2018 Ekim Anneleri

Kızlar ben sabah yazmıştım ama gündem farklı olunca arada Kaynamış herhalde. Ben 18+5 deyim hala bebeğimi hissetiyorum. Normal mi endişeleniyorum. Artık rüyalarıma giriyor. Her bu korkuyu yaşadığımda da doktora gidip usg ye girmek istemiyorum.

Burdan okuyorum hepiniz hissediyorsunuz. Ben hissetmiyorum. Bebeğime birşey olmamıştor değil mi?

Bende hissetmiyorum 20. Haftadayım

Merhaba arkadaşlar. Bugün ben de ayrıntılı ultrasona girdim. Şükür bi problem yok. Darısı bekleyen arkadaşlara. Ben de artık bebek şekerlerine ve kapı süsünü falan başlamayı düşünüyorum. İlk bebisiminkileri de ben yapmıştım. Hatta lohusa tacı ve terliğimi de . Bakın foto atayım.

Ne zaman disardaki sesleri duymaya başlıyor? Ben şimdi sadece beni duyuyor zanmediyordum
Tahmnmce 1 ay sonra falandr. Cok net hatrlamyrm. Ben pek konusamazdm:) ama esim saolsun konusyodu surekli. Belki onun sesine alismisti. Bende elimle oynarm karnimi o seklde de harektlenirdi. Oylede deneyeblrsn. Cok guzel oluyor:)) boyle hafifce parmaklarini dokndrcan tepkisi muhtesem

Ilk gebelikse cok norml. En net genel olark 20 haftadan snra hissedlr. Bide herkes farkli mesela benm bu 2. Bebegm. Dr plesantamn once oldgunu bu sebeple 24 sonra net hissedeblcgmi soyledi. Lakin ben 20.haftam bitince hergn hisstmeye basladim. Korkmayin yani.

Kızlar fetal DNA sonuçlarım geldi, çok şükür bebeğim çok sağlıklı

Gozunaydin canim daim olsun iyi haberler❤

Ayrintilida da damar akislarina bakilir ozellikle beyin her gebelik icin onemli oldugundan canim
Ayri ayri randevuya gerek yok zaten makinede mevcuttur.
Ben renkliyi normal doktor kontrolunde de aldim kendisi verdi.Doktora bagli birazda.
Ama renkli bazi sorunlarda daha nettir.Gebeligin ilerleyen donemlerinde de bi sorun olsa renkli dopplerde kontrol istenebilir

20ye kadar olabilir canim.
Özellikle yemek sonralari uzanip dikkat edebilirsin.
Herkeste bir olmaz.
Buyudukce su ictiginde bile farkedeceksin❤

Elinize sağlık, çok güzel olmuş. Bu yünlerden alıp kayınvalideme ördüreceğim ben de. Ben sıkılıyorum büyük parçaları örerken, o da bir günde bitirir.

Sag ol canim insallah daha guzelleri evladina nasip olur.. ben hic beceremem normalde bende sıkılırım ama bu cok kolay gidiyo ben eminim sen de rahatca yapabilirsin ..

Selam...
Ilk bebek icin 20 li haftalara kadar net bir hissetme yasanmaz diyor cogu arastirma ve videolarda canim endiae etme bende 1 haftadir ara ara hissediyorum anormal bir durum gecirmediysen bir kaza yada baska bisey Allah korusun k3ndini sikintiya sokma ... yada yok bem cok evham yaptom dersen gonlunu rahatlatmak icin saglik ocag8na ugrayip kalp atislarini dinlemek istedigini soylersin .. saglicakla kalin sen ve bebegin..

Masallah cok gecmis olsun guzel haberlerinin devamini getirsin Allah insallah.. Darisi bu haberi bekleyen tum annelerin basina insallah...

Vallahi ben s3nin kadar hamarat degilim bu dediklerin nasil yapilir bilmiyorum keske yak8n olsaydin s3n öğretirdin :)))))..

Evet valla olurdu. Çok zevkli

Merhaba benim de plasantam önde..acaba bende ondan mı hissetmiyorum. İyi olduğunu biliyim de.. gerisi önemli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…