aynen öyle balım. 3 gündür saniye durmayan kızım bugun detaylı ultrasonda elleri yüzünde uyuyordu. ne yaptıysak uyanmadı :)Bir günü diğerine uymuyor herhalde bugün hiç hareket yok mesela belki de uykudadır
O da sonuçta kendi düzenini kuruyor dimi
Gözün aydınKızlar fetal DNA sonuçlarım geldi, çok şükür bebeğim çok sağlıklı
Gözünaydın maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar fetal DNA sonuçlarım geldi, çok şükür bebeğim çok sağlıklı
Yok canım kalıcı değil tedaviyi uygulayınca geçiyor. Evet benimki artarak devam etmişti.Hamilelikten sonrA kalıcı olmasa bari salı gideceğim inşallah o zaman dicektim. Bi ara çok artmıştı şu aralar az. Sende sürekli arttı mı
Hadi geçmiş olsun canım Allahım hayırlı doğumlar da nasip etsin.canım sana bir şey soracaktım ben daha ayrıntılı ultrasona gidemedim de samsun medikalparkta gitmiştin değil mi senin dr un mu yaptı ayrıntılıyı yoksa tayfun alper beye mi yönlendirdi merak ettim. Benim takibe gittiğim dr yok medikal parkta tayfun bey için de aradık ama uygun olduğu saat için çarşamba arayacaklarmış buradan kalkıp samsuna gideceğiz orada da sıkıntı olsun istemiyorum sen nasıl bir yol izledin acaba beni de aydınlatabilir misinKızlar fetal DNA sonuçlarım geldi, çok şükür bebeğim çok sağlıklı
Üzgünüm ama haksızsınız.Fakat nedeni tetanoz yaptırmama hakkındaki görüşünüz değil,eleştiriye olan kapalı tutumunuz.Siz nasıl ters ve olumsuz bir biçimde yaptırmamayı savunuryorsanız(haklı veya haksız) diğerlerinin buna tepki vermesini kaldırmak durumundasınız.Bu platform size olduğu kadar herkese açık ve kimse kırıcı üslubunuzu “doğru bile olsa”(!) kaldırmak zorunda değil.İyi günler..Ben karma aşısı da yaptırmayacağım. Bu bilgiyi de paylaşmam sorun mu mesela burda. Fikrimi söylemem neden rahatsızlık veriyor. Neden burdayız. Zaten hiç birimiz doktor değiliz ki! Arkadaşımın doktoru tetanoz aşısı açılmayı tetikledi dedi. Ben bunu paylaşıyorum. Tetanoz aşısı yaptıranlar beni dinlemeyecekler tabiki! Bana fikrim soruldu söyledim. Burda ne saygısız bencil insanlar var onlara tahammül ediyoruz. Ama fikrimizi söylemeye tahammül edilemiyor. Herkes kendi üslubuna baksın yani herkes hamile burda! Tetanoz yüzünden geldiğimiz duruma bakın ama haksız mıyım?
Hadi geçmiş olsun canım Allahım hayırlı doğumlar da nasip etsin.canım sana bir şey soracaktım ben daha ayrıntılı ultrasona gidemedim de samsun medikalparkta gitmiştin değil mi senin dr un mu yaptı ayrıntılıyı yoksa tayfun alper beye mi yönlendirdi merak ettim. Benim takibe gittiğim dr yok medikal parkta tayfun bey için de aradık ama uygun olduğu saat için çarşamba arayacaklarmış buradan kalkıp samsuna gideceğiz orada da sıkıntı olsun istemiyorum sen nasıl bir yol izledin acaba beni de aydınlatabilir misin
Tamam canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için ben bakalım perşembeye diye aradım da onlar dönüş yapacaklarmış bir aksilik olmazsa o zaman yaptıracağım üçlü testin bir sonucu biraz riskli çıkmıştı iyi kötü ne derse dr en azından bilincinde hareket etmeye çalışırım. Çok teşekkürlerBen ayrıntılı ultrason a girmedim. Bir risk varsa çıkmışsa o risk vardır dedi Samsun’daki doktor. Ayrıntılı ultrason almadı. Ben test yaptırdım ayrıntılı ultrason için burdan gün almıştım 2 Ağustos a ona da gitmicem canım.
Hanımefendi düşüncelerinize saygı duyuyorum ama öküz altında buzağı aramak ifadesini yakıştıramadım benim bir şey aradığım yoktu sonuçta elbette ki olumsuz şeyler de yaşıyoruz paylaşıyoruz dert ortağı oluyoruz ben yalnızca tetanoz aşısı buna sebep olur gibi bir yaklaşım olduğu için yazdım. Neyse iyi günler size. Forumu rahatsız ettiysem özür dilerim kızlar amacım kimseyi kırmak ya da rahatsız etmek değildiSelam...
Aşi ic8n bilgi almak isteyn arkadas sormuski bu asiyi yaptiran varmi yasanan tecrubeleri öğrenmek istemis.. yani sadece iyileri yada kotuleri istiyorum diye bir secenek koymamis ortaya..
Herkes farkli tecrubeler yasiyor gerek kullandigi ilaclarda gwrek asilarda ben kullandim bana hic yam etki olmadi sukur bunuda yazdim X anne adayi ise bu konu ile ilgili tecrubesini yazdi onunki olumlu degilmis oda ayri bir secenek .. sonucda bilinclenmek icin arti yada eksileri toparlayip bunu bilmek isteyen soran kisi hesabini yapip buna gore karar verir .. iyi ornekleri yazik kotuleri elemenin bi anlami oldugunu dusunmuyorum ..
X anne adiyininda bu ornegi verirken kotu niyeti oldugunuda dusummuyorum yasananlari sormus bi bayan oda kendi yasadigini yazmis cok fazla irdeleyip okuz altinda buzag aramaya gerek yok b3nce ... birbirimizi bu zor ve en cok morale ihtiyac duydugumuz zamanda bu kadar kirmayalim ...hep soyluyorum insan ogluyuz iyiside bize kotusude Allah her daim iyileri yasatsin insallah..
siz detaylı ultrason randevusu alıyorsunuz. onlar hepsini yapıyor :)Merhaba kızlar
Renkli doppler yaptıranlar bana bi yardım ediversin lütfen. bebeğin iç organlarına baktırmak amacıyla renkli doppler randevusu aldım fakat internette renkli doppler ile ayrıntılı ultrason ayrı şeyler olarak anlatılıyor.
Yazana göre; renkli doppler damar sistemine bakıyormuş, ayrıntılı ise organlarına. Yani öyle sanıyorum? Öyle mi?
Bu iki yötem bir arada mı yapılıyor yoksa ikisi için ayrı ayrı randevu mu almam gerekiyor acaba?
Bilen yaptiran tecrübeli anneler beni bı aydınlatır mısınız lutfen
Estafurullah canim nie rahatsiz olayim kendi sahsima boyle birsey yasamadim.. evet belki olmustur ne biliyoruz sonucda buarada her turlu seyle karsilasiyoruz olmadiginin garantisini siz bize sunabilirmisniz ??Hanımefendi düşüncelerinize saygı duyuyorum ama öküz altında buzağı aramak ifadesini yakıştıramadım benim bir şey aradığım yoktu sonuçta elbette ki olumsuz şeyler de yaşıyoruz paylaşıyoruz dert ortağı oluyoruz ben yalnızca tetanoz aşısı buna sebep olur gibi bir yaklaşım olduğu için yazdım. Neyse iyi günler size. Forumu rahatsız ettiysem özür dilerim kızlar amacım kimseyi kırmak ya da rahatsız etmek değildi
Canım benim Dr ikisini de yaptı istersen dr unu arayıp sor ama ayrintilida iç organları na bakiliyoMerhaba kızlar
Renkli doppler yaptıranlar bana bi yardım ediversin lütfen. bebeğin iç organlarına baktırmak amacıyla renkli doppler randevusu aldım fakat internette renkli doppler ile ayrıntılı ultrason ayrı şeyler olarak anlatılıyor.
Yazana göre; renkli doppler damar sistemine bakıyormuş, ayrıntılı ise organlarına. Yani öyle sanıyorum? Öyle mi?
Bu iki yötem bir arada mı yapılıyor yoksa ikisi için ayrı ayrı randevu mu almam gerekiyor acaba?
Bilen yaptiran tecrübeli anneler beni bı aydınlatır mısınız lutfen
Üzgünüm ama haksızsınız.Fakat nedeni tetanoz yaptırmama hakkındaki görüşünüz değil,eleştiriye olan kapalı tutumunuz.Siz nasıl ters ve olumsuz bir biçimde yaptırmamayı savunuryorsanız(haklı veya haksız) diğerlerinin buna tepki vermesini kaldırmak durumundasınız.Bu platform size olduğu kadar herkese açık ve kimse kırıcı üslubunuzu “doğru bile olsa”(!) kaldırmak zorunda değil.İyi günler..
hayır ben size sormadım ki haksızmıyım haklımıyım burda taraf mı arıyorsunuz ne hadsizlik bu canım bilgilenmek için burdayız. Niye beni eleştireceksiniz durup dururken yarışmadamıyız ne münasebet. Eleştiye açık yada kapalı yaftası yapıştıracağınız bir şey mi var burda. Kusurunuzada bakıyorum ayrıca. Abesle iştigal... hatta absürdÜzgünüm ama haksızsınız.Fakat nedeni tetanoz yaptırmama hakkındaki görüşünüz değil,eleştiriye olan kapalı tutumunuz.Siz nasıl ters ve olumsuz bir biçimde yaptırmamayı savunuryorsanız(haklı veya haksız) diğerlerinin buna tepki vermesini kaldırmak durumundasınız.Bu platform size olduğu kadar herkese açık ve kimse kırıcı üslubunuzu “doğru bile olsa”(!) kaldırmak zorunda değil.İyi günler..
Elinize sağlık, çok güzel olmuş. Bu yünlerden alıp kayınvalideme ördüreceğim ben de. Ben sıkılıyorum büyük parçaları örerken, o da bir günde bitirir.Eki Görüntüle 2153965
Benim gibi sadece dinlenmek oturmak zorunda olan anne adayları oturduğunuz yerden belki sizde buna benzer el emeği bi battaniye yapmak istersiniz bu ikinci benim bi günde bitane bitiyo çok kolay hem zaman geçirmede size yardımcı olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?