2018 Ekim Anneleri

İstanbuldayım canım ama kendi doktorumda yaptırmayıpta başka hastaneye gidip yaptırsak tavır yapar bide napalım artık olan oldu

Olsun canim ha orasi bu burasi ne fark eder onemli olan senin icine sinmesi gonlunun rahat etmesi insallah en hayirli guzel sonuclarla cikarsin o kapidan .

Her hastane farklı işte sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz yavrularımızı inşallah gerisi teferruat

plojovic canim cemre koyabilirsin adını:)

Uyumlu olmasa da olur dersen reyhan olabilir. Defne deyince aklıma Reyhan gelir hep :)

Kızlar tıp fakültesinin acile gittim. Bugün kasılmam çok olduğu için. Önce ultrasonla baktı sonra vajinal muayene etti açılma hiç yok dedi. Vajinal muayene olan var kı benim gibi. Şimdi de doğumu tetikler mi diye evham yaptım. Bir yerde okumuştum.

Benim arkadaşlarım tüm saatleri toplayıp bir hafta da yarım gün yada tam gün izin yapıyorlardı.

Canim vajinal ultrason ben olmustum 20 haftamda, rahim agzina bakmak icin yaptilar. Onun herhangi bi riski oldugu hic aklima bile gelmedi ki bence yoktur. Sonucta iliski de yasaniyor o zmn o da tetiklerdi yani. Bide oyle bi risk olsa doktorun da yapmazdi sanirim. Cok evham yapmamaya calis. Iyi dusun hersey iyi olsun. Ben de bu gunler NIFTY test sonucumu yuregim agzimda bekliyorum, hatda simdi doktorum sonuclari ogrenip geri donus yapicam dedi. Yine de iyi dusunmeye ve sakin kalmaya calisiyorum. Sen de oyle yap.

Çok sevindim canım sanmıyorum sonuçta öyle olsa ilişkide gebelikte tamamen yasak olurdu hatta riskli gebelik dışında ilişkinin faydaları dahi olduğunu okumuştum yani vajinal muaynede sorun yaratmaz diye düşünüyoeum benxe içini ferah tut ..benide bir evham aldı zaten :) hayırlısı banada magnezyum verdi doktorum umarım geçer bu sertleşmeler ..peki ne dedi doktor kasılma için sana?

??? Neden bahsettiğinizi anlayamadım

Bazi drlar hep vajinadam muayne ediyr. Dogumu tetiklemez yani ins.
Kasilmalar neden oluyomus acaba?

Yanı o his etdiğide bebek hareketi olmaya bilir, bide karnının uzerne düşmüş, bu bilgileri ablamla paylaşsam berki oda dr gider, cok sağol hemen ablamı arıycam.

Yani insallah bisy yoktur tabii annenin hisleride cok onemlidir boyle zamanlarda❤ Bi doktorun konusmasini izlemistim o anlatmisti o bilgiyide

plojovic aynen sen zaten zor yas donemlerini bence atlatmssin. Bi tek ufak kiskanclik olur o yasta ki o da dedgn gibi etmenlere ve ailey bireylerine bakiyor:) 4 yas sonrasi bi tik daha kolay olabilir gerckten:)

Yani tabii dusunuyorumda 2-2 bucuk arasi icin,tuvalet aliskanligi icin fln zor olabilirdi.
Simdi ayri zorluklar var tabii herseyi tamamen farkettigi icin.Benim hastaneye gidecek olmama bile uzuluyor mesela en basiti.O yuzden agri,sızı konusu bile olmuyor evde.

Bakalim ne diyecek bende merak ettim,yazarsin canim.
Tamamen dumduz yattiginda mi oluyor?
Rahatsiz oluyordur belki de pozisyonunda sebep.
Insallah bisy yoktur.

plojovic canim cemre koyabilirsin adını:)

Uyumlu olmasa da olur dersen reyhan olabilir. Defne deyince aklıma Reyhan gelir hep :)

Ikisinide cok severim,yerkende :))))))))
Cemre'de hoş,Ceren'i de konustuk biara.
Simdilik kizim Neşe diyor,esim Simay bakalimm degisecek mi ne olacak :)))))

Canim bildigim kadariyla yok.
Olsa zaten doktorlar yapmaz.
Son ayda oldugunu biliyorum ama.
Iliskininde hatta.
En son artik beklenirken iliski onerilebilir hatta :)))
Hic kendini rahatsiz etme.

Bazi drlar hep vajinadam muayne ediyr. Dogumu tetiklemez yani ins.
Kasilmalar neden oluyomus acaba?
Canım nst için erken dedi. Kasılma neden oluyo bilemedi. Hatta inanmad
neden olduğunu bilemedi. Hatta inanmıyorlar gibi geliyor bana. Kendini yorma dedi. Bir de bebek hareketleri de yapabilir dedi. Mesaneye bağırsaklara baskı oluyor hatta kabızlık varsa ondan da olabilir dedi. Bilemedim. Drlarda bişey demiyor. Nat için erken diyorlar. Aslında gerçekten kasılma varsa nstde çıkar. Ama ben sık muayeneye gidicem bundan sonra. Yine de korkuyorum. Allah korusun erken doğum olur filan

İnşallah sonucun iyi çıkar canım ya. Vajinal ultrasonla bakmadı elle açılma varmı diye muayene etti. Baya da acı çektim. Ondan korktum rahim ağzına dokundu uyarmış olabilirmi diye. Geçen dra gittiğimde ilişki yasak demişti çünkü.

Insallah canim. Ben de her gittigimde doktor elle kontrol ediyor. Hicbisey olmaz Insallah. Dua et bol bol.

Insallah canim. Ben de her gittigimde doktor elle kontrol ediyor. Hicbisey olmaz Insallah. Dua et bol bol.
İnşallah canım. Her seferinde vakinadan elle mi bakıyor çok şaşırdım. O zaman korkmama gerek yok. Sonucun çıkınca haber ver merak ettim ben de

Cnm benim Dr um perinatolog ve daha önce kurtajlarim ve ameliyatlarim olduğu için vajinal muayene ediyor rahim ağzı na bakiyo her ay. Hiç evham yapma bişey olmaz inşallah

İnşallah canım. Her seferinde vakinadan elle mi bakıyor çok şaşırdım. O zaman korkmama gerek yok. Sonucun çıkınca haber ver merak ettim ben de
Canım çok geçmiş olsun...
Alttan muayene olan çok anne adayımız var evelallah hiç bişey olmaz .. dert etme olacak olsaydı farklı bir yol izlerdi dr ..
Stresden uzak durup temini elinden bırakma.... tekrar geçmiş olsun Allah bebeğini esirgeyip sana bağışlasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…