aaaa dikkkattt etttttKizlar merhaba 15 gundur yedgim yogurdun son tuketim tarihi 15 gun gecmis megerse hic anlamadim uc gundur kusmaya baslayinca zehirlendim sandik hastaneyekostuk sukur bisey cikmadi vucut atmis dediler bebegin durumu geyet iyi dediler rahatladik bi daha dikkatle incelemeden asla almam yogurt vs..
ayaktayken bebeğini hissedemezsin. Hem kendi kas hareketlerinden hem de sallandığı için uyuyor.canım bazen 2 bazen fazla. çok ayakta olunca farketmiyorum ama doluluk hissi oluyor sende de aynı mı oluyor
bende sertleşme oluyor biryerde toplanıyorcanım bazen 2 bazen fazla. çok ayakta olunca farketmiyorum ama doluluk hissi oluyor sende de aynı mı oluyor
Yani normaldir ohalde ilk gebeliğimde dikkat etmiyodum böyle htırlamıyorum oluyormuyru diye doktora gittiğimde sormuştum kasılma 5ten fazla olursa haber ver önlemini alırız dedi ama bu kasılmamı sertleşmemi ayırt edemeiyorumCanim gecmis olsun oncelikle Allah beterinden korusun.
Düşme sonrasi kontrole gitmediyse mutlaka gitmesi gerekiyor.
Onun disinda da pozisyonuyla alakali olabilir bebisin
Zaten onu mutlaka muhabbete dahil ediyoruz.Fikrinide hep soruyorum.
Icine atmasindan,sessiz kalmasindan daha cok korkarim kardes konusuyla birlikte.
4 yasinda o da :) Bakalim belki de aralarindaki en guzel anilardan biri olur ismini ablasinin koymasi :)
Allah korumuss..
Gecmis olsun canim.
Oluyordu ara ara,hala da oluyor.
Kipirdarken bazen ne yapiyorsa cok geriliyor oyle kaliyor gb.
Canim ne zaman almistin nasi o kadar kaldi
Allah korusun
Ben mayaliyorum onu bile en fazla 2 gun kullaniyoruz bitiyoruz,taze taze tekrar mayaliyorum.
Bide abimin isyerine gidiyorum ben haftada 3-4 gun ben bile kasada verirken dikkat ediyorum.Bazen olabiliyor tarihlerde karisiklik yeni gelenlerde bile.Mutlaka herseyin tarihine bakmayi aliskanlik haline getirmekte yarar var.
Yerin azsa dusuncende iyi aslinda.Yavrulayan yataklar geldi aklima isini gormez mi?
canım benim bu bebişler bazen bizi öle bir hale getiriyorki kendimizi tanıyamıyoruz.
Karşında ki insanın seni sürekli anlamasını bekleme çünkü istese de anlayamyor.
Bende 2-3 gündür ailevi çok gergin günler geçiriyorum ve sabah kulağımdan kan boşaldı. tansiyondanmış.
Önce kendimiz olduğunu unutuyoruz bazen.
Emanetlerimize iyi bakalım
Geçmiş olsun canimayaktayken bebeğini hissedemezsin. Hem kendi kas hareketlerinden hem de sallandığı için uyuyor.
Ben bazen iş yerinde çok oturunca tekmeleri canımı yakıyor. aşağı vuruyor resmen zilli.
ayağa alkıp sallanıyorum uyuyor gibi geliyor
ben de sadece vurma hissediyorum. toplanma kayma kıvrılma hiç hissetmedim.Geçmiş olsun canim
Bu bahsettiğim hareketi değil de bi yerde toplanıyor bazen
Hareketini ancak yatınca hissediyorum
Bende bişey hissediyorum ama hareket mi bilmem. Böyle pıt diye bi sallanıyor hepsi buben de sadece vurma hissediyorum. toplanma kayma kıvrılma hiç hissetmedim.
biraz daha sabret. yani gerçek hareket hissedince emin ol evet bu diyeceksinBende bişey hissediyorum ama hareket mi bilmem. Böyle pıt diye bi sallanıyor hepsi bu
Benim haftamdaki herkes hissediyor bende mi anormallik var anlamadım kibiraz daha sabret. yani gerçek hareket hissedince emin ol evet bu diyeceksin
İlk gebelipin canım nırmaldri bende ilkinde 20.haftada hissetmiştim haftaya hissedersin benceBenim haftamdaki herkes hissediyor bende mi anormallik var anlamadım ki
canım zaten 8-9 kilo veriliyormuş hemen doğumdan sonra. Verirsin merak etmeSen gene az almış sayilirsin benim yanımdaben 9 kilo almışım nolacak sonum bilmiyorum
Ben düşük tehlikem var diye riskli gebelikle ilgilenen bir hocaya gittim. Durum nasıl diye öğreneyim diye. Baya bi inceledi. Ne yaptığını da anlamadım. Elime bir kağıt verdi. Meğer detaylıyı yapmış. Ama tekrar yaptırıcam. 2 hafta sonradetaylı ultrason 21-22 . haftalarda yapılırmış siz neden erken girdiniz?
Canım ben de de oluyo. Kasılma dedi doktor. Açılma varmı ultrasondan karından baktı. Bir de magnezyum verdiDaha ileri haftalarda olanlar ben 19+2deyim karnımda sertleşmeler oluyor ara ara sırtüstü yattığımda özellşkle ağrı falan yok ama normalmidir acaba bu durum sizlerdede oldumu yada benim haftalarımda olanlar oluyormu sizlerde?
hayır asla öyle düşünme. her hamilelik kendine özeldir.Benim haftamdaki herkes hissediyor bende mi anormallik var anlamadım ki
evet kullanabilirsin. yasal haktır.kızlar size bir sorum olacak bu soruyu sormak için erken ama inş o günleri nasip eder
ben memurum süt izni benım işime yaramıyor evle -iş yeri arası yaklasık 2 saat , süt izin hakkımı toplu olarak kullanabılırmıyım ?
Baloncuk gibi biseyler hissediyorum arada ama öyle net bisey degilİlk gebelipin canım nırmaldri bende ilkinde 20.haftada hissetmiştim haftaya hissedersin bence
Canim 18.haftadan itibaren detaylı usg çekilir. 22.haftaya kadar da süresi var tekrar gitme benceBen düşük tehlikem var diye riskli gebelikle ilgilenen bir hocaya gittim. Durum nasıl diye öğreneyim diye. Baya bi inceledi. Ne yaptığını da anlamadım. Elime bir kağıt verdi. Meğer detaylıyı yapmış. Ama tekrar yaptırıcam. 2 hafta sonra
Inşaallah canimhayır asla öyle düşünme. her hamilelik kendine özeldir.
Ben şimdi baktim oyleyse bende o sekilde kullanayim diye ama yargıtay bozmuş kararievet kullanabilirsin. yasal haktır.
Benimde kontrolümde baktı rahim ağzım kapalı herşey normal aslında ben kendi kendime mi paranoya yaptım acaba bugün hiç olmadı mesela dün oldu birkaç kez ağrı sancı vb şeyler yok sarece arada sertleşiyor acaba gazmı yada karıştırıyorum ben anlayamadımCanım ben de de oluyo. Kasılma dedi doktor. Açılma varmı ultrasondan karından baktı. Bir de magnezyum verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?