2018 Ekim Anneleri

Benm ilk kizim bazen uzun sure harekt etmezdi. Sonra babasi konusrdu o kadar guzel hareketlenirdi ki:))) boyle sessiz kalnca hemen babasina soylerdim:)) saglicakla gelsinler. Benmde plesantam ondeymis. Dr 24ten sonra duznlu hisstme olur dedi ama ben 1 haftadr hergun hissdyrm cok sukur

Kızlar opr iyi geçti zara zarar gelmedi com şükür bebek iyi. Fakat dikişten sonra çok ağrım oldu. Fakat hiçbir şeyin garantisi yok
. Sadece wc ye kalkıyorum. Herşey yasak pruluton haftada 2. Progestan devam günde 3 kere. Bunların yanında bir sürü ilaç eklendi. Dua edin nolur bebişim en az bir ay daha dayanmalı

Merhaba arkadaşlar epeydir giremiyorum nasılsınız
Bebek arabası bakıyorum kararsızım sizler ne almayı düşünüyorsunuz? Marka model tavsiyelerinizi bekliyorum

Ne zaman disardaki sesleri duymaya başlıyor? Ben şimdi sadece beni duyuyor zanmediyordum

Geçmiş olsun canim
Inşaallah değil 1 ay normal zamanına kadar sağlıkla kalsın içerde
Stres yapma herşey iyi olur Allahın izni ile

İçi değil yuzeyelde bir parça var. Dokunmadanda yanmayı hissediyordum. internette bakınca normal doğum kesin yasak yazıyor. Çocuğa da geçebilirsiniz.
Yaaa çok üzüldüm Allah korusun sizede bebeğede birşey olmasın inşallah

İnşallah 1 aydan daha fazla durur canım. Rabbim vaktinde sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallah

İnşallah daha fazla kalır , sağlıkla kavusursunuz canım. Dua et bol bol, biz öğrendigimizden beri ediyoruz inan.. Allah yardımcımız olsun hepimizin..

Gecmis olsun canim ilaçlarını icip bol bol dinlen bebisin son zamanina kadar durur insallah

Canım bahsettiğin durum kasılmaya benziyor.. bende henüz olmadı ama okumuştum aynen anlattıgın gibiymiş.. doktora söyle mutlaka, magnezyum kullanınca gectiğini biliyorum. Su an senden besleniyor cocuk demekki kalan da sana yetmiyor. Takviye gerekiyor. .

HAdi geçmiş olsun canım..Daha da dayanır inşallah kuzucun.Sen pozitif düşün ve bol bol dinlen..

Çok şükür canım, sadece yatacaksın ve dua edeceğiz , bende aynıyım seninle, tüm arkadaşlarımız inşallh sağlıkla vaktinde bebeklerine kavuşurlar bizde inşallah

A Atape çok geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıkla doğar hiçbirşeyi düşünme yat dinlen ilaçlarını al bizde dua ediyoruz senin için herşey güzel olacak Allahın izni ile inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…