Bende hissetmiyorum 20. HaftadayımKızlar ben sabah yazmıştım ama gündem farklı olunca arada Kaynamış herhalde. Ben 18+5 deyim hala bebeğimi hissetiyorum. Normal mi endişeleniyorum. Artık rüyalarıma giriyor. Her bu korkuyu yaşadığımda da doktora gidip usg ye girmek istemiyorum.
Burdan okuyorum hepiniz hissediyorsunuz. Ben hissetmiyorum. Bebeğime birşey olmamıştor değil mi?
Tahmnmce 1 ay sonra falandr. Cok net hatrlamyrm. Ben pek konusamazdm:) ama esim saolsun konusyodu surekli. Belki onun sesine alismisti. Bende elimle oynarm karnimi o seklde de harektlenirdi. Oylede deneyeblrsn. Cok guzel oluyor:)) boyle hafifce parmaklarini dokndrcan tepkisi muhtesemNe zaman disardaki sesleri duymaya başlıyor? Ben şimdi sadece beni duyuyor zanmediyordum
Ilk gebelikse cok norml. En net genel olark 20 haftadan snra hissedlr. Bide herkes farkli mesela benm bu 2. Bebegm. Dr plesantamn once oldgunu bu sebeple 24 sonra net hissedeblcgmi soyledi. Lakin ben 20.haftam bitince hergn hisstmeye basladim. Korkmayin yani.Kızlar ben sabah yazmıştım ama gündem farklı olunca arada Kaynamış herhalde. Ben 18+5 deyim hala bebeğimi hissetiyorum. Normal mi endişeleniyorum. Artık rüyalarıma giriyor. Her bu korkuyu yaşadığımda da doktora gidip usg ye girmek istemiyorum.
Burdan okuyorum hepiniz hissediyorsunuz. Ben hissetmiyorum. Bebeğime birşey olmamıştor değil mi?
Kızlar fetal DNA sonuçlarım geldi, çok şükür bebeğim çok sağlıklı
Merhaba kızlar
Renkli doppler yaptıranlar bana bi yardım ediversin lütfen. bebeğin iç organlarına baktırmak amacıyla renkli doppler randevusu aldım fakat internette renkli doppler ile ayrıntılı ultrason ayrı şeyler olarak anlatılıyor.
Yazana göre; renkli doppler damar sistemine bakıyormuş, ayrıntılı ise organlarına. Yani öyle sanıyorum? Öyle mi?
Bu iki yötem bir arada mı yapılıyor yoksa ikisi için ayrı ayrı randevu mu almam gerekiyor acaba?
Bilen yaptiran tecrübeli anneler beni bı aydınlatır mısınız lutfen
Kızlar ben sabah yazmıştım ama gündem farklı olunca arada Kaynamış herhalde. Ben 18+5 deyim hala bebeğimi hissetiyorum. Normal mi endişeleniyorum. Artık rüyalarıma giriyor. Her bu korkuyu yaşadığımda da doktora gidip usg ye girmek istemiyorum.
Elinize sağlık, çok güzel olmuş. Bu yünlerden alıp kayınvalideme ördüreceğim ben de. Ben sıkılıyorum büyük parçaları örerken, o da bir günde bitirir.
Kızlar ben sabah yazmıştım ama gündem farklı olunca arada Kaynamış herhalde. Ben 18+5 deyim hala bebeğimi hissetiyorum. Normal mi endişeleniyorum. Artık rüyalarıma giriyor. Her bu korkuyu yaşadığımda da doktora gidip usg ye girmek istemiyorum.
Merhaba arkadaşlar. Bugün ben de ayrıntılı ultrasona girdim. Şükür bi problem yok. Darısı bekleyen arkadaşlara. Ben de artık bebek şekerlerine ve kapı süsünü falan başlamayı düşünüyorum. İlk bebisiminkileri de ben yapmıştım. Hatta lohusa tacı ve terliğimi de . Bakın foto atayım.
Cevapla dediginde dosya yukle button nu var hemen altta onunda altin dosya sec sekmesi bi dene bakalim olacakmiKızlar foto atmayı ben mi unuttum acaba. Nasıldı?
Evet valla olurdu. Çok zevkliSag ol canim insallah daha guzelleri evladina nasip olur.. ben hic beceremem normalde bende sıkılırım ama bu cok kolay gidiyo ben eminim sen de rahatca yapabilirsin ..
Selam...
Ilk bebek icin 20 li haftalara kadar net bir hissetme yasanmaz diyor cogu arastirma ve videolarda canim endiae etme bende 1 haftadir ara ara hissediyorum anormal bir durum gecirmediysen bir kaza yada baska bisey Allah korusun k3ndini sikintiya sokma ... yada yok bem cok evham yaptom dersen gonlunu rahatlatmak icin saglik ocag8na ugrayip kalp atislarini dinlemek istedigini soylersin .. saglicakla kalin sen ve bebegin..
Masallah cok gecmis olsun guzel haberlerinin devamini getirsin Allah insallah.. Darisi bu haberi bekleyen tum annelerin basina insallah...
Vallahi ben s3nin kadar hamarat degilim bu dediklerin nasil yapilir bilmiyorum keske yak8n olsaydin s3n öğretirdin :)))))..
Deniyorum ama olmuyor canımCevapla dediginde dosya yukle button nu var hemen altta onunda altin dosya sec sekmesi bi dene bakalim olacakmi
Sabaj bende yukleyemedim dur bidakka canimDeniyorum ama olmuyor canım
Önceden çıkıyordu. Şimdi ona basinca baska bi sayfa acilip malesef chrome durdu yazıyor
Endişe duymuyor Musun ?Bende hissetmiyorum 20. Haftadayım
Merhaba benim de plasantam önde..acaba bende ondan mı hissetmiyorum. İyi olduğunu biliyim de.. gerisi önemli değil..Ilk gebelikse cok norml. En net genel olark 20 haftadan snra hissedlr. Bide herkes farkli mesela benm bu 2. Bebegm. Dr plesantamn once oldgunu bu sebeple 24 sonra net hissedeblcgmi soyledi. Lakin ben 20.haftam bitince hergn hisstmeye basladim. Korkmayin yani.
Alla alla acaba tlf da mi bi alsaklik resmi yukleye biliyormusun peki canim acaba boyutumu buyuk diyorÖnceden çıkıyordu. Şimdi ona basinca baska bi sayfa acilip malesef chrome durdu yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?