Kızlar merhaba,
Uzun zaman oldu gelip okuyamadım. Bu hftasonu benim de detaylı ultrasonum var. Allah hepimizin bebelerine sağlık versin. Alışveriş yapmaya başladınız mı? Ben beşik mi yatak mı baksam karar veremiyorum. Tecrübeli nneler yardımcı olabilir mi?
Günaydın sevgili kızçeleeeerBen ki ilk gebeliğinde yirmiküsür kilo aldığım ve sonrasında çok zor verdiğim için kiloya takmış bir gebeşim. Bu hamilelikte çok çok dikkat edip ilk aylarda hiç kilo almamayı başardım ama şu son ayda 1.5 kilo birden almışım toplamda 2 kilo. Sizler ne alemdesiniz
ben 3,600 deyim bende cok taktım bu kılo mevzusuna ilk ay 2 kılo birden almayı basardım 8. haftadan beri dikkat etmeye calıssamda arada kacıyor en fazla 10 kılo ıle doğuma giderim insallah.Boyum kısa bide şirkette herkes cok mu kılo aldın dıye ustüme geliyor gıcık oluyorumGünaydın sevgili kızçeleeeerBen ki ilk gebeliğinde yirmiküsür kilo aldığım ve sonrasında çok zor verdiğim için kiloya takmış bir gebeşim. Bu hamilelikte çok çok dikkat edip ilk aylarda hiç kilo almamayı başardım ama şu son ayda 1.5 kilo birden almışım toplamda 2 kilo. Sizler ne alemdesiniz
ben odasına falan karar verdim büyümeyen karyola aldım nasılsa bi kaç yaşı geçince kendine oda istiycek diye dolabını 2 yada 3 kapılı seçtim. ama kafamda bi soru dönüp duruyo daybed tarzı bir koltuk koyarsam çamaşırlığa yer kalmıyo ya da oyun alanı kalmıyo kızıma daybed sizce ne kadar gerekli???bizde başlamadık henüz bebeğin odasına yataklar için bir dolap yapırıcaz bayramdan sonra
diyorum ki yatağın yanına bide 2 kapılı kıyafet dolabımı yaptırsam yoksa sadece yatak dolabı yaptırıp
bebek odası mı alsam çok kararsaızım
CANım benim arkadasın da sıvısı fazla cıktı, ama arkadasın dedigi gibi ,sadece gebelik şekerinden şüphelendi doktor,ailede seker hastası var mı diye sordu direk.. sanırım 6. Aya yakın yapıyolar seker yüklemesini, yanılıyo olabilirim..Allah saglık versin..tesekkur ederim kacinci haftada seker yuklemesi yaptirdi? Yani sekeri kacinci haftada belli oldu?
tesekkur ederim. Dr benden de suphelendi annem seker hastasi. Cuma gunu seker yuklemesi yaptiracagim. Bakalim sonuclari ne olacakCANım benim arkadasın da sıvısı fazla cıktı, ama arkadasın dedigi gibi ,sadece gebelik şekerinden şüphelendi doktor,ailede seker hastası var mı diye sordu direk.. sanırım 6. Aya yakın yapıyolar seker yüklemesini, yanılıyo olabilirim..Allah saglık versin..
Bizde isim bulamadık erkek olacak ilk ismi metin olacak ikinci isim bulamadım uygun :)Tesekkurler. Kiz isminde ozellikle ayri zorlaniyrm. 3.de kiz olursa artik hiiiic isim yok:))) yani ilerde.
Hamile kalir kalmaz kiz erkek isimler ayarli bende.
Kolay gelsin kardesminde kizi olcak onlarda asel koycakmis:) baskaa gecen seneki gruptan arkadslarn kizlarini yazaym.
Melek, oyku, eslem, yusra ceren, yusra :))
Bendede arada oluyor akşamları ama çok fazla değil gaviscon alıyorum olunca geöiyor hemenKızlar merhaba
Benim mide eksimelerim başladı yine.
Bu defa iyi vuruyor sağolsun çok fena...
daybed neben odasına falan karar verdim büyümeyen karyola aldım nasılsa bi kaç yaşı geçince kendine oda istiycek diye dolabını 2 yada 3 kapılı seçtim. ama kafamda bi soru dönüp duruyo daybed tarzı bir koltuk koyarsam çamaşırlığa yer kalmıyo ya da oyun alanı kalmıyo kızıma daybed sizce ne kadar gerekli???
Girdim canım normalmiş çok şükür. Sen girdin mi canımAllah'ım korusun yavrularimizi. Ben de hareketini hissetmesem korkuyorum bişey mi oldu diye, çok zormuş. Karnimmda sertleşme bazen bende de oluyor. Ayrıntılıya girdi mi cnm sen
ben odasına falan karar verdim büyümeyen karyola aldım nasılsa bi kaç yaşı geçince kendine oda istiycek diye dolabını 2 yada 3 kapılı seçtim. ama kafamda bi soru dönüp duruyo daybed tarzı bir koltuk koyarsam çamaşırlığa yer kalmıyo ya da oyun alanı kalmıyo kızıma daybed sizce ne kadar gerekli???
Metin AgahBizde isim bulamadık erkek olacak ilk ismi metin olacak ikinci isim bulamadım uygun :)
detaylı ultrason 21-22 . haftalarda yapılırmış siz neden erken girdiniz?19+5 teyim 4buçuk kilo aldım. Kendimi durduramıyorum. Hep açım
Çok.cok büyük geçmiş olsun.Kızlar bugün trafık kazası gecirdik arkadan tır çarptı bize ben onde oturuyordum emniyet kemerim bagliydi carpmanin etkisiyle öyle bir sarsinti yaşadım ki sanki karnim altust oldu bide kemer feci sekilde sıkıştırdi karnimi dedim Allahim bebeğim gitti çok kotuydu o an Allah'ım kimseye yasatmasin
Hemen acile gittim kan alındı ultrosana girdim rabbime hamd olsun bebegim iyiydi, 4 saat müsaade altında kaldım tekrar girdim ultrosana kanama alanı falan varmı diye bakildi 24 saat teklikeli olabilirmis yarın sabah tekrardan ultrosana giricem lutfen dua edin kızlar kanamam falan olmasın bebegime bisy olmasin(
Niyeyse aklima ilk efe geldi:)) metin efe.Bizde isim bulamadık erkek olacak ilk ismi metin olacak ikinci isim bulamadım uygun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?