Montessori tarzı mı planladın odayı canım dinlerken bile düzeni hissettim içim huzur dolduBuyudukce ne kadar cok alan kalirsa o kadar iyi oluyor.
Masasi,kitapligi,oyuncaklari derken.
Daha sonra baska yerde kullanabileceksen olabilir ilk zamanlar uyuma asamalarinda yardimci olur sana.
Ben dolabinin icinde duzenleyici kullaniyorum kizimin.Camasir corap ayri ayri duruyor.Ekstra komidin ya da cekmece bile almadim.Bir de hersey onun istedigini alabilecegi gb.
2 kapılı,en ust rafa nevresim havlu
Arada askili bolum
Onun altinda duzenleyiciler atlet,camasir,corap,kemer vb aksesuarlar ayri ayri
En alttada katlanmislar duruyor :)
Belki fikir olur diye yazdim.
Oyuncaklar icinde ikeanin 4 bolmeli dolabini aldim,4ude suan renkli kutulu.Bos raf gb de kullanilabiliyor.
İlerde sepet kutu almayi dusunuyorum daha dekoratif kullanabilirler.
Merhaba güzel ekim anneleri, benim ablamda ekim anne adayı, 24 mayısta düşmüş, ve o günden beri hareketlerinde azalma his etdi, sız bebeğnızın haraketlerni nasıl hıs ediyorsunuz, kendisinin 2 gebeliği ve 19+3 günlük hamile.
Nese de guzelmis. Aslnda kizinzla da ortak isme karar verseniz cok guzel olur.
Buarada kötü birşey yaşadım bugün kızımı okuldan almaya giderken karşı şeritten koca bir taş fırladı ön camımı patlattı ve camım açıktı 2sn önde gitsem taş bana gelirdi hemde baya büyüktü 20cm kadar çok korktumbana gelmedi ama yan koltuğum kıymık doldu
Daha ileri haftalarda olanlar ben 19+2deyim karnımda sertleşmeler oluyor ara ara sırtüstü yattığımda özellşkle ağrı falan yok ama normalmidir acaba bu durum sizlerdede oldumu yada benim haftalarımda olanlar oluyormu sizlerde?
Kizlar merhaba 15 gundur yedgim yogurdun son tuketim tarihi 15 gun gecmis megerse hic anlamadim uc gundur kusmaya baslayinca zehirlendim sandik hastaneyekostuk sukur bisey cikmadi vucut atmis dediler bebegin durumu geyet iyi dediler rahatladik bi daha dikkatle incelemeden asla almam yogurt vs..
Ben 6. Aydan sonra odasında yatmasının uyku kalitesini arttırdığıyla ilgili bir sürü araştırma okudum 6 ay sonra odasına göndermeyi deniycemdaybed gündüz koltuk gibi kullanabileceğin gece de yatak olarak kullanabileceğin bi koltuk çekyat gibi düşün mantığını biraz daha konforlusu... hasta olsa ben yatarım ya da gelse babaannesi kalsa diye düşündüm sorada bi alanıda çocuğuna bırak bu ne bencillik dedim kendime
Montessori tarzı mı planladın odayı canım dinlerken bile düzeni hissettim içim huzur doldu
Ben 1kg aldım toplamda ve hiç istahim yok başından beriGünaydın sevgili kızçeleeeerBen ki ilk gebeliğinde yirmiküsür kilo aldığım ve sonrasında çok zor verdiğim için kiloya takmış bir gebeşim. Bu hamilelikte çok çok dikkat edip ilk aylarda hiç kilo almamayı başardım ama şu son ayda 1.5 kilo birden almışım toplamda 2 kilo. Sizler ne alemdesiniz
Biz de kaç gündür kavga ediyoruz biraz anlayışlı olsalar bebeğimiz de geriliyor ve stres çok etkiliyor. Düzelir inşallah cnmEşimle kavga ettik hemde telefonda yüz yüze olsa daha kötü olurdu herhalde
Çok bağırdım çocuğun birden hareket etti
Ya zaten midem ekşiyor bayilicam
Çok geçmiş olsun cnm bol bol dua et sadaka vermeye calisAmin evet nazar alıyoruz sanırım Allah korusun kötü gözlerden hepimizi
Çok geçmiş olsun cnm dikkat etKizlar merhaba 15 gundur yedgim yogurdun son tuketim tarihi 15 gun gecmis megerse hic anlamadim uc gundur kusmaya baslayinca zehirlendim sandik hastaneyekostuk sukur bisey cikmadi vucut atmis dediler bebegin durumu geyet iyi dediler rahatladik bi daha dikkatle incelemeden asla almam yogurt vs..
Resmini gönderebilir misin cnm sakıncası yoksa dolabın içini ve odayi. Bu arada kız ismi defne masal ve Beren isimlerini çok beğeniyorum dusunursenBirebir uyma cabasina girmedim,kendimizide zorlamadim ama mantigi anlayinca tabii insan ister istemez kolaylik saglamak istiyor evladina.
Bi cogu oyle canim.Onunda fikirlerini alarak :)
Yatagi,dolabi,oyuncaklar icin olan bolmeli dolap,kitaplik raflari ve altinda yerde minder var,masasi ve yazi tahtasi fln :)
Sade,sakin bi oda :) Boyasinida biz yaptik 2 duvarin birlesim köşesilerine tek renk katarak.
Kucuk detaylar var iste onu desteleyen,duzenine alistiran
Ve gercekten cabuk alisiyorlar,aslinda istedikleri bu,ve memnunda kaliyor.
19+5 teyim 4buçuk kilo aldım. Kendimi durduramıyorum. Hep açım
Allah korumuş canım çok geçmiş olsunBuarada kötü birşey yaşadım bugün kızımı okuldan almaya giderken karşı şeritten koca bir taş fırladı ön camımı patlattı ve camım açıktı 2sn önde gitsem taş bana gelirdi hemde baya büyüktü 20cm kadar çok korktumbana gelmedi ama yan koltuğum kıymık doldu
:)) cok guzel uyumluydu aslnda. Kisa baska isimler dusuneblrsin.Efe var akrabalarımızda yakın hemde
Guzel dusunmussun canim benim bir arkadasimda ilk 3ay bebegin yaninda uyumuş,sonra bebegi kendi odasında uyutmuş hicbir sorun cikmamis .darisi basimiza olsunBen 6. Aydan sonra odasında yatmasının uyku kalitesini arttırdığıyla ilgili bir sürü araştırma okudum 6 ay sonra odasına göndermeyi deniycemdaybed gündüz koltuk gibi kullanabileceğin gece de yatak olarak kullanabileceğin bi koltuk çekyat gibi düşün mantığını biraz daha konforlusu... hasta olsa ben yatarım ya da gelse babaannesi kalsa diye düşündüm sorada bi alanıda çocuğuna bırak bu ne bencillik dedim kendime
çok geçmiş olsun caım Rabbim korumuşBuarada kötü birşey yaşadım bugün kızımı okuldan almaya giderken karşı şeritten koca bir taş fırladı ön camımı patlattı ve camım açıktı 2sn önde gitsem taş bana gelirdi hemde baya büyüktü 20cm kadar çok korktumbana gelmedi ama yan koltuğum kıymık doldu
canım benim bu bebişler bazen bizi öle bir hale getiriyorki kendimizi tanıyamıyoruz.Eşimle kavga ettik hemde telefonda yüz yüze olsa daha kötü olurdu herhalde
Çok bağırdım çocuğun birden hareket etti
Ya zaten midem ekşiyor bayilicam
sen tatlı, güçlü bir kadınsın.Allah razi olsun tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?