2018 Ekim Anneleri

Benim de şikayetlerim bunlardı canım. Daha sonra arttı ve yer ayağımın altından kayıyor gibi hissettim doktorumu aradığımda vertigo olabileceğini, hamilelikte görüldüğünü, kulak bütün boğaz doktoruna görünmemi tavsiye etti. Gerçekten de öyleymiş doktor ilaç verdi, manevralar yaptırdı geçti çok şükür. Senin de günlük hayatını çok etkilemeye başladıysa mutlaka doktoruna görün derim

Haklısın canım, burdan okuduğumda arkadaşların kullandığını görünce doktoruma söylemiştim magnuzyum kullanayım mı diye, gerek yok doğal yollardan karşıla dedi, benim doktor vitamini bile zor yazıyor doğalcı biraz. Ama artık ağrı boyutuna geldiği için yarın yazdırmayı düşünüyorum ben de

Hamilelikten sonrA kalıcı olmasa bari salı gideceğim inşallah o zaman dicektim. Bi ara çok artmıştı şu aralar az. Sende sürekli arttı mı

Guzel dusunmussun canim benim bir arkadasimda ilk 3ay bebegin yaninda uyumuş,sonra bebegi kendi odasında uyutmuş hicbir sorun cikmamis .darisi basimiza olsun
Ay Allah razı olsun en büyük korkum şuan odasına göndericem demek kolay geliyo ya uyku eğitimini veremezsem böyle şeyleri duyunca seviniyorum

A Atape Canım geçmiş olsun çok ama çok sevindim şükürler olsunki herşey yolunda gitmiş ve şerrin içindeki hayırlı haberi bize verdin çok şükür Allah 'a ..

Şimdi sadece dinlenip gücünü toparlamak sana düşen yavru Allah 'a emanet sonra sana inşallah artık herşey yoluna girsin sende derin bir ohhh çek kuzum.. çok mutlu oldum Allah esirgeyip korusun ikinizide inşallah her gecen saat ve gün şifa versin inşallah Allah sana ve şifa isteyen tüm annelere.

Günaydın annişler mutlu bir gün dilerim hepimize A Atape geçmiş olsun tekrar canım dinlen yat ilaçlarını al başka bişey düşünme zamanı gelince doğacak bebişin inşallah sağlıklı bir şekilde

Magnezyumla ilgili verdiğiniz bilgiyi okudumda sanırım bende de oluyor. Ama kullandığım vitaminin içinde varmış baktım acaba yetmiyor mu? Bir de sol ayağımda uyuşma elektriklenme oluyor üzerine basamıyorum doktorlar bulamadı sebebini kimisi varis çorabı giy dedi şimdi emg çekecekler bulmak için. Acaba magnezyum eksikliğinden mi o da. Bu kadar basit birşeyi doktorlar bilemez mi hiç bir şey anlayamıyorum.

doktorlar magnezyum eksikliği icin muzu öneriyorlar. gunde 1 tane muz, bi de suda eriyen ilaç var, gazoz gibi, doktorunuza danisin, dr onaylarsa kullanirsiniz..

Arkadaşlar dün gece uyuyamadim ya internette cmv geciren lerde kaposi sarj sarkomu falan yazıyor olabilir mi gerçekten saçma ama korktum cmv igg pozitif olan yazabilir mi acaba doğru mu yalan mi

Tetanoz asisi oldunuz mu arkadaslar?
Ben olamayacağım benim arkadaşım oldu başına gelmeyen kalmadı. Zaten eşimeds yaptılar geçen hafta gözümle gördüm neler yaşadığını ödem yaptı şişti. Çok ağrısı oldu. Hamile arkadaşımın başınada geldi ya kaslar sıkışıyormuş ya da açılıyormuş bu yan etkisiymiş zaten tetanozun. Eşimin kasları sıkıştı bence ki omzunda bir omuz daha çıktı yumruk gibi. Birde ateş yaptı. Hamile arkadaşımında rahmi açıldı az daha bebek düşüyordu tetanoz aşısından sonra.

Herkese günaydınnnnnnnnn :) çok güzel bir gün olsun inşallah :) benim ki tembel çıktı hala hergün hissetmiyorum. 1 gün hissediyorum ( bağırsağım değilse ) 2-3 gün tık Yok:) sizde de öyle mi ?

İlk gebeliği planlar ne zaman hissetmeye başladınız :) ?

Ay Allah razı olsun en büyük korkum şuan odasına göndericem demek kolay geliyo ya uyku eğitimini veremezsem böyle şeyleri duyunca seviniyorum

bende aynı korkuyu yaşıyorum canım
inşallah gönlümzce yetiştiririz.

Yan etki dediğiniz şey herkeste ortaya çıkabilecek bir şey değil sonuçta bence bir şeyler yazarken aynı durumda ve tedirgin olabilecek insanları da düşünmek gerek. Hem rahimde açılma büyük oranda yapıyor olsa hiçbir hamileye yapmazlar ki bebeklerin hiçbirini anne karnında tutamazlar. Sonuçta dr önerileriyle yaptırıyoruz durumu riskli kanaması falan varsa anne adayının drlar da önermeyebiliyorlar. Ben yaptırdım bu da benim fikrim ama yapılmasını da doğru buluyorum. Tek risk oluşturan doğum ve doğum araç gereci değil her an her durumda risklerle karşı karşıyayız. İlk kızımda yapılmaya başlanmıştı geçen hafta son dozumu oldum. Ne şişme ne de başka yan etkiler olmadı. Burada insanlar tedirginler özellikle de ilk hamileliğini yaşayan anne adayları o yüzden sanki yazacaklarımı düşünüp tartıp yazarsak daha iyi olur. Buradan yanlış anlaşılma olmasını da istemem özgür bir platform istediğinizi yapmak en doğal hakkınız ama yazılanlardan etkilenecek birçok anne adayının olabileceğini düşünerek yazmak istedim cevaben. Affınıza sığınıyorum lütfen tepki göstermeden önce söylemiş olduğum hassasiyeti de gösterirsek daha güzel olur gibi geliyor. Hayırlı günler diliyorum

merhaba kızlar ctsi 3 lü tarama testi sonucu çıktı hem kontrole hemde sonuçalra baktırmaya gittik maşallah herşey yolunda bebeğe çok iyi bakıyorsun dedi dr :) bebeğim 500 gramı geçmiş çok şükür çok mutlu oldum

Tetenoz aşısından mı rahim açıldı?hiç duymamıştım böyle birşey belki riskli gebeliklerde olabilir ama normalde zararsızdır bu aşı E elaelif123 bende olmadım olmayıda düşünmüyorum gereksiz gördüğüm için sadece ama doktorumda bu aşının zararı yok yararı tartışılır dedi sen bilrisin dedi ilk gebelipimdede yaptırmamıştım doğum yapcağım hastahaneyede güvendiğim için yaptırmayı düşünmüyorum zaten şuan hamileyken herhangi bir tetenozluk bir durum olursada çivi batması vs gibi zaten gidip aşı olabiliyormuşsun battığı gibi geçmiyormuş yani oyüzdende işim rahat şuan bence kendi doktorunuzla görüşün şartlarınızı doğum yapcağınız hastahaneyi düşünürek hareket edin derim ama bir zararıda olduğunu sanmıyorım yaptıranlardan tek duyduğum şikayet şiddetli kol ağrısı okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…