- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Günaydınlar kızlar umarım her şey yolundadır. Artık gece gündüz her an tepikler yiyorum bebişten doğduğunda da mı böyle olacak diye düşününce ürkütüyorsizlerde durumlar nasıl çok tekmeliyorlar mı
Zaten gebelikte oluyor uykusuzluk bendede oluyor gece uyanıyorum olmadık saatlerde bazen saatlerce dalamıyorum uykuyaİnş sadece onunla kurtarırız canım. Kızım da daha küçük olduğu ve geceleri ara ara uyandığı için inan ki gözümde büyümeye başladı uyku uykusuzluk durumları şimdi bile dayanamıyorum uykusuzluğa rabbim sabrını verir inş
Evet bunu okudum doktorum birley demedi ama söyledim özellikle sırtüstü yattığımda serleşiyır diyesırt üstü yatmak hem sizin hem bebeğinizin kan dolaşımını kötü etkiliyor. oksijen alımı azalıyor bebeğin. o yüzden çok önerilmez denir. doktor değilim kesin bilgi değil :) benim bildiğim bu. :)
Benimde aslında bayadır 1 hafta önde normalfe 5gün geri almıştık ama biz aynı şekilde devam ediyoryz tarihi 5gün ileri olarak yani :) daha iyi hem 5gün geç doğmuş olur hem daha tombik olurBu aradaNazz3416 benimki haftasini tamamlamış öne geçmiş canim. Haftası ile uyumlu dedi doktor
Benim eşim de yaklaşık 1.5 haftadır hissediyor canım hatta kızım bile hissetti. Kuzucum daha 2.5 yaşında ona çok tuhaf geldi kıkırdamaya başladı hemen :) arada annecim kardeşim ne yapıyor diye soruyor tekme atıyor kızım yoruyor diyorumAynen içerde resmen boks yapıyor gibi
Ne gündüz ne de gece hiç durmuyor oğluşum
Hatta ondan konuşmaya başlayınca bile pit pit yapıyor mutlu oluyor herhalde
Babamız bile hissetti hamdolsun
Benim de gecem gündüzume karıştı yaaa gece uyuyamiyorum sonra gündüz 12 ye kadar yatıyorumZaten gebelikte oluyor uykusuzluk bendede oluyor gece uyanıyorum olmadık saatlerde bazen saatlerce dalamıyorum uykuya
19+0da gittim doktora 360grdı 21cmBu aradaNazz3416 benimki haftasini tamamlamış öne geçmiş canim. Haftası ile uyumlu dedi doktor
Evrt birde bizde birtane dah olduğu için sabah alarm gibi uyandırıyor sağolsun:) uykusuz geöiyor günlerim artık gündüzde uyuyamıyırum sıcaklardan mı bilmiyorum akşam erkenden yatıyorum oyüzdenBenim de gecem gündüzume karıştı yaaa gece uyuyamiyorum sonra gündüz 12 ye kadar yatıyorum
Haftaya ayrıntılı usg var. Bakalim orda kaç ölçecek. Geri demiyor benim dr geç döllenme diyor. Bi daha geri deme dedi bana da :) geç olsun önde oldu ne farkeder dimi sen daha tecrubelisin 2.olunca önemli olan kilosu iyi sağlıkla doğması değil mi19+0da gittim doktora 360grdı 21cm
Merhabalar güzel anneler,
Benim gibi alerjiden yakınan var mı?
Hapşurmaktan helak oldumhapşurup tıkanıyorum.
Birde ayaklar davul. yoğun çalışıyorum
ben de uzun zamandır hastane araştırıyordum. mesajını görünce bu hastaneyi de bi görmek lazım dedim :) iyi bi doktor bulmak cok zor birisi tavsiye etmedikten sonra. Bu arada cok sükür güzel haberleri alıp atlatmışsın . İnsallah bundan sonra da doğuma kadar ve doğumdan sonra da sağlıkla hayırla görmek nasip olur bebegini.:) Darısı bizlere insallah. ben bugun 19+0 diğer hafta gitmeyi düşünüyordum. Acaba hemen gitsem randevu verirler mi önce muayene için tabi. Bir de ultrason için diğer haftaya sıra kalır mı ki bana? Bu arada cevabın için cok cok tesekkür ederim :)
Merhaba kızlar
Dün tetanoz yaptırdım hic acımadı. .vs derken kolum gece tutmaz oldu :)
Bugünde kan ve idrar tahlili vardı onları yaptırdım o arada muayene oldum bebikom uyuyordu :) halbuki muayeneden önce pıt pitlarini hissetmiştim ne ara uyudu anlamadım
370 gr. 20 cm kadar ölçtüler sağlığı şükür iyi zeynep hanımın. Bundan sonrası hızlı kilo Alır dedi doktor hareketlerini net bir şekilde hissetmeye başlarmışım sağlıkla doğsun minik kuzum.
Benim de gecem gündüzume karıştı yaaa gece uyuyamiyorum sonra gündüz 12 ye kadar yatıyorum
Evet ben hiç sormuyorum ilerimi gerimi falan diye bile :) herşey normal diyor tamam benim için yeterli cevap bu geç döllebme benimde ztn ona göre ilk gittiğimde konuştuk ileri aldık satı öylede kaldı birdaha bu konuyu konuşmadık yani ama usg de ileri çıktı 1 hafta kızımea öyle olmuştu yani gününü yakalıyor geç döllenmeler ztn normal döllenenlerde ileriden gidiyordur muhakkak usgde..kesinlikle sağlıklı doğması en önemlisi kıxım 3650doğmuştu 38+5te geç döllenme 1 hafta ywni aslında 39+5ti :)Haftaya ayrıntılı usg var. Bakalim orda kaç ölçecek. Geri demiyor benim dr geç döllenme diyor. Bi daha geri deme dedi bana da :) geç olsun önde oldu ne farkeder dimi sen daha tecrubelisin 2.olunca önemli olan kilosu iyi sağlıkla doğması değil mi
Merhaba kızlar
Dün tetanoz yaptırdım hic acımadı. .vs derken kolum gece tutmaz oldu :)
Bugünde kan ve idrar tahlili vardı onları yaptırdım o arada muayene oldum bebikom uyuyordu :) halbuki muayeneden önce pıt pitlarini hissetmiştim ne ara uyudu anlamadım
370 gr. 20 cm kadar ölçtüler sağlığı şükür iyi zeynep hanımın. Bundan sonrası hızlı kilo Alır dedi doktor hareketlerini net bir şekilde hissetmeye başlarmışım sağlıkla doğsun minik kuzum.
41 kere Masallah19. Hafta cok guzel .. ben simdiden internetten bi randevu al canim hem dr la tanismis olur sana uygun olup olmadigini test edersin hersey kafana yatarsa seni 2 yada 3 hafta sonra detayliya cagirir muayine ucreti vermez sad3ce ultrason icin odeme yapmis olursun gonlun rahat edersede dr la devam edersin bi guzel yanida dogumada girmesi.. ben k.k de adinizi cok duydum deyip uzandim.masaya guldu dogrudur dedi
Canim her birimiz farkli seyler yasiyoruz haliyle beklentilerde farkli insallah beklentilerine gore bir dr bulursun Allah 'a emanet olun
Ohhhgecmis olsun tetenozun birinci dozunu bende sali gunu yaptirmistim canim sanada sifa olsun insallah heraeyin yolunda olmasina sevindim hep boyle guzel devam edelim Allah yuzumuzu hep guldursun insallah..
Bende oyle oldum gece ayakta haciyatmaz gibi gundu yatakda kuluckadaki tavuk gibi anlamadim giiti vallahi
Zamanla kendi haftasına geliyor demekki. Tam yemelikbunlar ya masaallahEvet ben hiç sormuyorum ilerimi gerimi falan diye bile :) herşey normal diyor tamam benim için yeterli cevap bu geç döllebme benimde ztn ona göre ilk gittiğimde konuştuk ileri aldık satı öylede kaldı birdaha bu konuyu konuşmadık yani ama usg de ileri çıktı 1 hafta kızımea öyle olmuştu yani gününü yakalıyor geç döllenmeler ztn normal döllenenlerde ileriden gidiyordur muhakkak usgde..kesinlikle sağlıklı doğması en önemlisi kıxım 3650doğmuştu 38+5te geç döllenme 1 hafta ywni aslında 39+5ti :)
Ellerini iki yanına açmış uyumuş birde. Sen nerden bilirsin o hareketi dedim görünce. aynı anası ben öyle uyurum hep :)Doguncada oyle bi bakmışsın dalmış gitmis uyumus :)❤
Boyle soyleyince icim gidiyor gormek icin, minik minik❤
Tekme yiyincede zaman cabuk gecmesin tadini cikarayim diyorum :))))
Amin canim insaallah
Zamanla kendi haftasına geliyor demekki. Tam yemelikbunlar ya masaallah
Ellerini iki yanına açmış uyumuş birde. Sen nerden bilirsin o hareketi dedim görünce. aynı anası ben öyle uyurum hep :)
Bacaklarını görünce de ısırasım geldi zeynep kuzusunun budu :) sağlıkla doğsun da annem şimdi böylesin doğunca ne yapacaksın diye sordu. Düşündüm ve şu karara vardım sanirim ücretsiz izin alacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?