Canım öncelikle geçmiş olsun. O sertleşmeler bende de var doktorun biri kasılma diye magnezyum verdi. Açılma yok dediler. Ama anlattığımın tam kasılma olup olmadığını nst ile anlarlarmış ki erken diye nstye bağlamıyorlar. Ama sen yine de ihmal etme doktora görün. Karından ultrasonla rahim ağzı uzunluğunu ölçğyorlarMerhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum vertigo oldum yoğun baş dönmesi ve kusmaların sebebi buymuş, neyseki atlattık çok şükür.
Kızlar şimdi de dünden beri alt karın kısmım kasıklarıma doğru sertleşiyor zaman zaman ve ağrıyor. Nasıl desem birşey batıyor gibi, sertleşip geriliyor gibi. Ayağa kalkınca veya oturunca daha çok ağrıyor yatıyorum ben de. Bu normal mi kızlar, size de oluyor mu?
Sağol canım. Magnezyum içince azaldı mı peki? İki gündür ağrım var ve kasığıma yakın yumruk bir sertlikCanım öncelikle geçmiş olsun. O sertleşmeler bende de var doktorun biri kasılma diye magnezyum verdi. Açılma yok dediler. Ama anlattığımın tam kasılma olup olmadığını nst ile anlarlarmış ki erken diye nstye bağlamıyorlar. Ama sen yine de ihmal etme doktora görün. Karından ultrasonla rahim ağzı uzunluğunu ölçğyorlar
Allah yardımcın olsun cnm evladını sana bağışlasınKızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
Amin canim hepimize InsallahCok sevindim canım Allah sagılıkla kucagına almayı nasip etsin
canım pek geçmedi. Bazı günler çok sık oluyor. bazen de hiç olmuyor. Neden kasıldığımı anlayamadık. Kontrolleri sıklaştırdım ne olur ne olmaz. 2 haftada bir gidiyorum doktora açılma olma ihtimaline karşıSağol canım. Magnezyum içince azaldı mı peki? İki gündür ağrım var ve kasığıma yakın yumruk bir sertlik
Kızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
Hanımlar bende ayaklarımdan muzdaribim. Benim ayaklarımın altı patlatacak gibi acıyor üzerine basınca elektriklenme gibi birşey oluyor perşembe emg çekecekler bana bazı doktorlar varis çorabı verdi. Emg sonucun çıksın da ona göre mecbur isem alıp giyeceğim o çorabı.Bende cok tikaniyorum oksijen aldim gecen haftalarda bu yuzden ayaklarinizin altina tabure koyun biraz yuksekte olsun benimde hicbir ayakkabim olmuyor sisiyor ayaklarim dr terliklerinden aldim isyeri icin
Dualarım seninle inşallah iyisinizdir. Bak aynısı 21. Haftada arkadaşımın başına geldi şimdi 33 de yakında doğumu başlatacaklar ve ikiside sağlıklı sakın korkma. Onunda açılmışt. İğneler vurdular ilaç verdiler gep yattı ve kızı yukarı çıktı. Şimdi daha 5 gündür yola girmeye çlışıyormuş artık gelsede sorun olmaz demiş doktor. Sakın korkma inşallahKızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?