2018 Ekim Anneleri

Kızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur

Cok çok geçmiş olsun. Kaçıncı haftadasınız bu arada?

Canim insallah ise yarayacak duracak bebisin❤
Daha yeni bi arkadasimin kanamasida olarak gittikten sonra dikis yapildi 2 hafta daha idare etti.
Senin durumun daha da iyi diye dusunelimm❤ Bi an bile riske atma hic kalkma..
Insallah iyi haberlerin olur dualarimdasin❤

Çok geçmiş olsun, umarım operasyonla bebek 2 değil en az 5-6 hafta kalır içerde. Bol bol dinlenin, olumlu düşünelim olumlu olsun. Allah korur inşallah.

Canım allahım seninde bebeğininde yanında olsun korusun inşallah bişey olmıycak allah'ın izniyle

Çok çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım umarım biraz daha durur bebiş hayırlı zamanda gelir

dualarımız seninle

Allah razı olsun kızlar sinirimden uyuyamadım bile takmayacağım artik oyle karar verdim

Kızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
. Dua edin nolur. Bbgime bisy olmasın.yatiyorum hastahane deym şimdi
.Dua edin nolur

Allah yardımcın olsun canim. Sağ sağlim kucağına alırsın insaallah zamaninda

Kızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
. Dua edin nolur. Bbgime bisy olmasın.yatiyorum hastahane deym şimdi
.Dua edin nolur
Allah yardımcınz olsun inşallah sağlıkla cıkarsınız hastaneden

Kac haftalık hamilesin cnm inşallah bişey olmicak hayırlısıyla

Dualarimiz seninle...

Çok geçmiş olsun inşallah onlenebilir bebeginle sağ salim atlatırsın. Allah yardımcınız olsun buradan bir sürü hamile duası alıyorsun hiç bişey olmaz inşallah.

Ben giremiyorum buraya muhabbete de katılamıyorum bu yüzden. Ama görüyorum ki şikayetler sıkıntılar hep aynı oluyor. Ne zaman ağrım ya da bi sorunum olsa bakıyorum ki aynısını yaşayanlar var burada demekki normal diyip rahatlıyorum.

Insallah hepimiz sağlıkla vakti gelince alırız yavrularimizi kucağımıza.

Dualarimiz sizinle Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Allahın izni ile inşallah bir şey olmayacak
Rabbim evladınizi size bağışlasın inşallah
Rabbim muhafaza etsin minik meleginizi inşallah

Canim bu en kotu yasadigin an olsun bu saatte sonra her sey hayri ile gelsin ve yoluna girsin insallah . Dikis atilip bebeg8ni orda durdurmalari icin hersey yolunda gitsin insallah canim .. dualarimiz seninle Allah evladini cektigin sikintilarin mukafati olarak sana bagislasin insallah

Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum vertigo oldum yoğun baş dönmesi ve kusmaların sebebi buymuş, neyseki atlattık çok şükür.
Kızlar şimdi de dünden beri alt karın kısmım kasıklarıma doğru sertleşiyor zaman zaman ve ağrıyor. Nasıl desem birşey batıyor gibi, sertleşip geriliyor gibi. Ayağa kalkınca veya oturunca daha çok ağrıyor yatıyorum ben de. Bu normal mi kızlar, size de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…