bütün izinlerinizi kullanıcakmısınız.Keske bende memur olsam 6 ay ücretsiz iznimi kesin kullanırdım.Süt izninide birleştirip haftada 1 gün işe gitmeyerek kullanırıdm.Özel sektörde kritik pozisyondayım kara kara düşünüyorum ne yapıcam dıye normal izim bittiğinde 3,5 aylık olucak en ıyı ıhtımalle o kadar kucuk bebeği nası bırakıp işe gelicemkızlar size bir sorum olacak bu soruyu sormak için erken ama inş o günleri nasip eder
ben memurum süt izni benım işime yaramıyor evle -iş yeri arası yaklasık 2 saat , süt izin hakkımı toplu olarak kullanabılırmıyım ?
Canım inşallah hayırlı haberler alırsın benim de 13 haziran da randevum var 250 tl benim ki normal fiyatlara göre uygun normal de doktorum başka hastanede orası 970 lira istediKızlar yarın ayrıntılı randevum var 2 de renkli videosunu ve resimlerini vericeklermiş bütün organlara bakacaklar 345 TL fg fiyatı neden standart değil bu ayrıntılı heryerde farklı acaba
Canim benim sagolasin. Allah razi olsun.bir ay sonra kontrolumuz var birde bunjn sebebi seker olabilir dedi seker yuklemesi yapilacaksen tatlı, güçlü bir kadınsın.
Sana burda kimse yazmasa da sen kendini ayakta tutabilirsin. Üzülme bebeklerini üzme.
Rabbim seni seçmiş ve çoğul gebelik vermiş. Eee çoğulda dertleri olacak.
İçini ferah tut. hiç bişiii çıkmayacak.
Şimdi süreç ne? kontrolün ne zaman?
yaaaa bizim bir arkadasinda oyleymis telasim biraz hafifledi. Allah knsallah saglikla dogmalarini nasip eder.Beth18 canım benim bir arkadaşımın da suyu fazlaydı. Bebek sağsalim doğdu. Bir de benim tüp bebek başından beri so
canım zaten 8-9 kilo veriliyormuş hemen doğumdan sonra. Verirsin merak etme
cnm bizim 16 hafta ücretli izin, 2 senede ücretsiz izin hakkımız var... Ücretsiz izni kullanamıyorum malesef çalışmam gerekıyor , ev ve araba kredibütün izinlerinizi kullanıcakmısınız.Keske bende memur olsam 6 ay ücretsiz iznimi kesin kullanırdım.Süt izninide birleştirip haftada 1 gün işe gitmeyerek kullanırıdm.Özel sektörde kritik pozisyondayım kara kara düşünüyorum ne yapıcam dıye normal izim bittiğinde 3,5 aylık olucak en ıyı ıhtımalle o kadar kucuk bebeği nası bırakıp işe gelicem
Benimde 2 gündur yoktu gece ve buhün oldu. Ama ben bel ağrısında biliyorum kasılıp sertleştiğini. Günde 1-2 kerede sıkıntı yokmuş. Ama ben yine de kontrolleri 2 haftada 1 yaptıracağım. Korkuyorum rahim ağZı açılacak diyeBenimde kontrolümde baktı rahim ağzım kapalı herşey normal aslında ben kendi kendime mi paranoya yaptım acaba bugün hiç olmadı mesela dün oldu birkaç kez ağrı sancı vb şeyler yok sarece arada sertleşiyor acaba gazmı yada karıştırıyorum ben anlayamadım
Canım ali hoca baktı ama 10-15 dk sürdü detaylı. Ablam da hamile onunki 30 dk sürmüş. Ben yine evham yaptım. Çünkü muayene tam iftar valtine geldi. Acaba kısa mı sürdü diye korktum. Sen detaylı yaptırdın mıBaloncuk gibi biseyler hissediyorum arada ama öyle net bisey degil
Canim 18.haftadan itibaren detaylı usg çekilir. 22.haftaya kadar da süresi var tekrar gitme bence
Inşaallah canim
Ben şimdi baktim oyleyse bende o sekilde kullanayim diye ama yargıtay bozmuş karari
kızlar size bir sorum olacak bu soruyu sormak için erken ama inş o günleri nasip eder
ben memurum süt izni benım işime yaramıyor evle -iş yeri arası yaklasık 2 saat , süt izin hakkımı toplu olarak kullanabılırmıyım ?
Kızlar yarın ayrıntılı randevum var 2 de renkli videosunu ve resimlerini vericeklermiş bütün organlara bakacaklar 345 TL fg fiyatı neden standart değil bu ayrıntılı heryerde farklı acaba
Benim 15 dk sürdüCanım ali hoca baktı ama 10-15 dk sürdü detaylı. Ablam da hamile onunki 30 dk sürmüş. Ben yine evham yaptım. Çünkü muayene tam iftar valtine geldi. Acaba kısa mı sürdü diye korktum. Sen detaylı yaptırdın mı
özel dektor ınan daha kotu hatta yeni gireceğiniz iş yerınde cok fazla imtiyaz kullanamayacaksınız.Yarım gün çalişmayı araştırabilirsiniz maasınız yarısını alıyo oluyosunuz ama işkurda 800 tl gibi bir destek veriyor 60 gün o hakkı kullanabılırsınız eğer sizi kurtarıyorsacnm bizim 16 hafta ücretli izin, 2 senede ücretsiz izin hakkımız var... Ücretsiz izni kullanamıyorum malesef çalışmam gerekıyor , ev ve araba kredievle iş arası mesafa çok uzak olduğu için 2-3 saatlık süt izni benım işime yaramıyor ... Bende o yüzden birleştirip haftada 1 gün işe gitmeyerek kullanmak istiyorum ... O şekılde yapsam bile haftanın 4 günü bebeğimden ayrı kalacagım , sabah 6:30 çıkıyorum akşam 7 de evdeyim yine benım için çok zor olucak sırf bu uzaklık yüzünden istifa edip evime yakın bir yerde özel sektörde çalışmayı düşünüyorum
Sağol canım hepimiz inşallahCanım inşallah hayırlı haberler alırsın benim de 13 haziran da randevum var 250 tl benim ki normal fiyatlara göre uygun normal de doktorum başka hastanede orası 970 lira istedi
yok cnm yarım gün çalışmakta 800 tl destekte benı kurtarmıyor... Teşekkur ederım bilgi verdiğin için ... Allah hepimize kolaylıklar versin ... Çalışan anne olmak gerçekten çok zorözel dektor ınan daha kotu hatta yeni gireceğiniz iş yerınde cok fazla imtiyaz kullanamayacaksınız.Yarım gün çalişmayı araştırabilirsiniz maasınız yarısını alıyo oluyosunuz ama işkurda 800 tl gibi bir destek veriyor 60 gün o hakkı kullanabılırsınız eğer sizi kurtarıyorsa
Evet canım değer tabi ama dengesiz bir düzen yani neden aynı değil acaba tuhaf biri yüksek fiyat biri düşük fiyat ta yapıyo sanki altındanmı mübarek ultrasonŞöyle yapsan olmaz mı
Çıkış saatiniz 5 ise ilk altı ay 2 de çıkabilirsiniz
Ben öyle yapacağım 3 saati günün sonuna yayacagim
Denizli de 190 tl ye cektirdim ben
Fiyatlar uçuk maalesef ama değer
İlk fotosunu vermişti oğluşumun
evet cnm öyle yapabiliyorum benım sıkıntım evım uzak olduğu için 2 de çıksamda 4-5 gibi anca evde olabılıyorumŞöyle yapsan olmaz mı
Çıkış saatiniz 5 ise ilk altı ay 2 de çıkabilirsiniz
Ben öyle yapacağım 3 saati günün sonuna yayacagim
Denizli de 190 tl ye cektirdim ben
Fiyatlar uçuk maalesef ama değer
İlk fotosunu vermişti oğluşumun
Evet oyle basliyor... gaz olmadigini bilirsin zaten artik. Bi sure sonra gucleniyo elini koydugumda da hissediyosun..Bende bişey hissediyorum ama hareket mi bilmem. Böyle pıt diye bi sallanıyor hepsi bu
Sertleşme bende de oluyor kasılmayla sertlesme aynı şey mi benim de kafama takıldı şimdiYani normaldir ohalde ilk gebeliğimde dikkat etmiyodum böyle htırlamıyorum oluyormuyru diye doktora gittiğimde sormuştum kasılma 5ten fazla olursa haber ver önlemini alırız dedi ama bu kasılmamı sertleşmemi ayırt edemeiyorum
Akşam 7 de evde olmaktan iyidirevet cnm öyle yapabiliyorum benım sıkıntım evım uzak olduğu için 2 de çıksamda 4-5 gibi anca evde olabılıyorum
aynen cnm bunada şükür sağ salim doğsunlarda bir şekılde hallolur herşeyAkşam 7 de evde olmaktan iyidir
4-5 gibi evde olmak
Buna da şükür ne yapalım
Calismasak da olmuyor maalesef
Haftaya gideceğim sanirim haber edeceklerCanım ali hoca baktı ama 10-15 dk sürdü detaylı. Ablam da hamile onunki 30 dk sürmüş. Ben yine evham yaptım. Çünkü muayene tam iftar valtine geldi. Acaba kısa mı sürdü diye korktum. Sen detaylı yaptırdın mı
Ben de 1000tl ye yakın ödeme yaptimKızlar yarın ayrıntılı randevum var 2 de renkli videosunu ve resimlerini vericeklermiş bütün organlara bakacaklar 345 TL fg fiyatı neden standart değil bu ayrıntılı heryerde farklı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?