2018 Ekim Anneleri

Evet özellelikle koltukta uzandığımda sırtüstü veya yatarken sırtüstü magnezyum belki iyi gelecektir bakalım bek ağrısı falanda yok belkide kasılma değşldir bu bilmiyorum

Ben öğretmenler yapıyor müdürle konuşup saatleri toplayıp tek güne alıyor. Resmi olarak belki yapılmaz ama müdürün insiyatifi ile belki olur.
anladım cnm dediğin gibi müdürün insiyatifine bağlı olarak olabilir ... Bende bir şansımı denerim

Aiin canım çok teşekkürler

Birkaç günden beri bende hissediyorum ama benım kızım devamlı tepiklemıyor ara ara özzellıkle akşam uzanırken... Pıt,pıt diye bir iki tane tekmelıyor sonra duruyor yavrım :))

Bendede öyle maşallah gece gündüz
Gece kızıma diye kaç kez uyanıyorum tekmeler havada uçuşuyor gündüz desem öyle bu bebiş uyumuyor mu anlamıyorun. Hele yattığım zamanlarda çok fena tekmeliyor doğduğunda da böyle hareketli olursa yandık fena halde

Birkaç günden beri bende hissediyorum ama benım kızım devamlı tepiklemıyor ara ara özzellıkle akşam uzanırken... Pıt,pıt diye bir iki tane tekmelıyor sonra duruyor yavrım :))
Kızıma hamileyken benim de öyleydi canım sürekli hissetmezdim hissettiğim zamanlarda da daha çok kayma gibi oluyordu hareketleri bu erkek olacak nasipse ve çok tekmeliyor gibi geliyor. Hayırlısı artık... kızımda 1.5 yaşına gelene kadar çok rahattık yaramazlığı yoktu sakin ve neşeliydi sonra 2 yaş sendromuyla cozuttu ama bu sanki daha hareketli olacak gibi bir his var.

tabi cnm bebekten bebeğe göre değişebilir... Birde ikinci hamilelikte rahim kasları artık gevşediği için hareketler daha yoğun ve erken hissediliyor... 2 yaş sendromu her aileyi zorluyor inatlaşma devresi başlıyor. Allah kolaylık versin cnm

Kızımda böyleydi karnındayken ama sakin bir çocuk sadece mızmız biraz:)

Canım ben de bezmialeme gitmek istiyorum. Ayrıntılı ultrason için önce muayene olmak gerekiyormuş sonra ultrason için randevu almak gerekiyormuş. Senin muayene ile ultrason toplam ne kadara geldi. Bir de mehmet serdar bey ilgili biri mi sıcakkanlı mi?

Kızımda böyleydi karnındayken ama sakin bir çocuk sadece mızmız biraz:)
İnş sadece onunla kurtarırız canım. Kızım da daha küçük olduğu ve geceleri ara ara uyandığı için inan ki gözümde büyümeye başladı uyku uykusuzluk durumları şimdi bile dayanamıyorum uykusuzluğa rabbim sabrını verir inş

Selam canim..

Canim ben gebeligimin 6. Haftasinda basladim k3ndisine ... gerek 2li test gerek detayli iltrason icin dedigi tarihlerde girrim sadece ulteason parasini verdim muayine parasi almadi extradan ..

Senin haftan detayli ultrason icin uygunsa muayine olmaya gittiginde sana gun veriyor o gitiginde sadece ultrason parasi aliyor..

Bezmi alemde pakizer hanim 2li testi yapan tek doktor ben muayine icin gitmistim sansima yaptirdinmi dedi 2liyi hayir d3dim gelmisken onuda yapim sana dedi bi tek muayine ucreti aldi oda test parasini ayri almadi...

Hamd olsun ben bugun 2.derece detaylidan g3ldim az once ..cok ilgili yine yaninda ogrenciler vardi onlara anlatirken bende herseyi duydum
Guler yuzlu ilgili ilgiden ziyada vijdanli halden anliyor bana bu d3fa gittigimde bebegin yuzunu yakindan gosterdi hic boyle gormemistim dedim merak etme insallag arik cok gorucez dedi .. beyin gelisimi goz dudak derken artik tehlikeli donemide atlattin masallah simdi en guzel aylardasin dedi yaa nasi diyim boyle konusmasi bile bi anne olarak karanlikdaki bebeginden cok guzel huzur verici..cok dr hastane gezdim ama Allah bin kere razi olsun bu dr bi baska .. i sallah s3nd3 bekledig8n ilgi alakayi dr u dan bulursun kuzum saglicakla kal bebegind3 sende

Bende pek bol yiyorum :) ayakta,uyurken,gun icinde..
Ilk kizimda boyleydi dogdugunda da cok hareketliydi hala oyledir.Zarari ziyani yok cok sukur :)
Sanirim yine aynisindan geliyor :))))))))

Ama genel olarak anne hareketliyken bebekler uyurmus,yatinca durunca uyanirlarmis,onunda etkisi vardir

ben de uzun zamandır hastane araştırıyordum. mesajını görünce bu hastaneyi de bi görmek lazım dedim :) iyi bi doktor bulmak cok zor birisi tavsiye etmedikten sonra. Bu arada cok sükür güzel haberleri alıp atlatmışsın . İnsallah bundan sonra da doğuma kadar ve doğumdan sonra da sağlıkla hayırla görmek nasip olur bebegini.:) Darısı bizlere insallah. ben bugun 19+0 diğer hafta gitmeyi düşünüyordum. Acaba hemen gitsem randevu verirler mi önce muayene için tabi. Bir de ultrason için diğer haftaya sıra kalır mı ki bana? Bu arada cevabın için cok cok tesekkür ederim :)

Evet özellelikle koltukta uzandığımda sırtüstü veya yatarken sırtüstü magnezyum belki iyi gelecektir bakalım bek ağrısı falanda yok belkide kasılma değşldir bu bilmiyorum
sırt üstü yatmak hem sizin hem bebeğinizin kan dolaşımını kötü etkiliyor. oksijen alımı azalıyor bebeğin. o yüzden çok önerilmez denir. doktor değilim kesin bilgi değil :) benim bildiğim bu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…