2018 Ekim Anneleri

Montessori tarzı mı planladın odayı canım dinlerken bile düzeni hissettim içim huzur doldu

Canim gecmis olsun oncelikle Allah beterinden korusun.
Düşme sonrasi kontrole gitmediyse mutlaka gitmesi gerekiyor.
Onun disinda da pozisyonuyla alakali olabilir bebisin

Nese de guzelmis. Aslnda kizinzla da ortak isme karar verseniz cok guzel olur.

Zaten onu mutlaka muhabbete dahil ediyoruz.Fikrinide hep soruyorum.
Icine atmasindan,sessiz kalmasindan daha cok korkarim kardes konusuyla birlikte.
4 yasinda o da :) Bakalim belki de aralarindaki en guzel anilardan biri olur ismini ablasinin koymasi :)

Allah korumuss..
Gecmis olsun canim.

Oluyordu ara ara,hala da oluyor.
Kipirdarken bazen ne yapiyorsa cok geriliyor oyle kaliyor gb.

Canim ne zaman almistin nasi o kadar kaldi
Allah korusun
Ben mayaliyorum onu bile en fazla 2 gun kullaniyoruz bitiyoruz,taze taze tekrar mayaliyorum.
Bide abimin isyerine gidiyorum ben haftada 3-4 gun ben bile kasada verirken dikkat ediyorum.Bazen olabiliyor tarihlerde karisiklik yeni gelenlerde bile.Mutlaka herseyin tarihine bakmayi aliskanlik haline getirmekte yarar var.

Yerin azsa dusuncende iyi aslinda.Yavrulayan yataklar geldi aklima isini gormez mi?

Montessori tarzı mı planladın odayı canım dinlerken bile düzeni hissettim içim huzur doldu

Birebir uyma cabasina girmedim,kendimizide zorlamadim ama mantigi anlayinca tabii insan ister istemez kolaylik saglamak istiyor evladina.
Bi cogu oyle canim.Onunda fikirlerini alarak :)
Yatagi,dolabi,oyuncaklar icin olan bolmeli dolap,kitaplik raflari ve altinda yerde minder var,masasi ve yazi tahtasi fln :)
Sade,sakin bi oda :) Boyasinida biz yaptik 2 duvarin birlesim köşesilerine tek renk katarak.
Kucuk detaylar var iste onu desteleyen,duzenine alistiran
Ve gercekten cabuk alisiyorlar,aslinda istedikleri bu,ve memnunda kaliyor.

Ben 1kg aldım toplamda ve hiç istahim yok başından beri

Çok sevindim cnm normal olmasına. Ben de girdim kalbinde kalsiyum birikmesi ve gri leke varmis inşallah düzelir

Eşimle kavga ettik hemde telefonda yüz yüze olsa daha kötü olurdu herhalde
Çok bağırdım çocuğun birden hareket etti
Ya zaten midem ekşiyor bayilicam
Biz de kaç gündür kavga ediyoruz biraz anlayışlı olsalar bebeğimiz de geriliyor ve stres çok etkiliyor. Düzelir inşallah cnm

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et

Resmini gönderebilir misin cnm sakıncası yoksa dolabın içini ve odayi. Bu arada kız ismi defne masal ve Beren isimlerini çok beğeniyorum dusunursen

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun

plojovic insaAllah guzelce anlasilir. Ben yas farkindan korkuyrm baya:)) benm kizim da 10.5 aylik suan. 15 ay olck aralari. Iki kiz beraber buyuyeck insaAllah.

Guzel dusunmussun canim benim bir arkadasimda ilk 3ay bebegin yaninda uyumuş,sonra bebegi kendi odasında uyutmuş hicbir sorun cikmamis .darisi basimiza olsun

çok geçmiş olsun caım Rabbim korumuş

günaydın kızlar, bayadır giremiyordum.

nasılsınız her şey yolunda mı herkeste? varmı kaçırdığım bir şey lütfen üzücü bir haber olmasın

Eşimle kavga ettik hemde telefonda yüz yüze olsa daha kötü olurdu herhalde
Çok bağırdım çocuğun birden hareket etti
Ya zaten midem ekşiyor bayilicam
canım benim bu bebişler bazen bizi öle bir hale getiriyorki kendimizi tanıyamıyoruz.
Karşında ki insanın seni sürekli anlamasını bekleme çünkü istese de anlayamyor.
Bende 2-3 gündür ailevi çok gergin günler geçiriyorum ve sabah kulağımdan kan boşaldı. tansiyondanmış.
Önce kendimiz olduğunu unutuyoruz bazen.
Emanetlerimize iyi bakalım

Allah razi olsun tesekkurler
sen tatlı, güçlü bir kadınsın.
Sana burda kimse yazmasa da sen kendini ayakta tutabilirsin. Üzülme bebeklerini üzme.
Rabbim seni seçmiş ve çoğul gebelik vermiş. Eee çoğulda dertleri olacak.
İçini ferah tut. hiç bişiii çıkmayacak.
Şimdi süreç ne? kontrolün ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…