2018 Ekim Anneleri

bütün izinlerinizi kullanıcakmısınız.Keske bende memur olsam 6 ay ücretsiz iznimi kesin kullanırdım.Süt izninide birleştirip haftada 1 gün işe gitmeyerek kullanırıdm.Özel sektörde kritik pozisyondayım kara kara düşünüyorum ne yapıcam dıye normal izim bittiğinde 3,5 aylık olucak en ıyı ıhtımalle o kadar kucuk bebeği nası bırakıp işe gelicem

Kızlar yarın ayrıntılı randevum var 2 de renkli videosunu ve resimlerini vericeklermiş bütün organlara bakacaklar 345 TL fg fiyatı neden standart değil bu ayrıntılı heryerde farklı acaba
Canım inşallah hayırlı haberler alırsın benim de 13 haziran da randevum var 250 tl benim ki normal fiyatlara göre uygun normal de doktorum başka hastanede orası 970 lira istedi

Canim benim sagolasin. Allah razi olsun.bir ay sonra kontrolumuz var birde bunjn sebebi seker olabilir dedi seker yuklemesi yapilacak
Beth18 canım benim bir arkadaşımın da suyu fazlaydı. Bebek sağsalim doğdu. Bir de benim tüp bebek başından beri so

canım zaten 8-9 kilo veriliyormuş hemen doğumdan sonra. Verirsin merak etme
yaaaa bizim bir arkadasinda oyleymis telasim biraz hafifledi. Allah knsallah saglikla dogmalarini nasip eder.

cnm bizim 16 hafta ücretli izin, 2 senede ücretsiz izin hakkımız var... Ücretsiz izni kullanamıyorum malesef çalışmam gerekıyor , ev ve araba kredi evle iş arası mesafa çok uzak olduğu için 2-3 saatlık süt izni benım işime yaramıyor ... Bende o yüzden birleştirip haftada 1 gün işe gitmeyerek kullanmak istiyorum ... O şekılde yapsam bile haftanın 4 günü bebeğimden ayrı kalacagım , sabah 6:30 çıkıyorum akşam 7 de evdeyim yine benım için çok zor olucak sırf bu uzaklık yüzünden istifa edip evime yakın bir yerde özel sektörde çalışmayı düşünüyorum

ç) Süt izninin, memurun çocuğunu emzirmesi için günlük olarak kullanması gereken bir izin hakkı olması sebebiyle bu izin birleştirilerek sonraki günlerde kullanılamaz...

KIZLAR MALESEF SÜT İZNİ BİRLEŞTİRİLİP KULLANILMIYORMUŞ

Benimde 2 gündur yoktu gece ve buhün oldu. Ama ben bel ağrısında biliyorum kasılıp sertleştiğini. Günde 1-2 kerede sıkıntı yokmuş. Ama ben yine de kontrolleri 2 haftada 1 yaptıracağım. Korkuyorum rahim ağZı açılacak diye

Canım ali hoca baktı ama 10-15 dk sürdü detaylı. Ablam da hamile onunki 30 dk sürmüş. Ben yine evham yaptım. Çünkü muayene tam iftar valtine geldi. Acaba kısa mı sürdü diye korktum. Sen detaylı yaptırdın mı

Şöyle yapsan olmaz mı
Çıkış saatiniz 5 ise ilk altı ay 2 de çıkabilirsiniz
Ben öyle yapacağım 3 saati günün sonuna yayacagim

Kızlar yarın ayrıntılı randevum var 2 de renkli videosunu ve resimlerini vericeklermiş bütün organlara bakacaklar 345 TL fg fiyatı neden standart değil bu ayrıntılı heryerde farklı acaba

Denizli de 190 tl ye cektirdim ben
Fiyatlar uçuk maalesef ama değer
İlk fotosunu vermişti oğluşumun

özel dektor ınan daha kotu hatta yeni gireceğiniz iş yerınde cok fazla imtiyaz kullanamayacaksınız.Yarım gün çalişmayı araştırabilirsiniz maasınız yarısını alıyo oluyosunuz ama işkurda 800 tl gibi bir destek veriyor 60 gün o hakkı kullanabılırsınız eğer sizi kurtarıyorsa

Canım inşallah hayırlı haberler alırsın benim de 13 haziran da randevum var 250 tl benim ki normal fiyatlara göre uygun normal de doktorum başka hastanede orası 970 lira istedi
Sağol canım hepimiz inşallah güzel haberler alalım çok heyecanlıyım ben kendi hastanemdeki ayrıntılı doktoruna gidiyorum doktorum yönlendirdi başka hastanelerde de araştırmadık sizden duyduğum kadarı ile biliyorum fiyatların farklı oluşunuhakkımızda hayırlısı artık

yok cnm yarım gün çalışmakta 800 tl destekte benı kurtarmıyor... Teşekkur ederım bilgi verdiğin için ... Allah hepimize kolaylıklar versin ... Çalışan anne olmak gerçekten çok zor

Evet canım değer tabi ama dengesiz bir düzen yani neden aynı değil acaba tuhaf biri yüksek fiyat biri düşük fiyat ta yapıyo sanki altındanmı mübarek ultrason

evet cnm öyle yapabiliyorum benım sıkıntım evım uzak olduğu için 2 de çıksamda 4-5 gibi anca evde olabılıyorum

Sertleşme bende de oluyor kasılmayla sertlesme aynı şey mi benim de kafama takıldı şimdi

Haftaya gideceğim sanirim haber edecekler
Benim normal muayenem 3dk sürüyor o iftar falan umursamaz yapar kontrolünü merak etme. Ben hocayı iyi tanirim
Ama için rahat etmeyecekse tekrar görün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…