2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar
Dün tetanoz yaptırdım hic acımadı. .vs derken kolum gece tutmaz oldu :)
Bugünde kan ve idrar tahlili vardı onları yaptırdım o arada muayene oldum bebikom uyuyordu :) halbuki muayeneden önce pıt pitlarini hissetmiştim ne ara uyudu anlamadım
370 gr. 20 cm kadar ölçtüler sağlığı şükür iyi zeynep hanımın. Bundan sonrası hızlı kilo Alır dedi doktor hareketlerini net bir şekilde hissetmeye başlarmışım sağlıkla doğsun minik kuzum.

Aynen içerde resmen boks yapıyor gibi
Ne gündüz ne de gece hiç durmuyor oğluşum
Hatta ondan konuşmaya başlayınca bile pit pit yapıyor mutlu oluyor herhalde
Babamız bile hissetti hamdolsun

Zaten gebelikte oluyor uykusuzluk bendede oluyor gece uyanıyorum olmadık saatlerde bazen saatlerce dalamıyorum uykuya

Evet bunu okudum doktorum birley demedi ama söyledim özellikle sırtüstü yattığımda serleşiyır diye

Aynen içerde resmen boks yapıyor gibi
Ne gündüz ne de gece hiç durmuyor oğluşum
Hatta ondan konuşmaya başlayınca bile pit pit yapıyor mutlu oluyor herhalde
Babamız bile hissetti hamdolsun
Benim eşim de yaklaşık 1.5 haftadır hissediyor canım hatta kızım bile hissetti. Kuzucum daha 2.5 yaşında ona çok tuhaf geldi kıkırdamaya başladı hemen :) arada annecim kardeşim ne yapıyor diye soruyor tekme atıyor kızım yoruyor diyorum

Benim de gecem gündüzume karıştı yaaa gece uyuyamiyorum sonra gündüz 12 ye kadar yatıyorum
Evrt birde bizde birtane dah olduğu için sabah alarm gibi uyandırıyor sağolsun:) uykusuz geöiyor günlerim artık gündüzde uyuyamıyırum sıcaklardan mı bilmiyorum akşam erkenden yatıyorum oyüzden

Merhabalar güzel anneler,

Benim gibi alerjiden yakınan var mı?

Hapşurmaktan helak oldum hapşurup tıkanıyorum.

Birde ayaklar davul. yoğun çalışıyorum

19+0da gittim doktora 360grdı 21cm
Haftaya ayrıntılı usg var. Bakalim orda kaç ölçecek. Geri demiyor benim dr geç döllenme diyor. Bi daha geri deme dedi bana da :) geç olsun önde oldu ne farkeder dimi sen daha tecrubelisin 2.olunca önemli olan kilosu iyi sağlıkla doğması değil mi

41 kere Masallah 19. Hafta cok guzel .. ben simdiden internetten bi randevu al canim hem dr la tanismis olur sana uygun olup olmadigini test edersin hersey kafana yatarsa seni 2 yada 3 hafta sonra detayliya cagirir muayine ucreti vermez sad3ce ultrason icin odeme yapmis olursun gonlun rahat edersede dr la devam edersin bi guzel yanida dogumada girmesi.. ben k.k de adinizi cok duydum deyip uzandim.masaya guldu dogrudur dedi
Canim her birimiz farkli seyler yasiyoruz haliyle beklentilerde farkli insallah beklentilerine gore bir dr bulursun Allah 'a emanet olun

Ohhh gecmis olsun tetenozun birinci dozunu bende sali gunu yaptirmistim canim sanada sifa olsun insallah heraeyin yolunda olmasina sevindim hep boyle guzel devam edelim Allah yuzumuzu hep guldursun insallah..

Benim de gecem gündüzume karıştı yaaa gece uyuyamiyorum sonra gündüz 12 ye kadar yatıyorum

Bende oyle oldum gece ayakta haciyatmaz gibi gundu yatakda kuluckadaki tavuk gibi anlamadim giiti vallahi

Evet ben hiç sormuyorum ilerimi gerimi falan diye bile :) herşey normal diyor tamam benim için yeterli cevap bu geç döllebme benimde ztn ona göre ilk gittiğimde konuştuk ileri aldık satı öylede kaldı birdaha bu konuyu konuşmadık yani ama usg de ileri çıktı 1 hafta kızımea öyle olmuştu yani gününü yakalıyor geç döllenmeler ztn normal döllenenlerde ileriden gidiyordur muhakkak usgde..kesinlikle sağlıklı doğması en önemlisi kıxım 3650doğmuştu 38+5te geç döllenme 1 hafta ywni aslında 39+5ti :)

suzansu canım çok teşekkür ederim cevabın için. Yarın randevu almaya çalışacağım insaallah. Guzel dualarınız için aminn. Rabbim herkesin gönlüne göre istediğimiz doktorlarla karsilatirsin InşaAllah. ❤ siz de Allah a emanet olun :)

Doguncada oyle bi bakmışsın dalmış gitmis uyumus :)❤
Boyle soyleyince icim gidiyor gormek icin, minik minik❤
Tekme yiyincede zaman cabuk gecmesin tadini cikarayim diyorum :))))

Amin canim insaallah

Zamanla kendi haftasına geliyor demekki. Tam yemelikbunlar ya masaallah

Doguncada oyle bi bakmışsın dalmış gitmis uyumus :)❤
Boyle soyleyince icim gidiyor gormek icin, minik minik❤
Tekme yiyincede zaman cabuk gecmesin tadini cikarayim diyorum :))))
Ellerini iki yanına açmış uyumuş birde. Sen nerden bilirsin o hareketi dedim görünce. aynı anası ben öyle uyurum hep :)
Bacaklarını görünce de ısırasım geldi zeynep kuzusunun budu :) sağlıkla doğsun da annem şimdi böylesin doğunca ne yapacaksın diye sordu. Düşündüm ve şu karara vardım sanirim ücretsiz izin alacağım :)

Hastane çıkışı konusunda kararsızdım. Tulum yapmayı düşünüyordum su tasli yazılar var ya öyle. Ama hastane çıkışı da lazım sanirim 5li içinde zıbın yok 10 lida battaniye var ve battaniyesi var napcam bilemedim

Firsatin varsa cok iyi edersin.
Insan biraz kisabilir,cok seyden fedakarlik edilebilir.
Değer❤Hem bebegin istegi,hem annenin maneviyati ilk seneler icin elden gelen yapilabilir diye dusunurum mecburiyet olmadikca..
Cidden birebir olmak bambaska Allah firsat versin herkese.❤
Hele bi dogsun doyulmuyoorrr❤
Hep artiyorrr o sevgi o ask❤
Evlat cidden bambaska..
Allah saglikla tamamina erdirsin canim
Bekleyenleride sevindirsin insallah bebek haberiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…