2018 Ekim Anneleri

hareketlerinide son bir haftada daha çok hissediyorum karnımda ufak çıkıntılar olup geri düzeliyor atışları eşim eliyle hissedemiyor ama göbeğimi açınca tekmesini gördük :) çok muhteşem bi andı Rabbim hepimizin bebeklerini kucaklarımıza sağ salim almayı nasip etsin

Evet tetanoz tetikledi onunkini kasları kasıyormuş yada gevşetiyormuş onum rahmi açıldı durupdururken bir risk yoktu

Tepki göstereceğim tabiki de adı üstünde platform burası ve herkes birbirinin tecrübesini duymak için burda olumsuzları gizleyelim psikolojiler bozulmasın diye bir düşünceniz varsa okumayın yoruma açık birşey sormayın! Empati bu şekilde yapılmaz. Tanımı bu değil yani!

Hanımefendi saldırganca bir tutum sergileyin diye söylemedim benim de söyleyebileceğim bir çok şey var olumsuzluk konuşulacaksa ama burada süreçleri daha iyi düşüncelerle bitirelim diye bakıyoruz benim yazdıklarımdan belki siz de etkileneceksiniz diye söylemenin gereği yok diye yazmıyorum. Nasıl ki yaşantılarımız bize özgüyse hamilelik yaşantılarımız ilaçların bizleri etkileme düzeyleri bile farklı farklı. Sizin söylediğinize istinaden kaçınacak korkuya kapılacak insanlar olabilir diye yazdım.

Saldırmak ne demek canım siz uslubunuza dikkat edin birşey sormuşlar fikrimi yazdım. Sizi rahatsız eden olumsuz deneyim yaşanmış olması mı bunu benim paylaşmam mı? Burdaki işiniz bu mu sizin? Sizi hiç ilgilendirmez gereği var yok herkes kendi bilir! Herkes biliyor yan etki herkeste farklı etkileri olur. Genel bilgiler zaten web de yazıyor burda kişisel tecrübeler paylaşılıyor farkı bu zaten. psikoloji eyleme yeri değil burası diye düşünüyorum.

Neyse daha fazla buradaki insanları meşgul etmeyeceğim nasılsa yazacağım hiçbir şey size ulaşmayacak anlayabileceğinizi düşünerek yazmıştım. Meslek gereği insanların kendilerini iyi mutlu hissetmeleri benim için önemli olduğundan yazmıştım ama farklı insanların farklı tepkileri olduğunu hesaba katmam gerekirdi. Hayırlı günler size daha da yazmam konu hakkında sizi rahatsız ermem

Rahat ediyorsan durabilirsin ama sol kan akisi icin daha iyi.
Yattigin gb zarari olmaz.Son aylarda nst cekilirkende sirtustu yatiliyor
Zaten surekli sola yatmakta zor uyusuyor aciyor belden itibaren ayak.

Aşı için tartismayin.
D Darmiss canim rahim acilmasi zaten 20-24 hafta arasi farkedilmeden olan ilk etkeni durumun.Farkedilmemis olabilir.Ama tetonoz asisi ile baglantisi yoktur.
Bende ilkinde yaptirdim cidden abartilacak hicbirsey yok.Asılar zaten doz ayarlidir herkese ayni etkiyi yapmaz.
Ki bu kadar basit asi dogunca 2.ayında karma asisinda bebeğinize yapilacak gözönünde bulundurun

A Atape Cok gecmis olsun.Insallah 1 aydan daha da fazla durur bebegin saglikla sihatle❤
Cidden hicbisy icin kalkma gerekiyorsa wc icin bile kendini iyi hissetmiyorsan yardim iste canim.

Ben karma aşısı da yaptırmayacağım. Bu bilgiyi de paylaşmam sorun mu mesela burda. Fikrimi söylemem neden rahatsızlık veriyor. Neden burdayız. Zaten hiç birimiz doktor değiliz ki! Arkadaşımın doktoru tetanoz aşısı açılmayı tetikledi dedi. Ben bunu paylaşıyorum. Tetanoz aşısı yaptıranlar beni dinlemeyecekler tabiki! Bana fikrim soruldu söyledim. Burda ne saygısız bencil insanlar var onlara tahammül ediyoruz. Ama fikrimizi söylemeye tahammül edilemiyor. Herkes kendi üslubuna baksın yani herkes hamile burda! Tetanoz yüzünden geldiğimiz duruma bakın ama haksız mıyım?

Tetanoz aşısı ile ilgili olumsuz yorumları bende okumuştum yaptırmadan önce. Hatta buradan da sormuştum. Bu sebeple takipli doktoruma sordum yaptır dedikten sonra yaptırdım. Bu asiyi önceden de olmuştum. O zamanda şimdide kol ağrısından başka bişey yapmadı. Böyle yazılanları okuyunca tedirgin olmadım desem yalan olur. Her ilacın mutlaka yan etkisi olacak mesela aile hekiminin verdiği kan ilacı bende kasılma yaptı halbuki herkes kullanıyor

Arkadaşlar dün gece uyuyamadim ya internette cmv geciren lerde kaposi sarj sarkomu falan yazıyor olabilir mi gerçekten saçma ama korktum cmv igg pozitif olan yazabilir mi acaba doğru mu yalan mi
"kaposi sarj sarkomu" derken ne yazdığınızı anlamadım, benim de cmv igg pozitif ve doktorum gayet iyi dedi. Bir sorun yok yani.

genital siğil olabilir. acil doktora gitmelisiniz.

Ben sorun demedim.Bende fikrimi soyledim.Tahammul edemedigimdende degil yani yanlis anlama.Ama sadece tek birseye yuklenmekte kotu.

Annelere en buyuk sorundur hatta.Yapilan biseyin cok kotuymus gb davranilmasi.Ozellikle cocuk dogunca mama verilmesi mesela en basit ornegi.Mama verilen cocuk anne sutu alan cocuk diye ayrilir hemen ve anneyi ciddi uzer aslinda ve nelerle ugrasan insanlar var.Bende vermedim 2 yil emzirdim ama kimseye bu konuda konusmadim.

Bazi seyler fikirden öte,karsi tarafa yerlesir.
Seninde zaafindir asi mesela esinden sebep.Benimde baska zaafim vardir.
Cok gerilmeye gerek yok bence.
Zaten herkes yine kendi bildigini yapiyor.
Ama yapilmamis yasanmamis bisy hakkinda yorum yaparkende yumusak olmakta fayda var.Bunu yasayan insanlari dusunerek.Burda daha dogum vs konusulacak bide eyvahh eyvahh :)))))))

Ben de bunu anlatmaya çalışmıştım ama belki dikkat edemediğim üslubumdan kaynaklandı bilmiyorum. İlk hamileliğimden öğrendiğim tek şey olumsuz düşüncelerin olumsuzlukları çektiği oldu şimdi oldukça rahatım dr umun önerdiği bir şey varsa ben uzmanı olmadığım için ona güvenme yoluna gidiyorum ama tüm yaşantımızda karşılaşabileceğimiz beklemediğimiz ve bizim kontrolümüz dışında etkiler olabiliyor. Bunların da olağan şeyler olduğunu kabullendikten sonra rahatım şimdi. Yaşadığımız her şeyi haktan diyerek kabulleniyorum hamilelikle doğumla bebişle ilgili olan şeyleri o beni rahatlattı.

"kaposi sarj sarkomu" derken ne yazdığınızı anlamadım, benim de cmv igg pozitif ve doktorum gayet iyi dedi. Bir sorun yok yani.
Ya canım tesadüfenbende gordum hsv tip8 yazıyordu cmv aktif enfeksiyon görülebilirfalan ya biraz cahilim belkivfarkli yorumladım canım baktım da kaposi sarkomu hivlı hastalarda görülüyor cmv ne alaka onu anlamadım anlamadım sen bak banada anlat herpes tip 8 zaten yarin sezaryan olacam allahın izniyle butun tahlillerim temiz ben biraz psikolojik takıntılı biriyim ne gorsem acaba bende mi var diyorumnsenn bak canim banada yaz belki senn eğitimli sin anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…