Geçmiş olsun ben hiç duymadım. Acaba iltihaplı mı içi acıyor mu dokununcaKızlar bir ay önce kadar ağrılarım olmuştu ve tahliller sonucu idrar yolu enfeksiyonu denildi. 2 doz monurol aldım. Ağrılarım geçti aslında ama genital bölgedeki yanma geçmedi , idrar sırasında değil yanma, sanki yara varmış gibiydi. Hatta doktoruma da söyledim daha sonra ama önemsemedi. Ara ara bakıyordum yinede bugün farkettim ki tam olarak idare çıkış yerinde et beni gibi birşey çıkmış kahverengi. Ne olduğunu anlayamadım. Dokununca yanmanin orda olduğuna emin oldum. İnternette bakınca korktum ama bendeki ne ki anlamadım da. Hiç duyan bilen var mı böyle birşeyi?
Galiba buradakilerin çoğu yeni anne adayı ilkkez duyoyorum bende bu dediklerinizi ama bizim doğuma daha çok var gibi görünüyor :) Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin bebekArkadaşlar salı günü 39. Sezaryen doğum olacam bu ramazan ayında bana dua etmeyi unutmayın bu arada doktora birşey söylememe gerek varmı yokmu birde emzirebilir miyim bebeği hani torch testi cmv igm negatif igg pozitif gerek varmı yokmu beni bikgilendirseniz mama almayı düşünüyorum çünkü
Çok tskler birde ellerim uyusuyor telefonu bile tutamıyorum agridanGaliba buradakilerin çoğu yeni anne adayı ilkkez duyoyorum bende bu dediklerinizi ama bizim doğuma daha çok var gibi görünüyor :) Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin bebek
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bisy değildir.doktorun ne dediKızlar wc ye kalkmamla kan boşaldı apar topar hastahaneye geldim duumla konuşup
. Dua edin nolur. Bbgime bisy olmasın.yatiyorum hastahane deym şimdi
.Dua edin nolur
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım, bebeğini de senide korusun AllahKızlar rahim ağzı açılmış ve rahim ağzı boyunda kısalma var yani doğum başlıyor demek.oluyirmus bu. Dikiş atılacak şimdi bir iki hafta daha bebeği içerde tutabilme şansı olduğu için dikiş atılacak ama garantisi yok. Kanama durdu. Sandım yok. Zaten kanama veya sandım.olsaydi durduramazdık doğumu diyor drum. Bikac saat sonra dikiş işlemi için opr. Alınacağım. Şimdi ilaç veriliyor. Dün gece 12.e0 dan beri hastahanedeydm dua edin nolur
Bana da dua edince lütfen ramazan ayindayiz çok ihtiyacım var gerçekten
Arkadaşlar salı günü 39. Sezaryen doğum olacam bu ramazan ayında bana dua etmeyi unutmayın bu arada doktora birşey söylememe gerek varmı yokmu birde emzirebilir miyim bebeği hani torch testi cmv igm negatif igg pozitif gerek varmı yokmu beni bikgilendirseniz mama almayı düşünüyorum çünkü
Kızlar bir ay önce kadar ağrılarım olmuştu ve tahliller sonucu idrar yolu enfeksiyonu denildi. 2 doz monurol aldım. Ağrılarım geçti aslında ama genital bölgedeki yanma geçmedi , idrar sırasında değil yanma, sanki yara varmış gibiydi. Hatta doktoruma da söyledim daha sonra ama önemsemedi. Ara ara bakıyordum yinede bugün farkettim ki tam olarak idare çıkış yerinde et beni gibi birşey çıkmış kahverengi. Ne olduğunu anlayamadım. Dokununca yanmanin orda olduğuna emin oldum. İnternette bakınca korktum ama bendeki ne ki anlamadım da. Hiç duyan bilen var mı böyle birşeyi?
Arkadaşlar salı günü 39. Sezaryen doğum olacam bu ramazan ayında bana dua etmeyi unutmayın bu arada doktora birşey söylememe gerek varmı yokmu birde emzirebilir miyim bebeği hani torch testi cmv igm negatif igg pozitif gerek varmı yokmu beni bikgilendirseniz mama almayı düşünüyorum çünkü
İçi değil yuzeyelde bir parça var. Dokunmadanda yanmayı hissediyordum. internette bakınca normal doğum kesin yasak yazıyor. Çocuğa da geçebilirsiniz.Geçmiş olsun ben hiç duymadım. Acaba iltihaplı mı içi acıyor mu dokununca
Gebelikte benler,etbeni vs gorulebiliyor.
Cildiyeye gitsen canim?
Cildiye mi üroloji mi ?
Allah yardimcin olsun saglikla kavusun insallah.
Bu testlerle ilgili arkadasinda dedigi gb olumsuz bi yaniniz yok zaten iciniz rahat olsun.Olsa doktorunuzda bilgilendirirdi.
Rahatlikla emzirebilirsin.
Ilk etapta gerek olursa hemsireler yardimci olur emzirmeyede,illa mama gerekirse ona da,mama almaniza gerek yok.
Tadini cikarin❤
Tsk ederim canım bende öyle yapacam artık zaten sutum sanki yok belki az olur diye mama alayım Dedim canımMerhaba, şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar. İlk gebeliğim o yüzden doktora birşey söylenmeli mi, gerekliyse ne söylenmeli bilmiyorum. Ancak cmv ile ilgili birşeyler yazmak istedim. CMV igm negatif ise vücudunuzda enfeksiyon yok demektir, yani bebeğinizi rahatlıkla emzirebilirsiniz. CMV igg pozitif bağışıklığınız olduğunu gösterir, bebek için bir sorun teşkil etmez. İlk aşamada hemen mama almayın, eğer sütünüz gelmezse eşiniz hemen gidip eczaneden mama alabilir. Ama hemşire ve ebelerin yardımı ile emzirmeyi deneyin bence.
"Daha önceki mesajlarınıza da baktım cmv igg pozitif olduğu sürece sıkıntı yaratmayın. Arkadaşlarımız da yazmışlar. Lütfen sakin olun. Tehlikeli birşey olsa doktorunuz sıkı sıkı tembihlerdi değil mi? "
Acaba sizde sigil mi var et beni sigil zannedersem ve sezaryan doğum şartİçi değil yuzeyelde bir parça var. Dokunmadanda yanmayı hissediyordum. internette bakınca normal doğum kesin yasak yazıyor. Çocuğa da geçebilirsiniz.
İste konu annelik olunca insan endiseleniyor bebeği için ama çok sağolun çok iyi destek oldunuz zaten internette o kadar farklı şeyler yazıyor ki hiç girip okumak istemiyorum bile ilk gebeligimde yapmadm bu testi ikinci gebelikte yaptım keşke onuda yapmasaydım pişmanım walla ya ne gerek vardysaGebelikte benler,etbeni vs gorulebiliyor.
Cildiyeye gitsen canim?
Allah yardimcin olsun saglikla kavusun insallah.
Bu testlerle ilgili arkadasinda dedigi gb olumsuz bi yaniniz yok zaten iciniz rahat olsun.Olsa doktorunuzda bilgilendirirdi.
Rahatlikla emzirebilirsin.
Ilk etapta gerek olursa hemsireler yardimci olur emzirmeyede,illa mama gerekirse ona da,mama almaniza gerek yok.
Tadini cikarin❤
Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum vertigo oldum yoğun baş dönmesi ve kusmaların sebebi buymuş, neyseki atlattık çok şükür.
Kızlar şimdi de dünden beri alt karın kısmım kasıklarıma doğru sertleşiyor zaman zaman ve ağrıyor. Nasıl desem birşey batıyor gibi, sertleşip geriliyor gibi. Ayağa kalkınca veya oturunca daha çok ağrıyor yatıyorum ben de. Bu normal mi kızlar, size de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?