Canım bu arada o sancı odasını görünce baya tırstım. Çok kalabalık. Doktor kimle ilgileneceğini bilemiyor resmen.2 hafta önce bende gittim sanci odasına
Usg ile baktı alttan muayene edecekti istemedim olmam dedim. Tamam dedi üstelemedi ama bisey olmaz rahat ol
19+6da baktı ama elle muayene etti açıklığı ölçtüBenim dr.17 haftaya kadar vajinal ultrasonda bakti bir sorun olmadi sen kacinci haftadasin
Ayy canım inşallah bişey yoktur. Rabbim bebişini de seni de korusunKızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
. Dua edin nolur. Bbgime bisy olmasın.yatiyorum hastahane deym şimdi
.Dua edin nolur
Evet canim bugun aradi. Alhamdulillah Hersey cok guzel, hamileligin tadini cikar dedi. Darisi bekleyenlerin basina. Allahim herkese saglikli, hayirli evlatlar versin.Peki cnm aradın mı şimdi gördüm mesajını
Allah yardimcin olsun canim. Evladini size bagislasin Insallah.Kızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
.Dua edin nolur
Kimse icin sinirlenmeye degmez canim. Ben de 2 hafta oncesine kadar kardesimle cok fena kavgalar etdim ki biz ayri ulkelerde yasiyoruz. Ve sonrasinda hic sakinlesemedim, kendime gelemedim bi kac gun. O gunden beri daha az haberlesiyorum ve esime dahi sinirlenmemeye calisiyorum. Herseyi bos veriyorum. Shu an benim icin bebegimden onemli degil hicbiri. O yuzden oncelikle bebegini dusunmelisin.Sinir hastası oldum ben iyice
Şimdi de kardeşimle kavga ettim ki normalde hic kavga etmem
Benle tartışan bebeğini düşüreceksin diyor geriliyorum bu da aynısını dedi
Acaba doğuma kadar kimseyle görüşmesem mi? Eşim iftar yemeğine gitmişti anneme geldim bende. Kardeşim bağırıyor annem de onun huyu bi diyor. Yahu huyum ne? Kötü bisey çıkıyor mu ağzımdan diyorum baktım gerildim balkona çıktım oturdum sinirim gecene kadar
Artık özellikle yapıldığını düşünmeye başladım bu kadın 7 yıl çocuk aramış öncesinde ne acılar yaşamış susalım demiyorlar da özellikle üstüme geliyorlar sanki
Sinirleniyorum sonra düşük falan konuşuyorlar ya ya bisey olduysa bebegime diyorum
Çocuğum ne güzel hareket ediyordu hareketi de kesti
Korktu yavrum benim sesime. Ona hep ben eziyet ediyorum nefret ettim kendimden
sizi strese sokan ortamlardan uzak durmaya calisin.Sinir hastası oldum ben iyice
Acaba doğuma kadar kimseyle görüşmesem mi? Eşim iftar yemeğine gitmişti anneme geldim bende. Kardeşim bağırıyor annem de onun huyu bi diyor. Yahu huyum ne? Kötü bisey çıkıyor mu ağzımdan diyorum baktım gerildim balkona çıktım oturdum sinirim gecene kadar
Artık özellikle yapıldığını düşünmeye başladım bu kadın 7 yıl çocuk aramış öncesinde ne acılar yaşamış susalım demiyorlar da özellikle üstüme geliyorlar sanki
Sinirleniyorum sonra düşük falan konuşuyorlar ya ya bisey olduysa bebegime diyorum
1 tane 10 lu tam takim alin. hastanede eksik kalmasın bi ihtiyac oldugunda,digerleri takim olmasa da olur.Hastane çıkışı konusunda kararsızdım. Tulum yapmayı düşünüyordum su tasli yazılar var ya öyle. Ama hastane çıkışı da lazım sanirim 5li içinde zıbın yok 10 lida battaniye var ve battaniyesi var napcam bilemedim
gecmis olsun cok. saglikla cikin hastaneden insallah...Kızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
.Dua edin nolur
Gecmis olsun iyisinizdir insallah. Ben de iki kez kanama gecirdim. Yorulacak bir sey mi yaptinizKızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
.Dua edin nolur
Aynen özledikçe bakıyoruz .Çok masumlar kıyamam ya kardeşlerini şimdiden sahiplendilerGercekten baka baka bile doyamiyor insan :) Benim kizda odasina astirdi duvarina mandalli bi fotografli bolum var en ortada kardesinin fotosu duruyor :)))) ne guzel yurekleri var!
Canim herkes kendi acisini yasar ve bilir.
Kimse kimse icin oyle dusunmez zaten.
Yani bunu hayatin boyunca hic beklenti haline getirme benden sana tavsiye
Anne olmanin ilk sarti bu ki kendini en iyi kendin iyilestirirsin.Her güzel an'in da once kendine sonra yavruna sonra evine bi hediye gibidir.
Kimsenin uzmesine izin verme.
Zaten hormonlarda dalga dalga
Bencede kendini sakin tutmaya çalışmalısın bu dönem söylenenlere çok fazla takılmamalısın zor evet ama bebeğini düşünerek yapabilirsin o an o ortamdan uzaklaşabilisn sakşnleşene kadar içinden sayabilirsin yada 50-100e kadarSinir hastası oldum ben iyice
Geçmiş olsun canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah .Rabbin korusun yavrunuKızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
.Dua edin nolur
Gözün aydın canım çok sevindimEvet canim bugun aradi. Alhamdulillah Hersey cok guzel, hamileligin tadini cikar dedi. Darisi bekleyenlerin basina. Allahim herkese saglikli, hayirli evlatlar versin.
Tesekkur ederim canim.Gözün aydın canım çok sevindim
Kızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
.Dua edin nolur
tatlımmmm sakin olmaya çalış biraz. bebeğinin hareketlerinin senin sinirinle ne alakası var. sinirde mutluluk gibi bir duygu. ve sinir üzüntüde bizim hayatımızın bir parçası. insanlardan beklenti içine girme. hasta değilsin hamilesin boşver hiiiçççç aldırma sen gel bize yaz burda. kimseye bulaşma.Sinir hastası oldum ben iyice
Canım inş bir şeyiniz yoktur ya çok üzüldüm şu mesajını okuyuncaKızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
.Dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?