2018 Ekim Anneleri

2 hafta önce bende gittim sanci odasına
Usg ile baktı alttan muayene edecekti istemedim olmam dedim. Tamam dedi üstelemedi ama bisey olmaz rahat ol
Canım bu arada o sancı odasını görünce baya tırstım. Çok kalabalık. Doktor kimle ilgileneceğini bilemiyor resmen.

Kızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
. Dua edin nolur. Bbgime bisy olmasın.yatiyorum hastahane deym şimdi
.Dua edin nolur
Ayy canım inşallah bişey yoktur. Rabbim bebişini de seni de korusun

Kimse icin sinirlenmeye degmez canim. Ben de 2 hafta oncesine kadar kardesimle cok fena kavgalar etdim ki biz ayri ulkelerde yasiyoruz. Ve sonrasinda hic sakinlesemedim, kendime gelemedim bi kac gun. O gunden beri daha az haberlesiyorum ve esime dahi sinirlenmemeye calisiyorum. Herseyi bos veriyorum. Shu an benim icin bebegimden onemli degil hicbiri. O yuzden oncelikle bebegini dusunmelisin.

sizi strese sokan ortamlardan uzak durmaya calisin.

1 tane 10 lu tam takim alin. hastanede eksik kalmasın bi ihtiyac oldugunda,digerleri takim olmasa da olur.

.Dua edin nolur
Gecmis olsun iyisinizdir insallah. Ben de iki kez kanama gecirdim. Yorulacak bir sey mi yaptiniz

Aynen özledikçe bakıyoruz .Çok masumlar kıyamam ya kardeşlerini şimdiden sahiplendiler

Bencede kendini sakin tutmaya çalışmalısın bu dönem söylenenlere çok fazla takılmamalısın zor evet ama bebeğini düşünerek yapabilirsin o an o ortamdan uzaklaşabilisn sakşnleşene kadar içinden sayabilirsin yada 50-100e kadar

.Dua edin nolur
Geçmiş olsun canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah .Rabbin korusun yavrunu

.Dua edin nolur

Çok geçmiş olsun, Allah korusun bebeğinizi. Sağlıkla evinize dönün inşallah.

tatlımmmm sakin olmaya çalış biraz. bebeğinin hareketlerinin senin sinirinle ne alakası var. sinirde mutluluk gibi bir duygu. ve sinir üzüntüde bizim hayatımızın bir parçası. insanlardan beklenti içine girme. hasta değilsin hamilesin boşver hiiiçççç aldırma sen gel bize yaz burda. kimseye bulaşma.

.Dua edin nolur
Canım inş bir şeyiniz yoktur ya çok üzüldüm şu mesajını okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…