2018 Ekim Anneleri

aaaa dikkkattt ettttt

canım bazen 2 bazen fazla. çok ayakta olunca farketmiyorum ama doluluk hissi oluyor sende de aynı mı oluyor
ayaktayken bebeğini hissedemezsin. Hem kendi kas hareketlerinden hem de sallandığı için uyuyor.
Ben bazen iş yerinde çok oturunca tekmeleri canımı yakıyor. aşağı vuruyor resmen zilli.
ayağa alkıp sallanıyorum uyuyor gibi geliyor

Yani normaldir ohalde ilk gebeliğimde dikkat etmiyodum böyle htırlamıyorum oluyormuyru diye doktora gittiğimde sormuştum kasılma 5ten fazla olursa haber ver önlemini alırız dedi ama bu kasılmamı sertleşmemi ayırt edemeiyorum

Geçmiş olsun canim
Bu bahsettiğim hareketi değil de bi yerde toplanıyor bazen
Hareketini ancak yatınca hissediyorum

kızlar size bir sorum olacak bu soruyu sormak için erken ama inş o günleri nasip eder
ben memurum süt izni benım işime yaramıyor evle -iş yeri arası yaklasık 2 saat , süt izin hakkımı toplu olarak kullanabılırmıyım ?

detaylı ultrason 21-22 . haftalarda yapılırmış siz neden erken girdiniz?
Ben düşük tehlikem var diye riskli gebelikle ilgilenen bir hocaya gittim. Durum nasıl diye öğreneyim diye. Baya bi inceledi. Ne yaptığını da anlamadım. Elime bir kağıt verdi. Meğer detaylıyı yapmış. Ama tekrar yaptırıcam. 2 hafta sonra

Canım ben de de oluyo. Kasılma dedi doktor. Açılma varmı ultrasondan karından baktı. Bir de magnezyum verdi

evet kullanabilirsin. yasal haktır.

Kızlar yarın ayrıntılı randevum var 2 de renkli videosunu ve resimlerini vericeklermiş bütün organlara bakacaklar 345 TL fg fiyatı neden standart değil bu ayrıntılı heryerde farklı acaba

İlk gebelipin canım nırmaldri bende ilkinde 20.haftada hissetmiştim haftaya hissedersin bence
Baloncuk gibi biseyler hissediyorum arada ama öyle net bisey degil
Canim 18.haftadan itibaren detaylı usg çekilir. 22.haftaya kadar da süresi var tekrar gitme bence
hayır asla öyle düşünme. her hamilelik kendine özeldir.
Inşaallah canim
evet kullanabilirsin. yasal haktır.
Ben şimdi baktim oyleyse bende o sekilde kullanayim diye ama yargıtay bozmuş karari

Canım ben de de oluyo. Kasılma dedi doktor. Açılma varmı ultrasondan karından baktı. Bir de magnezyum verdi
Benimde kontrolümde baktı rahim ağzım kapalı herşey normal aslında ben kendi kendime mi paranoya yaptım acaba bugün hiç olmadı mesela dün oldu birkaç kez ağrı sancı vb şeyler yok sarece arada sertleşiyor acaba gazmı yada karıştırıyorum ben anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…