2018 Ekim Anneleri

Nese de guzelmis. Aslnda kizinzla da ortak isme karar verseniz cok guzel olur.

Doktora gitmesi gerek bence,geçmiş olsun..

Merhaba güzel anneler, sağlıklı huzurlu günleriniz olsun inşallah. Bebeklerimiz bir önceki günden daha sağlıklı, dertlerimiz daha az olsun. 20.haftadayım 1 kilo aldım ben de ama göbek kocaman. Sanki daha fazla aldım gibi ama tartıda az, hava doluyorum sanki. Erkek çocuklarına kolaylıkla isim bulanlara çok özeniyorum. Biz hiçbir şey beğenmiyoruz, bir tek Çınar ismini seviyoruz ortak olarak. Türkiyede son yıllarda Çınar patlaması olmasına rağmen yakınlarımızda yok çok şükür. Daha güzel ve anlamlı birşey bulamazsak Çınar olacak adı.

Buarada kötü birşey yaşadım bugün kızımı okuldan almaya giderken karşı şeritten koca bir taş fırladı ön camımı patlattı ve camım açıktı 2sn önde gitsem taş bana gelirdi hemde baya büyüktü 20cm kadar çok korktum bana gelmedi ama yan koltuğum kıymık doldu

Allah Allah bi nazar var üzerimizde.Çok teşmil olsun canım.Verilmiş sadakan varmış.Allah korusun seni de bebişini de..

SaskinAnne canım bi şekilde hepimiz öfkeleniyoruz,bebişlerde sakinleştirmeye çalıştırıyor bizi.Şimdilik onları dinleyelim inşallah.Ben de bugün oğluma epey bi kızdım.Şimdiye kadar hiç hissetmiyordum kuzuyu.Ama sinirden sonra oturunca bi baktım hareket ediyor şıpa :)

Daha ileri haftalarda olanlar ben 19+2deyim karnımda sertleşmeler oluyor ara ara sırtüstü yattığımda özellşkle ağrı falan yok ama normalmidir acaba bu durum sizlerdede oldumu yada benim haftalarımda olanlar oluyormu sizlerde?

Allah korumuş sizi, çok geçmiş olsun.

Stresli olunca anne sakın ol diyor sanirim :)

Canim bende de oluyor. Bazen sol tarafımda bazen sağ tarafımda değişiyor.
Bu arada geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun Allah korusun
Bu günlerde var bi sıkıntı herkeste Allah bebeklerimizi korusun

Kizlar merhaba 15 gundur yedgim yogurdun son tuketim tarihi 15 gun gecmis megerse hic anlamadim uc gundur kusmaya baslayinca zehirlendim sandik hastaneyekostuk sukur bisey cikmadi vucut atmis dediler bebegin durumu geyet iyi dediler rahatladik bi daha dikkatle incelemeden asla almam yogurt vs..

Sağolasın Allah cümlemizi korusun ..bugün olmaya başladı yada paranoya oldu bilmiyorum umarım geçer günde kaç kez oluyor?
canım bazen 2 bazen fazla. çok ayakta olunca farketmiyorum ama doluluk hissi oluyor sende de aynı mı oluyor

Merhaba hanımlar kilonuzu nasıl kontrol ediyorsunuz ben 4 kilo aldım sanki fazla gibi en fazla 9 almak istiyordum bitene kadar

Ben 6. Aydan sonra odasında yatmasının uyku kalitesini arttırdığıyla ilgili bir sürü araştırma okudum 6 ay sonra odasına göndermeyi deniycem daybed gündüz koltuk gibi kullanabileceğin gece de yatak olarak kullanabileceğin bi koltuk çekyat gibi düşün mantığını biraz daha konforlusu... hasta olsa ben yatarım ya da gelse babaannesi kalsa diye düşündüm sorada bi alanıda çocuğuna bırak bu ne bencillik dedim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…