2018 Ekim Anneleri

Canım öncelikle geçmiş olsun. O sertleşmeler bende de var doktorun biri kasılma diye magnezyum verdi. Açılma yok dediler. Ama anlattığımın tam kasılma olup olmadığını nst ile anlarlarmış ki erken diye nstye bağlamıyorlar. Ama sen yine de ihmal etme doktora görün. Karından ultrasonla rahim ağzı uzunluğunu ölçğyorlar

Sağol canım. Magnezyum içince azaldı mı peki? İki gündür ağrım var ve kasığıma yakın yumruk bir sertlik

Allah yardımcın olsun cnm evladını sana bağışlasın

A Atape Canım şimdi okudum yazdıklarını.Rabbim şifanızı versin inşallah.Kalbini ferah tut.Dikişle doğuma kadar bekleyen çok arkadaşım var .Sen de atlatırsın inş..Dualarımız seninle..

Kızlar bir ay önce kadar ağrılarım olmuştu ve tahliller sonucu idrar yolu enfeksiyonu denildi. 2 doz monurol aldım. Ağrılarım geçti aslında ama genital bölgedeki yanma geçmedi , idrar sırasında değil yanma, sanki yara varmış gibiydi. Hatta doktoruma da söyledim daha sonra ama önemsemedi. Ara ara bakıyordum yinede bugün farkettim ki tam olarak idare çıkış yerinde et beni gibi birşey çıkmış kahverengi. Ne olduğunu anlayamadım. Dokununca yanmanin orda olduğuna emin oldum. İnternette bakınca korktum ama bendeki ne ki anlamadım da. Hiç duyan bilen var mı böyle birşeyi?

Sağol canım. Magnezyum içince azaldı mı peki? İki gündür ağrım var ve kasığıma yakın yumruk bir sertlik
canım pek geçmedi. Bazı günler çok sık oluyor. bazen de hiç olmuyor. Neden kasıldığımı anlayamadık. Kontrolleri sıklaştırdım ne olur ne olmaz. 2 haftada bir gidiyorum doktora açılma olma ihtimaline karşı

Cnm çok ama çok geçmiş olsun. Umarım şuan herşey yolundadır. Sağlıklı sıhatli hastaneden çıkmışsındır. Dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun

Bende cok tikaniyorum oksijen aldim gecen haftalarda bu yuzden ayaklarinizin altina tabure koyun biraz yuksekte olsun benimde hicbir ayakkabim olmuyor sisiyor ayaklarim dr terliklerinden aldim isyeri icin
Hanımlar bende ayaklarımdan muzdaribim. Benim ayaklarımın altı patlatacak gibi acıyor üzerine basınca elektriklenme gibi birşey oluyor perşembe emg çekecekler bana bazı doktorlar varis çorabı verdi. Emg sonucun çıksın da ona göre mecbur isem alıp giyeceğim o çorabı.

Dualarım seninle inşallah iyisinizdir. Bak aynısı 21. Haftada arkadaşımın başına geldi şimdi 33 de yakında doğumu başlatacaklar ve ikiside sağlıklı sakın korkma. Onunda açılmışt. İğneler vurdular ilaç verdiler gep yattı ve kızı yukarı çıktı. Şimdi daha 5 gündür yola girmeye çlışıyormuş artık gelsede sorun olmaz demiş doktor. Sakın korkma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…