2018 Ekim Anneleri

İnşalkah cnm

Endişe duymuyor Musun ?
Hayır hiç endişelenmiyorum her bebek aynı olmaz diye biliyorum. Görsel, dokunsal, işitsel olarak ayırıyorlar fıtrata göre dokunsallar pek hareket etmez ama görseller çok hareketli olurlar diye biliyorum. İşitseller sese tepki veriyor gibi... bir de ultrasona girdiğimizde herşey yolunda diyor doktor diye hiç aklıma gelmedi niye hissetmiyorum diye.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Kısmet olursa doğum sonrası geleyim diyordum ama alışmışım buraya merak ettim sizleri aktif oldum tekrardan.Beni eleştiren iki arkadaş olmuş canları Sağolsun.Çok yanlış ithamlarda bulunulmuş çok üzüldüm,neyse..
Buradaki her arkadaşımın stresini,Acısını Fazlasıyla içselleştiren bir insanım.Bazen kendimize de başkalarına da dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden malesef.Üzülüyorum çok üzülüyorum ve günde defalarca dualar ediyorum rumuzu ile dua bekleyen herkese.Ben kanamalı bir hamileyim ve plasenta aşağıdaydı.2.5 aydır evde istirahat halindeyim.Kendimi bebeğimi %1 lik risk faktörlerinden bile uzak tutmaya çalışıyorum.Son kayıp yaşayan arkadaşıma herkesten daha çok üzüldüm ve Zayıf kaldım dayanamadım evde biri ölmüştü sanki.Bu bencillik değil asla! Annelik iç güdüsüyle bebeğimi bu psikolojiden uzak tutmaya Çalışmanın neresi yanlış.Ayrıca herkesin Duygularını ifade ediş biçimi farklı,ben de ortaya yazarak ifade etmeye çalıştım.Doğru ya ds yanlış,neyse
A Atape canim hastanede yatmışsın ama çok şükür operasyonun iyi geçmiş çok sevindimRabbim 36 yı görmek geçmek nasip etsin.
O ozge87 kilon varsa geç hissedebilirsin ben kilolu Değilim 18+0 da içerden bişeyler hissetmeye başlamıştım ama doktor buna kasılma Demişti .20.haftada dışardan da görmeye başladım çok şükür.20 de hissedeceksin net olarak inş
Hepimiz vakti zamanı dolunca kucağımıza saplıcakla alalım inşallah Kuzucuklarımızı.Kayıp yaşayanlara Rabbim Sabri'n en büyüğünü versin ve yerini doldursun inşallah

Bende biraz daha net hissetmeye başladım artık endişeliydim üzüliyordum bugün inanılmaz mutlu oldum . Allhım isteyen herkese bu özel duyguyu yasamayı nasip etsin . Minik tekmeleri hissetmek bir insanın yaşayabileceği en özel en anlatılmaz bir duyguymuş

Terbiyenizi takının.Hadsizliğin ne olacağını sizden öğrenecek değilim! “Haksız mıyım” şeklindeki sorunuza elimden geldiğince kırıcı olmayan bir cevap vermeye çalıştım ama sanırım anlama sorunu olan biriyle muhatap olmaya çalışıyorum.Burda niye taraf arayayım,o da ayrıca komedi zaten.Sizi ne kadar tanıyorsam diğerlerini de o kadar tanıyorum ama sanırım şu ortamda bile keşke tanımasaydım denilecek insanlar (!)çıkabiliyor karşımıza..Saygılar (!)

Evet binlerce kez Şükürler olsun.Titreşim hissediyorum art arda,baloncuklar vs.Bazen de karnımın bazen sağ bazen sol tarafı şişiyor iniyor ordan Bişey Göbek deliliğinden öteye geçiyor gibi oluyor çok değişik bişeymiş.Herkese nasip olsun :)

Iyi geceler arkadaslar bu sabah esimle iliski oldu ve kanamam oldu baya carsafa falan bulasacak kadar geldi sildikce de geldi ama boyle spermle karsik oldugu icin boyle koyu kirmizi degilde hafif daha acikti. Herhangi bi agri olmadi ve arkasi gelmedi hemen durdu. Yine de aradim tabi doktoru olabiliyor bebekle alakali degildir cinsel iliski ile bebege zarar vermeniz imkansiz falan dedi plasenta assagidaydi ama son ultrasonda normale dondugunu soylemislerdi. Yine de dinlen agir kaldirma 1-2 hafta iliski olmasin dedi. Simdilik cok tehlikeli gorunmuyo bir daha kanama olursa direk gel dedi. Baska yasayan var mi acaba? Nedir tam sebebi acaba?? Bi de baya 2 aydir falan hic esime yaklasmadim uzun ara vermenin d sebebi olabilir mi acaba

genital siğil olabilir. acil doktora gitmelisiniz.
Bugün ayrıntılı us için profa gitmiştim. Birden fazlaymis. Şüpheli bulundu ilaç verildi. Takip edilecek.
Bebeğimdede kalbinde parlaklık ve bir böbreğinde büyüme var ama pozisyonundan dolayı net değil Perşembe yine bakacak. Bu iki durumdan dolayı zeka geriliği , down sendromu olabilir mi soru işareti dedi.
Bugün çok gelgitli oldum ve düşünmeden edemiyorum takıldım kaldım.

Selam...

Öncelikle hoşgeldin canım umarım o bi kaç kişiden kastın ben değilimdir cunki ben yaptığım yorumlarda seni kastetmedim ..sen etkilendiğini ve üzüldüğünü belirtip uzaklaşmak istediğini yazıp kendi kabuğuna çekilmiştin buda en doğal tepkindi bazen ben bile bunu yapmak istiyorum ... benim tepkim hem etkileniyorum deyip hemde olayı irdeleyen ardı arkasıyla konuyla ilgili sorular soran arkadaşlaraydı tezatlık canımı sıkıyordu...

Tekrar burda olmana sevindim herşey gönlünde olsun inşallah....

41 kere Maşallah canım

Bu konu ile ilgili rahatladığını okuduğuma çok sevindim.. inşallah hep böyle huzurlu hissttirir bebeklerin sana ama bunlar daha iyi günlerin 6 bacak 6 kol offf anam off hey masallahhhgg 7 .8. Ayda halay çekecekler yavrularınla Allah 'a emanet ol canım...

Çok geçmiş olsun ilaç tedavin inşallah en kısa sürede cevap verir ve şifa bulursun..bebeğinde ki böbrek ve kalp için söylenen kesin değilmiş kuzum sadece on görü inşallah verdiği tarihdeki muayenede herşey yolunda ve güzel gider müjdeli haberlerle gelirsin..

Özür dile o zaman öyle parantez içi ünlem koydun diye bir etkin yok yani. Saygıymış. Hadsizliği değil “had bilme”nin ne olduğunu öğrenmiş olsaydın şu olaydan bari. Keşke tanımasaydın. Neyse hormonlarına veriyorum bende.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun korkutucu birşey olmuş. Hiçbir fikrim olmamakla beraber. Uzun ara vermekten kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Cahilliğine veriyorum ben de senin.(parantez içi ünlemin ne olduğunu anlayamıyorsan Burdada yazmayacaksın )Özür dileyecek biri varsa o da sensin.Had bilmeyi hem biliyorum hem de öğretiyorum merak etme sen.Ben bunu iş olarak da yapıyorum yani..Bu da seni son muhatap alışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…