2018 Ekim Anneleri

Tek sevdgm kiz ismi. Ilk kizimda koycaktm cevremde herkes koydu diye vazgectm ama icimde kalmsti:)) bu sefer koycaz insaAllah. 3. Zeyneb oldu galiba.
Evet benimki de Zeynep Yüsra olacak insaallah. Güzel kızlarımiz ya sağlıkla gelsinler insaallah
Bende kürtaj olduğum bebegimde karar vermiştim Rabbim nasip etsin insaallah

Kizlar yazdigim seye sizden en azindan gecmis olsun demenizi beklerdim. Cunku dun cok uzuntuluydum o yaziyi yazarken. Caniniz sagolsun yine de. Allah hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin.
Canım hiç canını sıkma,emin ol kimse kasti olarak yazmamazlık yapmıyordur.Epey yoğun olaylar yaşandı topicte son zamanlarda.Birine cevap verirken diğerine atlıyoruz farketmeden

3 sene önce buna benzer bi kaza geçirmiştik. Arabanın arkası gitmişti o sarsıntı çok fena bilirim. Rabbim evladını sana bağışlamış sadaka ver canim ihmal etme

Hemen verdim canım ihmal edermiyim hiç, Rabbim esirgesin Allah bida yaşatmasin kimselere

Oyy ikiside cok guzel❤
Isimleriyle yasasinlar,saglikla insallah :)
Biz hala bulamadik dikkat ediyorum isimlere ister istemez :))))
Tesekkurler. Kiz isminde ozellikle ayri zorlaniyrm. 3.de kiz olursa artik hiiiic isim yok:))) yani ilerde.
Hamile kalir kalmaz kiz erkek isimler ayarli bende.
Kolay gelsin kardesminde kizi olcak onlarda asel koycakmis:) baskaa gecen seneki gruptan arkadslarn kizlarini yazaym.
Melek, oyku, eslem, yusra ceren, yusra :))

Canım ediyorum inan ki hamile olan herkese kendime ama Allah büyüktür düzelir saglıkla kucagına alırsın inşallah plasenta da yaşlanmak ne demek ilk kze duydum
Amin Allah razı olsun canım Allah'im herkese şifa versin inşallah sağlıkla

Allah'ım korusun yavrularimizi. Ben de hareketini hissetmesem korkuyorum bişey mi oldu diye, çok zormuş. Karnimmda sertleşme bazen bende de oluyor. Ayrıntılıya girdi mi cnm sen

Amin inşallah cnm ben de senin gibi düşünüyorum. Allah'ım o şekilde nasip ettiyse kabulümuz gebeliği sonlandırma yi düşünmüyoruz. İnşallah iyilesirler. Sağlıklı doğup da sonradan hasta olanlR da var. Benim de çok zor oldu en ümitsiz animizda 8 yil sonra ve 3 gebelik kaybından sonra

Ben yaptıracağım sanırım fetal DNA testi ni. Çünku Allah korusun ona göre hazırlıklı oluruz

Amin cnm çok sağolasın Allah'ım hepimizin evlatlarını bağışlasın. Belki bir iki aya gecebilir dedi Dr. Dua ediip bekliyorum cnm galiba testi yaptiracagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…