2018 Ekim Anneleri

Kızlar yarın ayrıntılı randevum var 2 de renkli videosunu ve resimlerini vericeklermiş bütün organlara bakacaklar 345 TL fg fiyatı neden standart değil bu ayrıntılı heryerde farklı acaba

Selam ..

Canım inşallah hayırlı haberler alırsın benim de 13 haziran da randevum var 250 tl benim ki normal fiyatlara göre uygun normal de doktorum başka hastanede orası 970 lira istedi

Selam....

İstanbulda iseniz hanimlar Bezmialem tavsiye 3derim 145 tl ucreti cok uygun detayli icin ustelik dr doc.dr ve cok ama cok ilgili 50 tane soru soruyorum okadar vijdanliki kapidan cikarken unutugun bi soru varmi diyor .. cok guzel bi insan Allah onsan razi olsun..

SaskinAnne canim sikinti yapma kilolu isen ve ic karnin buyukse oyle cok hissedemiyormuasun suyunda iyiyse bebek icerde horonda tepse hissetmeye bilirmissin keza bende oyle ahim şahim hissetmiyorum 24. Haftadan sonra ben seni gorurum dedi dr. Hicc takma kuzum kafana .. Allah yar ve yardimcimiz olsun insallah..

cnm bezmialeme nasıl randevu alıyoruz hemen veriyorlarmı randevuyu ?

birde cnm detaylıyı yapan doktor perinatalog değil mi?

birde cnm detaylıyı yapan doktor perinatalog değil mi?
Perinatolog ben 18. Hafta muayene oldum canım 0da 150 tl pakizer hanım internetten randevu alacaksan bu bolum için adi bu..

Benim 2 ay önce bezmialemde başladığım kendi drum yacak ayrıntıliyi bana inşallah ayrıca öğretim üyesi gittiğinde 4 5 tane asistan görürsen yan8nda şaşırma .. çok iyi oluyo onlara herşeyi anlatırken sende hiç ummadığın bilgileri alıyorsun bebeğine ilgili ...

Doc.dr mehmet serdar.dogumada giriyor ben çok memnunum Allah razı olsun ... sende kendine bi dr bulamadıysan bi görün derim ..

Resmi gazetede yazı vardı bununla ilgili; izin birleştirilemiyor ama süt izni yerine 2 aylık yarım gün çalışma hakkı veriliyor. Ben de doğum sonrası izin bitince hemen işe döneceğim, eşim şuan çalışmadığı için ücretsiz izne ayrılmam imkansız. Bir de şubat döneminde doktora derslerime başlamam gerekiyor. Süt iznini kullanırım sanırım ama çalıştığım yerden eve gidebilmem için 3 taşıt değiştirmem lazım. 1 saati geçiyor bunlar da. Bir şeyler ayarlamaya çalışacağız bakalım.

) Süt izni talebi

a) Memur, doğum sonrası analık izni süresi bitiminden itibaren yarım gün izin hakkından mı yoksa süt izninden mi yararlanmak istediğini çalıştığı kurumuna dilekçe ile bildirecektir.

2) Süt izni süresi

a) Memura, doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde bir buçuk saat süt izni verilir.

b) Çoğul doğumlarda da süt izni süresi aynıdır.

3) Süt izninin kullanımı

a) Süt izninden sadece kadın memur yararlanır.

b) Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı memur tarafından belirlenir.

c) Memur, süt izninden ve 657 sayılı Kanunun 104 üncü maddesinin (F) fıkrasında yer alan yarım gün izin hakkından aynı anda yararlanamaz.

ç) Süt izninin, memurun çocuğunu emzirmesi için günlük olarak kullanması gereken bir izin hakkı olması sebebiyle bu izin birleştirilerek sonraki günlerde kullanılamaz.

4) Yarım gün izin hakkından süt iznine geçiş hali

a) Doğum sonrası analık izninin bitiminden itibaren yarım gün izin kullanmayı tercih eden memur, yarım gün izin hakkından faydalanmayı bırakıp süt izni kullanmayı talep etmesi halinde süt izni süresinin kalan kısmı kadar bu izinden yararlanacaktır.

b) Doğum sonrası analık izni süresi bitiminden itibaren yarım gün izin hakkını kullanmayı talep eden ve bu haktan yararlanma süresi biten memur, süt izni süresinin kalan kısmı kadar bu izinden yararlanacaktır.

) Yarım gün izin süresi

a) Memurun yarım gün izin süresi, doğum sonrası analık izninin bitiminden itibaren birinci doğumda iki ay, ikinci doğumda dört ay, sonraki doğumlarda ise altı aydır.

3) Yarım gün iznin kullanımı

a) Yarım gün izin hakkından sadece kadın memur yararlanır.

b) Yarım gün izin hakkından yararlanan memura ayrıca süt izni verilmeyecektir.

ç) Memurun çalışacağı sürelerin başlangıç ve bitiş saati kurumu tarafından belirlenecektir.

d) Yarım gün izin hakkından yararlanan memurun günlük çalışma süresi, 657 sayılı Kanunun 100 üncü maddesi uyarınca belirlenen günlük çalışma süresinin yarısı kadardır.

Allah korusub umarım olmaz öyle birşey bel ağrısı falanda yok doktoruma yazdım bakalım ne diyecek

Teşekur ederim zaten bundan 4-5 hafta önce kanamayla düşük teklikesi yaşadı ama dinlemiyor, dün 1-2 saat sol tarafna yatı ve sadice kalp atışı şeklinde his etdi o kadar, dr gitmesi için yeteri bir sebep olduğnu düşünmüyor, ama gercekden gitmesse zorra götürücem artık.

cnm yane anladığım kadarıyla 6 aylık 3 saatlik süt izni yerine , 2 aylık yarım gün izin kullanma hakkımız mı var? aslında buda düşünülebilir ...benimde 3 taşıt değiştirmem gerekıyor ve gidiş geliş malesef çok sıkıntı oluyor ömrüm yollarda geçiyor ama napalım evlatlarımızın geleceği içinde çalışmak zorundayız

cnm pekı muane ve doğum ücreti ne kadar acaba?

Evet süt izninden feragat edip 2 ay yarım gün çalışma olabiliyor. Ama bu 2 ay bittiğinde başka izin yok malesef. O yüzden yol uzun sürse de süt izni kullanacağım ben. Kurumumun personel servisi var onunla en geç yarım saate evdeyim ama 17.30da o servis de. O zamana kadar beklemektense 2de çıkar 3-3.5 gibi evde olurum.

Başka izin kullanılmıyorsa bir anlamı yok. Bende 2 de çıksam 4 gibi evde oluyorum.

Ücreti umrum da değil yeter ki bebeğim saglıklı olsun Allahın izniyle inşallah hepimizin

İstanbuldayım canım ama kendi doktorumda yaptırmayıpta başka hastaneye gidip yaptırsak tavır yapar bide napalım artık olan oldu

Resmini gönderebilir misin cnm sakıncası yoksa dolabın içini ve odayi. Bu arada kız ismi defne masal ve Beren isimlerini çok beğeniyorum dusunursen

Evde oldugumda musait bi zamanda gonderirim tabi canim.
Defne'miz var Masal ve Beren'de yakin arkadaslarimin kizlari :) cok guzel ama bende severim.

plojovic insaAllah guzelce anlasilir. Ben yas farkindan korkuyrm baya:)) benm kizim da 10.5 aylik suan. 15 ay olck aralari. Iki kiz beraber buyuyeck insaAllah.

Her yasin ayri zorlugu ayri kolayligi olduguna inaniyorum.Ailevi etkenler,cocuklarin yapisi etkiliyor hem.
Bence sen kabullenip sakin kalabildikce zorluklati atlatmaniz daha yumusak olacaktir.2-2bucuk yas arasi buyukler icin zor biraz kucugunde yurume cabalari olur galiba belki o donemler oldukca ikisi icinde karisik olabilir :) Saglik olsunda insallah.

Kasılma rahimle bir.Yani bebegin hareketlerinin yanisira rahminin buyuklugunu dusun onun oldugu sinirlarda karninin sertlesip kalmasi.Olursa ek belinede agri vurabilir.Ama hareketler esnasinda bebegin gerdigide olabiliyor.

Kızlar yarın ayrıntılı randevum var 2 de renkli videosunu ve resimlerini vericeklermiş bütün organlara bakacaklar 345 TL fg fiyatı neden standart değil bu ayrıntılı heryerde farklı acaba

Video vs icindir canim.
Bana renkli goruntusunu normal kontrolumde verdi mesela gecen doktor.
Bnm gittigim hastanede de bi 75'e rutin ayrintili bide 400'e renkli var.Benim bildigim burda uygulama degil uzman cok onemli.
Ben ilk kizimda da gittigim uzmana randevu aldim ayrintili icin hatta gununude o ayarladi haftama gore

Detaylinin belli haftasi yok ama bu araliklarda gorulmeli ilk kontrol olarak canim.
Ama riskli durumlar varsa her zaman girilebilir.Aklinda olsun

Sertleşme bende de oluyor kasılmayla sertlesme aynı şey mi benim de kafama takıldı şimdi

Kasılma rahimle bir oluyor canım.Bebegin kipirdadigi yerlerden ya da oynadigi andan ziyade biraz daha ustte rahimin buyuklugune bagli kisimda karnin sertlesip kalmasi.

Bildigim kadariyla dusunce gidilmeli.
Cunku rahim cevresi dusmenin hizina bagli olarak legen kemigine carpip darbe alabilirmis.Kendiside gerci olumsuz bisy olsa hissederdi belki belirtide olurdu ama sanki.
Kalp atisindan kasit karnin o ritimde ziplamasi ise kucuk kucuk,o kan basincimizdan dolayi oluyor

Yanı o his etdiğide bebek hareketi olmaya bilir, bide karnının uzerne düşmüş, bu bilgileri ablamla paylaşsam berki oda dr gider, cok sağol hemen ablamı arıycam.

plojovic aynen sen zaten zor yas donemlerini bence atlatmssin. Bi tek ufak kiskanclik olur o yasta ki o da dedgn gibi etmenlere ve ailey bireylerine bakiyor:) 4 yas sonrasi bi tik daha kolay olabilir gerckten:)

Anladım şimdi ben uzanıyorum sırtüstü özellikle ozaman oluyor bebek sertleşiyor biryerde toplanıyor yani elim kdar bir bölüm bebektir sanırın karnım daha büyük çğnkü doktorumla görüştüm oda magnezyum almamı söyledi yarın tekrsr konuşalım dedi bakalım umarım yarın geçer

Sllh canim ucret burdaki hic bir annenin umurunda degil ...her anne bu gibi ucretleri hesaplamaz hesaplamak istemez ama durumu olmayan anneler ve babalar onlarda var ..ben size belki bir secenek olur niyetinde yazdim ..bu sekilde yazmak yerine tesekkur edebilirdiniz ben bazi kisileri gercekden anlayamiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…