Benim dr.17 haftaya kadar vajinal ultrasonda bakti bir sorun olmadi sen kacinci haftadasinKızlar tıp fakültesinin acile gittim. Bugün kasılmam çok olduğu için. Önce ultrasonla baktı sonra vajinal muayene etti açılma hiç yok dedi. Vajinal muayene olan var kı benim gibi. Şimdi de doğumu tetikler mi diye evham yaptım. Bir yerde okumuştum.
Yok cnm ya içini ferah tut.Benim bından önceki çocuğumda dr sürekli vajinal yapardı muayeneyi(doktora gitmek istemezdim o ayrı ).Çok şükür oğlum 39+5 de ultrasona göre 40+5 de doğduBenim dr.17 haftaya kadar vajinal ultrasonda bakti bir sorun olmadi sen kacinci haftadasin
Ayy hadi gözün Aydın canım..Kocaman olmuş maşallah prens..Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş.İyi akşamlar annişler bugün ayrıntılımız çok şükür harikaydı431 gram 25 cm olmuş bebeğim her organına baktık herşeyi harika dedi doktor 20+3 olduk bugün renkli video ve resim verdi eliyle yüzünü kapatıp uyuyo zor açtırdık aynı abisine benziyo
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza hep güzel haberler alalımAyy hadi gözün Aydın canım..Kocaman olmuş maşallah prens..Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş.
2 hafta önce bende gittim sanci odasınaİnşallah sonucun iyi çıkar canım ya. Vajinal ultrasonla bakmadı elle açılma varmı diye muayene etti. Baya da acı çektim. Ondan korktum rahim ağzına dokundu uyarmış olabilirmi diye. Geçen dra gittiğimde ilişki yasak demişti çünkü.
İyi akşamlar annişler bugün ayrıntılımız çok şükür harikaydı431 gram 25 cm olmuş bebeğim her organına baktık herşeyi harika dedi doktor 20+3 olduk bugün renkli video ve resim verdi eliyle yüzünü kapatıp uyuyo zor açtırdık aynı abisine benziyo
Canım amin inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla alalım kucaklarımızaAllah 'immmmmm 41 kere Masallahhhhhh kuzuna yavrunu şukurler olsun sana onu bagislayan Yaradana agzini birnunu yirim onun yaaaaaa
Tarifi imkansiz bir duygu insanin dili lal oluyor mucizeye sahitlik ediyoruz resmen .. hamd olsun Allah 'a boyle guzel mutlu haberler aliyoruz sen simdi canin sıkıldıkça resme alip alip bakiyorsun agzi burnu kime benziyor diye dikkatlice suzuyorsun oyyyyyy
Cok mutlu oldum her anneye Allah boyle guzel haberler aldirip yuregini ferahlatsin insalah ...Allah esirgeyip korusun kundakli elleri patikli resimleride gorelim insallah kuzum
Peki cnm aradın mı şimdi gördüm mesajınıYok canim hala aramadi. Cok yogun sanirim. Yarin tekrar ararim artik.
Bende cok tikaniyorum oksijen aldim gecen haftalarda bu yuzden ayaklarinizin altina tabure koyun biraz yuksekte olsun benimde hicbir ayakkabim olmuyor sisiyor ayaklarim dr terliklerinden aldim isyeri icinbenimde ayaklar davul ya ne olacak böyle bilmiyorum
sakin ol canım sinir stres etkiler bebeğini tabi ki ama hormonlar cok fena bende cabuk sinirleniyorum sonra pişman oluyorum dikkat et kendine üzme kendiniSinir hastası oldum ben iyice
Şimdi de kardeşimle kavga ettim ki normalde hic kavga etmem
Benle tartışan bebeğini düşüreceksin diyor geriliyorum bu da aynısını dedi
Acaba doğuma kadar kimseyle görüşmesem mi? Eşim iftar yemeğine gitmişti anneme geldim bende. Kardeşim bağırıyor annem de onun huyu bi diyor. Yahu huyum ne? Kötü bisey çıkıyor mu ağzımdan diyorum baktım gerildim balkona çıktım oturdum sinirim gecene kadar
Artık özellikle yapıldığını düşünmeye başladım bu kadın 7 yıl çocuk aramış öncesinde ne acılar yaşamış susalım demiyorlar da özellikle üstüme geliyorlar sanki
Sinirleniyorum sonra düşük falan konuşuyorlar ya ya bisey olduysa bebegime diyorum
Çocuğum ne güzel hareket ediyordu hareketi de kesti
Korktu yavrum benim sesime. Ona hep ben eziyet ediyorum nefret ettim kendimden
Vallahi geçen hafta yaşadıklarımın aynını yaşamışsın ben çok ağladım kasildim.. büyük yemin ettim bidaha evinize gelirsemle başlayan.. dayanamıyorum bende deniyorlar zaten yeterince sıkıntı çekti bari bu zamanlarda üstüne gitmeyelim .. en güzeli evde tekse otursam sakin oturmak diye karar aldım gitmicem artık oraya .. Bende o gün çok korktum bisi oldumu die ama çok şükür olmamış .. Canım bizler için şuan en değerli şey taşıdığımız bebeklerimiz bu yüzden bidaha onu riske atmam sende atma en azından doğuma kadar beni kötü etkileyen şeylerden uzak durcan ben sanada tavsiye ederim.Sinir hastası oldum ben iyice
Acaba doğuma kadar kimseyle görüşmesem mi? Eşim iftar yemeğine gitmişti anneme geldim bende. Kardeşim bağırıyor annem de onun huyu bi diyor. Yahu huyum ne? Kötü bisey çıkıyor mu ağzımdan diyorum baktım gerildim balkona çıktım oturdum sinirim gecene kadar
Artık özellikle yapıldığını düşünmeye başladım bu kadın 7 yıl çocuk aramış öncesinde ne acılar yaşamış susalım demiyorlar da özellikle üstüme geliyorlar sanki
Sinirleniyorum sonra düşük falan konuşuyorlar ya ya bisey olduysa bebegime diyorum
Canım amin inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla alalım kucaklarımızaresimlere bakıyoruz videosunu izliyoruz seviyoruz oğlum öpe öpe eskitecek resimleri allahım isteyen her kadına yaşatsın bu duyguyu allahımın mucizesi onlar kurban olurum yaradana bu arada abisine çok benziyo
Sinir hastası oldum ben iyice
Canım Allah yardımcın olsun evladını sana bağışlasın insallah hastaneden bebeğine birlikde bu saatleri geride bırakıp çıkmış olursun inşallah sabah.. doğan güneş sana müjde ile gelsin canımKızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
. Dua edin nolur. Bbgime bisy olmasın.yatiyorum hastahane deym şimdi
.Dua edin nolur
Kızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
. Dua edin nolur. Bbgime bisy olmasın.yatiyorum hastahane deym şimdi
.Dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?