Cok çok geçmiş olsun. Kaçıncı haftadasınız bu arada?Kızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
Kızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
Kızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
Canım allahım seninde bebeğininde yanında olsun korusun inşallah bişey olmıycak allah'ın izniyleKızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
Çok çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım umarım biraz daha durur bebiş hayırlı zamanda gelirKızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
dualarımız seninleKızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
Kızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
. Dua edin nolur. Bbgime bisy olmasın.yatiyorum hastahane deym şimdi
.Dua edin nolur
Allah yardımcınz olsun inşallah sağlıkla cıkarsınız hastanedenKızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
.Dua edin nolur
Cok sevindim canım Allah sagılıkla kucagına almayı nasip etsinEvet canim bugun aradi. Alhamdulillah Hersey cok guzel, hamileligin tadini cikar dedi. Darisi bekleyenlerin basina. Allahim herkese saglikli, hayirli evlatlar versin.
Kac haftalık hamilesin cnm inşallah bişey olmicak hayırlısıylaKızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
Geçmiş olsun, dualarım seninle yoktur bişey inşallahKızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
.Dua edin nolur
Dualarimiz seninle...Kızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
Çok geçmiş olsun inşallah onlenebilir bebeginle sağ salim atlatırsın. Allah yardımcınız olsun buradan bir sürü hamile duası alıyorsun hiç bişey olmaz inşallah.Kızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
Dualarimiz sizinle Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahKızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?