim ... Melegimm_2 canim Allah yar ve yardimcin olsun insallah o zor saatleri atlatmis ve huzur ve şükür icunde hamileligine devam ediyorsundur.. ben bizden once birer melek olan bebejlerimizi Allah 'in koruduguna inaniyorum onlar Masallah diaardan gelen kaza belalara karsi korunuyor .. cok gecmis olsun canim... Allah birdaha ne sana nede herhangi bir anneye yasatmasin boyle bir korkuyu insallah..
Beth18 canim bu testleri sadece kafamizdaki gonlumuzdeki sorular biraz olsun cevaplasin rahatlayalim diye yaptoriyoruz iyi cikinca ohhh diyoruz ama boyle simdiden belirllenmesi imkansiz tanilar konuluncada uzundu keder sahibi oluyoruz.. buda bizim sinavimiz ..
Bebeklerimize kiyamayiz elbette ne olursa olsun onlar bizim bi parcamiz bende seninle ayni seyleri dusunuyorum tamamen ..
Boyle bir kaniya varmalari olasiliklar icinde cok kolay ama orda ne olucak o rahimden nasil bir evlat kemiklenip ete buruncek yanliz Allah bilir .. be ben senin gibi inaniyorum Allah o evlatlari sana bi mucize gibi bagisladiysa seni iki annesi olarak sectiyse saglikla sana bagislayacaktir insallah.. cok okudum 8 senedir burda buna benzer seyler dogum sonrasi ameliyat denilen bebeklerin nur topu gibi dogduklarini..
Bizimki tam teslimiyet kuzum belki bu senin en agir sinavin ve sende tevekkul etmissin daha ne olsun biz bebeklerimizden asla vazgecmicez kim ne derse desin onlar bizden beslendigi gibi bizden guc aliyor senin minik mucizelerinde daha simdiden seni siyrese sokmak istemiz sen cok erken basladin annelige Masallah .. uzulme canim sikintiyada sokma k3ndi gelecegi bilen Allah planlarin en guzelini yapandir .. Allah yar ve yardimcin olsun her daim melekleri yavrularini korusun kollasin insallah..
amin canim cok sagol yazdiklarin icin benimde Zeynep.im ve kardesi saglikla gelirler insallah(erkegin ismine tam karar veremedik daha :) )Ben yeni gördüm canim yazdığını. Geçmiş olsun şifa Allahtandir o korusun insaallah
Kalbinde kalsiyum birikmesi, gri leke ve büyüme var. Plesantada yaşlanma var. Dua edin nolur yavrum iyilessin
tesekkur ederim yorumun icin. Dr. Amniyon sivisini kontrol edelim dedi. Takibe alacaklar. Ilerleyen asamalarda insallah azalir diye dua ediyorum. Bi sorun yoktur insalalh. Evet o testleri biliyorum ama dr. Bu testlerle sadece down var mi yok mu onu bilebiliriz dedi. Diger sistemsel bozukluklari bilemeyiz dedi. Ben de testleri yaptirsak dahi mudahele ettirmek istemedigim icin sadece bekleyecegim ve dua edecegim. Cok sagol.
Kizlar yazdigim seye sizden en azindan gecmis olsun demenizi beklerdim. Cunku dun cok uzuntuluydum o yaziyi yazarken. Caniniz sagolsun yine de. Allah hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin.
Aaa zeynep mi olacak :) güzel kızım ismi ile yasasın insaallah. Zeynep e uyumlu erkek ismi de yok düşündüm bulamadimamin canim cok sagol yazdiklarin icin benimde Zeynep.im ve kardesi saglikla gelirler insallah(erkegin ismine tam karar veremedik daha :) )
3 sene önce buna benzer bi kaza geçirmiştik. Arabanın arkası gitmişti o sarsıntı çok fena bilirim. Rabbim evladını sana bağışlamış sadaka ver canim ihmal etmeSağolun kızlar Allah razı olsun
Bu sabahta gittim doktora hamd olsun bebegim iyi verilmiş sadakamiz varmis o denli bir sarsintiya Rabbim korudu melegimi çok şükür.
Rabbim kimselere yasatmasin böyle bir korkuyu, gerçekten aklıma geldikçe bile urperiyorum boynum ve omuz agrisi dışında bisyim yok..arabamiz pert oldu arkasi resmen iceri coktu,gorenler sasiriyor size bisy olmadi verilmis sadakamiz varmis gercekten..
Allah'ım herkesi kazalardan belalardan korusun kimselere acı yasatmasin inşallah..
Geçmiş olsun canım ben konuyumu kaçırdım nolduKizlar yazdigim seye sizden en azindan gecmis olsun demenizi beklerdim. Cunku dun cok uzuntuluydum o yaziyi yazarken. Caniniz sagolsun yine de. Allah hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin.
Canım çok geçmiş olsun ama yaşamadığım ve hiç duymadığım için bir yorum yazamadım bende sana ..ultrasonlarda çok yanılma oluyor ve senin ikiz gebelik yanılma oranları daha da yüksektir içini ferah tut bence..hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebejkerimiziKizlar yazdigim seye sizden en azindan gecmis olsun demenizi beklerdim. Cunku dun cok uzuntuluydum o yaziyi yazarken. Caniniz sagolsun yine de. Allah hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin.
moralim bi iyi bi kotu bi aglayip sonra guluyorum. Bebeislerimi uzmiim diye daha cok gulmeye calisiyorum. Allah onlari bana emanet ettiyse bir sebebi var limonlu dik dur diyorum. Insallah biseycik olmayacak. Sapasaglam dogacak minislerim :) cok tesekkur ederimCanim bu haftalarda gorunen bircok sey gebelik sonuna dogru gecmis olabiliyor.Insallah oyledir.
Tekrar gecmis olsun.Moralin iyi degildir tabii.
Sen kontrollerini yaptirdiktan sonra en azindan dogum sonrasi bile hemen mudahale gerekse bilinir sonucta.
En güzeli duaların❤
Allah razi olsun canim. Hepimizin bebeklerine Allah saglik sihhat versin. Size de cok gecmis olsun cok sukur sagsalim cikmissiniz kazadan bebise de bisey olmadanCanım Rabbim ne sıkıntın var ise feraha çıkarsın şifa versin insallah
uyumlu olsun istemiyorum sevdigimiz isimler olursa guzel olur bakalim canim sagolasin.Aaa zeynep mi olacak :) güzel kızım ismi ile yasasın insaallah. Zeynep e uyumlu erkek ismi de yok düşündüm bulamadim
Canim ayrintili ultrasonda oglumun amniyon sivisi fazla cikti. Dr. Bircok hastalik saydi. Amniyosentez onerdi ama ben kabul etmedim. Insallah saglikla dogar bebeklerim her sey Allah.tanGeçmiş olsun canım ben konuyumu kaçırdım noldu
dogrudur. Amin canim insallah oyle olur. Allah hepimizinkini saglikla dogurmayi nasip etsinCanım çok geçmiş olsun ama yaşamadığım ve hiç duymadığım için bir yorum yazamadım bende sana ..ultrasonlarda çok yanılma oluyor ve senin ikiz gebelik yanılma oranları daha da yüksektir içini ferah tut bence..hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebejkerimizi
Bizim buralar ZeynepbOhh cok sukur. Detayli ultrsn isimiz bitti. Cinsytemizde belli oldu. Ikinci kizim geliyor insaAllah:)plojovic kaydedersen sevinirim. Ismi de Zeynep Duru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?