cnm merhaba görümcemınde sıvısı fazla idi ama doktor ona down sendrom riskınde bahsetmedi sadece gebelik şekeri olma ihtimali fazla dedı ve gerçekten gebelik şekeri çıktı, ama sağ salim bebeğini kucağına aldıKizlar ayrintili ultrasondan geldim
Biri kiz biri erkek Allah nasip ederse.
Erkek bebegim sivisi fazlaymis
Bu da down sendromundan tutunda bir cok sistemde soruna sebep olabiliyormus
Kiz bebegiminde bir bobregi buyukmus
Boyle sorunlarla karsilasan var mi?
tesekkur ederim kacinci haftada seker yuklemesi yaptirdi? Yani sekeri kacinci haftada belli oldu?cnm merhaba görümcemınde sıvısı fazla idi ama doktor ona down sendrom riskınde bahsetmedi sadece gebelik şekeri olma ihtimali fazla dedı ve gerçekten gebelik şekeri çıktı, ama sağ salim bebeğini kucağına aldı
24. hafatada yaptırdı cnm , sonra doktor diyet verdi erken doğum riskide vardı ama çok şükür 38. hafatada doğumunu yaptıtesekkur ederim kacinci haftada seker yuklemesi yaptirdi? Yani sekeri kacinci haftada belli oldu?
peki suyun fazla olusunu ayrintili ultrasonda mi farkettiler?24. hafatada yaptırdı cnm , sonra doktor diyet verdi erken doğum riskide vardı ama çok şükür 38. hafatada doğumunu yaptı
cnm ben 3-4 günden beri yazılanları yoğunluktan dolayı okuyamadım sana yazdım ama geçmiş olsun demeyi unuttum çok affedersin vallahı bazen insanın boşluğuna gelıyor.. Sen içini karartma ben de tüp bebekle hamile kaldım Rabbimden gelen herşeye razıyım, Rabbim inş sağ salim evlatlarınızı kucağına almayı nasip ederKizlar yazdigim seye sizden en azindan gecmis olsun demenizi beklerdim. Cunku dun cok uzuntuluydum o yaziyi yazarken. Caniniz sagolsun yine de. Allah hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin.
Canım coğul gebelikte böyle sorunlRla karsılasacgımızı biliyorduk degilmi bol bol dua edelim hep saglıkla gelsinler banada erkek bebeğin kalbinde parlaklık var dedi o kadar üzüldüm ki doktor önemsiz dese bile çok üzüldüm ama takdiri ilahi ne olacagını bi tek rabbim bilir onlar şu an hala gelişme asamasındalar bişeycik olmaz annelerini üzmezler kuzularımz stres yapma daha cok etkilenir bebeklerinBana cevap yazan destek olan tum arakadaslara cok tesekkur ederim. Allah sizlerden razi olsun. Nasil uzulmustum pazartesi gunu. Ama bi yandan da moralimi yuksek tutmaya calistim bebislerim icin. Insallah Allah.in izni ile sagsalim dogacaklar oyle inaniyorum. Cok sagolun iyi ki varsiniz
canım sanırım 16. haftalarda falan doktor şüphelendi suyun fazla dedi muhakkak ayrıntıya girip daha ayrıntılı incelememiz gerekır dedi . 21. haftada ayrıntılıya girdi hem suyun fazla erken doğum riskin var dedi birde bebeğin kafası büyük dedi... Görümcemde çok korkttu birde 37 yaşında hamile kalınca tarama testinde riskler orta çıktı... Ama şükğrler olsun bebek gayet sağlıklı doğdu, ama gerçekten kafası biraz büyüktü , sağlık problemi yok ama genetikmiş kafa büyüklüğü :))peki suyun fazla olusunu ayrintili ultrasonda mi farkettiler?
Evet canim insallah saglikla gelirler. Yok ben kimseye alinmadim biraz duygusal anima denk geldi sanirim o yuzden yazdim yazdiklarimi. Cok sagol. Allah razi olsuncnm ben 3-4 günden beri yazılanları yoğunluktan dolayı okuyamadım sana yazdım ama geçmiş olsun demeyi unuttum çok affedersin vallahı bazen insanın boşluğuna gelıyor.. Sen içini karartma ben de tüp bebekle hamile kaldım Rabbimden gelen herşeye razıyım, Rabbim inş sağ salim evlatlarınızı kucağına almayı nasip eder
oyle mi biliyor muyduk? :) ben bilmiyormusum demekki canim. Etkilendim ama gecti insallah 1 ay sonraki randevumuzda her sey duzelmis olur. Cok sagol destegin icinCanım coğul gebelikte böyle sorunlRla karsılasacgımızı biliyorduk degilmi bol bol dua edelim hep saglıkla gelsinler banada erkek bebeğin kalbinde parlaklık var dedi o kadar üzüldüm ki doktor önemsiz dese bile çok üzüldüm ama takdiri ilahi ne olacagını bi tek rabbim bilir onlar şu an hala gelişme asamasındalar bişeycik olmaz annelerini üzmezler kuzularımz stres yapma daha cok etkilenir bebeklerin
canım çok geçmiş olsun Rabbim sizi korumuş verilmiş sadakanız varmışSağolun kızlar Allah razı olsun
Bu sabahta gittim doktora hamd olsun bebegim iyi verilmiş sadakamiz varmis o denli bir sarsintiya Rabbim korudu melegimi çok şükür.
Rabbim kimselere yasatmasin böyle bir korkuyu, gerçekten aklıma geldikçe bile urperiyorum boynum ve omuz agrisi dışında bisyim yok..arabamiz pert oldu arkasi resmen iceri coktu,gorenler sasiriyor size bisy olmadi verilmis sadakamiz varmis gercekten..
Allah'ım herkesi kazalardan belalardan korusun kimselere acı yasatmasin inşallah..
yaaa masallah yavrucaga. Kimbilir gorumcen neler cekmistir. Bubyazdiklarin bana o kadar iyi geldi ki. Boyle guzel seyler duymayi bekledim sanirim. Allah gorumcene de beebgine de bizim bebislerimize de saglik sihhat versin arkadasim teskekur ederim.canım sanırım 16. haftalarda falan doktor şüphelendi suyun fazla dedi muhakkak ayrıntıya girip daha ayrıntılı incelememiz gerekır dedi . 21. haftada ayrıntılıya girdi hem suyun fazla erken doğum riskin var dedi birde bebeğin kafası büyük dedi... Görümcemde çok korkttu birde 37 yaşında hamile kalınca tarama testinde riskler orta çıktı... Ama şükğrler olsun bebek gayet sağlıklı doğdu, ama gerçekten kafası biraz büyüktü , sağlık problemi yok ama genetikmiş kafa büyüklüğü :))
amin cnm sen moralini yüksek tut o bebişler sağ salim doğacak Rabbimin izniyle :))yaaa masallah yavrucaga. Kimbilir gorumcen neler cekmistir. Bubyazdiklarin bana o kadar iyi geldi ki. Boyle guzel seyler duymayi bekledim sanirim. Allah gorumcene de beebgine de bizim bebislerimize de saglik sihhat versin arkadasim teskekur ederim.
amin insallah canim.amin cnm sen moralini yüksek tut o bebişler sağ salim doğacak Rabbimin izniyle :))
Tesekkurler. Kiz isminde ozellikle ayri zorlaniyrm. 3.de kiz olursa artik hiiiic isim yok:))) yani ilerde.
Hamile kalir kalmaz kiz erkek isimler ayarli bende.
Kolay gelsin kardesminde kizi olcak onlarda asel koycakmis:) baskaa gecen seneki gruptan arkadslarn kizlarini yazaym.
Melek, oyku, eslem, yusra ceren, yusra :))
Baslik acmistim https://www.kadinlarkulubu.com/foru...onerileri-alinmasi-gerekenler-listesi.1073058Kızlar merhaba,
Uzun zaman oldu gelip okuyamadım. Bu hftasonu benim de detaylı ultrasonum var. Allah hepimizin bebelerine sağlık versin. Alışveriş yapmaya başladınız mı? Ben beşik mi yatak mı baksam karar veremiyorum. Tecrübeli nneler yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?