2018 Ekim Anneleri

cnm merhaba görümcemınde sıvısı fazla idi ama doktor ona down sendrom riskınde bahsetmedi sadece gebelik şekeri olma ihtimali fazla dedı ve gerçekten gebelik şekeri çıktı, ama sağ salim bebeğini kucağına aldı

tesekkur ederim kacinci haftada seker yuklemesi yaptirdi? Yani sekeri kacinci haftada belli oldu?

Bana cevap yazan destek olan tum arakadaslara cok tesekkur ederim. Allah sizlerden razi olsun. Nasil uzulmustum pazartesi gunu. Ama bi yandan da moralimi yuksek tutmaya calistim bebislerim icin. Insallah Allah.in izni ile sagsalim dogacaklar oyle inaniyorum. Cok sagolun iyi ki varsiniz

Kizlar yazdigim seye sizden en azindan gecmis olsun demenizi beklerdim. Cunku dun cok uzuntuluydum o yaziyi yazarken. Caniniz sagolsun yine de. Allah hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin.
cnm ben 3-4 günden beri yazılanları yoğunluktan dolayı okuyamadım sana yazdım ama geçmiş olsun demeyi unuttum çok affedersin vallahı bazen insanın boşluğuna gelıyor.. Sen içini karartma ben de tüp bebekle hamile kaldım Rabbimden gelen herşeye razıyım, Rabbim inş sağ salim evlatlarınızı kucağına almayı nasip eder

Canım coğul gebelikte böyle sorunlRla karsılasacgımızı biliyorduk degilmi bol bol dua edelim hep saglıkla gelsinler banada erkek bebeğin kalbinde parlaklık var dedi o kadar üzüldüm ki doktor önemsiz dese bile çok üzüldüm ama takdiri ilahi ne olacagını bi tek rabbim bilir onlar şu an hala gelişme asamasındalar bişeycik olmaz annelerini üzmezler kuzularımz stres yapma daha cok etkilenir bebeklerin

peki suyun fazla olusunu ayrintili ultrasonda mi farkettiler?
canım sanırım 16. haftalarda falan doktor şüphelendi suyun fazla dedi muhakkak ayrıntıya girip daha ayrıntılı incelememiz gerekır dedi . 21. haftada ayrıntılıya girdi hem suyun fazla erken doğum riskin var dedi birde bebeğin kafası büyük dedi... Görümcemde çok korkttu birde 37 yaşında hamile kalınca tarama testinde riskler orta çıktı... Ama şükğrler olsun bebek gayet sağlıklı doğdu, ama gerçekten kafası biraz büyüktü , sağlık problemi yok ama genetikmiş kafa büyüklüğü :))

Evet canim insallah saglikla gelirler. Yok ben kimseye alinmadim biraz duygusal anima denk geldi sanirim o yuzden yazdim yazdiklarimi. Cok sagol. Allah razi olsun
oyle mi biliyor muyduk? :) ben bilmiyormusum demekki canim. Etkilendim ama gecti insallah 1 ay sonraki randevumuzda her sey duzelmis olur. Cok sagol destegin icin

canım çok geçmiş olsun Rabbim sizi korumuş verilmiş sadakanız varmış

yaaa masallah yavrucaga. Kimbilir gorumcen neler cekmistir. Bubyazdiklarin bana o kadar iyi geldi ki. Boyle guzel seyler duymayi bekledim sanirim. Allah gorumcene de beebgine de bizim bebislerimize de saglik sihhat versin arkadasim teskekur ederim.

yaaa masallah yavrucaga. Kimbilir gorumcen neler cekmistir. Bubyazdiklarin bana o kadar iyi geldi ki. Boyle guzel seyler duymayi bekledim sanirim. Allah gorumcene de beebgine de bizim bebislerimize de saglik sihhat versin arkadasim teskekur ederim.
amin cnm sen moralini yüksek tut o bebişler sağ salim doğacak Rabbimin izniyle :))

Ben hic dusunmemistim.Taa kizimdan beri erkekte hazir vardi o kadarcik :))))
Asel arkadasimin kizi,saydiklarinda var inan :)))) kız cok bizde o yuzden biraz daha zor oluyor :)))
Büyüğünün adı Sezen,kizimda kardesimin adi Neşe olsun diyor o buldu biz bulamadik

Kızlar merhaba,

Uzun zaman oldu gelip okuyamadım. Bu hftasonu benim de detaylı ultrasonum var. Allah hepimizin bebelerine sağlık versin. Alışveriş yapmaya başladınız mı? Ben beşik mi yatak mı baksam karar veremiyorum. Tecrübeli nneler yardımcı olabilir mi?

Günaydın sevgili kızçeleeeer Ben ki ilk gebeliğinde yirmiküsür kilo aldığım ve sonrasında çok zor verdiğim için kiloya takmış bir gebeşim. Bu hamilelikte çok çok dikkat edip ilk aylarda hiç kilo almamayı başardım ama şu son ayda 1.5 kilo birden almışım toplamda 2 kilo. Sizler ne alemdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…