Benm ilk kizim bazen uzun sure harekt etmezdi. Sonra babasi konusrdu o kadar guzel hareketlenirdi ki:))) boyle sessiz kalnca hemen babasina soylerdim:)) saglicakla gelsinler. Benmde plesantam ondeymis. Dr 24ten sonra duznlu hisstme olur dedi ama ben 1 haftadr hergun hissdyrm cok sukurGünaydınnnn
Gece çok kötü rüyalar gördüm moralim çok düşük uyandım ama zeynep hanım kendini iyiden hissettirmeye basladi artik elimi koydugumda vurduğunu hissediyorum
Babası elini koydu karnıma hareket ediyor dedim diye hemen durdu :) zaten tüm nazi babasına:)
plojovic Sen demistin biraz vakit geçsin hissedersin diye ne kadar güzel birşeymiş çok şükür Rabbime baya da hareketli bazen sağda bazen solda :) yalnız geçen hastanede asistan dr. Baska bi hastaya soylerken duydum sag olmaz sola yat diye ben bi sag bi sol yatıyorum gece. Gündüz dinlenirken bazen düz yatıyorum ama gece düz yatmıyorum zararı olurmu ki
Et beni gibi. Yaşlılıkta çıkar ya koyu kahverengi.Acaba sizde sigil mi var et beni sigil zannedersem ve sezaryan doğum şart
Hm anladım canım top gibi değilmi cildiyeye görün yakıyorlar bende de çıkmıştı genital bölgede doktor yakmisti canımEt beni gibi. Yaşlılıkta çıkar ya koyu kahverengi.
Ne zaman disardaki sesleri duymaya başlıyor? Ben şimdi sadece beni duyuyor zanmediyordumBenm ilk kizim bazen uzun sure harekt etmezdi. Sonra babasi konusrdu o kadar guzel hareketlenirdi ki:))) boyle sessiz kalnca hemen babasina soylerdim:)) saglicakla gelsinler. Benmde plesantam ondeymis. Dr 24ten sonra duznlu hisstme olur dedi ama ben 1 haftadr hergun hissdyrm cok sukur
Geçmiş olsun canimKızlar opr iyi geçti zara zarar gelmedi com şükür bebek iyi. Fakat dikişten sonra çok ağrım oldu. Fakat hiçbir şeyin garantisi yok
. Sadece wc ye kalkıyorum. Herşey yasak pruluton haftada 2. Progestan devam günde 3 kere. Bunların yanında bir sürü ilaç eklendi. Dua edin nolur bebişim en az bir ay daha dayanmalı
Yaaa çok üzüldüm Allah korusun sizede bebeğede birşey olmasın inşallahİçi değil yuzeyelde bir parça var. Dokunmadanda yanmayı hissediyordum. internette bakınca normal doğum kesin yasak yazıyor. Çocuğa da geçebilirsiniz.
Bu bende var hafif ama bunun için emg çekeçecekler bana ayağımdaki çok elimdeki hafifÇok tskler birde ellerim uyusuyor telefonu bile tutamıyorum agridan
İnşallah 1 aydan daha fazla durur canım. Rabbim vaktinde sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallahKızlar opr iyi geçti zara zarar gelmedi com şükür bebek iyi. Fakat dikişten sonra çok ağrım oldu. Fakat hiçbir şeyin garantisi yok
. Sadece wc ye kalkıyorum. Herşey yasak pruluton haftada 2. Progestan devam günde 3 kere. Bunların yanında bir sürü ilaç eklendi. Dua edin nolur bebişim en az bir ay daha dayanmalı
Dualarım seninle, dünden beri dualarımdasın inşallah herşey güzel gidecekİnşallah 1 aydan daha fazla durur canım. Rabbim vaktinde sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallah
İnşallah daha fazla kalır , sağlıkla kavusursunuz canım. Dua et bol bol, biz öğrendigimizden beri ediyoruz inan.. Allah yardımcımız olsun hepimizin..Kızlar opr iyi geçti zara zarar gelmedi com şükür bebek iyi. Fakat dikişten sonra çok ağrım oldu. Fakat hiçbir şeyin garantisi yok
Gecmis olsun canim ilaçlarını icip bol bol dinlen bebisin son zamanina kadar durur insallahKızlar opr iyi geçti zara zarar gelmedi com şükür bebek iyi. Fakat dikişten sonra çok ağrım oldu. Fakat hiçbir şeyin garantisi yok
Canım bahsettiğin durum kasılmaya benziyor.. bende henüz olmadı ama okumuştum aynen anlattıgın gibiymiş.. doktora söyle mutlaka, magnezyum kullanınca gectiğini biliyorum. Su an senden besleniyor cocuk demekki kalan da sana yetmiyor. Takviye gerekiyor. .Merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum vertigo oldum yoğun baş dönmesi ve kusmaların sebebi buymuş, neyseki atlattık çok şükür.
Kızlar şimdi de dünden beri alt karın kısmım kasıklarıma doğru sertleşiyor zaman zaman ve ağrıyor. Nasıl desem birşey batıyor gibi, sertleşip geriliyor gibi. Ayağa kalkınca veya oturunca daha çok ağrıyor yatıyorum ben de. Bu normal mi kızlar, size de oluyor mu?
Chicco trio modeline bakabilirsinizMerhaba arkadaşlar epeydir giremiyorum nasılsınız
Bebek arabası bakıyorum kararsızım sizler ne almayı düşünüyorsunuz? Marka model tavsiyelerinizi bekliyorum
HAdi geçmiş olsun canım..Daha da dayanır inşallah kuzucun.Sen pozitif düşün ve bol bol dinlen..Kızlar opr iyi geçti zara zarar gelmedi com şükür bebek iyi. Fakat dikişten sonra çok ağrım oldu. Fakat hiçbir şeyin garantisi yok
Çok şükür canım, sadece yatacaksın ve dua edeceğiz , bende aynıyım seninle, tüm arkadaşlarımız inşallh sağlıkla vaktinde bebeklerine kavuşurlar bizde inşallahKızlar opr iyi geçti zara zarar gelmedi com şükür bebek iyi. Fakat dikişten sonra çok ağrım oldu. Fakat hiçbir şeyin garantisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?