Tek sevdgm kiz ismi. Ilk kizimda koycaktm cevremde herkes koydu diye vazgectm ama icimde kalmsti:)) bu sefer koycaz insaAllah. 3. Zeyneb oldu galiba.Bizim buralar Zeynepb
hanimlarla doldu masaallah :)
Evet benimki de Zeynep Yüsra olacak insaallah. Güzel kızlarımiz ya sağlıkla gelsinler insaallahTek sevdgm kiz ismi. Ilk kizimda koycaktm cevremde herkes koydu diye vazgectm ama icimde kalmsti:)) bu sefer koycaz insaAllah. 3. Zeyneb oldu galiba.
Guzel bi isim. Gecen sene kizlarda en cok konulan isim zeynepmis. Erkeklerde de emirAaa zeynep mi olacak :) güzel kızım ismi ile yasasın insaallah. Zeynep e uyumlu erkek ismi de yok düşündüm bulamadim
moralim bi iyi bi kotu bi aglayip sonra guluyorum. Bebeislerimi uzmiim diye daha cok gulmeye calisiyorum. Allah onlari bana emanet ettiyse bir sebebi var limonlu dik dur diyorum. Insallah biseycik olmayacak. Sapasaglam dogacak minislerim :) cok tesekkur ederim
Allah razi olsun canim. Hepimizin bebeklerine Allah saglik sihhat versin. Size de cok gecmis olsun cok sukur sagsalim cikmissiniz kazadan bebise de bisey olmadan
uyumlu olsun istemiyorum sevdigimiz isimler olursa guzel olur bakalim canim sagolasin.
Canim ayrintili ultrasonda oglumun amniyon sivisi fazla cikti. Dr. Bircok hastalik saydi. Amniyosentez onerdi ama ben kabul etmedim. Insallah saglikla dogar bebeklerim her sey Allah.tan
dogrudur. Amin canim insallah oyle olur. Allah hepimizinkini saglikla dogurmayi nasip etsin[/QU
Canım hiç kendinide bebeklerinde üzme bence hep yanıltıcı bu doktorlara güvensek bi bela güvenmesek bi bela allah'ım korur inşallah merak etme
Canım hiç canını sıkma,emin ol kimse kasti olarak yazmamazlık yapmıyordur.Epey yoğun olaylar yaşandı topicte son zamanlarda.Birine cevap verirken diğerine atlıyoruz farketmedenKizlar yazdigim seye sizden en azindan gecmis olsun demenizi beklerdim. Cunku dun cok uzuntuluydum o yaziyi yazarken. Caniniz sagolsun yine de. Allah hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin.
Ohh cok sukur. Detayli ultrsn isimiz bitti. Cinsytemizde belli oldu. Ikinci kizim geliyor insaAllah:)plojovic kaydedersen sevinirim. Ismi de Zeynep Duru :)
3 sene önce buna benzer bi kaza geçirmiştik. Arabanın arkası gitmişti o sarsıntı çok fena bilirim. Rabbim evladını sana bağışlamış sadaka ver canim ihmal etme
Tesekkurlerrr Amine Bera :)Kaydettim canim gözünüzaydın :)
Büyük kızının adı nedir?
Aminn saglikla huzrla dogup buyusunler insaAllahEvet benimki de Zeynep Yüsra olacak insaallah. Güzel kızlarımiz ya sağlıkla gelsinler insaallah
Bende kürtaj olduğum bebegimde karar vermiştim Rabbim nasip etsin insaallah
Tesekkurlerrr Amine Bera :)
Tesekkurler. Kiz isminde ozellikle ayri zorlaniyrm. 3.de kiz olursa artik hiiiic isim yok:))) yani ilerde.Oyy ikiside cok guzel❤
Isimleriyle yasasinlar,saglikla insallah :)
Biz hala bulamadik dikkat ediyorum isimlere ister istemez :))))
Amin Allah razı olsun canım Allah'im herkese şifa versin inşallah sağlıklaCanım ediyorum inan ki hamile olan herkese kendime ama Allah büyüktür düzelir saglıkla kucagına alırsın inşallah plasenta da yaşlanmak ne demek ilk kze duydum
Allah'ım korusun yavrularimizi. Ben de hareketini hissetmesem korkuyorum bişey mi oldu diye, çok zormuş. Karnimmda sertleşme bazen bende de oluyor. Ayrıntılıya girdi mi cnm senCanım çok sağol. Gittiğim bir profösör riskli gebelik uzmanı. O da dedi rahim kapalı. Acaba benim kasılma diye hissettiklerim başka bişey mi. Bebek hareket edince de karında sertleşme olabiliyomu ki. Acaba ben mi evham yapıyorum diyorum
Amin cnm çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Insan bebeginin tamamen sağlıklı olmasını hic kusur olmamasını istiyor. Ama sabretmemiz gerekn durumlar çıkabiliyor maalesef
Amin inşallah cnm ben de senin gibi düşünüyorum. Allah'ım o şekilde nasip ettiyse kabulümuz gebeliği sonlandırma yi düşünmüyoruz. İnşallah iyilesirler. Sağlıklı doğup da sonradan hasta olanlR da var. Benim de çok zor oldu en ümitsiz animizda 8 yil sonra ve 3 gebelik kaybından sonraAmin cok tesekkur ederim size. Burada cok yorum yapilmadi benim yazdigima ama bir destek bekleyerek yazmistim uzuntuluydum. Neyse diger arkadaslarin cani sagolsun.
canim benimde takibe alinacak ine 1 ay sonra randevum var bakacaklar. Ben Allahtan gelene raziyim diyip tevekkul etmeyi tercij ettim. Cunku test yaptirsam dahi (amniyosentez, nifty gibi) eger kesin var evet deseler dahi ben mudahale ettirmek istemiyorum cunku ikiz bebeklerim diger bebegimi riske atamam. Birde Mudahale ettirip onlarin rahatini bozmak istemiyorum. Cok zorluklarla Allah bana nasip etti o ne verirse kabulum. Sende tevekkul et Allah.in izniyle bir sey olmaz.
Ben yaptıracağım sanırım fetal DNA testi ni. Çünku Allah korusun ona göre hazırlıklı oluruztesekkur ederim yorumun icin. Dr. Amniyon sivisini kontrol edelim dedi. Takibe alacaklar. Ilerleyen asamalarda insallah azalir diye dua ediyorum. Bi sorun yoktur insalalh. Evet o testleri biliyorum ama dr. Bu testlerle sadece down var mi yok mu onu bilebiliriz dedi. Diger sistemsel bozukluklari bilemeyiz dedi. Ben de testleri yaptirsak dahi mudahele ettirmek istemedigim icin sadece bekleyecegim ve dua edecegim. Cok sagol.
Ben Dr dan geldiğimiz gün Buğra koydum ismini moralim de çok bozuktu adını koyalım dedimamin canim cok sagol yazdiklarin icin benimde Zeynep.im ve kardesi saglikla gelirler insallah(erkegin ismine tam karar veremedik daha :) )
Amin cnm çok sağolasın Allah'ım hepimizin evlatlarını bağışlasın. Belki bir iki aya gecebilir dedi Dr. Dua ediip bekliyorum cnm galiba testi yaptiracagizCanım benim sıkıntı etme Allah'ın izniyle silip süpürsun Rabbim her ne sıkıntın var ise ..
Anne karnında düzelme şansı yokmuymus
benim arkadasimin bebeginin başında kitleler vardı doktor olumsuz şeyler konustu ama arkadaşım tevekkül etti dualar etti ve surekli takip altındaydı en son tekrar girdi ultrosana hiç bisycik kalmamıştı sapasağlam dünyaya geldi..inşallah seninde bebeginin sıkıntıları yok olur gider canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?