Nese de guzelmis. Aslnda kizinzla da ortak isme karar verseniz cok guzel olur.Ben hic dusunmemistim.Taa kizimdan beri erkekte hazir vardi o kadarcik :))))
Asel arkadasimin kizi,saydiklarinda var inan :)))) kız cok bizde o yuzden biraz daha zor oluyor :)))
Büyüğünün adı Sezen,kizimda kardesimin adi Neşe olsun diyoro buldu biz bulamadik
Merhaba güzel ekim anneleri, benim ablamda ekim anne adayı, 24 mayısta düşmüş, ve o günden beri hareketlerinde azalma his etdi, sız bebeğnızın haraketlerni nasıl hıs ediyorsunuz, kendisinin 2 gebeliği ve 19+3 günlük hamile.
Efe var akrabalarımızda yakın hemdeNiyeyse aklima ilk efe geldi:)) metin efe.
Erkek cok ya bulurusunz ins
Allah razi olsun tesekkurlerBeth18 cnn çok geçmiş olsun. Tez zamanda güzel haberler alman dileği ile
Allah Allah bi nazar var üzerimizde.Çok teşmil olsun canım.Verilmiş sadakan varmış.Allah korusun seni de bebişini de..Buarada kötü birşey yaşadım bugün kızımı okuldan almaya giderken karşı şeritten koca bir taş fırladı ön camımı patlattı ve camım açıktı 2sn önde gitsem taş bana gelirdi hemde baya büyüktü 20cm kadar çok korktumbana gelmedi ama yan koltuğum kıymık doldu
Amin hepimizi inşallahAllah Allah bi nazar var üzerimizde.Çok teşmil olsun canım.Verilmiş sadakan varmış.Allah korusun seni de bebişini de..
Allah korumuş sizi, çok geçmiş olsun.Buarada kötü birşey yaşadım bugün kızımı okuldan almaya giderken karşı şeritten koca bir taş fırladı ön camımı patlattı ve camım açıktı 2sn önde gitsem taş bana gelirdi hemde baya büyüktü 20cm kadar çok korktumbana gelmedi ama yan koltuğum kıymık doldu
Stresli olunca anne sakın ol diyor sanirim :)SaskinAnne canım bi şekilde hepimiz öfkeleniyoruz,bebişlerde sakinleştirmeye çalıştırıyor bizi.Şimdilik onları dinleyelim inşallah.Ben de bugün oğluma epey bi kızdım.Şimdiye kadar hiç hissetmiyordum kuzuyu.Ama sinirden sonra oturunca bi baktım hareket ediyor şıpa :)
Canim bende de oluyor. Bazen sol tarafımda bazen sağ tarafımda değişiyor.Daha ileri haftalarda olanlar ben 19+2deyim karnımda sertleşmeler oluyor ara ara sırtüstü yattığımda özellşkle ağrı falan yok ama normalmidir acaba bu durum sizlerdede oldumu yada benim haftalarımda olanlar oluyormu sizlerde?
Çok geçmiş olsun Allah korusunBuarada kötü birşey yaşadım bugün kızımı okuldan almaya giderken karşı şeritten koca bir taş fırladı ön camımı patlattı ve camım açıktı 2sn önde gitsem taş bana gelirdi hemde baya büyüktü 20cm kadar çok korktumbana gelmedi ama yan koltuğum kıymık doldu
Sağolasın Allah cümlemizi korusun ..bugün olmaya başladı yada paranoya oldu bilmiyorumCanim bende de oluyor. Bazen sol tarafımda bazen sağ tarafımda değişiyor.
Bu arada geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Amin evet nazar alıyoruz sanırım Allah korusun kötü gözlerden hepimiziÇok geçmiş olsun Allah korusun
Bu günlerde var bi sıkıntı herkeste Allah bebeklerimizi korusun
canım bazen 2 bazen fazla. çok ayakta olunca farketmiyorum ama doluluk hissi oluyor sende de aynı mı oluyorSağolasın Allah cümlemizi korusun ..bugün olmaya başladı yada paranoya oldu bilmiyorumumarım geçer günde kaç kez oluyor?
Ben 6. Aydan sonra odasında yatmasının uyku kalitesini arttırdığıyla ilgili bir sürü araştırma okudum 6 ay sonra odasına göndermeyi deniycemdaybed ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?