2018 Ekim Anneleri

Canim ben kizimda yaptirmistim.Sonradan onunu acip kullanmistik.Farkli bi modeldi öne dogru buyuyecekti,ama karar degistirip karyola aldik :)
Simdi ufakliga ikeadan yine kademeli ve onu acilandan almayi dusunuyorum.Kendi inip cikabilmesi bi sure sonra onemli.Olculeride yetiyor acikcasi 2 yasa kadar.Ya da baska bulursam ayni mantikta bakacam.Sonra ona da ablasi gb karyola almayi dusunuyoruz zaten.Nasip bakalim.

16 haftayi 1 kilo ile,20 haftayi 2 kilo ile kapatmistim :) 22 bitiyor bugun tartildim 500 gr olmus :)
Toplamda 3 bucuk oldu bakalim 24 haftayi kacla bitirecem :)
Dikkat etmiyorum ozellikle ama ilk kizimda da 4.ayla birlikte her ay 2ser kilo almistim.8 ve 9.ay 3 kilo almistim sadece.Ama karnim ilkine nazaran daha buyuk :)

ben 3,600 deyim bende cok taktım bu kılo mevzusuna ilk ay 2 kılo birden almayı basardım 8. haftadan beri dikkat etmeye calıssamda arada kacıyor en fazla 10 kılo ıle doğuma giderim insallah.Boyum kısa bide şirkette herkes cok mu kılo aldın dıye ustüme geliyor gıcık oluyorum

ben odasına falan karar verdim büyümeyen karyola aldım nasılsa bi kaç yaşı geçince kendine oda istiycek diye dolabını 2 yada 3 kapılı seçtim. ama kafamda bi soru dönüp duruyo daybed tarzı bir koltuk koyarsam çamaşırlığa yer kalmıyo ya da oyun alanı kalmıyo kızıma daybed sizce ne kadar gerekli???

tesekkur ederim kacinci haftada seker yuklemesi yaptirdi? Yani sekeri kacinci haftada belli oldu?
CANım benim arkadasın da sıvısı fazla cıktı, ama arkadasın dedigi gibi ,sadece gebelik şekerinden şüphelendi doktor,ailede seker hastası var mı diye sordu direk.. sanırım 6. Aya yakın yapıyolar seker yüklemesini, yanılıyo olabilirim..Allah saglık versin..

tesekkur ederim. Dr benden de suphelendi annem seker hastasi. Cuma gunu seker yuklemesi yaptiracagim. Bakalim sonuclari ne olacak

Kızlar merhaba
Benim mide eksimelerim başladı yine.
Bu defa iyi vuruyor sağolsun çok fena...

Bizde isim bulamadık erkek olacak ilk ismi metin olacak ikinci isim bulamadım uygun :)

Bende 20. Haftadayım 5kilo aldım şimdiye kadar ama 9.haftadan beri iştahım maşallah çok açık cinsiyete göremi farkediyor bilmiyorum ama benim için öyle oldu kızımda ilk 4 ay mide yanması ve ekşimesinden dolayı iştahım yoktu ve 4 kg vermiştim şimdi ise tam aksi aldım umarım 10kg daha alarak tamamlarım ne kadar dikkat etmeye çalışsamda durduramıyorum bazen kendimi:)

daybed ne

Buyudukce ne kadar cok alan kalirsa o kadar iyi oluyor.
Masasi,kitapligi,oyuncaklari derken.
Daha sonra baska yerde kullanabileceksen olabilir ilk zamanlar uyuma asamalarinda yardimci olur sana.

Ben dolabinin icinde duzenleyici kullaniyorum kizimin.Camasir corap ayri ayri duruyor.Ekstra komidin ya da cekmece bile almadim.Bir de hersey onun istedigini alabilecegi gb.
2 kapılı,en ust rafa nevresim havlu
Arada askili bolum
Onun altinda duzenleyiciler atlet,camasir,corap,kemer vb aksesuarlar ayri ayri
En alttada katlanmislar duruyor :)
Belki fikir olur diye yazdim.
Oyuncaklar icinde ikeanin 4 bolmeli dolabini aldim,4ude suan renkli kutulu.Bos raf gb de kullanilabiliyor.
İlerde sepet kutu almayi dusunuyorum daha dekoratif kullanabilirler.

Çok.cok büyük geçmiş olsun.

Merhaba güzel ekim anneleri, benim ablamda ekim anne adayı, 24 mayısta düşmüş, ve o günden beri hareketlerinde azalma his etdi, sız bebeğnızın haraketlerni nasıl hıs ediyorsunuz, kendisinin 2 gebeliği ve 19+3 günlük hamile.

Eşimle kavga ettik hemde telefonda yüz yüze olsa daha kötü olurdu herhalde
Çok bağırdım çocuğun birden hareket etti
Ya zaten midem ekşiyor bayilicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…